- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 93
-
30-03-2009, 09:07 PM #31
Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...
Αγαπητή Έρση
Faulse alarm! Νομίζω ότι ο ...δαίμων του ωροσκοπίου παρείσφρυσε στους υπολογισμούς σας, αφού η Έρις δεν έχει μπεί ακόμη στον Ταύρο. Στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται στις 12 και ...κάτι του Κριού απέναντι από τον Ουρανό. Στον Ταύρο έχετε τη Δήμητρα σε σύνοδο με τον Κρόνο.
Ευχαριστώ για τις ευχές.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
30-03-2009, 10:19 PM #32
Ευτυχή Roadrunner
Παρά την ισχυρή όψη με τον Ήλιο, η εμπλοκή του Δία και του Πλούτωνα δυσκολεύει αρκετά την αποσαφήνιση του ρόλου της Έριδας. Από αυτήν την άποψη είσαι ...τυχερή αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τα αποτελέσματα της έρευνας όποτε και ,,,αν βγουν! Ωστόσο η συγκεκριμένη θέση της Έριδας σε κάνει μερικές φορές να συμπεριφέρεσαι σαν ...Κριός, ενώ αποκτά ιδιαίτερη σημασία η περιοχή του Αιγόκερω, που κλείνει το σταυρό στα παρορμητικά.
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή!Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
30-03-2009, 11:11 PM #33
Δεν έχω στοιχεία να δώσω διότι δεν έχω ψάξει καθόλου το θέμα...γι'αυτό και ανέφερα την τέλεια σύνοδο του Δία με την Έριδα στον Κριό το 1939 μιας και αντιστοιχεί σε πραγματικό γεγονός. Κατά τ'άλλα μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. Χρειάζεται όντως αρκετό ψάξιμο η υπόθεση μπας και βγάλουμε άκρη με το μυστήριο της Έριδος! Πάντως για να είμαι ειλικρινής η περίπτωση της Δήμητρας (η οποία έχει προβιβαστεί σε πλανήτη-νάνο) μου φαίνεται αρκετά πιο προσιτή και πιο εύκολα παρατηρήσιμη λόγω της εγγύτητάς της στον Ήλιο και του σχετικά γρήγορου περάσματός της από τα ζώδια και τους οίκους. Εάν τα χαρακτηριστικά που της αποδίδονται είναι σωστά τότε ίσως και να πρόκειται για τον κυβερνήτη της Παρθένου! Από την άλλη η Έρις είναι ό,τι πιο στατικό υπάρχει στον ουρανό και αυτό καθιστά αρκετά πιο δύσκολη την διερεύνηση της στους χάρτες μας και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων...
-
31-03-2009, 01:23 AM #34
Μαλιστα! Έρις,στον πέμπτο οικο, σε σύνοδο με Χειρωνα, τετραγωνο με Αφροδίτη και αντιθεση με Ουρανο! σαν να μην εφταναν οι μπελάδες του τετραγώνου Αφροδίτης Ουρανου, με το Χειρωνα να βαζει το χεράκι του επι των τύπων των ήλων, προεκυψε και νεο στοιχειο να συντονισει το σκηνικο! Τι να πω; Νομιζα οτι ολα οφειλονταν στους προαναφερθεντες....
Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό
-
31-03-2009, 01:44 AM #35
Ο φιλος Κωστας με βρισκει συμφωνο στα σχολια του. Ενδιαφερουσα και η επισημανση του για την συνοδο Δια-Εριδος κατα την κυρηξη του β Π.Π. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ο Διας οποτε θα συναντα την Εριδα θα ξεσπα πολεμος αλλα εκεινη τη χρονικη στιγμη ηταν η πρωτη φορα απο την εισοδο της στον Κριο που την συναντησε ο πλανητης που δινει διευρυμενη εκταση σε οτι αγγιζει.
Απο την αλλη νομιζω οτι ειναι λιγο τραβηγμενο να πουμε οτι η ανακαλυψη της Εριδος θα σημανει την εναρξη μιας εποχης Χαους και Ατομικισμου. Αντιθετως μαλιστα μπαινουμε στην εποχη του Υδροχοου, της Ενωσης και της Συμφιλιωσης. Απλα το περασμα της Εριδος απο το ζωδιο του Κριου (1923-2046) θα τονισει οντως αυτα τα στοιχεια που υποθετουμε οτι ειναι ειναι κοινα μεταξυ των δυο: η εντονη πολεμοχαρης διαθεση (δυο Π.Πολεμοι...ευχομαι οχι και τριτος....), η διχονοια και η διχοτομηση του κοσμου (ψυχρος πολεμος, ανατολη-δυση), η ιντριγκα (διαπλοκη, συνομωσιολογιες) κλπ.
-
31-03-2009, 01:46 AM #36
Αγαπητή Κένταυρος, ψυχραιμία!
