s
Πλούτωνας στον 12ο οίκο: Μια κρυφή δύναμη - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 38 of 38

Re: Πλούτωνας στον 12ο οίκο: Μια κρυφή δύναμη

΄Εχω τον ήλιο στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον 12ο οίκο στο Λέοντα. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με την αστρολογία αλλά υποπτεύομαι ότι το άρθρο με αφορά άμεσα.Είναι έτσι? Αν η απάντηση είναι καταφατική θα με βοηθήσει να ερμηνεύσω πολλές πτυχές της ζωής μου. Αν όχι...

Quote Originally Posted by superena View Post
    ΄Εχω τον ήλιο στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον 12ο οίκο στο Λέοντα. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με την αστρολογία αλλά υποπτεύομαι ότι το άρθρο με αφορά άμεσα.Είναι έτσι? Αν η απάντηση είναι καταφατική θα με βοηθήσει να ερμηνεύσω πολλές πτυχές της ζωής μου. Αν όχι...
    Σε αφορά, αλλά επειδή, όπως λες, δεν είσαι εξοικεωμένη με το αντικείμενο, να σου επισημάνω ότι είναι το σύνολο των όψεων και των θέσεων ενός ωροσκοπίου που εξετάζουμε, προκειμένου να πούμε πέντε πράγματα -και όχι οι μεμονωμένες θέσεις ή όψεις.
    Πράγμα που πάει να πει ότι είναι άλλο πράγμα να υπάρχει ένας Πλούτωνας στον 12ο Οίκο, άλλο πράγμα να είναι εκεί και να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ήλιο και άλλο πράγμα να βρίσκεται στον Λέοντα η όψη αυτή και άλλο πράγμα να κάνει όψεις αυτή η σύνοδος με άλλους πλανήτες. Ακόμα, άλλο πράγμα είναι να βρίσκεται αυτή η σύνοδος 4-5 μοίρες μακριά από τον ωροσκόπο.
    Θέλω να πω ότι διάβασε μεν, μην δένεις κόμπο δε οτιδήποτε διαβάσεις. Η αστολογία είναι τεχνική που βασίζεται στη σύνθεση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Παρα πολυ καλο το αρθρο, και οι φωτογραφιες εξαιρετικες. Εχω και εγω τον Πλουτωνα στον 12 οικο σε συνοδο με τον Αρη, τον Ερμη, και την Αφροδιτη. Ολοι αυτοι στο 12 οικο. Θελω να πω οτι οντως ειναι δυσκολο να βιωνεις εναν 12 οικο με τοσους πλανητες. Ειμαι παρα πολυ εσωστρεφες ατομο, ειμαι περισσοτερο ευτυχισμενη οταν ειμαι μονη μου, ειμαι αρκετα μυστικοπαθης και δεν μου φταναν ολα αυτα εχω και μια σεληνη στον Αιγοκερω στον 4 οικο!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by stachtopouta View Post
    Παρα πολυ καλο το αρθρο, και οι φωτογραφιες εξαιρετικες. Εχω και εγω τον Πλουτωνα στον 12 οικο σε συνοδο με τον Αρη, τον Ερμη, και την Αφροδιτη. Ολοι αυτοι στο 12 οικο. Θελω να πω οτι οντως ειναι δυσκολο να βιωνεις εναν 12 οικο με τοσους πλανητες. Ειμαι παρα πολυ εσωστρεφες ατομο, ειμαι περισσοτερο ευτυχισμενη οταν ειμαι μονη μου, ειμαι αρκετα μυστικοπαθης και δεν μου φταναν ολα αυτα εχω και μια σεληνη στον Αιγοκερω στον 4 οικο!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ stachtopouta,

ελπίζω να σε βοήθησε αρκετά ώστε να αποκρυπτογραφήσεις μερικά σημεία του 12ου οίκου. Η σύνοδος με τόσους προσωπικούς πλανήτες στον προσωπικό σου χάρτη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα από ότι φαίνεται. Με τόσους πλανήτες στον 12ο τα θέματα του οίκου αυτόυ δείχνουν να απασχολήσουν με κάποιον τρόπο την ζωή σου.

