s
Συναστρία - Πάθος και σασπένς - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 45
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Συναστρία - Πάθος και σασπένς

Να επαναλάβω προσθέτοντας στην Τίνα, ότι η καρμικότητα δεν σημαίνει επίσης απαραίτητα ούτε μακροημέρευση, ούτε νιρβανοειδή ευτυχία και γαλήνη. Ένα καρμικό άτομο πιθανόν να μπει στη ζωή μας για να μας ξετινάξει τα πέταλα και να φύγει, αν αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πάρουμε το μάθημα που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή. Καταλαβαίνουμε καλά ότι αν έρθει με την ιδιότητα του εραστή καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για γερό στραπάτσο :weird::toung:

Πόπη οι σύνοδοι που λες μπορεί να δείχνουν ότι τα δύο άτομα έχουν γεννηθεί σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Γιώργος

ερώτημα:

σε συναστρία το Α άτομο : Ο ήλιος του κάνει τετράγωνο με την Σελήνη του Β
    Το Β άτομο : Η σελήνη του κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του Α.

τελικά τι από τα 2 επικρατεί και γενικότερο ερώτημα, όταν μια όψη είναι δυσμενής μόνο για το ένα άτομο αλλά για το άλλο είναι ευμενής τι συμβαίνει;

douka, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...δηλαδή η ίδια όψη για το ένα άτομο να είναι ευμενής και για το άλλο δυσμενής...το τετράγωνο παραμένει τετράγωνο και για τους δύο...τώρα αν αυτό το τετράγωνο ενεργοποιεί στο Α άτομο κάποιο άλλο τρίγωνο και στο Β άτομο κάποιο άλλο γενέθλιο τετράγωνο αυτό ειναι άλλη ιστορία....

πέραν αυτού ομως έχω ένα κενό σε αυτά που γράφεις...πως γίνεται ο Ήλιος του douka να κάνει τετράγωνο με τη σελήνη π.χ. της δούκισσας,...και η σελήνη της δούκισσας να κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του douka...? μάλλον μπερδεύτηκες ε...?

πάντως, έχει διαβάσει αλλά επίσης έχει ειπωθεί και στο φόρουμ ότι οι όψεις ανάμεσα στον ήλιο και τη σελήνη ακόμα και οι φαινομενικά άσχημες είναι θετικό να υπάρχουν σε μία συναστρία...(τουλάχιστον από το να μην υπήρχαν καθόλου...)
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    douka, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...δηλαδή η ίδια όψη για το ένα άτομο να είναι ευμενής και για το άλλο δυσμενής...το τετράγωνο παραμένει τετράγωνο και για τους δύο...τώρα αν αυτό το τετράγωνο ενεργοποιεί στο Α άτομο κάποιο άλλο τρίγωνο και στο Β άτομο κάποιο άλλο γενέθλιο τετράγωνο αυτό ειναι άλλη ιστορία....

πέραν αυτού ομως έχω ένα κενό σε αυτά που γράφεις...πως γίνεται ο Ήλιος του douka να κάνει τετράγωνο με τη σελήνη π.χ. της δούκισσας,...και η σελήνη της δούκισσας να κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του douka...? μάλλον μπερδεύτηκες ε...?

πάντως, έχει διαβάσει αλλά επίσης έχει ειπωθεί και στο φόρουμ ότι οι όψεις ανάμεσα στον ήλιο και τη σελήνη ακόμα και οι φαινομενικά άσχημες είναι θετικό να υπάρχουν σε μία συναστρία...(τουλάχιστον από το να μην υπήρχαν καθόλου...)
    Προφανως ηθελε να γραψει οτι ο ηλιος ο δικος του κανει τετραγωνο με την σεληνη της ,ενω η σεληνη του κανει τριγωνο με τον ηλιο της η το αναποδο.

Εχω συναστρια με φιλο που ο ηλιος μου ειναι σε αντιθεση με την σεληνη του ,ενω η σεληνη μου σε τριγωνο με τον ηλιο του .Αρα κατι αντιστοιχο θα συμβαινει και στην περιπτωση του δουκα.

Για να συμπληρωσω και κατι που ξεχασα ,υπαρχει πιθανοτητα ο ενας απο τους δυο να βιωνει λιγο πιο σκληρα το τετραγωνο .Αυτο εξαρταται σχετικα απο τι οψεις σχηματιζει το αντιστοιχο πλανητικο σωμα στο γενεθλιο χαρτη του.

