s
Οίκοι σε σύνθετο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 99
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Οίκοι σε σύνθετο

Να τονίσω ότι για τον Χείρωνα είπα «πισωτραβήγματα» και όχι «πισωγυρίσματα». Το πρώτο σημαίνει ότι αφού έχει παγιωθεί ένας χωρισμός τα άτομα συνεχίζουν μόνα και δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούν (δεν θέλουν) ούτε να ξανασμίξουν. Είναι μια άσχημη κατάσταση που επιβάλλεται από τις βαθιές μνήμες που φέρνει μαζί του ο πλανητοειδής όταν «δεθεί» με έναν συναισθηματικό πλανήτη και δεν ικανοποιηθούν οι πληγές του

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F7%DE%F2.html

Το δεύτερο σημαίνει ότι δεν μπορώ καν να χωρίσω με κάποιον γιατί υπάρχει έλξη άσχετα με το τι τραβάω. Αυτό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε Πλουτώνιο. Κάτι σαν την αμαρτία, δεν σε τραβάει επάνω της με το ζόρι απλά βρίσκεται εκεί και δεν μπορείς να της αντισταθείς.

Και οι δύο καταστάσεις δεσμών μένουν αξέχαστες, με διαφορά ότι η Χειρώνεια αφήνει την αίσθηση του ανολοκλήρωτου, ανεκπλήρωτου, και η Πλουτώνεια του χαμένου γλυκού σκότους.

(ed, η λέξη κλειδί είναι η «αμαρτία» )

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Δείμων, ενδιαφέρουσα διευκρίνιση... Δεν γνώριζα το πώς μπορεί να λειτουργήσει ο Χείρων σε μια σχέση και δεν κοίταζα τις όψεις που σχηματίζει στη συναστρία, μέχρι τη στιγμή που με ρώτησες... Όταν ο Χείρωνας ενος ατόμου πέφτει στον 7ο οίκο του άλλου έχει κάποια σημασία?

Να επανέλθω λίγο και στο αρχικό ερώτημά μου, σχετικά με τον 12ο οίκο στο σύνθετο χάρτη... Ο ήλιος, ο ερμής και η Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο, αλλά πολύ κοντά στην ακμή του 1ου οίκου... Δηλ. Ο ήλιος είναι στον τοξότη, στις 3 μοίρες και η ακμή του πρώτου είναι επίσης στον Τοξότη στις 5 μοίρες... Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ο ήλιος είναι πιο κοντά στον 1ο οίκο και έτσι να μην είναι ιδιαίτερα έντονα τα χαρακτηριστικά του ήλιου στον 12ο οίκο??

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Μερικές ερμηνείες για τις θέσεις του Χείρωνα στον Γεννέθλιο βρίσκονται εδώ

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...html#post39904

τώρα για τον 7 τι να πω... υποθέτοντας ότι ο οίκος είναι δικός σου. Ότι ο έγγαμος βίος με το συγκεκριμένο πρόσωπο θα κυλήσει δύσκολα ή ότι αυτός ο άνθρωπος σηματοδοτεί ένα μάθημα για το πώς θα πρέπει να είναι ο γάμος σου όταν τον αποφασίσεις? Τι να προσέξεις, τι να αποφύγεις κλπ.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Οι πλανήτες σύμφωνα με ένα σύστημα εξασθενούν στην τελευταία μοίρα των ζωδίων, την αναιρετική. Σύμφωνα με άλλα όσο προχωρούν προς το τέλος τόσο ενδυναμώνονται (μήνυμά μου κάπου στη μέση της συζήτησης και του Μητσάκου στο τέλος).

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%DF%F4%E7.html

Αφού όμως βρίσκονται φυσικά σε έναν οίκο, πρωταρχικά ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτόν

http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%E9%EA%E1.html

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by ed77 View Post
    Δείμων, ενδιαφέρουσα διευκρίνιση... Δεν γνώριζα το πώς μπορεί να λειτουργήσει ο Χείρων σε μια σχέση και δεν κοίταζα τις όψεις που σχηματίζει στη συναστρία, μέχρι τη στιγμή που με ρώτησες... Όταν ο Χείρωνας ενος ατόμου πέφτει στον 7ο οίκο του άλλου έχει κάποια σημασία?

Να επανέλθω λίγο και στο αρχικό ερώτημά μου, σχετικά με τον 12ο οίκο στο σύνθετο χάρτη... Ο ήλιος, ο ερμής και η Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο, αλλά πολύ κοντά στην ακμή του 1ου οίκου... Δηλ. Ο ήλιος είναι στον τοξότη, στις 3 μοίρες και η ακμή του πρώτου είναι επίσης στον Τοξότη στις 5 μοίρες... Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ο ήλιος είναι πιο κοντά στον 1ο οίκο και έτσι να μην είναι ιδιαίτερα έντονα τα χαρακτηριστικά του ήλιου στον 12ο οίκο??
    Aπό όσο γνωρίζω εγώ, θα ερμηνεύσεις τη θέση και με τις δυο οικιοθεσίες δηλαδή και στο 12ο και στο 1ο. Όταν οι μοίρες που βρίσκεται ένας πλανήτης (- ισχύει και για το γενέθλιο αυτό- ) είναι σε απόσταση μέχρι και 4 μοιρών από την ακμή του επόμενου οίκου ερμηνεύονται και με τις 2 οικιοθεσίες.
    Έχω ακόμα να προσθέσω ότι με την επίδραση του πλούτωνα οι μάχες επιβολής σε ψυχολογικό επίπεδο είναι ημερισίας διάταξης, η ευαισθησία αγγίζει το βαθμό υστερίας και η κάθε πράξη και λέξη αποκτά σημασία «ζωής και θανάτου». Έτσι ένα νεύμα είναι ικανό να σε ανεβάζει σε ύψη χαράς, αλλά η απουσία του σε ρείχνει σε βάραθρα απελπισίας. Σκόρπισιο αρκετά θα έλεγα...

