s
Σεισμός ....(και καταποντισμός) - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 50

Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)

Quote Originally Posted by John B View Post
    συγνωμη το 8 R που αναφερθηκε, γιατι το αμερικανικο σιτε λεει 6.3
    Magnitude 6.3 - GREECE και αν θελεις μπορεις να το επισκεφτεις.

κλικ εδω
    το λινκ

Σε ενημέρωση Δημάρχου επίσημη.

Μιλησα μάλιστα για ερευνητικό κέντρο της Αμερικής αλλά δεν είναι αυτό που παρέθεσες

Καλησπέρα! Black moon Έχω ένα email παλιό από φίλη μου που μου έστειλε αποσπάσματα του σαιτ από τις οδηγίες της ομάδας διάσωσης για την προφύλαξη απο σεισμό. Πως μπορώ να το φέρω στο Φόρουμ να το δείτε όλοι;
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Flame

Όνομα:
    Ράνια

Την διαδικασία του copy-paste (αντιγραφή-επικόλληση) την γνωρίζεις?
    Ετσι! Δεν χρειάζεται κατι άλλο .....πιστεύωωωω :unsure:

Όνομα:
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Σε ενημέρωση Δημάρχου επίσημη.

Μιλησα μάλιστα για ερευνητικό κέντρο της Αμερικής αλλά δεν είναι αυτό που παρέθεσες
    Αγαπητή μου Πατρινιά,

όταν ένας σεισμός είναι επιφανειακός μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά, όπως και την έκανε. αν ήταν στα 5 χλμ. και όχι στα 10 θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη. το επίκεντρο ήταν σε ορεινή περιοχή πανό από το αεροδρόμιο Ανδραβίδας. στη ουσία το βουνό κουνήθηκε και τα "απόνερα του" κάνανε την υπόλοιπη ζημιά. Παλιότερα στην περιοχή έχουν γίνει και 6,1 ή 6,2 (υποθαλάσσιοι) και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Πριν από 15 χρόνια, περίπου δεν θυμάμαι τωρα, λόγω γήρατος, Αλτσχάιμερ :σφύριγμα κλπ, :dizzy: στη ευρύτερη περιοχή και ειδικά στο Βαρθολομιό είχε γίνει και πάλι καταποντισμός και μεγάλες ζημίες.

Από το κείμενο σου καταλαβαίνω ότι ο δήμαρχος είπε ότι ο σεισμός ήταν 8 και όχι εσύ. Και αν είναι έτσι, ο δήμαρχος, κάλα κάνει και τα λέει, για να πάρει καμιά επιδότηση. Ελπίζω όταν την πάρει να τα δώσει εκεί που πρέπει και να μην ξεχαστούν και αλλάξουν διαδρομή και τσέπη. ¶λλωστε όταν πάρει την οποία ενίσχυση θα έχει περάσει χρόνος αρκετός, θα έχουν βολευτεί με πρόχειρα μέσα όλοι. Και θα μπορούν να αλλάξουν πολύ πιο εύκολα διαδρομή στα χρήματα.

Πάρε παράδειγμα, την περίπτωση του πύργου, κάνεις δεν ξέρει και δεν μιλάει για το τέλος του 2% στις νέο ανεγειρόμενες οικοδομές. Το τέλος αυτό το βάλανε για μικροζωνικες μελέτες και για την αντισεισμική θωράκιση της περιοχής. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 4 εκατομμύριο ευρώ. Πλήρη εικόνα δεν έχει κάνεις, σε κάποιους συμφέρει να την κρύβουν. Την στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να υπολογίσει με άκριβεια το ποσό.

Ελπίζω να σε κάλυψα..........

Καλημέρα, Γιάννης.
    Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
    History moves in circles, so do the planets.

Όνομα:
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by flame View Post
    Καλησπέρα! Black moon Έχω ένα email παλιό από φίλη μου που μου έστειλε αποσπάσματα του σαιτ από τις οδηγίες της ομάδας διάσωσης για την προφύλαξη απο σεισμό. Πως μπορώ να το φέρω στο Φόρουμ να το δείτε όλοι;
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Flame
    αν μπορεις βαλε και το σχετικο λινκ και οτι παραπανω πληροφοριες βρεις, ευχαριστω, Γιαννης....
    Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
    History moves in circles, so do the planets.