με εκτίμηση,
    Cancerian

Nαι, οντως αγαπητε φιλε cancerian,πιστευω οτι το μονο καλο που υπαρχει στον γενεθλιο μου ειναι η συνοδος ουρανου-Β.Δ στον σκορπιο στον πρωτο οικο, ενας Διας στον 8 οικο και ενας Κρονος στον 10 οικο. Βεβαια εχω αρκετες περιπετειες με τα δικαστηρια, και τα αισθηματικα μου δεν πανε ποτε καλα. Αλλα παρολα αυτα ευελπιστω.... Πιστευω οτι θα ερθουν καλυτερες μερες...

Συγκλονιστικο το αρθρο κ με τοσους πλανητες στον 12ο με αφορα προσωπικα!

ωραιο αρθρο.
    επειδη και εγω εχω ηλιο,σεληνη,ερμη αρη,νοτιο δεσμο στον λεοντα και στον 12 πιστευω πως τα οσα εχουν γραφει,περιγραφουν χαρακτηριστικα που εντοπιζω και στον εαυτο μου.θεωρω πως ο 12ος ειναι ο οικος που διογκωνει τα συναισθηματα,τις εντυπωσεις που λαμβανουμε απο ενα γεγονος 'η εναν ανθρωπο.πιστευω πως ολοι οσοι εχουν εντονο 12ο ειναι ανθρωποι ευαισθητοι και γενικα εχουν μια πιο εγκρατη φυση.θεωρω οτι ξεσπουν σαν χειμαροι στις στιγμες εντασης,ισως λιγο υστερικα θα ελεγα,αλλα υπαρχει και ενα θετικο...νομιζω πως υπαρχει μια ανθεκτικοτητα σε αυτα τα ατομα..εχουν μια παθητικη αντισταση απεναντι στα πραγματα η οποια τους βοηθα να συνεχιζουν παρακατω.αυτο ισως το λεω κρινοντας απο το προσωπικο μ ωροσκοπιο γιατι εχω ηλιο συνοδο σεληνη οπως και ερμη,αρη,νοτιο δεσμο σε συνοδο(στον λεοντα οπως προανεφερα).οπως παρατηρησα,η γιατρεια στα αρνητικα του 12ου μπορει να δωθει μεσω του ιδιου του ατομου,δεν χρειαζεται να περιμενει τον ηρωα του για να τον ξελασπωσει.η εκλογικευση,η ρεαλιστικη προσγειωση και η εργασια βοηθα πολυ τον 12ο να ''συνελθει''.
    Last edited by lionic; 01-05-2012 at 02:59 PM.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Quote Originally Posted by asas View Post
    Πολύ καλό άθρο !!!
    Δεν έχω πλούτωνα στον 12, όμως πέρασε από το 12 οίκο μου σε μικρότερη ηλικία και σε σύνοδο με τον ήλιο και τον κρόνο μου. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτή τη διέλευση, αλλά έζησα "ακραία" γεγονότα, αν και στο τέλος δεν έγινε κάτι καταστροφικό. Συγχρόνως, όμως και μεγάλη εσωτερική δύναμη, ώστε να τα αντιμετωπίσω και να δω πολλά πραγματα διαφορετικά με αποτέλεσμα να τη θεωρώ πολύ καλή περίοδο της ζωής μου!
    Επειδή αναφέρεστε στο 12 οίκο μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει καποιο άθρο και για τον κρόνο στο 12?
    Ακούω πολλά και έχω δει και χάρτες με κρόνο στο 12 και έχω τρομάξει!
    Εγώ ως σκορπιός αυτά τα τελευταία 3 περίπου χρόνια από την διέλευση του Κρόνου στον 12ο ηλιακό οίκο μου (αφού μέχρι τον Οκτώβριο του 12 είναι στον Ζυγό) μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει χειρότερη διέλευση.
    Αυτό βέβαια ίσως είναι πολύ υποκειμενικό...εγώ π.χ. έχω πολύ Πλούτωνα στον χάρτη μου και πιθανώς να αντέχω περισσότερο τις δύσκολες διελεύσεις του!
    Αντίστοιχα κάποιος που έχει γεννηθεί με Κρόνο στον 12ο μάλλον θα αντιλαμβάνεται την διέλευση του Κρόνου από τον 12ο ηλιακό του οίκο ως κάτι όχι ιδιαίτερα αρνητικό!
    Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 17-06-2012 at 02:27 PM.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)