s
Ώρα γέννησης - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 76

Re: Ώρα γέννησης

Λοιπόν!!!! Κοραλλία έπιασες ευαίσθητο θέμα!!!!! Η αδερφούλα μου γεννάει από μέρα σε μέρα, σπάζοντας την ημερομηνία που της είχε ορίσει αρχικά ο γιατρός, που ήταν στις 20-21 Μαρτίου! Χαράς Ευαγγέλια για μένα καθότι το μωρό θα έχει ΤΡΕΛΗ ΣΧΕΣΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ !!!!!!!! Θα τριγωνίζει σχεδόν με ακρίβεια τον Ήλιο μου (Τοξότης εγώ), θα έχει Μαμά Δίδυμο και Μπαμπά Λέοντα! χιχιιχ! γλιτώσαμε τα λέπια !!!!!! (σόρρυ Κάτια!..αλλά το είπες πολύ πετυχημένα! )

Και που λες την είχε ανησυχήσει ο γιατρός, λες και είναι μηχανάκι η γυναικεία φύση!! και καλά δε φαίνεται να γεννάς - 20 μέρες πριν τη γέννα βρε αδερφέ! σιγά μην το κάνουμε θέμα! Ήθελα να ήξερα έχουν ταλέντο να ανησυχούν τον κόσμο! Τι της το λες από τώρα??? περίμενε και εάν δεν , ε της λες μια κ καλή για τεχνητούς πόνους! Τσαντίστηκα όσο τίποτα!

Και εγώ πιστεύω ότι τα μωρά είναι σοφά, αυτά επιλέγουν πότε θα βγουν, υπάρχει λόγος λοιπόν να γλιτώναμε τα λέπιααα! χααχα Και αφήστε τώρα θέλω να γεννηθεί με τη σελήνη στον Ταύρο, ελπίζω να μη βιαστεί και έχει Σελήνη Κριό!! Αφήστε που κυρίως, εάν πάει με τεχνητούς πόνους (σου λέει σιγά μη γεννηθώ με τα κρύα άσε να καλοσυνέψει ο καιρός να έρθουν οι ζέστες να με υποδεχτούν ανοιξιάτικα) λόγω αργοπορίας και τεμπελιάς, ελπίζω ο γιατρός να τον ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΗΛΗΝΟΥΛΑ ΤΑΥΡΟ! Όσο για επέμβαση ούτε λόγος , μισεί τα άστρα η αδερφούλα και έτσι κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Τίνα να σου ζήσουν τα γιοκαρίνια σου, και εσύ να είσαι κοντά τους και να τους χαίρεσαι εσαεί!

Εγώ δυστυχώς που τέτοια τύχη! Αλλά είπαμε, στην άλλη θα το πάω για Αντρας! χα,χα,χα,.........
    .

Χρυσάνθη σ' ευχαριστώ πολύ και εσύ να τους χάιρεσαι κι ας είναι μακριά..γεροί να ναι πάντα.

Θα συμφωνήσω νομίζω με την Τίνα στην τεμπελιά της παρατεταμένης κύησης και θα το αποδώσω στον Ήλιο μου (κυβ.5ου ) τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Να"βγω"; να μην "βγω"; ιδού η απορία Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολλή σίγουρη για την εμπλοκή του Δία ως προς την παράταση, για τα κιλά σίγουρα παίζει ρόλο, όμως σε σχέση με την καθυστέρηση, πρώτο υπαίτιο θεωρώ τον Κρόνο, μετά τον Ποσειδώνα κι ενδεχομένως να "παίζει" κι ο Δίας, δεν έχω καταλήξει κορίτσια .

Θεέ μου τί τράβηξες...
    Ας μην μιλώ καθόλου λοιπόν.

