- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 35 of 35
Thread: Χρωματοθεραπεία
-
23-11-2008, 06:41 AM #31
Re: Χρωματοθεραπεία
καλημερα!Ειναι παλιο το αρθρο απλα τωρα το διαβασα..το βρισκω πολυ ενδιαφερον και αν γινοταν μπορειτε να μου πειτε τις αντενδειξεις της αρωματοθεραπειας?
-
23-11-2008, 07:07 AM #32
Καλημερα!!!Αντενδειξεις φανταζομαι οτι δεν υπαρχουν ,μιας και μιλαμε για εναλλακτικη θεραπεια.Σαφως δεν μπορεις να χρησιμοποιεισεις κοκκινο σε ενα ατομο νευρικο, για παραδειγμα.Επισης προσοχη θα θελει και η χρηση ενος μονο χρωματος για μεγαλη χρονικη περιοδο γιατι θα βγαλει την αρνητικη του οψη.Θελω να πιστευω οτι αυτες οι θεραπειες γινοντε απο ειδικους ,εκτος αν αναφερομαστε σε μια ασχημη μερα μας οπου αποφασησουμε να φορεσουμε ενα συγγεκριμενο χρωμα για να αλλαξει η διαθεση μας!!!!
Συγγνωμη!!!!Το αρθρο μιλαει για χρωματοθεραπεια και οχι για αρωματοθεραπεια.Το ειδα μετα!!!!!Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
23-11-2008, 08:33 PM #33
καλησπερα!συγγνωμη χρωματοθεραπεια ηθελα να γραψω!:embarrest
-
11-02-2010, 01:01 AM #34
Ναι γιατι δε σεβεσαι το αισθημα σου. Ισως θα σε βοηθουσε καλυτερα να επιλεγεις οποιοδήποτε χρώμα σου κάνει εκεινη τη στιγμή αίσθηση. Η εναρμόνιση ισορροπει. Μπορει για παράδειγμα ακόμα κ ένα σκούρο χρώμα να σε κάνει να αισθανθείς πιο όμορφα..ασε που γενικά οι ανοιχτες αποχρώσεις μερικες φορές εχουν πιο μικρη ποσοτητα χρώματος...ισως η εντονη παλετα ή η σκουρα αποχρωση ενός χρώματος να είναι πιο συμπυκωμένη και να ενδείκνυται για....μιας μορφής θεραπεια. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη στα χρώματα και φροντίζω να φοράω κάθε μέρα ένα ρούχο...ή αξεσουάρ που να νιώθω ότι με τραβαέι τη συγκεκριμένη μέρα. Πάντως ενώ μισώ το καφέ γιατί το θεωρώ θλιβερο ....σε μία φάση που είχα τις μαύρες μου όπως λες....μου ήρθε να το φορέσω αβίαστα....και πράγματι μου έκανε πολύ καλό...με γείωσε..... Επίσης το γαλάζιο ή το μπλε είναι καλο γενικά όταν αρρωσταίνουμε-ή έχουμε πυρετο, τον ρίχνει γιατι είναι ψυχρό- (είναι υψηλής συχνότητας χρώμα! η φυσική το λέει αυτο...) κ το έχω τσεκάρει....είτε να το κοιτας ειτε να το φορας. Το κόκκινο πάλι είναι θερμαντικό.
-
07-06-2010, 03:11 PM #35
πολυ ωραιο θεμα ΜΠΡΑΒΟ:bigsmile:
eleneiro
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.