s
Διελεύσεις Κρόνου - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 51
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Δεν ξέρω από πότε απόκτησα ειδικότητα στους Δεσμούς της Σελήνης αλλά αφού ο administrator μας (ωραία φωτό) με έβγαλε στη σέντρα, να πω δυο λόγια.

Λοιπόν Μυρσίνη, ο Κρόνος μπορεί να είναι στον 3ο γενέθλιο οίκο σου αλλά δεν είναι στην Παρθένο. Εδώ και πολύ καιρό είναι στο Ζυγό. Απ’ ότι λες σχηματίζει εξάγωνα με Ερμή και Βόρειο Δεσμό και δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς. Ο Ερμής σου είναι στον πρώτο οίκο και ο Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και στον 11ο. Σίγουρα, η επικοινωνία με τους άλλους είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Η δράση του Κρόνου, σε έξαρση στο Ζυγό, από τον οίκο της επικοινωνίας είναι θετική, αφού με τρίγωνο και εξάγωνο μπορεί να δώσει περισσότερη σιγουριά, σταθερότητα κι ένα συγκεκριμένο κανάλι για να διοχετευτεί αυτή σου η έφεση.
    Ο Administrator μας μπορεί να έχει δίκιο σχετικά με την ανάγκη της σύνθεσης στην αστρολογία (κάτι που το έχουμε κάνει καραμέλα) αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να βάζουμε τις σωστές προτεραιότητες. Έχεις γεννηθεί το ’83 με σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα στο Ζυγό (και όχι στην Παρθένο όπως λες) και τώρα θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για την πρώτη επιστροφή του Κρόνου που θα είναι ταυτόχρονα και σύνοδος με τον Πλούτωνα. Όταν ο Κρόνος ετοιμάζεται να βρεθεί σε σύνοδο με γενέθλιους Κρόνο / Πλούτωνα, δεν κοιτάς ένα εξάγωνο με τον Ερμή και το Δεσμό της Σελήνης.

Έρρικα, αν ο Κρόνος από το Ζυγό και τον 11ο οίκο σου έκανε 6 εξάγωνα με τους πλανήτες σου στον πρώτο σημαίνει ότι έχεις 6 πλανήτες στον 1ο και τον Τοξότη. Σίγουρα το εξάγωνο δεν είναι η ισχυρότερη όψη, όχι μόνο για τον Κρόνο αλλά και γενικότερα. Είναι απλά μια υποστηρικτική όψη. Υποθέτω ότι την επταετία 2003 – 2010 που ο Ουρανός ήταν στους Ιχθείς (σε τετράγωνο με τον Τοξότη) και ο Πλούτωνας στις 10 τελευταίες μοίρες του Τοξότη, οι επίδραση τους θα ήταν πολύ πιο έντονη. Μετά από αυτό, τα εξάγωνα του Κρόνου είναι μάλλον πολύ καλοδεχούμενα.

Όνομα:
    Σωκράτης
    Καλώστην
    Σε αυτό το φόρουμ κρατώ τη θέση του διαχειριστή - τεχνικού - συντηρητή εργάτη. Αποφεύγω λοιπόν στην ίδια μασχάλη θα βάλω άλλο ένα καρπούζι γιατί δεν θα αντέξει. Το φόρουμ έχει και ομάδα αστρολόγων που εάν επιθυμεί μπορεί να σε βοηθήσει.

Στην περίπτωσή σου πρέπει να ανοίξουν και να μελετηθούν αρκετοί χάρτες. Παρόλα αυτά οι όψεις που περιγράφεις είναι ισχυρής δυναμικής, (δεν ξεχνάμε ότι υποδέχεσαι την 1η σου επιστροφή του Κρόνου) είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι βιώνεις κόπωση, απογοήτευση και κάτι να αλλάζει επάνω σου. Είμαι επίσης σχεδόν σίγουρος ότι βιώνεις ήδη ποικίλες μορφές έντασης και συνιστώ ψυχραιμία.

