- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 58
Thread: Η προοδος της ψυχής
-
03-01-2009, 09:16 PM #31
Re: Η προοδος της ψυχής
Αργυρουλα γιατι;;;;;
με αγαπη Δεσποινα
με συγχωρειται απο το φορουμ αλλα δεν λειτουργουν τα π.μ
και στεναχωρηθηκα που η Αργυρω δεν θα ξαναγραψει.........
-
03-01-2009, 09:41 PM #32
Η αδερφή μου (Αργυρώ) όπως δήλωσε δεν θα ξαναγράψει στο φόρουμ.
Από κει και πέρα,έχω να κάνω δύο τελευταίες παρατηρήσεις και να λήξει και από μεριάς μου.
Πρώτον,υποτίθεται ότι εδώ είναι ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ανθρώπων κι όχι ρομποτακίων.Κι ο άνθρωπος μπορεί να εκνευριστεί ,να θυμώσει,να ενοχληθεί και αυτό να φανεί ηθελημένα ή μη.Δεν είπαμε να αρχίσει να στολίζει κανείς τον άλλον με κοσμητικά επίθετα.Αλλά και η υποκρισία έχει τα όριά της.Όταν παλιότερα μέλος αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς σε μένα με την κατά τα άλλα άσχετη φράση ότι "κυκλοφορεί ένα πολύ καλό βιβλίο για την αντιμετώπιση της βλακείας" ,η πονηρή και κατά τα άλα καθωσπρέπει διατύπωση δεν μου επέτρεπε να απαντήσω επί της ουσίας.Με το που απάντησα(με κοσμητικό επίθετο),έγινα εγώ η αγενής που πρέπει να μηνυθεί.Η βρισιά έρχεται με διάφορους τρόπους,και άμα θέλεις να το κάνεις έχε τουλάχιστον τα κότσια να το κάνεις με κίνδυνο να δεχτείς και τις συνέπειες.Διαφορετικά όλοι ευγενικοί είμαστε στάζοντας φαρμάκι.Πρέπει δηλαδή να πάψουμε και να συζητάμε;
Δεύτερον,η φυσιολογική ροή μιας συζήτησης τόσο γενικής όσο πχ οι γιορτές και η διάθεση του κόσμου αυτές τις μέρες είναι να διευρυνθεί και λίγο(όπως και έγινε) και δε πειράζει αν ξεφύγει και λίγο(όπως και έγινε επίσης).Το μη φυσιολογικό θα ήταν να απομονωθεί μια κουβέντα κοινωνικού περιεχομένου απ τα κοινωνικά θέματα και γεγονότα των τελευταίων ημερών και να περιτριγυρίζεται γύρω απ το πόσο ταλαιπωρήθηκαν οι καημένοι οι Ταύροι τις γιορτές απ το πρωί μέχρι το βράδυ.Στην τελική η δημοσίευση δεν εμποδίζει κάποιον να επανέλθει στο αρχικό θέμα αν η εξέλιξη δεν τον ενδιαφέρει...
Δέσποινα,ήθελα να σου δώσω τις ευχές μου προσωπικώς αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς καλή μου
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
03-01-2009, 10:02 PM #33
Σεβαστές οι απόψεις σου & σας, Λευκή μου, για τις επιλογές ως προς τη διαχείριση και τον συντονισμό. Ωστόσο, η ομάδα διαχειριστών του σάιτ δουλεύει με βάση συγκεκριμενους κανόνες, οι οποίοι και ισχύουν από τη δημιουργία του σάιτ μέχρι σήμερα και φροντίζουμε όλοι από την πλευρά μας να είμαστε σωστοί απέναντι σε όλους. Όσον αφορά τη δική σου περίπτωση, επειδή και άλλη φορά το έχεις αναφέρει, νομίζω πως το συγκεκριμένο μέλος διαγράφηκε (αν δεν απατώμαι) λόγω της συγκεκριμένης συμπεριφοράς που είχε. Συνεπώς, δεν είναι πρέπον να μιλάς για "υποκρισία", ειδικά όταν όλοι οι διαχειριστές και συντονιστές κάνουμε ποστ επί ποστ, προσπαθώντας να κρατήσουμε την ισορροπία σε συζητήσεις, πέρα από όλα τα άλλα που κοιτάμε και δεν είναι ορατά στα μέλη.
Θα σου πρότεινα να διαχωρίσεις την αντιπαράθεση από την προσωπική αντέγκληση. Η τελευταία, όπως έχουμε πει μύριες φορές, καλό είναι να λύνεται σε προσωπικό επίπεδο (και μη μου πεις ότι η αντιπαράθεση που έγινε στο συγκεκριμένο θέμα έγινε στο θέμα, λόγω απενεργοποίησης των πμ).
