- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 35 of 35
Thread: Το Μεσουράνημα και η σημασία του
-
13-12-2009, 05:21 PM #31
Re: Το Μεσουράνημα και η σημασία του
χμμμ απα σας πω πς; το διαωασα ολο και δεν καταλαβα? θα βρισετε? εχς MC σκορπιο διαβασα αλλα δεν καταλαβα! λετε να μην ημοθν συγκεντρςμενη? χχχμμμμ μηπωσ γιγενε να μ πητε με 2 λογια σε πιο απλα αστολογικα λογακια? :embarrest βασικα μπερδευτικα στην αρχη καταλαβα μετα αρχισα να χανομαι :embarrest:embarrest:embarrest αν εχς πολλεσ αντιθεσεις και χιαστι με αλλοθς πλανητες? ειναι χαλια? μονο με τον ςροσκοπο μου εχς εξαγωνο που ειναι ο αιγοκερως! χαθηκα τελειως βοηθεια!!!
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
13-12-2009, 07:22 PM #32
-
19-12-2009, 03:06 AM #33
Το μεσουρανημα μου ειναι στις 14:46 μοιρες του Υδροχοου και περιεχει μεσα και ενα σημειο των ιχθυων..Μεσα εχω τον Αρη στους Ιχθυεις σε πολυ καλες οψεις τριγωνου με Δια, Πλουτωνα,Χειρωνα και εξαγωνο με Ουρανο Πωσειδωνα,Ερμη και Ηλιο..Αλλα ο Αρης ειναι κοντα στις τελευταιες μοιρες του μεσουρανηματος και δεν ξερω αν δινει ιδιαιτερη δυναμικη..Το μεσουρανημα μου ειναι σε τετραγωνα με τον Ηλιο τον Ερμη και τον Πλουτωνα και τριγωνο με την Σεληνη και σε συνοδο με τον Βορειο Δεσμο στις 11:37 μοιρες του Υδροχοου στον 9ο οικο..Πανω κατω ξερω καποια πραγματα για τις περισσοτερες απο αυτες οψεις απο την γενεθλια αναλυση αλλα δεν λεει τιποτα για την συνοδο του Βορειου Δεσμου με το Μεσουρανημα και το τετραγωνο του Πλουτωνα με το Μεσουρανημα και θα ηθελα να μου πειτε κατι παραπανω εσεις..Και βεβαια αν δειχνει το MC μου επαγγελματικη εξελιξη..
-
26-12-2009, 07:04 PM #34
..στην έκλειψη στις 31-12-09 οι διελαύνωντες απο τον αιγόκερω ήλιος και αφροδίτη,θα είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα μου..τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά..?? ξέρετε κάτι να μου πείτε..??
"Λάθε βιώσας"
-
26-12-2009, 07:15 PM #35
..στην έκλειψη στις 31-12-09 οι διελαύνωντες απο τον αιγόκερω ήλιος και αφροδίτη,θα είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα μου..τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά..?? ξέρετε κάτι να μου πείτε..??
"Λάθε βιώσας"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.