Αλλοιως παραδειγμα θα λειτουργησει ενα τετραγωνο μεταξυ ηλιου και σεληνης συναστριακα σε μια γενεθλια σεληνη με οψεις γενεθλιες εξισου "σκληρες με το γενεθλιο ηλιο της (τετραγωνο,αντιθεση η χιαστι) και αλλοιως σε μια σεληνη που θα εχει τριγωνο με τον ηλιο της.

Στην δευτερη περιπτωση επειδη το ατομο δεχεται θετικη οψη αναμεσα στο συνειδητο και το ασυνειδητο του χαρακτηρα του μπορει να βιωσει το τετραγωνο της συναστριας πολυ απορυθμιστικο για την ισορροπια του .Στην περιπτωση που το ιδιο εχει τετραγωνο με τον ηλιο μπορει να το δει σαν προσκληση η ακομα να ικανοποιει μεσα απο την σχεση περισσοτερο μια απο τις δυο αναγκες του.

Όνομα:
    Γιώργος

αυτό που έγραψες εννοώ , ότι οι σελήνες είναι σε άλλες θέσεις και κάνουν διαφορετική όψη για το κάθε άτομο. Το τελευταίο δεν έγραψα "για το κάθε άτομο".

ευχαριστώ

Γεια σας! θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους οικους στη συναστρια.. βρηκα καποια παρομοια θεματα αλλα ειναι κλειδωμενα.. Εχω μπερδευτει σχετικα με τους πλανητες που πεφτουν μεσα στους οικους του συντροφου.. π.χ αν ο 8ος οικος του ενος ειναι στις 5 μοιρες του τοξοτη και ο 9ος οικος στις 29 μοιρες του τοξοτη και ο ηλιος του αλλου ειναι στις 27 μοιρες του τοξοτη σε ποιον οικο πεφτει?? στον 8ο?? ας με διαφωτισει καποιος..:unsure:

Συγχαρητήρια για το άρθρο,θέλω να ρωτήσω αν σε μια συναστρια έχουμε συνοδος σελήνης του ένος με τον πλούτωνα του αλλου και αυτος που εχει τη σέληνη εχει με τη σείρα του συνοδο με τον πλουτωνα στο γενεθλιο του τι δείχνει?Ανοιγει αυτη η συνοδος και προκαλει εσωτερικες ανακαταταξεις στο ατομο με τη σύνοδο ή καμια σχέση?

@ nancytok : Στον 8ο .Ξερω οτι ρωτας γιατι βρισκεται πολυ κοντα στην ακμη του 9ου και υπαρχουν αποψεις οτι οι πλανητες κονταστις ακμες μπορουν να συναπολογιστουν στον επομενο οικο αλλα εγω προσωπικα θεωρω οτι θα ανηκε αν ο πλανητης ειχε 1 μοιρα ανοχη με την ακμη του 9ου η αν ο πλανητης βρισκονταν στις 29 μοιρα και ετοιμαζονταν να περασει σε αλλο ζωδιο ,παλι ομως η ακμη του επομενου οικου δεν θα επρεπε να ξεπερνα την 1 -1,5 μοιρα το πολυ.

@stavri7: Απο προσωπικη εμπειρια,οι επαφες με τον πλουτωνα δεν ειναι ευχαριστες κυριως για αυτον που εχει τον πλουτωνα αν και πολυ θα σου πουν το αντιθετο.Προσωπικα,εχω πλουτωνα στον σκορπιο οπως οι περισσοτεροι της γενιας μου .Τον εχω δηλαδη σε κυριαρχια.Ωστοσο οσες φορες εχω βαλει τον πλουτωνα μου σε οψεις με προσωπικους πλανητες του αλλου,δεν ενιωσα η "ισχυρη" της υποθεσης παρα τα λεγομενα.Τουλαχιστον δεν το ενιωσα σε συνειδητο επιπεδο η μπορει και να μην μου το εδειξαν οι αλλοι.

Γενικοτερα,οι πλανητες οπως ο ουρανος,ο ποσειδωνας και ο πλουτωνας επειδη ειναι αργοι πλανητες ,οι οποιοι γυρνουν για πολυ καιρο αναδρομοι αρα για πολλα χρονια βρισκονται σε συγκεγκριμενα ζωδια στο γενεθλιο χαρτη ,αφορουν πολλα ατομα δινουν καποια "βασικα" χαρακτηριστικα που μπορουμε νε τα συναντησουμε σε αρκετα ατομα με κοντινες ηλικιες.Αυτα τα χαρακτηριστικα μπορει σε οριμενα ατομα να τονιζονται ιδιαιτερα οταν ερχονται σε επαφη με τους προσωπικους τους πλανητες αναλογα με τους οικους που πεφτουν.Ετσι το γενικο χαρακτηριστικο οσων εχουν ουρανο στο τοξοτη,ειναι να δοκιμαζουν καινουργια πραγματα πιο ευκολα απο καποιον με ουρανο στο σκορπιο η στον αιγοκερω,να ταξιδευουν περισσοτερο κ.λ.π.Αυτα τα χαρακτηριστικα τονιζονται πιο εντονα αν εχει ηλιο σε συνοδο με τον ουρανο και ακομα περισσοτερο αν οι πλανητες πεφτουν στον 9ο η 3ο οικο.