Τους χαιρετισμούς μου στην Κασσιόπη-Gargoule.
-
03-01-2009, 10:16 PM #34
Η λέξη υποκρισία ΔΕΝ αναφερόταν στους διαχειριστές οποιουδήποτε χρώματος (με κάποιους απ αυτούς άλλωστε είχα κουβεντιάσει τότε το θέμα και έχει κλείσει απ αυτήν την άποψη) και με κανέναν τρόπο, αλλά σε όσους ωρύονται για την ευγένεια και κατά τα άλλα η μπηχτή και η προσβολή πάνε σύννεφο,γι αυτό και ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
03-01-2009, 10:45 PM #35
Σου ανταποδίδει τα χαιρετίσματα και σου διευκρινίζει ότι στην περίπτωση που υπάρχει κάποιος υπαινιγμός ως προς το διπλό ψευδώνυμο ,εφόσον επιλέγεις να θέσεις έτσι τους χαιρετισμούς σου,αυτό είχε γίνει όχι επειδή υπήρξε επιδίωξη να δημιουργηθεί δεύτερος λογαριασμός αλλά γιατί δεν επιτρέπει η ιστοσελίδα την ανάγνωση άρθρων απ' τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό έγινε ο δεύτερος λογαριασμός, μετά από συννεόηση με διαχειριστή και από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, δεν έκρινε καλό να το κρύβει και έτσι ξεκίνησε η εκ νέου συμμετοχή στα φόρουμς. Τώρα, κάποιος άλλος μπορεί να είχε επιλέξει να εξακολουθεί να θεωρείται πως είχε φύγει και να μην συμμετείχε στα φόρουμς.
Τέλος, για να μην κάνω τον διαμεσολαβητή γιατί αν μη τι άλλο δεν είναι ούτε λειτουργικό ούτε ευγενικό για τους άλλους,αν έχεις να της πεις κάτι άλλο,από μια παρατήρηση έως ένα απλό γεια,το email/msn της είναι στη διάθεσή σου.
-
04-01-2009, 11:56 AM #36
διαβάζω το ποστ απο χθες με ενδιαφέρουσες απόψεις, με άλλες συμφωνώ και με άλλες διαφωνώ , δέχομαι την διαφορετικότητα καθενός απο μας.Αυτό που σε σχετικά θεματα με εντυπωσιάζει είναι οτι οσοι θελουν να σώσουν τις ψυχές τους και τις ψυχές αυτών που υποφέρουν το κανουν εξαποστάσεως (εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων) και απο τον καναπέ του σπιτιού τους.
-
04-01-2009, 02:38 PM #37
Βασικά έχει ένα λάθος ο συλλογισμός σου.Κάποιος που θέλει να σώσει την ψυχή του θέλει απλώς να σώσει την ψυχή του και όχι τις ψυχές όσων υποφέρουν, και κάποιος που θέλει να βοηθήσει αυτούς που υποφέρουν απλώς θέλει να βοηθήσει τις ζωές του κι όχι τις ψυχές τους.Οπότε είναι πάρα πολύ αόριστο σε ποιους αναφέρεσαι τόσο υποτιμητικά(και στις εξαιρέσεις τους),στα πλαίσια της ευγενείας και της καλής πίστεως πάντα.
-
04-01-2009, 03:16 PM #38
Εδώ Λευκή μου είναι η μεγαλύτερη πλάνη σας... επαναλαμβάνετε συνεχώς και συνεχώς το ίδιο σφάλμα... Σωτηρία της ατομικής ψυχής χωρίς υποταγή του Εγώ και αγάπη προς τους άλλους δε νοείται στον Εσωτερισμό... Το στάδιο της ατομικοποίησης είναι απλά το ενδιάμεσο στάδιο εξέλιξης που είναι απαραίτητο προκειμένου καθένας να έχει ατομική ευθύνη στη ζωή του για ό,τι κάνει κι όχι απλά να τα φορτώνει στους άλλους ή στις δυνάμεις της φύσης (γεννήθηκα έτσι, τι να κάνουμε; μία ζωή την έχω, ας τη ξοδέψω όπως ήρθε). Δεν είναι όμως η κατάληξη της προσπάθειας. Η κατάληξη της προσπάθειας είναι μετά τη δημιουγία ενός υγιούς Εγώ, η εθελοντική του υπηρεσία στο συλλογικό καλό.