Quote Originally Posted by John B View Post
    Αγαπητή μου Πατρινιά,

όταν ένας σεισμός είναι επιφανειακός μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά, όπως και την έκανε. αν ήταν στα 5 χλμ. και όχι στα 10 θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη. το επίκεντρο ήταν σε ορεινή περιοχή πανό από το αεροδρόμιο Ανδραβίδας. στη ουσία το βουνό κουνήθηκε και τα "απόνερα του" κάνανε την υπόλοιπη ζημιά. Παλιότερα στην περιοχή έχουν γίνει και 6,1 ή 6,2 (υποθαλάσσιοι) και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Πριν από 15 χρόνια, περίπου δεν θυμάμαι τωρα, λόγω γήρατος, Αλτσχάιμερ :σφύριγμα κλπ, :dizzy: στη ευρύτερη περιοχή και ειδικά στο Βαρθολομιό είχε γίνει και πάλι καταποντισμός και μεγάλες ζημίες.

Από το κείμενο σου καταλαβαίνω ότι ο δήμαρχος είπε ότι ο σεισμός ήταν 8 και όχι εσύ. Και αν είναι έτσι, ο δήμαρχος, κάλα κάνει και τα λέει, για να πάρει καμιά επιδότηση. Ελπίζω όταν την πάρει να τα δώσει εκεί που πρέπει και να μην ξεχαστούν και αλλάξουν διαδρομή και τσέπη. ¶λλωστε όταν πάρει την οποία ενίσχυση θα έχει περάσει χρόνος αρκετός, θα έχουν βολευτεί με πρόχειρα μέσα όλοι. Και θα μπορούν να αλλάξουν πολύ πιο εύκολα διαδρομή στα χρήματα.

Πάρε παράδειγμα, την περίπτωση του πύργου, κάνεις δεν ξέρει και δεν μιλάει για το τέλος του 2% στις νέο ανεγειρόμενες οικοδομές. Το τέλος αυτό το βάλανε για μικροζωνικες μελέτες και για την αντισεισμική θωράκιση της περιοχής. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 4 εκατομμύριο ευρώ. Πλήρη εικόνα δεν έχει κάνεις, σε κάποιους συμφέρει να την κρύβουν. Την στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να υπολογίσει με άκριβεια το ποσό.

Ελπίζω να σε κάλυψα..........

Καλημέρα, Γιάννης.

Το επίκεντρο είναι ένα μέρος που είναι "γούβα" όχι ψηλά σε πρόποδες βουνού.Εμείς εδω έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Ξέρουμε τι να κάνουμε την ώρα που γίνονται περισσότερο πλέον από συνήθεια και όχι συνειδητά. Όσο για τις επιδοτήσεις, όπως ξέρεις δεν μας κηρύσσουν σεισμόπληκτους τους δύο νομούς για να μην δοθούν οι επιδοτήσεις που πρέπει και να "τη βγάλουν" με τα 13000. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα και ενώ παραπονέθηκα προσωπικά χτες στον Αντιδήμαρχο, σκηνές κανένας από τους κατοίκους του χωριού μου που έχουν μείνει στο δρόμο δεν πήρε. Συν τοις άλλοις κανείς από τις Αρχές δεν ξέρει τι χαρτιά χρειάζονται για τα επιδόματα που σήμερα υποτίθεται θα αρχίσουν να δίνονται. Ούτε οι Δήμοι ούτε η ΑΤΕ έχουν ενημερωθεί. Επειδη λοιπόν φοβάμαι ότι θα πάθουμε ό,τι και με τις φωτιές και τα χρήματα που επρεπε και τότε να ...δοθούν και το θέμα θα αλλάξει "κατεύθυνση", σταματώ εδώ.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Για το «δικό μας» χθεσινό πενταμησαράκι κανείς και τίποτα δεν μπήκε στον κόπο να προβλέψει... Σου λέει τι τώρα, σιγά, κοντζάμου σηζμολόγιοι-προγνοσιολόγιοι-κατασντροφολόγιοι-ριγματολόγιοι με τα λιμά θα ασχολιούμαστε? :toung:

Και ρωτάω τώρα εγώ. Αν υπολογίσουμε ότι πριν από δυόμιση μήνες, στις 1 του Μάρτη, είχαμε στην ίδια περιοχή ένα δίδυμο 4,4 πότε θα έχουμε το 6,6 στην σχεδόν ανοχύρωτη σεισμικά Κρήτη?...