Ετσι λοιπον ,μια γενεθλια συνοδος σεληνη-πλουτωνα ουσιαστικα κανει το ατομο που την εχει να εκφραζει προς τα εξω στην συναισθηματικη του εκφραση και πλουτωνια χαρακτηριστικα.Να ειναι λιγο περισσοτερο μυστικοπαθης,να εκφραζει πιο ευκολα τις παρορμησεις του ( ενω μπορει να κρατα το στομα του κλειστο για θεματα που οι αλλοι μιλουν ωστοσο μπορει να εκφραζει ευκολοτερα σκεψεις και συναισθηματα που οι υπολοιποι τα θεωρουμε "ταμπου" η ευαισθητα.Ο Πλουτωνας ειναι ο κυβερνητης του σκορπιου και εχει την ταση της αυτο-υπονομευσης και της αυτο-καταστροφης).

Θεωρω λοιπον,οτι μια οψη συναστριας με τον Πλουτωνα δεν ειναι μια οψη που ανιχνευεται ευκολα η επιδραση της σε συναστριακο επιπεδο απο τις πρωτες στιγμες.Και οτι το ζορι το τραβαει ο εκπροσωπος του Πλουτωνα κυριως.Επειδη ο πλανητης ειναι "σκοτεινος" και οποιαδηποτε επαφη με προσωπικο πλανητη του αλλου ,του απελευθερωνει την ενεργεια του και τον στρεφει να κοιταξει βαθυτερα μεσα του.Ιδιατερα αν στο γενεθλιου του ατομου ο πλουτωνα δεν εχει καμμια αλλη οψη ,εκτος απο τις οψεις γενιας.Τελος το ατομο με την γενεθλια συνοδο σεληνη-πλουτωνα εχει "εξασκησει" τον δικο του Πλουτωνα να εκφραζεται σε συναισθηματικο επιπεδο μεσω της σεληνης .Μια "πλουτωνια" σεληνη λοιπον στην συναστρια προσπαθει να ξεκλειδωσει τα βαθυτερα συναισθηαμτα του ανθρωπου με τον πλουτωνα και να ανασυρει ανασφαλειες,φοβιες ,κρυφες σκεψεις και επιθυμιες στην επιφανεια.

Αν η σεληνη του αλλου ηταν χωρις οψη με τον γενεθλιο πλουτωνα ολο αυτο το βαρος των "κρυφων" σκεψεων ενδεχομενως να φοβιζε την σεληνη και να προσπαθουσε να αποδεσμευτει (ιδιατερα αν εκανε οψη γενεθλια με τον ουρανο) τωρα ομως φαινεται σαν να μπορει να αντεξει το φορτιο του αλλου αφου και η ιδια μπορει να εκφραζει τις δικες τις αδυναμιες η μυστικα.

LOL!!!!Γνώρισα κάποιον και υπήρξε απίστευτη έλξη από την αρχή!!!σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και να μασταν ζευγάρι.Οταν είμαστε μακριά έχουμε απίστευτα νεύρα και κοντα υπάρχει ένταση μεγάλη γιατι δε μπορούμε να είμαστε μαζί!!!ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ????????χαχαχα !!!!εκανα τη συναστρία και έχουμε όλα μα όλα όσα λεει το άρθρο!!Ετσι εξηγούνται πολλά!!Αγαπημένο μας τραγουδι :Αν είχες έρθει πιο νωρίς!!:bigsmile:

Όνομα:
    διδυμινα

οταν σε μια συναστρια εχουμε την συνοδο β.δεσμου-σεληνης στον ταυρο να πεφτει στον 4 οικο της κοπελας και την συνοδο ηλιου-αφροδιτης(αιγοκερω) μεσα στον 2 οικο της κοπελας
    και τον δια(υδχοχοο) του αντρα μεσα στον 2 της κοπελας
    τελος τον ωροσκοπον του αντρα στον καρκινο στον 7 της κοπελας πως το εμηνευουμε??

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread