s
Διελεύσεις Άρη - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 82
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Διελεύσεις Άρη

Quote Originally Posted by Lena Dim View Post
    Αχ κορίτσια έχω μια απορία που ίσως σας φανεί και αστεία αλλά δεν με πειράζει, άλλωστε το γέλιο σε αυτές τις εποχές είναι αγαθό πολυτελείας. Το γεγονός ότι ο άρης μου διελαύνει τον πρώτο μου οίκο που έχει να κάνει και με την εμφάνιση μπορεί ίσως να σημαίνει και ότι οι προσπάθειες για δίαιτα θα αποδώσουν????????????? Δεν ξέρω και πολλά είμαι αρχάρια ακόμα αλλά αν σας βοηθάει είμαι τοξότης με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στον αιγόκερω, που έχει να κάνει με το φαγητό αν τα ξέρω καλά, η οποία η καημενούλα μου έχει καβάλα τον πλούτωνα από διέλευση εδω και πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό και υποφέρει, και μαζί της κι εγώ!!! Να ελπίζω σε καρπούς ή μπα?? Δυστυχώς δεν έχω και κανένα πλανήτη στον 1ο για να με βοηθήσει
    Καλημέρα Λένα! (…και καλημέρα σε όλους)

Μην συσχετίσεις τον τράνζιτ Άρη με την προσπάθειά σου να χάσεις βάρος και τον πρώτο οίκο της εμφάνισης, παρά μόνο σε επίπεδο να παρακινηθείς να κάνεις κάτι με το όποιο πρόβλημα που πιθανόν να έχεις. Καλό είναι να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα με τον Άρη ανάδρομο. Ωστόσο είναι καλή εποχή να τα σκεφτούμε και να τα σχεδιάσουμε.
    Αν έχεις διαταραχή πρόσληψης τροφής, αστρολογικά το θέμα το βλέπει κανείς από την Σελήνη που σχετίζεται με την θρέψη. Λογικά, μία Σελήνη στον Αιγόκερω είναι συνήθως εγκρατής και πειθαρχημένη. Αν όμως δέχεται δύσκολες όψεις, από γενέθλια θέση, είναι πιθανό να λειτουργήσει και αλλιώς.
    Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν άλυτα θέματα με την μητέρα τους. Η τροφή συνδέεται με την συναισθηματική επάρκεια, την ικανοποίηση και την αίσθηση πληρότητας που προσπαθεί το άτομο να πάρει «παρηγορώντας» και σε απλή γλώσσα, ξεγελώντας τον εαυτό του. Αυτό είναι και μια ευκαιρία να πούμε πόσο ακριβής είναι η αστρολογία όταν αποδίδει στην Σελήνη, τόσο την μάνα, όσο την θρέψη, το συναίσθημα, την αίσθηση ασφάλειας , αλλά και το στομάχι ως βιολογικό μας όργανο.
    Αν το όποιο σου πρόβλημα είναι πραγματικό και όχι κάποια νευρική ανορεξία ή διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού σου, έχοντας τον τράνζιτ Πλούτωνα πάνω στην Σελήνη σου, το σίγουρο είναι ότι η σχέση σου με την πρόσληψη τροφής μπορεί να αλλάξει ριζικά! Έχε υπόψη σου ότι σε λίγο θα σου κάνει και τετράγωνο ο Ουρανός. Για μένα, αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με όλα τα παραπάνω που αναφέρω, το πρόβλημα είναι βαθιά στην δομή του ψυχολογικού σου υπόβαθρου και μαζί με όσα σε σχέση με την μητέρα σου καλείσαι να λύσεις, είναι μια καλή εποχή να δουλέψεις πάνω σε βλαβερές και αυτοκαταστροφικές συνήθειες.
    Μην προσπαθήσεις να εξαφανίσεις το σύμπτωμα. Δούλεψε με την γενεσιουργό αιτία.

