- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 171
Thread: Έρωτας με διαφορά ηλικίας
-
11-12-2005, 11:53 AM #31
Re: Έρωτας με διαφορά ηλικίας
Sagimoon, δεν θα το βγάλω το χρόνο το βλέπω και το φοβάμαι το στιφάδο, το φοβάμαι!!!!!!!
-
11-12-2005, 07:15 PM #32
Καλό κουνέλι μη φοβάσαι!Τα Χριστούγεννα μαγειρεύουμε γαλοπούλα..το ξέχασες;Αλλά και σύ ρε πουλάκι μου ρίξε λίγο νερό στο κρασάκι σου.
"Ο έρως χρόνια δεν κοιτά" ούτε και άλλου είδους διαφορές θα έλεγα εγώ.
Αντε βρέ!Καλά Χριστούγεννα νάχουμεΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
12-12-2005, 04:29 PM #33
Πρώτα από όλα η κάθε περίπτωση είναι μοναδική , πιστεύω όμως οτι ένα μεγαλύτερο άτομο αν σου αρέσει πραγμάτικά μπορεί να σου δώσει πολύ περισσότερα από ότι ένα μικρότερο, σε αυτήν την σχεση αυτός η αυτή που κερδίζει αν το άτομο είναι σωστό είναι ο μικρότερος , βίωσα και τις δύο καταστάσεις (με γυναίκα μικρότερη κατα 16 χρόνια και γυναίκα μεγαλύτερη κατά 4 χρόνια) η δεύτερη περίπτωση μου έδωσε πολύ περισσότερα. Και μιά αφιέρωση για το κουνελάκι , είμαι 44 και ασχολούμαι με μαραθώνιο, αναρρίχηση βράχου , σκί , πεζοπορία , ταξιδέυω με μηχανή και άλλα πολλά αισθάνεσαι πιό νέα από εμένα ?
-
12-12-2005, 05:10 PM #34
Μέλη - Κουνέλι = 100 - 0
Θα ψάχνει τρύπα να τρυπώσει μάλλον και θα κάνουμε καιρό να το δούμε. Μη μου το μαλώνεται :toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-12-2005, 05:37 PM #35
Panos44, αποδεικνύεις περίτρανα αυτό που λέω. Η συνομηλική σου γυναίκα (κατά 4 χρονια μεγαλύτερη), γιατί συνομήλική σου είναι σου έδωσε περισσότερα ενώ η κατά 16 χρόνια μικρότερη που είχατε και τη μεγαλύτερη διαφορά δεν πήρες πολλά.
Εγώ δεν θέλω να υπάρχει χάσμα γενεών στη σχέση κατάλαβες!!!
Όσο για τα χόμπυ σου τι να σου πω το "κρασ τεστ" θα δείξει!!!!
Μπράβο σου πάντως.
-
12-12-2005, 05:57 PM #36
3 πουλακια καθονταν...
-
12-12-2005, 08:27 PM #37
Originally Posted by panosf42
όπως όλοι γνωρίζουμε οι άνδρες κρύβουν πάντα ένα μικρό παιδί μέσα τους δηλαδή έχουν διαφορετικές ευαίσθησίες απο τις γυναίκες, ωριμάζουν και διαφορετικά.4 χρόνια ναι!έχει να κάνει.Και στην τελική αυτό που μετρά για όλες τις ηλικίες είναι πόσο ζωντανός αισθάνεσαι και πόση όρεξη εχεις για ζωή.Και εγώ βλέπω νέους σήμερα που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους και ηλικίες σαν και τις δικές μας που τρέχουν σε rok συναυλίες και αγοράζουν την πρώτη τους harley στα 40 όπως ο αδελφός μου και απο το πρωί που ξυπνάνε δεν στέκονται σε μια μεριά και ασχολούνται,ενημερώνονται, ενδιαφέρονται για τα πάντα, όσο σύγχρονα και να είναι. Γιατί η εποχή τους δεν είναι μόνο αυτή που ήταν 20 αλλά και το σήμερα και το αύριο.
Πάνο μπράβο σου και στα 60 στις Άλπεις!
Ειναι ωραίο να εισαι σταθερός στις απόψεις σου αλλά εγώ θα ήθελα να δω όλα τα κουνελάκια αυτού του πλανήτη όταν πάνε 40 ή και 50 ακόμη πόσο θα τηρήσουν αυτά που υποστιρήζουν σήμερα.
Φιλικότατα
ΣοφίαΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Για να μαθαίνω!
-
13-12-2005, 12:51 AM #38
Λοιπόν ύστερα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Dell Piero δεν έχω παρά να παραδεκτώ ότι με νικήσατε.
Ναι λοιπόν ο Έρωτας Χρόνια δεν Κοιτά.
Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας, θα ξαναμπώ μάλλον τις ημέρες των Χριστουγέννων γιατί έχω πολύ δουλειά στο εργαστήριο και με κυνηγούν και οι πελάτες εκτός από εσάς!!!
Καλά Χριστούγεννα κ.Αντωνίου και συγνώμη που έφερα την αναστάτωση στη στήλη σας.
Πάντως έχω να πω ότι γέλασα πάρα πολύ και ιδιαίτερα με το "3 πουλακια καθονταν..." της Αγγελικής.
Καλά Χριστούγεννα και με έναν χριστουγεννιάτικο έρωτα για όλους σας έστω....................... και με διαφορά ηλικίας.
-
13-12-2005, 01:15 AM #39
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα κουνελάκι και σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει πολλά ωραία πράγματα και πολύ δουλειά στο εργαστήριο.Κατόπιν της δήλωσής σου δε, αποκλύεις την πιθανότητα αντι για κάλαντα να σου τραγουδήσουν το "αχ κουνελάκι-κουνελάκι,ξύλο που θα το φάς..."
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ:toung:Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Για να μαθαίνω!
-
13-12-2005, 07:52 AM #40
Ενδεχομένως θα έπρεπε να διευκρινίσουμε πως ο έρωτας, που δεν κρατά πολύ, από τη φύση του δηλαδή κι όχι τίποτα άλλο, δεν υπόκειται σε περιορισμούς και πολύ καλά κάνει.
Τα πράγματα ίσως να περιορίζονται από άποψη επιλογών όταν μιλάμε για συμβίωση και μακροβιότερη επιβίωση ενός συνδυασμού ανθρώπων.
Θεωρώ ευκολότερο και βιωσιμότερο το συνδυασμό ανθρώπων με κοντινές ηλικίες ανεξάρτητα από το αν είναι η γυναίκα ή ο άνδρας λίγο μεγαλύτεροι. Θεωρώ πως σε μεγάλες διαφορές ηλικίας με το πέρασμα του χρόνου και το ξεθώριασμα του έρωτα εμφανίζονται προβλήματα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.