Ούτε το 1/10 Ταυρίνα δεν μπορώ να σου περιγράψω. Την ώρα που γέννησα ο ωροσκόπος στον Κριό ήταν σε τέλειο τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και ο τράνζιτ Κρόνος σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου. Θυμάμαι μετά απο καιρό, μου είπε ο σύζυγός μου πως όταν βγήκα από το χειρουργείο και τους είδα έκλαιγα και γύρισα το πρόσωπο μου από την άλλη. Δίκιο είχε, δεν ήθελα να δω και να μιλήσω σε κανέναν ούτε το μωρό καλά καλά.

Πέραν της πρώτης μου επαφής μαζί του, εκείνη τη μοναδική στιγμή που το βάζουν επάνω στο στήθος της μητέρας για να νιώσει το χτύπο της καρδιάς της αμέσως μετά τη γέννησή του (μια στιγμή που δεν νομίζω πως περιγράφεται), το κρατούσα με το ζόρι, το κοιτούσα κι αναρωτιόμουν γιατί δε νιώθω κάτι πολύ έντονο για εκείνο κι αναρωτιόμουν τι είναι τελικά η μητρότητα.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σοκ για εμένα, υποσυνείδητα θεωρούσα υπεύθυνο το λεχούδι μου για όσα πέρασα. Την 20η ημέρα μου το έφερε στο κρεββάτι η αδερφή μου να το κρατήσω γιατί ενώ είχε φάει δεν κοιμόταν χωρίς όμως να είναι ανήσυχο το πουλάκι μου, γενικά η συμπεριφορά του ήταν άψογη, ήταν το τέλειο μωρό. Τότε "έσκασε" το πρώτο του χαμόγελο και τότε ήταν που το λάτρεψα κι έκλαψα πρώτη φορά από ευτυχία κι όχι από πόνο.

Καλό ήταν το μπάνιο (άνκαι χωρίς αφρόλουτρο) αλλά δεν είχα και τι άλλο να συγυρίσω εκεί μέσα!

Κοραλλία μου από τότε σου έμεινε η νοικυροσύνη Αυτό θα πει νοικοκυρά από κούνια!

Λοιπόν,.... θα προσπαθήσω κ εγώ να εξηγήσω κάποια θέματα τοκετού και κύησης.

Κυβερνήτης 12ου ο Ηλιος σε σύνοδο με Δία στο 10ο οίκο.. - μια χαρά εγκυμοσύνη και μάλιστα ο λόγος που έγινε ο γάμος εκείνη τη χρονική περίοδο. Η μητέρα δεν είχε σκοπό να γίνει τόσο νωρίς μητέρα αλλά, ... ! Το μόνο που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι και μία αντίθεση με Ποσειδώνα .. φάρμακα δεν πήρε. Επίσης υπήρχε ένα εξάγωνο με Κρόνο - το οποίο επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω,.. ο οποίος βρίσκεται στο 12ο. Κρόνος στο Λέοντα συγκεκριμένα. Η εγκυμοσύνη λοιπόν οκ...

ΑΛΛΑ με έναν Κρόνο στο 12 πάντα κάτι θα υπάρχει! Συνεχίζω, Ωροσκόπος Παρθένος με Κυβερνήτη τον Ερμή στον Ταύρο στον 9ο οίκο να κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη στους Ιχθύες στον 6ο οίκο. Η ζωούλα του παιδιού κινδύνεψε κατά τον τοκετό.

Ουδείς δε θα το πρόσεχε , παρά μόνο η Γιαγιά του παιδιού, από την πλευρά του πατέρα η οποία ξεγέννησε τη μισή Αθήνα στα χρόνια της. Ξακουστή μαία, με άριστα τελείωσε τη σχολή της, τέρας ψυχραιμίας! Για να έχει ησυχία να φανταστείτε διάβαζε στο νεκροτομείο!! Τι να φοβηθώ καλέ έλεγε??? Οι πεθαμένοι τι να μου κάνουν???! Την τσάντιζαν τα σούρτα φέρτα των άλλων κοριτσιών και ήταν αφοσιωμένη στις σπουδές της.

