- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 40
-
22-12-2011, 09:39 PM #31
Re: Ηλιακή Επιστροφή και 5ος οίκος
Δεσποινάκι, οι ευχές σας είναι βάλσαμο.
Πραγματικά, η ιώβια ταυρίσια υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται σιγά σιγά, γιατί χρονιάρες μέρες συνήθως τα μαιευτήρια υπολειτουργούν και οι γιατροί εξασκούνται στις καισαρικές, χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές, επειδή τελειώνουν γρήγορα και πάνε ταξιδάκια.
Μόνο αυτό φοβάμαι, τίποτε άλλο. Ούτε πόνους, ούτε το ζόρισμα.
Ο κυβ. του 8ου μου είναι στον 1ο οικο, σε τρίγωνο με το διελαύνοντα Δία, και αυτό με κάνει να ελπίζω.
Τελευταία μερα είναι η 26η, και φοβάμαι αυτό το τρίγωνο Ηλιου-Δία, γιατί η μπέμπα έχει περάσει τα 3,700 . Μανούλα είσαι και ξέρεις από ...ζόρια!
Εννοείται πως θα σας στείλω μηνυματάκια!
Α! Και για το θέμα μας, η ηλιακή επιστροφή μου φέτος έχει ωρ.Κριό και μεσα σε αυτόν Ηλιο/Δια/Ερμη/Αφροδίτη/Αρη! Και πέφτει πάνω στον 3ο γενέθλιο!
Φιλιά σε όλα τα αστερόπαιδα! Δεσποινάκι, σε ευχαριστω και πάλι!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
23-12-2011, 09:36 PM #32
-
23-12-2011, 11:00 PM #33
-
24-12-2011, 02:43 PM #34
Γεια σας κορίτσια,
Προσωπικά γέννησα τρία παιδιά με την μέθοδο Γιόνας! Είναι μία εκπληκτική αστρολογική μέθοδος η οποία έχει βρει απήχηση και τέλεια αποτελεσματικότητα τουλάχιστον στην Γερμανία όπου ζούσα εγώ τότε. Σημασία μεταξύ των άλλων αυτής της μεθόδου - η οποία είναι εφαρμόσιμη ακόμα και από το σπίτι με λίγη περίσσια προσοχή σε κάποιους αστρολογικούς κανόνες - είναι και η επιθυμητή επιλογή φύλου.
Μετά από αυτήν την εκπληκτική εμπειρία ξεγένησσα -αλληγορικά μιλώντας - πλήθος φιλενάδων, συγγενών και γνωστών κ.λ.π., με την μέθοδο αυτή και πάντα με επιτυχία όσον αφορά και την υγεία και την επιλογή φύλου του μωρού. Αποψης μου μετά από όλες αυτές τις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές εμπειρίες είναι ότι η ηλιακή επιστροφή από μόνη της -εμείς τότε ούτε καν που την χρησιμοποιούσαμε - δεν είναι ή για να είμαστε πιο σωστοί δεν θα πρέπει καν να εκληφθεί αυτή μόνη της ως ενδεικτική μιας εγκυμοσύνης. Αυτό γιατί από μόνη της δεν επαρκεί.
Ποτέ να μην ξεχνάτε δε -αυτό λέει και η σοφία των άστρων - πως αν κανείς θέλει πραγματικά να διεισδύσει στα άδυτα αυτού του χώρου πρέπει να λαμβάνει υπόψη του το προσωπικό γενέθλιο + το προοδευτικό και των δύο συντρόφων, τον σύνθετο χάρτη τους σε συναστρία με τον εκάστοτε προοδευτικό, και ενδεχομένως και τον ηλιακό.
Αλλωστε για το το εάν κανείς επιθυμεί και θέλει να αποκτήσει κορίτσι ή αγόρι είναι εξαιρετικά σημαντικοί οι παράγοντες που αφορούν αντίστοιχα τον Αρη ή την Αφροδίτη, καθώς και το εάν οι Σελήνη/Ηλιος είναι σε αρσενικά ή θηλυκά ζώδια.
Αυτό συχνά σημαίνει εγρήγορση και έμφαση ακόμα και σε οίκους που κανείς δεν θα φανταζόταν ότι μπορεί να συμμετάσχουν στην κυοφόρηση ενός μωρού.
Κατά μία γενικότερη πάντως έννοια, σημασία έχει να δει κανείς στο κατά πόσο η ακμή του 5ου ή ο 5ος οίκος ενεργοποιείται με κάποιον ουσιώδη τρόπο.
Κλείνοντας περιχαρής να σας πω, ότι βάση της μεθόδου Γιόνας -σίγουρα θα βρείτε σχετική βιβλιογραφία και εδώ στην Ελλάδα - μπορεί κανείς να επιλέξει μέχρι και το πως, πότε και τι φύλο θα είναι τα εγγόνια που θα αποκτήσει κάποτε.
Οπερ και είχα την τύχη να έχω ένα γιό και μία νύφη που βασίστηκαν στις σχετικές αστρολογικές υποδείξεις μου οι οποίες στηρίζονται στην μέθοδο Γιόνας, και τσακ, δεν την τσάκωσαν μόνο την επιθυμητή τσούπρα αλλά της χάρισαν και το επιθυμητό ζώδιο της γιαγιάς!
Καλό ; Το ότι ενώ δεν βγήκε καν απο το αβγό μετράει πλανήτες απο τώρα δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Πως να το κάνουμε πήρε την μούρλα της αστρολογίας απο την γιαγιά της.
Κορίτσια να είστε όλες καλά και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται.
Χρόνια σας Πολλά,
Φιλικά
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-12-2011, 09:49 AM #35
Καλημέρα και πάλι σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια!
Φαίνεται πως όταν η σελήνη κόβει βόλτες στον Υδροχόο στο 2ο οίκο μου, (όπως και στην πρωτη κόρη μου) εγω θα γεννάω!!!!
Φεύγουμε για το μαιευτήριο!
Πολλά πολλά φιλιά!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
27-12-2011, 11:27 AM #36
-
29-12-2011, 01:17 AM #37
Με κανέναν πόνο taurine!!! Ό,τι καλύτερο!!
Επειδή εγώ δεν έχω και πολλά να πω για τον 5ο μου της Ηλιακής Επιστροφής όταν έγινα μαμά (άδειοι και οι 2 5οι..), παρά μόνο τον Ήλιο επιστροφής στον 3ο μου και μία σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στον 1ο, είπα να ρίξω μια ματιά σε μεσοδιαστήματα..
Στο γενέθλιο midP. Σελήνης/Αφροδίτης έχω Κρόνο 180ο, Ουρανό 90ο και Ερμή 90ο.
Όταν γέννησα, ο Ουρανός ήταν στις 135ο, ο Κρόνος 45ο και ο Ερμής στις 45ο
Όταν συνέλαβα, ΒΔ και Δίας ήταν σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτης στον 8ο...
-
29-12-2011, 02:18 PM #38
taurine με το καλο να υποδεχθείς το μωρακι σου!Σου ευχομαι να πανε όλα τελεια!!
-
30-12-2011, 04:15 PM #39
taurine! ευχομαι το κοριτσακι σου να ειναι παντα υγιεστατο κ να φερει πολλη αγαπη
στη οικογενεια σου!
-
30-12-2011, 09:26 PM #40
taurine!!! Εύχομαι από την καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου!!!!! Να έχει πάντα υγεία και καλή τύχη σε ό,τι κάνει!!
Είναι τόσο γλυκό και τρυφερό να είσαι μανούλα... η πιο αγνή και αληθινή αγάπη...
διαπιστώνεις ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται όταν διαιρείται
καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.