(Τις προβλέψεις για επερχόμενο 7-ρι στο νησί τεχνηέντως και συνειδητά τις αγνοώ.)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Το επίκεντρο είναι ένα μέρος που είναι "γούβα" όχι ψηλά σε πρόποδες βουνού.Εμείς εδω έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Ξέρουμε τι να κάνουμε την ώρα που γίνονται περισσότερο πλέον από συνήθεια και όχι συνειδητά. Όσο για τις επιδοτήσεις, όπως ξέρεις δεν μας κηρύσσουν σεισμόπληκτους τους δύο νομούς για να μην δοθούν οι επιδοτήσεις που πρέπει και να "τη βγάλουν" με τα 13000. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα και ενώ παραπονέθηκα προσωπικά χτες στον Αντιδήμαρχο, σκηνές κανένας από τους κατοίκους του χωριού μου που έχουν μείνει στο δρόμο δεν πήρε. Συν τοις άλλοις κανείς από τις Αρχές δεν ξέρει τι χαρτιά χρειάζονται για τα επιδόματα που σήμερα υποτίθεται θα αρχίσουν να δίνονται. Ούτε οι Δήμοι ούτε η ΑΤΕ έχουν ενημερωθεί. Επειδη λοιπόν φοβάμαι ότι θα πάθουμε ό,τι και με τις φωτιές και τα χρήματα που επρεπε και τότε να ...δοθούν και το θέμα θα αλλάξει "κατεύθυνση", σταματώ εδώ.
    Εβλεπα τον κοσμο σημερα που πηγαινε να παρει αυτο το επιδομα απο την τραπεζα και ποσο μα ποσο ταλαιπωρειτε ...Οχι αυτο το χαρτι θελουμε οχι αυτο δεν κανει πηγαινε εδω πηγαινε εκει ημαρτον Θεε μου τι γινετε στην πατριδα μας, ακομα σκηνες και κουβερτες δεν εχουν μερικοι !!!!!Τα σπιτια τους να εχουν πεσει οι κοποι τους ολοι χαμενοι το βιος τους περσι να εχει καει ξανα εξω στον δρομο οι ανθρωποι και ενα κρατος αργα τα ζα ,αλλου ντα ΄΄λλου που λεμε μια γενικη ξεφτιλα -συγνωμη για την λεξη αλλα εχουμε αγανακτησει πια!!!!!-
    με σεβασμο προς τους πληγεντες
    Δεσποινα Κουκι

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Δέσποινα ξέρεις πόσοι θα βαφτιστούν σεισμόπληκτοι για να πάρουν έστω και 100 ευρώ?... Σκέψου λίγο την αναγκαιότητα της γραφειοκρατίας σε τέτοιες περιπτώσεις. Δυστυχ[ως έτσι είναι τα πράγματα... :unsure:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Δέσποινα ξέρεις πόσοι θα βαφτιστούν σεισμόπληκτοι για να πάρουν έστω και 100 ευρώ?... Σκέψου λίγο την αναγκαιότητα της γραφειοκρατίας σε τέτοιες περιπτώσεις. Δυστυχ[ως έτσι είναι τα πράγματα... :unsure:
    Εγω αγαπητε μου Δειμων βλεπω τον κοσμο να παγωνει και να ταλαιπωρειτε βλεπω σπιτια με τις κολωνες κομμενες στην μεση ...αν ειναι και μερικα λαμογια τι να κανουμε...εδω τρωνε τα μεγαλα λαμογια τα λεφτα .......

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)