Συνεχίζω, θέλησε λοιπόν να αποχαιρετήσει για πολλοστή φορά τη νύφη της όταν πρόσεξε κάτι στα νερά που είχαν σπάσει. Σιωπηλή (η διακριτικότητα που λέγαμε που οι σημερινοί γιατροί δεν έχουν καθόλου!) παίρνει βαμβάκι και πάει στο γιατρό του το δείχνει και λέει '' Γιατρέ το και το θα πάμε για καισαρική σωστά??? '' Ο γιατρός συμφώνησε και την παίρνει μάλιστα και στο χειρουργείο το οποίο ετοιμάζεται στο πιτς φιτίλι! Το μωρό και η μητέρα σωθήκανε αλλά εάν αυτό δεν το πρόσεχε κάποιος,... θα είχαμε άλλη εξέλιξη!

Όπου το τετράγωνο του Ερμή από τον 9 - αυτή ήταν η γιαγιά? μάλλον εικάζω εγώ - με τη Σελήνη στους Ιχθύες από τον 6 ερμηνεύεται και ως εξής: Την προηγούμενη νύχτα ο κουμπάρος του ζευγαριού βλέπει τον πεθαμένο παππού, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης της μητέρας,.. να του λέει '' Το παιδί θα κινδυνέψει , να πεις του γιου μου να το βαφτίσει στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Με δεν ξέρω που είναι αυτή κ Τάδε μου! Ο γιος μου ξέρει να του πεις να το βαφτίσει εκεί!'' Και έτσι έκανε ο κουμπάρος πάει στον πατέρα και τον ρωτάει που είναι η Εκκλησία αυτή και , ήταν κοντά στο γραφείο του παππού... Εντάξει είπε ο πατέρας θα το βαφτίσω εκεί λοιπόν αλλά δεν ανέφερε το όνειρο στη γυναίκα του θεωρώντας ότι είναι υπερβολές του φίλου και κουμπάρου του.

Τελικά το όνειρο βγήκε αλλά επειδή το έταξε να το βαφτίσει εκεί,... σώθηκε. Σελήνη στην 1η μοίρα του υπερφυσικού Ιχθύος σε συμφωνία με το Υπερπέραν.... βοηθήσανε παιδί και μητέρα ... υπόψιν η Σεληνούλα αυτή είναι γόνιμη ... οπότε καταλαβαίνω και τον Κρόνο στο 12 οίκο... κυβερνήτη 5ου. Η καισαρική ήταν επώδυνη αλλά σημάδι δεν άφησε.. Η γιαγιά ξύπνησε τη μητέρα αναφωνώντας έλα ξύπνα μου έκανες τη .... μου! Την ονομάτισε εκείνη τη στιγμή με το όνομά της! Παιδί και γιαγιά είχαν απίθανη σχέση και τέλεια αγάπη!!! Το παιδί απέκτησε το πάθος για τα βιβλία κυβερνήτης Ωροσκόπου Ερμής,... και έγινε μία δημοσιογράφος με Ήλιο και Δία στους Διδύμους στο 10.

Γι 'αυτό η μανούλα μου θυμάται με τόση λαχτάρα και άγχος την γέννησή μου.
    Βέβαια! Όταν γεννήθηκα η σελήνη στο δωδέκατο οίκο στον αιγόκερω έκανε αντιθέσεις και τετράγωνα σχεδόν με όλους τους πλανήτες (με κρόνο, με ήλιο κ.λ.π. κ.λπ). Ο γιατρός χρειάστηκε να με πάρει με επέμβαση γιατί ερχόμουν ανάποδα, η μαμά μου έπαθε εκλαμψία.
    Και εκεί πάλι ταραχή προκάλεσα.