Εσείς κρίνετε - και σωστά - τη χρήση ενός πλαισίου πίστης από διάφορους τσαρλατάνους και εγωιστές. Αλλά άλλο πράγμα η χρήση κι άλλο πράγμα η ίδια η πίστη και τι πρεσβεύει. Εκεί είναι η διαφορά.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-01-2009, 03:44 PM #39
δεν υποτιμώ κανένα αλλά σε ένα δημοκρατικό φορουμ νομίζω όλες οι απόψεις εχουν θέση και προσωπικά τις σέβομαι. αν αν κάποιος θελει να βοηθήσει ανθρώπους να σωσουν τις ζωές τους το κάνει με πράξεις.είμαι αρκατά μεγάλη και η ζωή μου έχει αποδείξει ότι βοηθάς χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες αν θέλεις.οι εξαιρέσεις αφορούν άτομα τα οποία με κίνδυνο ζωής βρίσκονται
κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους , όπως γιατροί και μελη ανθρωπιστικών οργανώσεων
και η ψυχή σώζεται με πράξεις και οχι σε θεωρητικό επίπεδο και γι΄αυτό συνήθως είμαι επιφυλακτική στ΄άτομα που προσπαθούν με φιλοσοφικό τρόπο και μεθόδους να το κάνουν γιατί καλή η θεωρία αλλά η πράξη σώζει ζωές
-
04-01-2009, 04:39 PM #40
Το σκεπτικό σου το καταλαβαίνω γιατί εκτός των άλλων,το έχω ξανακούσει.Το θεωρώ όμως λανθασμένο.
Δεν έχω κάτι με τους γιατρούς,ούτε με όσους πιστεύουν ότι με το να ανήκουν σε μια ανθρωπιστική οργάνωση προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.Μπράβο σε όσους έχουν τα κότσια να πάνε μέσα στην καρδιά του πολέμου και δίπλα στον ανθρώπινο πόνο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.Και να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα το έκανα,όχι τόσο γιατί φοβάμαι αλλά κυρίως γιατί πιστεύω ότι δεν θα οδηγήσει κάπου.Ωραία,έσωσα μια ζωή.Και μετά;Ο κοσμάκης θα συνεχίσει να υποφέρει.Πρέπει να εξαλειφτεί και η αιτία που προκαλεί τον πόλεμο και τη φτώχεια,και όσο υπάρχει αυτή η αιτία όσοι καλοπροαίρετοι και άγιοι και δεν ξέρω τι άλλο άνθρωποι και να βρεθούν,τόσο σε φαύλο κύκλο θα βρισκόμαστε.Εσύ θεωρείς υποκριτικό να κάθονται κάποιοι και να μιλάνε για το τι προκαλεί τον πόλεμο ,χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους(που και αυτό δεν αληθεύει) και είναι δικαίωμά σου.Εγώ με τη σειρά μου θεωρώ υποκριτικό να αφήνει κάποιος να διαιωνίζεται μια κατάσταση -πολέμου,φτώχειας,πείνας- με το σκεπτικό ότι πράττω εδώ και τώρα το καθήκον μου με το να είμαι καλά,στέλνω και μερικά λεφτά να σώσω τα παιδάκια,σώζω και μερικά απ τον ακρωτηριασμό,και ξεμπέρδεψα,έδειξα έμπρακτα τη συμπαράστασή μου και τώρα πάω σπίτι μου να δω σαπουνόπερα και δε πα να συνεχίζεται επ αόριστον αυτή η κατάσταση.Εκεί κολλάει ο καναπές κι όχι στη θεωρία.Όσο όμως δε χτυπάς αυτή την κατάσταση απ τη ρίζα,τόσο αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται.Αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις πρωτίστως είναι να μην έχουν λόγο ύπαρξης οι φιλανθρωπικές σου υπηρεσίες και μετά να τις προσφέρεις.
Και λίγος σεβασμός σ αυτούς οι οποίοι θυσιάστηκαν για να μπορούμε όλοι εμείς να λέμε εδώ μέσα και έξω άνετα τις αποψάρες μας ,δεν βλάπτει.Εκτός και αν τα μπουντρούμια των φυλακών,τα βασανιστήρια,οι εξορίες,τα ξερονήσια,οι απολύσεις ,οι διαδηλώσεις ενάντια στη δολοφονία παιδιών και εργατών,οι επιθέσεις με βιτρόλια θεωρούνται "καναπέδες".Στις περισσότερες περιπτώσεις,τα άτομα που κάθονταν στους παραπάνω "καναπέδες" ως επί το πλείστον πίστευαν σε μια θεωρία και προσπαθούσαν να τη διαδώσουν.
Βασίλη σε σένα θα απαντήσω άλλη στιγμή και σ αυτό που μου γράφεις και σε άλλη ερώτηση που μου έκανες σε άλλο τόπικ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.