s
Μοναξιά...Την φοβάστε?? - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 71
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Μοναξιά...Την φοβάστε??

κάπου διάβασα πως "η μοναξιά υπάρχει μέσα μας όχι για να θυμόμαστε αλλά για να ξεχνάμε"

ποιος ξέρει;

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Η δική μου εμπειρία όσον αφορά την μοναξιά προέκυψε από τον επεισοδιακό χωρισμό μου μετά από εννέα χρόνων σχέση (την οποία διατηρούσα "με νύχια και με δόντια"). Θεώρησα λοιπόν σωστό να παραμείνω για ένα διάστημα μόνη μου για να μπορέσω να ξαναβρώ τον εαυτό μου (που σημειωτέον είχε πιάσει πάτο). Το διάστημα αυτό κράτησε 3 ολόκληρα χρόνια -γεγονός εντελώς αντιφατικό με το ζώδιο μου- και έληξε πριν 5 ημέρες..:bigsmile: Ήταν όμως σημαντικό γιατί κατάφερα να επανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να ανακαλύψω την δύναμη που έχω μέσα μου.
    Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι η μοναξιά είναι μια ιδιαίτερη ανάγκη που προκύπτει από διάφορες καταστάσεις που βιώνουμε ως προσωπικότητες και βοηθάει να αναθεωρήσουμε και να κατανοήσουμε τις πράξεις μας. Αυτό μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε και να σταματήσουμε να ξοδεύουμε τις εμπειρίες μας.
    Ευχαριστώ
    Aκριβώς την ίδια εμπειρία έχω ζήσει και εγώ ,δηλαδή έναν επεισοδιακό χωρισμό μετά απο μια ακόμα πιο επεισοδιακή σχέση 9 ετών οπου τελικά προδόθηκα και χρησιμοποιήθηκα με άσχημο τρόπο. Έχω χωρίσει 1 χρόνο οπου ήταν και ο πιο δύσκολος της ζωής μου μέχρι σήμερα(είμαι 36 ετών).Έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών μέσα απο αυτή τη σχέση οπου είναι και το μοναδικό νόημα της ζωής μου.Πέρα απ΄το παιδί μου είμαι και αισθάνομαι εντελώς μόνη.Ακόμη δεν έχω ανακτήσει τη αυτοπεποίθησή μου ούτε αισθάνομαι ιδιαίτερα δυνατή.Δεν έχω πραγματικούς φίλους αυτή τη στιγμή κοντά μου και αισθάνομαι μια απέραντη ΜΟΝΑΞΙΑ.Κάποια στιγμή θα ανακάμψω αλλά δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει αυτό. Απλώς εύχομαι να γίνει σύντομα.Είναι παρήγορο όμως να βλέπεις οτι υπάρχουν άνθρωποι ,όπως εσύ, που βγήκαν νικητές απο τέτοιες δύσκολες καταστάσεις . Όταν δεν επιλέγεις εσύ τη μοναξιά αλλά αναγκάζεσαι να τη ζείς είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθείς μαζί της.Δεν μπορώ παρά να ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον. Ευχαριστώ

Δεν αντέχεται η μοναξιά που νιώθεις οταν είσαι μαζί με άλλους ή όταν είσαι σε μια σχέση που φθίνει. Οταν είσαι αντικειμενικά - πρακτικά μόνος μπορείς να αντέξεις.

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by farfalina View Post
    Aκριβώς την ίδια εμπειρία έχω ζήσει και εγώ ,δηλαδή έναν επεισοδιακό χωρισμό μετά απο μια ακόμα πιο επεισοδιακή σχέση 9 ετών οπου τελικά προδόθηκα και χρησιμοποιήθηκα με άσχημο τρόπο. Έχω χωρίσει 1 χρόνο οπου ήταν και ο πιο δύσκολος της ζωής μου μέχρι σήμερα(είμαι 36 ετών).Έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών μέσα απο αυτή τη σχέση οπου είναι και το μοναδικό νόημα της ζωής μου.Πέρα απ΄το παιδί μου είμαι και αισθάνομαι εντελώς μόνη.Ακόμη δεν έχω ανακτήσει τη αυτοπεποίθησή μου ούτε αισθάνομαι ιδιαίτερα δυνατή.Δεν έχω πραγματικούς φίλους αυτή τη στιγμή κοντά μου και αισθάνομαι μια απέραντη ΜΟΝΑΞΙΑ.Κάποια στιγμή θα ανακάμψω αλλά δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει αυτό. Απλώς εύχομαι να γίνει σύντομα.Είναι παρήγορο όμως να βλέπεις οτι υπάρχουν άνθρωποι ,όπως εσύ, που βγήκαν νικητές απο τέτοιες δύσκολες καταστάσεις . Όταν δεν επιλέγεις εσύ τη μοναξιά αλλά αναγκάζεσαι να τη ζείς είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθείς μαζί της.Δεν μπορώ παρά να ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον. Ευχαριστώ
    Μην ανησυχείς αγαπητή φίλη, κανείς δεν είναι πραγματικά μόνος του αν δεν το προκαλέσει. Εσύ παρά την άσχημη εμπειρία σου, ήσουν τυχερή γιατί απέκτησες την κόρη σου. ¶ρα δεν είσαι σίγουρα μόνη σου. Το παιδί σου θα σου δίνει κάθε μέρα την ελπίδα και την δύναμη να συνεχίζεις.. Η μητέρα μου όταν χώρισα μου είπε μια κουβέντα.. "Εγω δεν σε γέννησα για να σκύβεις το κεφάλι". Και πίστεψέ με ήταν ότι χρειαζόμουν να ακούσω για να αρχίσω πάλι από την αρχή.. Να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με γενναιότητα στη ζωή σου, τίποτα δεν μας χαρίζεται.. αλλά για να το αποκτήσουμε πρέπει καθημερινά να δίνουμε τη μάχη μας..