Θα μας βοηθούσατε πολύ αν παρείχατε διευκρινιστικές λεπτομέρειες για τον τύπο των συντρόφων σας. Σε τι "ειδικεύεστε"; Σε γιάπηδες, τεχνοκράτες, διανοούμενους, περιθωριακούς, παντρεμένους, psycho η μήπως κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 02:54 AM #37
Συμφωνω με την αποψη του κου Ριζοπουλου οτι πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι με την ονοματοδοσια ενος νεου πλανητη. Αλλωστε αυτη συνηθως αρχικα ειναι σε πειραματικο σταδιο. Οπως για παραδειγμα ο εν λογω πλανητης αρχικα πηρε την προσωρινη ονομασια Xena (Ζηνα) απο την τηλεοπτικη σειρα the warrior princess (η πριγγιπισσα-πολεμιστης)! Βεβαια και παλι αυτη η ονομασια κανει αναφορες σε πολεμοχαρη και βιαια ενστικτα οπως ακριβως και η κατοπινη που του δωθηκε τελικα.
Παντως ειναι καλυτερα να μην βιαζομαστε στα συμπερασματα μας. Και το λεω αυτο γιατι εχω κατα νου μια περιεργη περιπτωση που ισως αναιρει καποια σημεια της ερμηνειας που εδωσα προηγουμενα περι πολεμοχαρους Εριδος.
Γνωριζω λοιπον εδω και πολλα χρονια ενα κοντινο μου προσωπο που εχει με απολυτη ακριβεια μοιρας συνοδο Ηλιου-Εριδας στις 12 του Κριου. Ε, λοιπον το ατομο αυτο δεν εχει την παραμικρη επιθετικη ή εριστικη διαθεση επανω του. Δεν του βγαινει ουτε ο κριος ουτε και η ερις. Ειναι χαμηλων τονων, ηπια ιδιοσυγκρασια με πολλη υπομονη και ευγενεια. Πιο πολυ θυμιζει Καρκινο (που εχει ωροσκοπο) ή εστω Ζυγο. Και μην νομιζετε οτι αλλα στοιχεια του ωροσκοπιου του μπορουν να δωσουν μια εξηγηση. Εχω μελετησει το ωροσκοπιο και δεν βρισκω καποια πλανητικη θεση απο οψη ή απο ζωδιο που να ακυρωνει αυτη την αρεια φυση που θα "επρεπε" να εκδηλωνει (εκτος βεβαια απο τον καρκινισιο Ωροσκοπο). Περιεργη περιπτωση αληθεια!...Ειναι απο τις φορες που οι αστρολογικες ερμηνειες απλως ειναι αστοχες.... Σκεφτομαι λοιπον μηπως τελικα η Ερις αντι να διχαζει τελικα ενωνει; Μηπως αντι για αρεια εχει αφροδισια χαρακτηριστικα; Μηπως αντι να συγκυβερνα μαζι με τον μυθολογικο αδελφο της Αρη τον κριο, ειναι συγκυβερνητης του Ζυγου; Αλλωστε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ ερις και ερως; ενα γραμμα μονο....
-
31-03-2009, 03:54 AM #38
Μου αρεσε ιδιαιτερα το ευστοχο της ερωτησης!!! Λοιπον, οπωσδηποτε διανοουμενοι, εχω κι εναν Αρη στον Υδροχόο βλέπετε, ο συνδιασμος μετά ειναι κυρίως σε psycho και παντρεμενους... αλλα δεν ειναι δυσκολο ενας παντρεμενος με τα παραπανω χαρακτηριστικα να φερεται σαν εργένης....δεν μπορω να το διαχωρίσω...οπωσδήποτε εκκεντρικοί και εγκεφαλικοι ανθρωποι...διαβαινουν το κατωφλι! Παντως όσον αφορα την Εριδα, η καταληξη συνηθως ειναι αιματηρή, και παντα μου εκανε εντυπωση...τοσο εγκεφαλικοι...πως καταλήγουμε στα μαχαιρια;;;;
Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό
-
31-03-2009, 04:53 AM #39
Αγαπητή Δέσποινα
Αν και η παρουσία του Δία μπερδεύει κάπως τα πράγματα, η φύση του επαγγέλματος σου μπορεί να είναι σχετική με την Έριδα. Αν θέλεις μας το λες.
Η δεύτερη ερώτηση σου ξέρεις ότι είναι λίγο ...εκτός θέματος και γι αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτήν την ενότητα, τίποτε περισσότερο από ένα ...όχι.
Ευχαριστώ για τη συμμετοχήΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 07:49 AM #40
Πολύ καλημέρα σας Έψαξα περισσότερο τη θέση της Έριδας στο γενέθλιό μου και -εκτός την προαναφερόμενη αντίθεση με Σελήνη και Πλούτωνα στο 10ο- σχηματίζει τρίγωνο με Κρόνο (8ος), Ποσειδώνα (12ος) και Ωροσκόπο (Τοξότης).
Επειδή όλα αυτά τα στοιχεία σχηματίζουν ήδη τρίγωνα, εξάγωνα και συνόδους μεταξύ τους, υποθέτω ότι η Έρις ενισχύει την ήδη υπάρχουσα σχέση τους, αν και δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο επενεργεί.
Ελπίζω να συμμετάσχουν περισσότερα ακόμη μέλη για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.