Καλή επιτυχία!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Πονεμένη ιστορία αυτή με τον Άρη.
    Κάτια έχεις δίκιο,αλλά οφείλω να σας πω τα εξής:
    Εχασα πολύ γρήγορα κάποια ..ενοχλητικά κιλάκια, πριν από 6 χρονια, όταν ο Άρης μου κυβ. 4ου, ήταν στον 8ο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Την ίδια εποχή είχα κι επιστροφή Κρόνου στον 8ο.
    Θέλω να πως, ότι ο Κρόνος τελικά αποδεικνύεται πολύ καλύτερος σύμμαχος όταν έχεις βάλει για τα καλά δύσκολους στοχους,ειδικά σε ότι αφορά τη διατροφή.
    Ο τράνζιτ Άρης στον 8ο, απλά με "έσπρωξε" πιό γρήγορα και πιο πεισματικά στο γυμναστήριο.
    Κι επειδή ο 8ος μου είναι στο Λιοντάρι, "μύριζε" και λίγη "φιλαρέσκεια" το θέμα, και οσο να ναι ήθελα να πετύχω το "τέλειο".
    Αποτέλεσμα τούτου? Από 5-6 κιλά που ήθελα να διώξω, τελικά έφυγαν 14. Αποστεώθηκα, γιατί είχα έναν ψυχαναγκασμό να αδυνατίσω, άνευ προηγουμένου(Κρόνος).

(Κορίτσια, προσοχή με τη διατροφή και τη γυμναστική. Όλα έχουν μέτρο. 2-3 παραπανίσια κιλάκια δεν είναι τίποτε σοβαρό.)
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Πονεμένη ιστορία αυτή με τον Άρη.
    Κάτια έχεις δίκιο,αλλά οφείλω να σας πω τα εξής:
    Εχασα πολύ γρήγορα κάποια ..ενοχλητικά κιλάκια, πριν από 6 χρονια, όταν ο Άρης μου κυβ. 4ου, ήταν στον 8ο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Την ίδια εποχή είχα κι επιστροφή Κρόνου στον 8ο.
    Θέλω να πως, ότι ο Κρόνος τελικά αποδεικνύεται πολύ καλύτερος σύμμαχος όταν έχεις βάλει για τα καλά δύσκολους στοχους,ειδικά σε ότι αφορά τη διατροφή.
    Ο τράνζιτ Άρης στον 8ο, απλά με "έσπρωξε" πιό γρήγορα και πιο πεισματικά στο γυμναστήριο.
    Κι επειδή ο 8ος μου είναι στο Λιοντάρι, "μύριζε" και λίγη "φιλαρέσκεια" το θέμα, και οσο να ναι ήθελα να πετύχω το "τέλειο".
    Αποτέλεσμα τούτου? Από 5-6 κιλά που ήθελα να διώξω, τελικά έφυγαν 14. Αποστεώθηκα, γιατί είχα έναν ψυχαναγκασμό να αδυνατίσω, άνευ προηγουμένου(Κρόνος).

(Κορίτσια, προσοχή με τη διατροφή και τη γυμναστική. Όλα έχουν μέτρο. 2-3 παραπανίσια κιλάκια δεν είναι τίποτε σοβαρό.)
    Ταυρίνα, όταν μιλάμε για 4-5 κιλά, δεν μιλάμε για θέμα. Άλλωστε ιατρικώς το σώμα της γυναίκας είναι φτιαγμένο να αποθηκεύει λίπος και πρέπει να αποθηκεύει (σε σωστό όριο) αλλιώς παρουσιάζει προβλήματα, σύμφωνα με τις τελευταίες σοβαρές μελέτες επί του θέματος.
    Ο Κρόνος γενικά συνδέεται με τον περιορισμό και τον αυτοπεριορισμό-πειθαρχεία και γι’ αυτό υπό την επιρροή του είναι ευκολότερο να χάσει κανείς βάρος όπως και αν είναι έντονος στον χάρτη του, να χάσει το μέτρο του αυτοπεριορισμού και να περάσει στην απέναντι όχθη.
    Την ακριβώς αντίθετη λειτουργία έχει ο Δίας, που με την επιρροή του μας είναι δύσκολο να χάσουμε βάρος και να πειθαρχήσουμε στις ορέξεις μας, αφού είναι αυξητικός.

Το προσωπικό σου παράδειγμα θέλει μεγάλη κουβέντα, αλλά το θέμα της Λένας είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν της απάντησα τυχαία. Η Σελήνη είναι αυτή που σχετίζεται με την σχέση μας με το φαγητό. Άλλα πράγματα κοιτάμε σε αστεία προβλήματα σαν τα δικά σου 4-5 κιλά και άλλα αν το άτομο έχει πραγματικό πρόβλημα πρόσληψης τροφής. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Κρόνος , ο Άρης και όλα τα ξαδέλφια τους, δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα. Είτε μιλάμε για παθολογική παχυσαρκία, είτε για νευρική ανορεξία, το συναίσθημα και η σχέση με την μητέρα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα.

Κοίταξα λοιπόν το προφίλ της Λένας και βρήκα την ημερομηνία γέννησής της για να δω σε τι κατάσταση είναι η γενέθλια Σελήνη της, που τώρα της κάνει σύνοδο ο τράνζιτ Πλούτωνας. Έτσι της απάντησα τα προηγούμενα. Η Λένα από γενέθλια θέση έχει Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο, Ουρανό , Ποσειδώνα και όλα αυτά σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι βρίσκεται σε μια εποχή τρομερά δύσκολη που η διαταραχή πρόσληψης τροφής, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της, χώρια τα όποια ψυχολογικά θέματα καλείται να επιλύσει. Αυτά όμως, δεν είναι ασύνδετα, όπως ασύνδετη δεν είναι και η παραμονή του Άρη στον πρώτο της οίκο. Δεν ξέρω όμως κατά το πόσο βοηθάει ο ανάδρομος Άρης που όσο καιρό παλινδρομεί εκεί, σχηματίζει τετράγωνα με τον γενέθλιο Ερμή, τον κυβερνήτη του 1ου οίκου της.
    Η υπόθεση αυτή, διαισθάνομαι ότι είναι ένα θέμα σοβαρής μελέτης και όχι μιας «ξεπέτας».

Πάντως, αλλαγές στο σώμα μας, δεν φέρνει το πέρασμα ενός Άρη μόνο του, ούτε σχετίζεται με την επιστροφή Κρόνου, εκτός και αν ο Κρόνος παίζει κάποιον καθοριστικό ρόλο σε σχέση με το θέμα, μέσα στον χάρτη μας.

Σχετικά με τον Κρόνο, στον δικό σου χάρτη είναι στον 8ο και σχετίζεται με την σεξουαλικότητά σου. Αφού είχες επιστροφή Κρόνου, πάει να πει ότι είχες τον τράνζιτ Κρόνο στον 8ο . Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι μπορεί να έμπαινες σε διαδικασία ζυμώσεων σχετικά με την σεξουαλικότητα και να οδηγιόσουν να βελτιώσεις το σώμα σου ή την εξωτερική σου εμφάνιση , για να νιώσεις εσύ πιο ερωτικά επιθυμητή. Έχω προσέξει ότι πολλές φορές έχεις γράψει ποστ σχετικά με την σωματική σου άσκηση και την πειθαρχία σου στο θέμα της διατροφής. Προφανώς αν δει κάποιος τον γενέθλιο χάρτη σου, φαίνεται ότι δεν έχεις πρόβλημα γενικότερα, επομένως οι διελεύσεις που επηρεάζουν εσένα θετικά ή αρνητικά, λίγο έχουν να κάνουν με πιο σοβαρά προβλήματα (ευτυχώς για σένα!)

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ταυρίνα, όταν μιλάμε για 4-5 κιλά, δεν μιλάμε για θέμα. Άλλωστε ιατρικώς το σώμα της γυναίκας είναι φτιαγμένο να αποθηκεύει λίπος και πρέπει να αποθηκεύει (σε σωστό όριο) αλλιώς παρουσιάζει προβλήματα, σύμφωνα με τις τελευταίες σοβαρές μελέτες επί του θέματος.
    Ο Κρόνος γενικά συνδέεται με τον περιορισμό και τον αυτοπεριορισμό-πειθαρχεία και γι’ αυτό υπό την επιρροή του είναι ευκολότερο να χάσει κανείς βάρος όπως και αν είναι έντονος στον χάρτη του, να χάσει το μέτρο του αυτοπεριορισμού και να περάσει στην απέναντι όχθη.
    Την ακριβώς αντίθετη λειτουργία έχει ο Δίας, που με την επιρροή του μας είναι δύσκολο να χάσουμε βάρος και να πειθαρχήσουμε στις ορέξεις μας, αφού είναι αυξητικός.

Το προσωπικό σου παράδειγμα θέλει μεγάλη κουβέντα, αλλά το θέμα της Λένας είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν της απάντησα τυχαία. Η Σελήνη είναι αυτή που σχετίζεται με την σχέση μας με το φαγητό. Άλλα πράγματα κοιτάμε σε αστεία προβλήματα σαν τα δικά σου 4-5 κιλά και άλλα αν το άτομο έχει πραγματικό πρόβλημα πρόσληψης τροφής. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Κρόνος , ο Άρης και όλα τα ξαδέλφια τους, δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα. Είτε μιλάμε για παθολογική παχυσαρκία, είτε για νευρική ανορεξία, το συναίσθημα και η σχέση με την μητέρα είναι το νούμερο ένα πρόβλημα.

Κοίταξα λοιπόν το προφίλ της Λένας και βρήκα την ημερομηνία γέννησής της για να δω σε τι κατάσταση είναι η γενέθλια Σελήνη της, που τώρα της κάνει σύνοδο ο τράνζιτ Πλούτωνας. Έτσι της απάντησα τα προηγούμενα. Η Λένα από γενέθλια θέση έχει Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο, Ουρανό , Ποσειδώνα και όλα αυτά σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι βρίσκεται σε μια εποχή τρομερά δύσκολη που η διαταραχή πρόσληψης τροφής, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της, χώρια τα όποια ψυχολογικά θέματα καλείται να επιλύσει. Αυτά όμως, δεν είναι ασύνδετα, όπως ασύνδετη δεν είναι και η παραμονή του Άρη στον πρώτο της οίκο. Δεν ξέρω όμως κατά το πόσο βοηθάει ο ανάδρομος Άρης που όσο καιρό παλινδρομεί εκεί, σχηματίζει τετράγωνα με τον γενέθλιο Ερμή, τον κυβερνήτη του 1ου οίκου της.
    Η υπόθεση αυτή, διαισθάνομαι ότι είναι ένα θέμα σοβαρής μελέτης και όχι μιας «ξεπέτας».

Πάντως, αλλαγές στο σώμα μας, δεν φέρνει το πέρασμα ενός Άρη μόνο του, ούτε σχετίζεται με την επιστροφή Κρόνου, εκτός και αν ο Κρόνος παίζει κάποιον καθοριστικό ρόλο σε σχέση με το θέμα, μέσα στον χάρτη μας.

Σχετικά με τον Κρόνο, στον δικό σου χάρτη είναι στον 8ο και σχετίζεται με την σεξουαλικότητά σου. Αφού είχες επιστροφή Κρόνου, πάει να πει ότι είχες τον τράνζιτ Κρόνο στον 8ο . Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι μπορεί να έμπαινες σε διαδικασία ζυμώσεων σχετικά με την σεξουαλικότητα και να οδηγιόσουν να βελτιώσεις το σώμα σου ή την εξωτερική σου εμφάνιση , για να νιώσεις εσύ πιο ερωτικά επιθυμητή. Έχω προσέξει ότι πολλές φορές έχεις γράψει ποστ σχετικά με την σωματική σου άσκηση και την πειθαρχία σου στο θέμα της διατροφής. Προφανώς αν δει κάποιος τον γενέθλιο χάρτη σου, φαίνεται ότι δεν έχεις πρόβλημα γενικότερα, επομένως οι διελεύσεις που επηρεάζουν εσένα θετικά ή αρνητικά, λίγο έχουν να κάνουν με πιο σοβαρά προβλήματα (ευτυχώς για σένα!)