Τελικά όλα πήγαν καλά όπως συμβαίνει συνήθως. Εκείνη τη μέρα η κυβερνήτης του 12ου στον τοξότη στον 9ο και ο δίας στον κριό (και με τον χείρωνα στον κριό) ίσως ευνόησαν στην επέμβαση με αναισθησία και σωθήκαμε και οι δύο. Μόνο καημένη η μανούλα μου δεν θα ξεχάσει ποτέ της το σοκ που υπέστη.

Βέβαια η μαμά μου μόλις συνήλθε φρόντισε να ρωτήσει τη μαία και να σημειώσει στο βιβλιάριο που έδιναν κατά τη γεννηση του μωρού το βάρος το ύψος ημερομηνία και ώρα 22:05 και όχι 10:05 για να μην έχουμε την αμφιβολία αν ήταν πρωί η βράδυ. Ούτε λεπτό παραπάνω ούτε λεπτό παρακάτω. Τι να περιμένει κανείς από μία αιγόκερω μαμά;

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Οι γιατροί λένε ότι η χρονική στιγμή της γέννας καθορίζεται από το μωρό. Όταν είναι έτοιμο να γεννηθεί στέλνει "σήμα" και τότε εκκρίνονται οι ορμόνες που δημιουργούν την διαδικασία του τοκετού. Όταν ένα μωρό περάσει τις μέρες του και δεν στέλνει το σήμα υπάρχει κάποιος λόγος, πιθανόν οργανικός. Δεν είμαι ειδική σ' αυτά τα θέματα αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να έχει να κάνει με τον Δία αυτό.
    Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, άνετα.
    Ούτως ή άλλως, η 41η εβδομάδα παράτασης δεν είναι επικίνδυνη, εκτός αν υπάρχει διαβήτης κύησης ή κάτι πιό σοβαρό.
    Ελα όμως που δεν ήθελα να κάνω πρωτοχρονιά στο μαιευτήριο (ούτε κι εκείνος πιστεύω) και συμφώνησα με το γιατρό να μου "βαλει" πόνους 27/12 και ωρα 12.00 μεσημέρι. Ασε που αν την άφηνα άλλη μια εβδομάδα μέσα, θα έβαζε σίγουρα 250-300 γρμ και θα περνούσαμε τα 4 κιλά.

Και οι γιατροί σήμερα δύσκολα κάνουν φυσιολογικό τοκετό σε μεγάλα μωράκια, γιατί φοβούνται, και δεν ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ καισαρική.

Οπότε, ήρθε τελειόμηνη με πρόκληση, με τετράγωνο σελήνης/δία, 3,720 και φυσιολογικά.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Πέραν της πρώτης μου επαφής μαζί του, εκείνη τη μοναδική στιγμή που το βάζουν επάνω στο στήθος της μητέρας για να νιώσει το χτύπο της καρδιάς της αμέσως μετά τη γέννησή του (μια στιγμή που δεν νομίζω πως περιγράφεται)

Τίποτε πιο μαγικό, τίποτε πιο συγκλονιστικό... Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα κι αν πετύχει ο άνθρωπος, ΑΥΤΟ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξει.
    Η φύση ξέρει τη δουλειά της.
    Και τις δυο φορές η μαία άφησε το μωρό επάνω μου και εκείνα βρήκαν αμέσως το "δρόμο" τους.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Γι 'αυτό η μανούλα μου θυμάται με τόση λαχτάρα και άγχος την γέννησή μου.
    Βέβαια! Όταν γεννήθηκα η σελήνη στο δωδέκατο οίκο στον αιγόκερω έκανε αντιθέσεις και τετράγωνα σχεδόν με όλους τους πλανήτες (με κρόνο, με ήλιο κ.λ.π. κ.λπ). Ο γιατρός χρειάστηκε να με πάρει με επέμβαση γιατί ερχόμουν ανάποδα, η μαμά μου έπαθε εκλαμψία.
    Και εκεί πάλι ταραχή προκάλεσα.

