s
Χρωματοθεραπεία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 35 of 35

Re: Χρωματοθεραπεία

καλημερα!Ειναι παλιο το αρθρο απλα τωρα το διαβασα..το βρισκω πολυ ενδιαφερον και αν γινοταν μπορειτε να μου πειτε τις αντενδειξεις της αρωματοθεραπειας?

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Muctah View Post
    καλημερα!Ειναι παλιο το αρθρο απλα τωρα το διαβασα..το βρισκω πολυ ενδιαφερον και αν γινοταν μπορειτε να μου πειτε τις αντενδειξεις της αρωματοθεραπειας?
    Καλημερα!!!Αντενδειξεις φανταζομαι οτι δεν υπαρχουν ,μιας και μιλαμε για εναλλακτικη θεραπεια.Σαφως δεν μπορεις να χρησιμοποιεισεις κοκκινο σε ενα ατομο νευρικο, για παραδειγμα.Επισης προσοχη θα θελει και η χρηση ενος μονο χρωματος για μεγαλη χρονικη περιοδο γιατι θα βγαλει την αρνητικη του οψη.Θελω να πιστευω οτι αυτες οι θεραπειες γινοντε απο ειδικους ,εκτος αν αναφερομαστε σε μια ασχημη μερα μας οπου αποφασησουμε να φορεσουμε ενα συγγεκριμενο χρωμα για να αλλαξει η διαθεση μας!!!!

Συγγνωμη!!!!Το αρθρο μιλαει για χρωματοθεραπεια και οχι για αρωματοθεραπεια.Το ειδα μετα!!!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

καλησπερα!συγγνωμη χρωματοθεραπεια ηθελα να γραψω!:embarrest

Quote Originally Posted by raingirl View Post
    Αγαπητή Margaret,
    ωραία η ανάλυση , αλλά σε μένα δεν πιάνει ποτέ.!!!
    Όταν είμαι στις μαύρες μου προσπαθώ να ντύνομαι με ανοιχτα χρώματα μπας και αλλάξει η διαθεσή μου αλλά τ ι π ο τ α !!!!
    Ναι γιατι δε σεβεσαι το αισθημα σου. Ισως θα σε βοηθουσε καλυτερα να επιλεγεις οποιοδήποτε χρώμα σου κάνει εκεινη τη στιγμή αίσθηση. Η εναρμόνιση ισορροπει. Μπορει για παράδειγμα ακόμα κ ένα σκούρο χρώμα να σε κάνει να αισθανθείς πιο όμορφα..ασε που γενικά οι ανοιχτες αποχρώσεις μερικες φορές εχουν πιο μικρη ποσοτητα χρώματος...ισως η εντονη παλετα ή η σκουρα αποχρωση ενός χρώματος να είναι πιο συμπυκωμένη και να ενδείκνυται για....μιας μορφής θεραπεια. Εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη στα χρώματα και φροντίζω να φοράω κάθε μέρα ένα ρούχο...ή αξεσουάρ που να νιώθω ότι με τραβαέι τη συγκεκριμένη μέρα. Πάντως ενώ μισώ το καφέ γιατί το θεωρώ θλιβερο ....σε μία φάση που είχα τις μαύρες μου όπως λες....μου ήρθε να το φορέσω αβίαστα....και πράγματι μου έκανε πολύ καλό...με γείωσε..... Επίσης το γαλάζιο ή το μπλε είναι καλο γενικά όταν αρρωσταίνουμε-ή έχουμε πυρετο, τον ρίχνει γιατι είναι ψυχρό- (είναι υψηλής συχνότητας χρώμα! η φυσική το λέει αυτο...) κ το έχω τσεκάρει....είτε να το κοιτας ειτε να το φορας. Το κόκκινο πάλι είναι θερμαντικό.

πολυ ωραιο θεμα ΜΠΡΑΒΟ:bigsmile:
    eleneiro

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)