Κατια, και παλι.... εχεις δίκιο!!!!!

Η Σελήνη εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αλλα ο ρημαδης ο Κρόνος, κανει το μεγάλο κουμαντο, κοινώς είναι αφεντικό στο χάρτη. Και ο Αρης, μάλλον τον ταρακούνησε για καλά.
    Τωρα, αναφορικά με τον 8ο, η επιστροφή Κρόνου, μεταξύ άλλων, μπορεί να αδυνάτισε το σωμα και ο Αρης να το "εχτισε",αλλά ταυτόχρονα οι διελεύσεις εφεραν τεράστια αρνηση γενετήσιας επιθυμίας. Θα περίμενε κάποιος κατι αντίθετο από εναν τρανζιτ Αρη στον 8ο και στο Λιονταρι, αλλα ήταν ενας Αρης που πάγωσε τα παντα. Ηρθε κι ο Κρόνος κι έδεσε...

Και πριν βγω τελείως εκτός θεματος, σε χαρτη βουλιμικού αλλα και ανορεξικού ανθρωπου εχω δει όψη σελήνης - κρονου, συγκεκριμένα αντίθεση, όπου συμμετείχε ο Δίας σε ταυ-τετράγωνο.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Ταυρίνα τώρα που το λες,έχω σύνοδο Κρόνου-Σελήνης,και Κρόνο αντίθεση Δία,και έχω πάρει 5 κιλά για πλάκα!
    Συμφωνώ με τα όσα είπατε παραπάνω,και όπως είπε κι η Κάτια,κι Δίας παχαίνει.Οταν επέστρεψε ο Δίας στην γενέθλια θέση του πάλι έβαλα κιλάκια,που έχασα μετά.
    Επίσης,δεν είμαι βουλιμική ή ανορεξική,αλλά προφανώς λόγω συναισθηματικών κενών τρώω σαν γουρούνα κυριολεκτικά αυτόν τον καιρό.
    Πήρα μηχάνημα για γυμναστική στο σπίτι,αφού το γυμναστήριο μου είναι δύσκολο να ξαναπάω,και προσπάθησα να αψηφήσω τον ανάδρομο Αρη,και να του πάω κόντρα.Τελικά κατάφερα να φτιάχνω τέλειους λουκουμάδες και τηγανόπιτες με πετιμέζι,που δεν έφτιαχνα ποτέ!
    Εννοείται ότι δεν χωράω στα αγαπημένα μου τζιν,και ένα απ'αυτά κρέμεται πάνω στο μηχάνημα,για υπενθύμιση..
    Τώρα ξέρω γιατί λοιπόν...
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Ταυρίνα τώρα που το λες,έχω σύνοδο Κρόνου-Σελήνης,και Κρόνο αντίθεση Δία,και έχω πάρει 5 κιλά για πλάκα!
    Συμφωνώ με τα όσα είπατε παραπάνω,και όπως είπε κι η Κάτια,κι Δίας παχαίνει.Οταν επέστρεψε ο Δίας στην γενέθλια θέση του πάλι έβαλα κιλάκια,που έχασα μετά.
    Επίσης,δεν είμαι βουλιμική ή ανορεξική,αλλά προφανώς λόγω συναισθηματικών κενών τρώω σαν γουρούνα κυριολεκτικά αυτόν τον καιρό.
    Πήρα μηχάνημα για γυμναστική στο σπίτι,αφού το γυμναστήριο μου είναι δύσκολο να ξαναπάω,και προσπάθησα να αψηφήσω τον ανάδρομο Αρη,και να του πάω κόντρα.Τελικά κατάφερα να φτιάχνω τέλειους λουκουμάδες και τηγανόπιτες με πετιμέζι,που δεν έφτιαχνα ποτέ!
    Εννοείται ότι δεν χωράω στα αγαπημένα μου τζιν,και ένα απ'αυτά κρέμεται πάνω στο μηχάνημα,για υπενθύμιση..
    Τώρα ξέρω γιατί λοιπόν...