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Μην ανησυχείς αγαπητή φίλη, κανείς δεν είναι πραγματικά μόνος του αν δεν το προκαλέσει. Εσύ παρά την άσχημη εμπειρία σου, ήσουν τυχερή γιατί απέκτησες την κόρη σου. ¶ρα δεν είσαι σίγουρα μόνη σου. Το παιδί σου θα σου δίνει κάθε μέρα την ελπίδα και την δύναμη να συνεχίζεις.. Η μητέρα μου όταν χώρισα μου είπε μια κουβέντα.. "Εγω δεν σε γέννησα για να σκύβεις το κεφάλι". Και πίστεψέ με ήταν ότι χρειαζόμουν να ακούσω για να αρχίσω πάλι από την αρχή.. Να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με γενναιότητα στη ζωή σου, τίποτα δεν μας χαρίζεται.. αλλά για να το αποκτήσουμε πρέπει καθημερινά να δίνουμε τη μάχη μας..
    Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λες , απλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο δύσκολο στάδιο της διαδρομής προς την ολοκληρωτική αλλαγή της ζωής μου.Ξέρω πως θα τα καταφέρω , και στη μάχη που δίνω καθημερινά (όπως πολύ σωστά αναφέρεις) , θα βγώ νικήτρια κάποια στιγμή. Η μοναξιά όμως δεν παλεύεται εύκολα. Και εννοώ τη μοναξιά που αισθάνεται κάποιος χωρίς πραγματικούς φίλους και χωρίς σύντροφο. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
    Μου έδωσες κουράγιο γιατί μιλάς μέσα απο εμπειρία που έχεις ζήσει εσύ και έχει σημασία αυτό.

Όνομα:
    Κατερίνα

Τη συχένομαι τη μοναξιά!!!!!!!!
    Πιό πολύ αυτή φοβάμαι.....
    Τέτοιες ώρες μοναξιάς το μυαλό κάνει δικά του σενάρια..... Σε εγκλοβίζει σε σκέψεις..... Στα παλιά, τα περασμένα, στα άπειρα όνειρα που ποτέ δεν πήραν σάρκα και ωστά!
    Αφού οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να είμαστε με ανθρώπους, προς τι λοιπόν ο λόγος να είμαστε μόνοι μας?????
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

αχ βρε παιδιά!
    Όλοι μόνοι δεν είμαστε;
    Κι εγώ είμαι 37 χρονών, χωρισμένη 5 χρόνια από γάμο με 2 αγοράκια. Μπόρεσα και έκανα μιά φοβερή σχέση πριν 2 χρόνια, η οποία έληξε πριν 2 μήνες.... αδοξα. Και πάλι μόνη λοιπόν! Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια: έχω εξοικιωθεί με το γεγονός ότι θα είμαι μόνη μου και πραγματικά ζηλεύω αυτές που ξαναφτιάχνουν επιτυχώς τη ζωή τους! Τι να πω! Είναι και θέμα τύχης!!!
    Προσωπικά οι απαιτήσεις μου εχουν αυξηθεί κατά πολύ και αν μπει κάτι στη ζωή μου θα πρέπει να είναι κατι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟ και όχι μετριότητες. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ, γιατί αν το κάνω αυτό τότε η μοναξιά θα είναι μεγαλύτερη. !

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι έχεις και τα παιδάκια σου και σε καταλαβαίνω όταν λες ότι οι απαιτήσεις σου είναι πλέον περισσότερες. Τα δεδομένα που ισχύουν τώρα στη ζωή σου είναι διαφορετικά από αυτά που ίσχυαν πριν αποκτήσεις ίσως παιδιά ή πριν παντρευτείς.
    Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις... αυτό που θα σε ικανοποιεί και θα σου δώσει πληρότητα! :bigsmile:

Κια, σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου..
    Το πιστεύω και το ελπίζω και για μένα και όλες όσες ειναι στη θέση μου και πιστεύουν στον εαυτό τους. Μόνο αν πιστεύεις ότι αξίζεις πολύ περισσότερα τότε μόνο μπορείς να βρείς και τα καλύτερα!
    (μπορεί παλί και όχι, απλά να ζεις σε μια ουτοπία!)
    Αλλά δε βαριέσαι!!!!!

Quote Originally Posted by didimos View Post
    (μπορεί παλί και όχι, απλά να ζεις σε μια ουτοπία!)
    Αλλά δε βαριέσαι!!!!!
    Και αυτό μες το παιχνίδι είναι άλλωστε... Χρειάζεται να ξεφεύγουμε και λίγο από την πραγματικότητα μερικές φορές .. Αλλά και πολύ να ξεφύγουμε, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μας προσγειώσει και πάλι στο έδαφος!

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)