Τελικά όλα πήγαν καλά όπως συμβαίνει συνήθως. Εκείνη τη μέρα η κυβερνήτης του 12ου στον τοξότη στον 9ο και ο δίας στον κριό (και με τον χείρωνα στον κριό) ίσως ευνόησαν στην επέμβαση με αναισθησία και σωθήκαμε και οι δύο. Μόνο καημένη η μανούλα μου δεν θα ξεχάσει ποτέ της το σοκ που υπέστη.

Βέβαια η μαμά μου μόλις συνήλθε φρόντισε να ρωτήσει τη μαία και να σημειώσει στο βιβλιάριο που έδιναν κατά τη γεννηση του μωρού το βάρος το ύψος ημερομηνία και ώρα 22:05 και όχι 10:05 για να μην έχουμε την αμφιβολία αν ήταν πρωί η βράδυ. Ούτε λεπτό παραπάνω ούτε λεπτό παρακάτω. Τι να περιμένει κανείς από μία αιγόκερω μαμά;
    Καλημέρα, kassy.

Μπερδεύτηκα λίγο μ' αυτά που γράφεις. Λες πως όταν γεννήθηκες η Σελήνη ήταν στον Αιγόκερω στο 12ο σπίτι και μετά λες ότι ο κυβερνήτης του 12ου ήταν στον Τοξότη στον 9ο. Τι εννοείς;

Το είδος του τοκετού με τον οποίο ερχόμαστε στον κόσμο φαίνεται από τον ωροσκόπο. Ο ωροσκόπος σου δείχνει τις επιπλοκές στην γέννα σου;

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Καλημέρα, kassy.

Μπερδεύτηκα λίγο μ' αυτά που γράφεις. Λες πως όταν γεννήθηκες η Σελήνη ήταν στον Αιγόκερω στο 12ο σπίτι και μετά λες ότι ο κυβερνήτης του 12ου ήταν στον Τοξότη στον 9ο. Τι εννοείς;

Το είδος του τοκετού με τον οποίο ερχόμαστε στον κόσμο φαίνεται από τον ωροσκόπο. Ο ωροσκόπος σου δείχνει τις επιπλοκές στην γέννα σου;
    Ναι, συγγνώμη καπως μπερδεύτηκα και νόμισα ότι η θέση της σελήνης δείχνει το είδος του τοκετού. Η σελήνη βρισκόταν στον 12ο οίκο, ο ωροσκόπος ήταν στον υδροχόο. Πάντως ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, ο ουρανός στον όγδοο ήταν σε τετράγωνο με τη σελήνη, καθώς και ο κρόνος στον 5ο σε αντίθεση με τη σελήνη. Τελικά μήπως η θέση της σελήνης μέσω των κυβερνητών του ωροσκόπου έπαιξε κάποιο ρόλο; Ή γενικότερα πρέπει να δω τη θέση άλλων πλανητών στο ωροσκόπιό μου;

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Χαράς Ευαγγέλια για μένα καθότι το μωρό θα έχει ΤΡΕΛΗ ΣΧΕΣΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ !!!!!!!! Θα τριγωνίζει σχεδόν με ακρίβεια τον Ήλιο μου (Τοξότης εγώ)
    Μεταξύ μας, με θεία τοξότη, ότι ζώδιο και να έβγαινε το παιδί θα λάτρευε τη θεία!
    πως να το κάνουμε.... είμαστε περιζήτητοι σε όλα τα ζώδια
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Πέραν της πρώτης μου επαφής μαζί του, εκείνη τη μοναδική στιγμή που το βάζουν επάνω στο στήθος της μητέρας για να νιώσει το χτύπο της καρδιάς της αμέσως μετά τη γέννησή του (μια στιγμή που δεν νομίζω πως περιγράφεται)
    Πραγματικά, τα συναισθήματα εκέινης της στιγμής δε χωράνε σε λόγια. Στο πανεπιστήμιο μας έλεγαν ότι το μωρό πρέπει να το βάλουν πάνω στη μαμά του για να συντονιστεί η καρδούλα του με τη δική της....
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)