Βασικά, ο δικός μου Χείρωνας πέφτει στον 7ο οίκο του, ενώ στον γενέθλιο χάρτη του, έχει Χείρωνα στον 7ο. Να υποθέσω ότι το μάθημα που αναφέρεις Δείμων, το παίρνει ανεξάρτητα με το πότε και με ποια θα αποφασίσει να παντρευτεί, έτσι? Είναι ένα γενικότερο μάθημα, που δεν αφορά την εν λόγω σχέση?

Όσον αφορά στην οικοθεσία, αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι εάν οι "αρνητικές" ιδιότητες ενός ήλιου στον 12ο οίκο στο σύνθετο "μετριάζονται" κάπως από το ότι άπέχει 2 μοίρες από την ακμή του 1ου οίκου, οπότε μπορεί να θεωρηθεί εν μέρει και ως ήλιος στον 1ο οίκο...

Δείμων, κοιτάζοντας στα links που μου έστειλες, βρήκα μια απάντηση της κυρίας Σίμου σε μια συζήτηση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Ένας πλανήτης που βρίσκεται σε απόσταση 2-3 μοιρών από ακμή ενδιάμεσου οίκου ή 4-5 μοιρών από ακμή γωνιακού οίκου, θεωρείται πως ανήκει στον επόμενο οίκο. Αν πάλι είναι αργός ή ανάδρομος, τότε μπορεί να συν-λειτουργεί και στους δύο. "

Αυτό να υποθέσω ότι ισχύει και για το σύνθετο χάρτη? Και μια ακόμα απορία: Ποιοι θεωρούνται ενδιάμεσοι και ποιοι γωνιακοί οίκοι?

Ευχαριστώ πολύ...

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Για τη σύνοδο Ωροσκόπου - Πλούτωνα γνωρίζω ότι δείχνει μεγάλη έλξη, με το άτομο του Πλούτωνα να έχει τάση συναισθηματικής κυριαρχίας στον άλλον.

Για τη σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα να υποθέσουμε ότι θα συμβαίνει το ίδιο σε πολλαπλάσιο βαθμό? (Make love not war...! :bigsmile A, πες μας και για τον Χείρωνα αν κάνει όψεις με καμμία Αφροδίτη.

Μα ειναι δυνατον ; Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες κοπελες {μονο σ' αυτη τη χωρα} των οποιων ο ηλιος ή ο ωροσκοπος κανει συνοδο με τον Πλουτωνα μου. Αυτο θα πρεπει να σημαινει οτι σωνει και καλα οτι εγω ελκομαι ή ελκω καθε μια απο αυτες ; :blush:

Και καλο θα ηταν να προσεχετε τους χαρακτηρισμους: υπαρχουν τοσα στοιχεια σε εναν συνθετο χαρτη, οχι μονο η συνοδος Πλουτωνα - Ηλιου {που ουτε καν συγκαταλεγεται στις σημαντικοτερες οψεις, απλα ειναι πιασαρικη}. Οποτε τα "ο Πλουτωνιος ετσι και Ηλιακος αλλιως" ειναι λιγο παρακινδυνευμενα.

Όνομα:
    Τίνα

Ποιες κατα την γνωμη σου ειναι οι σημαντικοτερες οψεις?

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Μα ειναι δυνατον ; Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες κοπελες {μονο σ' αυτη τη χωρα} των οποιων ο ηλιος ή ο ωροσκοπος κανει συνοδο με τον Πλουτωνα μου. Αυτο θα πρεπει να σημαινει οτι σωνει και καλα οτι εγω ελκομαι ή ελκω καθε μια απο αυτες ; :blush:

Και καλο θα ηταν να προσεχετε τους χαρακτηρισμους: υπαρχουν τοσα στοιχεια σε εναν συνθετο χαρτη, οχι μονο η συνοδος Πλουτωνα - Ηλιου {που ουτε καν συγκαταλεγεται στις σημαντικοτερες οψεις, απλα ειναι πιασαρικη}. Οποτε τα "ο Πλουτωνιος ετσι και Ηλιακος αλλιως" ειναι λιγο παρακινδυνευμενα.
    Καλησπέρα:bigsmile:
    Υποθέτω ότι, στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσοι χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα ή τον πλανήτη μοιράζονται τις ίδιες όψεις, αλλά τί ισχύει μεταξύ δύο ενδιαφερομένων στο δικό τους σύνθετο χάρτη, όπως για παράδειγμα στα άτομα που έθεσαν τις ερωτήσεις.
    Κατά τ’ άλλα, όσοι απ’ τα μέλη αφιερώνουν χρόνο για να δώσουν απαντήσεις στους λιγότερο έμπειρους (όπως εμένα σα να λέμε) δε νομίζω ότι τις βγάζουν απ’ το κεφάλι τους. Είτε παραθέτουν links του site είτε μοιράζονται γνώσεις που απέκτησαν έπειτα από αρκετή μελέτη. Συγνώμη για το off topic:embarrest

Page 4 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)