Μην την ακούτε παιδιά!!!!!
    Την είδα το καλοκαίρι και είναι ...τέλεια!!!!
    Ψηλή, με ωραία βαθιά πλουτωνια μάτια, λεπτό κορμί και τέλειους κοιλιακούς!

Ματια μου, τσαμπα σε ανησυχεί ο διελαύνων Αρης σου!
    Ο γενέθλιος Αρης σου στο 12ο, δεν θα σε αφήσει ποτέ να παχύνεις, μόνο και μόνο από το άγχος σου! Αχ, τι θα κάνω με εσένα?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κ. Κάτια για την ενασχόληση ( η ώρα γέννησής μου αν σας βοηθάει είναι 23:45 Αθήνα) και θα λάβω πολύ σοβαρά αυτά που μου είπατε υπόψη μου. Εμφανισιακά δεν φαίνεται πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς η αποθήκευση λίπους στον οργανισμό μου είναι ομοιόμορφη υπό την έννοια ότι παχαίνω παντού και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο με 1.72 ύψος Δ.Μ.Σ 27 είναι παχυσαρκία,όπως μάθαμε και στη σχολή (Νοσηλευτική Τ.Ε.Ι Αθήνας), χώρια που εμένα προσωπικά με δυσαρεστεί το γεγονός και το θέαμα! Αυτή τη φορά είμαι πραγματικά αποφασισμένη και επιδυκνύω και πειθαρχία η οποία έλειπε τις άλλες φορές. Όντως το αισθάνομαι αυτό που λέτε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά και μάλιστα το εύχομαι και το περιμένω! Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και ελπίζω να έχω αποτελέσματα αν και νιώθω ότι αυτή τη φορά η προσπάθεια δεν θα είναι ατελέσφορη!

Καλό βράδυ!!!!!!
    Τα πάντα ρει και ουδέν μένει

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Lena Dim View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ κ. Κάτια για την ενασχόληση ( η ώρα γέννησής μου αν σας βοηθάει είναι 23:45 Αθήνα) και θα λάβω πολύ σοβαρά αυτά που μου είπατε υπόψη μου. Εμφανισιακά δεν φαίνεται πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς η αποθήκευση λίπους στον οργανισμό μου είναι ομοιόμορφη υπό την έννοια ότι παχαίνω παντού και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο με 1.72 ύψος Δ.Μ.Σ 27 είναι παχυσαρκία,όπως μάθαμε και στη σχολή (Νοσηλευτική Τ.Ε.Ι Αθήνας), χώρια που εμένα προσωπικά με δυσαρεστεί το γεγονός και το θέαμα! Αυτή τη φορά είμαι πραγματικά αποφασισμένη και επιδυκνύω και πειθαρχία η οποία έλειπε τις άλλες φορές. Όντως το αισθάνομαι αυτό που λέτε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά και μάλιστα το εύχομαι και το περιμένω! Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και ελπίζω να έχω αποτελέσματα αν και νιώθω ότι αυτή τη φορά η προσπάθεια δεν θα είναι ατελέσφορη!

