- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 52
Thread: ADOLF HITLER
-
28-12-2005, 01:47 AM #31
Re: ADOLF HITLER
Πραγματικά, τέτοιο βραδυφλεγές χιούμορ μόνο οι Ταύροι μεταξύ τους....
Παρόλα αυτά, το post 13 θα έλεγα πως δεν κάνει χιούμορ, δεν είναι ευφυολόγημα και ενισχύει το αρχικό post του Ζοndag περί ρηξικέλευθωνΤαύρων.
Οπως και νάχει το πράγμα, οι Ταύροι έγιναν αφορμή για περαιτέρω συζήτηση, αλλά ας μην είμαστε απαιτητικοί δεν φημίζονται για την σπιρτάδα τους όσο για το χιούμορ τους. Ως ηλιακό ζώδιο πάντα, για να μην παρεξηγηθώ!
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
25-08-2006, 04:56 PM #32
Xαχαχαχα
Ακου εκει "γυαλιζε τα πομολα"
-----------------
Εχω και τους 2 γονεις μου στο ζωδιο του Ταυρου και αρκετους γνωστους με αυτο το ζωδιο
μπορει να ειναι πεισματαρηδες σε αυτο που πιστευουν, μπορει να ειναι λατρης του φαγητου, της μασας και του σπιτιου, μπορει να ειναι Εργατικοι μεχρι το κοκκαλο
Αλλα Επαναστατες σιγουρα ΔΕΝ ειναι
-
25-08-2006, 06:44 PM #33
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω
Τον εαυτο τους υπηρετουσαν και καναν αυτο που νομιζαν οτι ειναι σωστο συμφωνα με τις δικες τους ιδεες
Tι αλλαξανε, εκαναν τιποτα πραγματικα καλυτερο ??
Και αληθεια που ειναι το καλυτερο ??
Και οι δυο ηταν εξτριμιστες με ακραιες ιδεες και πιστευω οπου ηθελαν να τα επιβαλλουν και στους αλλους, κατι που και ο Χιτλερ ηθελε να κανει με τις δικες του εντελως ακραιες ιδεες.
Για σενα μπορει ο Τσε Γκεβαρα να θεωρειτε ηρωας, για μενα παντως ειναι μαλλον σε μια κατηγορια που ανηκει και ο Xiτλερ και τιποτα παραπανω
-
25-08-2006, 06:58 PM #34
Ο Zondag μιλησε για οραματισμο.
Το πως αντιλαμβανεται κανεις τον οραματισμο και πως μπορει να τον επιβαλλει (εαν του επιτρεπουν και τα αστρολογικα δομενα) ειναι αλλη ιστορια....
-
25-08-2006, 11:06 PM #35
Ορισε ομως ως "Μεγα οραματιστες" τον Μαρξ και το Τσε Γκεβαρα και ακριβως εκει ειναι το θεμα και για αυτο διαφωνω
τωρα αμα εσυ το βλεπεις διαφορετικα μαζι με τον Zondag ενταξει δικαιωμα σου
Η απαντηση σου δεν ηταν αρκετα σαφης και ειναι καπως ασχετη (no offense) με αυτο που ηθελα να πω
-
26-08-2006, 12:38 PM #36
Θα έλεγα πως το τι θεωρεί ο καθένας ως "όραμα" είναι μάλλον κάτι υποκειμενικό,οπότε peace :toung:
-
26-08-2006, 12:57 PM #37
Παρατηρω το μελος Αγγελικη πηρε ΒΑΝ...χμ
-
26-08-2006, 01:13 PM #38
Αγαπητοί φίλοι,
το άρθρο προσφέρεται για σχολιασμό,ενστασεις,απορίε ς πάνω στον χάρτη του Αντολφ Χίτλερ.Παρακαλώ μείνετε στο θέμα.
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-08-2006, 01:23 PM #39
Είναι μάλλον από τις πιο παράξενες ιδέες που έχω συναντήσει!! Ο Τσε και ο Χίτλερ στο ίδιο καζάνι! Όταν λες εξτρεμιστές τί ακριβώς έχεις υπ' όψιν σου? Γιατί όσον αφορά τον Χίτλερ, μία πολύ μπερδεμένη προσωπικότητα, είχε την παράνοια της ανώτερης φυλής και πάνω σε αυτή την ιδέα στήριξε την προπαγάνδα του. Η δράση του Τσε σε τί μπορεί να συγκριθεί με τον Χίτλερ? τόσο ως προς τις μεθόδους όσο και προς τον σκοπό τους.
-
26-08-2006, 03:28 PM #40
Πιστεψε με δεν ειμαι μονο εγω με την παραξενη αυτη ιδεα, την πιστευουμε και αλλοι
Ως προς το οτι ηθελαν να επιβαλλουν τις ιδεες τους και απαντουσαν στη βια με τη βια
ακομα και ο Τσε ειχε αναφερει την αναγκη των στρατοπεδων εργασιας οπως και ο Χιτλερ που την βρισκω παντελως απαραδεκτη κατα την γνωμη μου
και οι δυο Χιτλερ και Γκεβαρα ειχαν τις δικες τους αντιληψεις στο τι ειναι καλο και τι ειναι κακο και ηθελαν να το επιβαλλουν αυτο ακομα και σε αυτους που δεν συμφωνουσαν μαζι τους
οποιος δεν ηταν μαζι τους ηταν εναντιον τους...
- Και τα 2 ακρα παντα κακα ειναι.
Οποιος θελει να θεοποιει και να θελει να ακολουθει τον καθε "Μεγα επαναστατη" Τσε ΚεΒαρα η τον καθε μελανοχιτωνα Χιτλερ η αναλογες "ακραιες περσονες" (για να μην τις χαρακτηρισω χειροτερα) και απο τις δυο αυτες παραταξεις ενταξει δικο του θεμα
Αλλα εγω σιγουρα δεν θα το κανω ποτε και ειμαι κυριος του εαυτου μου
Τελοσπαντων
Οπως και να εχει ο καθενας εχει την γνωμη του σε αυτο για να το κλεινουμε αυτο το ζητημα γιατι βγαινουμε εκτος θεματος και γκρινιαζει η Roadrunner
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.