s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, είναι, τους, κόσμο, στον, συνήθως, έχουν, πολύ, μπορούν, ακόμα, δικό, προφίλ, μεγάλο, ιδέες, κυρίαρχο, ζώδιο, όψεις, δηλαδή, καταλαβαίνουν, παραπάνω, πλανήτης, επίσης, αυτό, ίσως, χάρτη, άλλους, μεγάλη, ποιά, αλλά, αρκετά, ταυτόχρονα, υποχρεωτικά, λιγότερο, διαννοητική/εγκεφαλική, πραγματα, πάρετε, bonus, κυρίαρχος, μονάδες, ποιός, στοιχεία, 1.ένας, απέναντι, συναισθηματική, εμπνευσμένα, toung, μπορούσε, χαρακτηριστεί, πολλούς, όμως" /> [Βεδική] Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2 - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34

Re: Τεστ : Αστρολογικά προφίλ 2

καλησπερα..εγω παλι βρισκω Κρονο και Ποσειδωνα...1>κυριαρχος πλανητης Κρονος2>οψη τετραγωνου ακομα και αντιθεσης με Ποσειδωνα,μπορει και καποια οψη με αφροδιτη τετραγωνο-διαθεση να δωσουν αγαπη,και συνοδος με σεληνη στον ιχθυ..3>κυριαρχο στοιχειο νερο ,αλλα με συνδιασμο αερα,ειτε σε ωροσκοπο ειτε σε σημειο που καθοριζει την εκφραση. του <εγω> οπως ηλιος στον υδροχοο,4>Υδροχοος κυριαρχο ζωδιο αλλα και και ο Ιχθυς5>1ος οικος αλλα και 10οςθελουν να δωσουν χαρα αγαπη,να γινουν ηθοποιοι προτυπα6>Κρονος στον ωροσκοπο,μοναχικοτητα,τα βρησκουν καλυτερα με την μοναξια..συμπληρωμαυικα στοιχεια..σιγουρα λογω της αμεταβλητης θεσης τους θα εβαζα ενα σταθερο ζωδιο ,και επειδη εχουν αναγκη ναναι αρχηγοι των λεοντα,και τον 5ο οικο

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    'Eχουμε ως τώρα 2 πολύ καλές απαντήσεις. Το'χετε τελικά, κι αυτοί που δεν λένε ακριβώς τι, λένε πράγματα που είναι πολύ κοντά. Μπαίνετε σχεδόν αμέσως στο νόημα. Περιφέρομαι και επανέρχομαι, δεν λέω πολλά για να σας ψήσω λίγο :amuse: Για να διευκολύνω λίγο όμως, όχι με Λέοντα και 5ο, δεν έχει καμμιά σχέση, μάλλον είναι τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία ανθρώπου...
    θα ελεγα μονο απο την εμπειρια των φιλων και του εαυτου μου αιγοκερως με ωροσκοπο υδροχοο βεβαια δεν εχω τον ιδιο ωροσκοπο αλλα ξερω αρκετους υδροχοους απο τα υπολοιπα δεν ξερω να απαντησω
    μεγαλωσα και μαθαινω ακομα..... ελπιζω και ονειρευομαι να μαθω ακομα περισσοτερα.....

πιστεύω οτι είναι ο ουρανός ο πλανήτης που κυριαρχει και σαν ζώδιο ο υδροχόος. οίκοι σίγουρα ο 9ος ο έκτος δεν δείχνει προσφορά στους άλλους? σκληρές όψεις του ερμή και του ουρανού καθώς και σελήνης ίσως και αφροδίτης και ουρανού?

Όνομα:
    Πόπη

αν και ήδη απαντήθηκε το test
    εξεπλαγην με το πόσα πολλά πράγματα έμαθα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα
    στο site!
    Ήμουν πεπεισμένη ότι πρόκειται για τον Υδροχόο
    και για τον Ήλιο με κάποια όψη του με τον Ποσειδώνα αλλά κυρίως τον 12 οίκο.
    Αλλά και για τον Ουρανό στον ωροσκόπο, με το στοιχείο του αέρα έντονο.
    Οι φωτιές δεν έχουν θέση εδώ.
    (Θα έλεγα ότι ο ωροσκόπος μπορούσε να είναι και Σκορπιός όμως...)
    Μαθαίνω γρήγορα τελικά...
    Μπράβο στους ειδικούς του myhoroscope που μας μεταλαμπαδεύουν
    τις γνώσεις τους!

υ.γ. Και προσωπικές ευχαριστίες στον mhtsako που είναι ο αστρολογικός μου δάσκαλος!

Τα υπόλοιπα δεν τα κατέχω.
    Tabula rasa

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)