Καλό βράδυ!!!!!!
    Λένα, μου κίνησες την περιέργεια να ρίξω μια ματιά στον χάρτη σου. Νομίζω ότι έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι , γιατί μάλλον θα τα καταφέρεις! Πέρα από τις βαθιές αλλαγές του Πλούτωνα, είναι και ο τράνζιτ Ουρανός στον 8ο οίκο σου. Από εκεί, κάνει τετράγωνο με όλους τους πλανήτες που έχεις στον 5ο . Εντελώς τυχαία, συμπίπτει με αυτό που έγραψα πιο πάνω στην Ταυρίνα μας. Στα 22 σου με τον Ουρανό στον 8ο , πέρα από διάφορες ψυχολογικές εμπειρίες που θα βιώσεις, αφυπνίζεται και ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό. Με τράνζιτ Πλούτωνα στον 5ο και τράνζιτ Ουρανό στον 8ο και με τόσους πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω, είναι φυσικό να σε απασχολεί ο ερωτισμός και η αυτοέκφρασή σου. Η αυτοπεποίθηση και ο τρόπος που λειτουργείς στο παιχνίδι του φλερτ.

Ότι και να κάνεις, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις γιατί είσαι πολύ δυνατός και πειθαρχημένος άνθρωπος όταν θέλεις.

ΥΓ: Αν έχεις βάλει στο μυαλό σου να κάνεις κάποιο χειρουργείο, να το βγάλεις!

ΥΓ2: το "κυρία Κάτια" με σκοτώνει Σκέτο Κάτια είναι μια χαρά!

ΥΓ 3: Είσαι 100% σίγουρη για την ώρα; Μερικά λεπτά πιο μετά να είναι, αλλάζουν πολλά πράγματα στο χάρτη σου.
    Last edited by katiakiss; 06-03-2012 at 12:40 AM.

Λένα, μου κίνησες την περιέργεια να ρίξω μια ματιά στον χάρτη σου. Νομίζω ότι έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι , γιατί μάλλον θα τα καταφέρεις! Πέρα από τις βαθιές αλλαγές του Πλούτωνα, είναι και ο τράνζιτ Ουρανός στον 8ο οίκο σου. Από εκεί, κάνει τετράγωνο με όλους τους πλανήτες που έχεις στον 5ο . Εντελώς τυχαία, συμπίπτει με αυτό που έγραψα πιο πάνω στην Ταυρίνα μας. Στα 22 σου με τον Ουρανό στον 8ο , πέρα από διάφορες ψυχολογικές εμπειρίες που θα βιώσεις, αφυπνίζεται και ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό. Με τράνζιτ Πλούτωνα στον 5ο και τράνζιτ Ουρανό στον 8ο και με τόσους πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω, είναι φυσικό να σε απασχολεί ο ερωτισμός και η αυτοέκφρασή σου. Η αυτοπεποίθηση και ο τρόπος που λειτουργείς στο παιχνίδι του φλερτ.

Ότι και να κάνεις, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις γιατί είσαι πολύ δυνατός και πειθαρχημένος άνθρωπος όταν θέλεις.

ΥΓ: Αν έχεις βάλει στο μυαλό σου να κάνεις κάποιο χειρουργείο, να το βγάλεις!

ΥΓ2: το "κυρία Κάτια" με σκοτώνει Σκέτο Κάτια είναι μια χαρά!

ΥΓ 3: Είσαι 100% σίγουρη για την ώρα; Μερικά λεπτά πιο μετά να είναι, αλλάζουν πολλά πράγματα στο χάρτη σου.
    Χαχαχαχχαχαχαχαχ Κάτια με έχεις καταϋποχρεώσει με την ενασχόλησή σου και σε ξαναυπέρευχαριστώ. Όχι χειρουργείο δεν έχω στο μυαλό μου να κάνω ευτυχώς. Ναι η ώρα είναι απόλυτα σωστή από το μπλε βιβλιαράκι του Μαιαυτηρίου, 30 Νοεμβρίου 1989 23:45 Πέμπτη Αθήνα, Χολαργός για την ακρίβεια στο τότε μαιευτήριο Ήρα!! Όσο για τον ερωτισμό που λες για έναν περίεργο λόγο τον τελευταίο 1 χρόνο πιάνω τον εαυτό μου να έχει αποστασιοποιηθεί συνειδητά από το άθλημα, να μην έχω όρεξη να ασχοληθώ με απλά λόγια ενώ τα προηγούμενα 3 χρόνια,πριν το ένα που είπα πριν, είχα πάθει αυτό που λέμε χχιχιχι λύσσα!!!!!! Οπότε ενώ σε όλα μα όλα αυτά που είπες συμφωνώ την αφύπνιση του ερωτισμού και του φλερτ δεν την βλέπω!!! Καλά αυτό που είπες ότι είμαι δυνατή και πειθαρχημένη όταν θέλω δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές το έχω βρει μπροστά μου! Με πιάνουν κάτι τεμπελιές μηδενισμού των πάντων ώρες ώρες και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!! Σε ξαναευχαριστώ και έχω να αναγνωρίσω ότι ο τρόπος γραφής σου είναι εύστοχος, ευθύβολος και περιεκτικότατος κάτι που καθιστά τη διαδυκτιακή επικοινωνία παραγωγικότατη και μπράβο σου!

Με εκτίμηση
    Last edited by Lena Dim; 06-03-2012 at 02:27 PM.
    Τα πάντα ρει και ουδέν μένει

10. Re: Διελεύσεις Άρη

Χαιρεται στην τοσο ωραια παρεα, με τα ενδιαφεροντα θεματα!
    Ωραια η ερωτηση που τεθηκε σχετικα με το βαρος και ενδιαφερουσα, και μαλιστα και απο προσωπικης αποψης! Θα ηθελα ομως, να εκφρασω την αντιθεση μου για ορισμενες αποψεις που εκφραστηκαν πιο πανω. Σε καποιο ποστ διαβασα οτι τα ατομα που ειναι υπερβαρα (γιατι με τα 2-3 κιλα παραπανω ουδεις ασχολειται) εχουν τα περισοοτερα, προβληματα με τη μητερα τους και γι αυτο ξεσπουν στο φαγητο. Η αποψη αυτη δεν μπορει να ειναι σωστη κυριως για τον εξης και πολυ απλο λογο, οτι για ενα προβλημα δε φτανει μια μονο αιτια, αλλα συνισταμενη αιτιων. Δεν μπορει, ολοι αυτοι που βλεπω στα goody's να καταβροχθιζουν με μανια ο,τι φαγητο βρισκεται μπροστα τους, να το κανουν επειδη εχουν κακη σχεση με τη μητερα τους και μονο! Οι ανθρωπινοι οργανισμοι, εχουν ενα συγκεκριμενο αριθμο λιποκυτταρων στο σωμα τους οταν γεννιουνται και η υπερβολικη αυξηση βαρους εξαρταται απο το ποσο "χοντρες" θα κανει κανεις με την προσληψη τροφης αυτες αποθηκες λιπους ή οχι. Υπαρχουν ατομα τα οποια ειναι βουλημικα και εχουν ψυχολογικα θεματα προς επιλυση, οπως και οι ανορεκτικοι επισης, αλλα νομιζω οτι εχει να κανει κυριως με το πως βλεπουν το σωμα τους, με την αυτοπεποιθηση τους κλπ, και οχι με τη σχεση ή μονο με τη σχεση με τη μητερα τους ή με τους γυρω τους. εκει υπαρχει προβλημα στη σχεση με τον εαυτο τους. Εχω υποψην ατομα που ειναι υπερβαρα, ολη η οικογενεια και τα παιδια με τη μητερα εχουν αξιολατρευτη σχεση...παρολα αυτα, στο σουπερμαρκετ οι σοκολατες και τα γαριδιακαι ειναι η πρωτη επιλογη.
    Και για να μην κριθω αδικα, παντα ημουν 60 με 62 κιλα, με υψος 1,65, αυτο που λεμε ωραια αλλα οχι πολυ αδυνατη και μετα απο καποιες ορμονικες διαταραχες που υπεστη επειτα απο θηρεοειδεκτομη, πηρα 12 κιλακια, τα οποια ομως σιγα σιγα φευγουν. Μονο η αποκατασταση της σχεσης με τη μητερα μας δεν μπορει να μας διωχνει τα κιλα...πρεπει και να το ραψεις!

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)