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Δημήτρη σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Ευχαριστω πολυ κ.διαχειριστα και κ.ατραπε για την παρεμβαση σας!είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι βιώνεις κόπωση, απογοήτευση και κάτι να αλλάζει επάνω σου...Ετσι και ακομα χειροτερα...Δεν ξερω ..φταιει ο κρονος..φταιω εγω ...?κατι μ ε βασανιζει-ΟΛΑ μου φταινε.Επισης ο διελαυνων ποσειδωνας που βρισκεται αυτη τη στιγμη στον 7ο μου οικο στον υδροχοο στις 28.08 (5os γενεθλιος στον τοξοτη)βρισκεται σε τριγωνο με τον γενεθλιο μου κρονο στις 28΄18.Αυτη η οψη ποσειδωνα 'κρονου υπαρχει και στο γενεθλιο.(συμπληρωματικη πληροφορια για τον κρονο)Oπου και να κοιταξω ξεπεταγεται και ενας κρονος μπροστα μου..

Όνομα:
    Έρρικα
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

.....όντως έχω αρκετούς πλανήτες στον τοξότη συμπεριλαμβανομένων των φώτων και τον ωροσκόπο.
    ... είπα και εγώ δεν μπορεί να είμαι τόσο αναίσθητη, τα ζόρικα τα είδα όταν ο κρόνος περνούσε στην παρθένο..
    και περιμένω να δω τι θα φέρει η 1η επιστροφή του κρόνου στον τοξότη!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Δημήτρης
    Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Δεν ξερω ..φταιει ο κρονος..φταιω εγω ...?κατι μ ε βασανιζει-ΟΛΑ μου φταινε.Επισης ο διελαυνων ποσειδωνας που βρισκεται αυτη τη στιγμη στον 7ο μου οικο στον υδροχοο στις 28.08 (5os γενεθλιος στον τοξοτη)βρισκεται σε τριγωνο με τον γενεθλιο μου κρονο στις 28΄18.Αυτη η οψη ποσειδωνα 'κρονου υπαρχει και στο γενεθλιο.(συμπληρωματικη πληροφορια για τον κρονο)Oπου και να κοιταξω ξεπεταγεται και ενας κρονος μπροστα μου..
    Όπως είπε και ο σοφός ScP, πάνω απ’ όλα Ψυχραιμία. Το σημαντικό είναι η επιστροφή του Κρόνου και μπορείς να διαβάσεις αρκετά θέματα στο φόρουμ για ζήτημα αυτό. Δεν πρόκειται για καμιά καταστροφή, σε όλους συμβαίνει.

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι ουσιαστικά ενεργοποιείται η γενέθλια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα στο Ζυγό και τον 3ο οίκο. Είναι ευκαιρία να δεις πως επικοινωνείς με το άμεσο περιβάλλον και τις σχέσεις σου. Να αλλάξεις πράγματα που δεν σε εξυπηρετούν πια και να κάνεις μια καινούργια αρχή, όπου αυτό χρειάζεται.

Είναι μια διέλευση που μας υπενθυμίζει ότι ήρθε ο καιρός να ωριμάσουμε.

Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό. Έχω Κρόνο στον Τοξότη και στον 2ο οίκο. Η ακμή του 2ου είναι στον Σκορπιό. Στον χάρτη μου δεν βλέπω καμμία όψη του Κρόνου με κάποιον άλλον πλανήτη. Από την στιγμή που μπήκε στον Ζυγό όμως με "τσάκισε" στην κυριολεξία............Ειδικά σε αισθηματικά θέματα με "χτυπάει" συνέχεια. Φαντάζομαι τί έχει να γίνει σε 3-4 χρόνια που θα έχω επιστροφή Κρόνου στον Τοξότη.....................Πολύ σκληρός δάσκαλος.............

Μην είσαι σίγουρη ότι ντε και καλά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα όταν θα έχεις την επιστροφή του Κρόνου. Δεδομένου κιολας ότι με την επιστροφή του Κρόνου δε θα ενεργοποιηθεί κάποια γενέθλια όψη εφόσον σε σένα κάθεται ήσυχος στα αυγά του και δεν σχηματίζει όψη με κάποιον άλλον πλανήτη.

Με την επιστροφή του Κρόνου ωριμάζουμε, βλέπουμε και συνειδητοποιούμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, και γενικότερα ζοριζόμαστε στα πλαίσια της "ενηλίκιωσής" μας. Είναι μία δύσκολη φάση της ζωής μας, αυτά όμως μπορούν επίσης να επιτευχθούν μια χαρά και από το πέρασμα του Κρόνου από τον ωροσκόπο όπως στη δική σου περίπτωση οπότε μην το απαξιώνεις καθόλου και μην θορυβείσαι από το ότι θα έρθουν και τα χειρότερα οπωσδήποτε. Και που να μην σου τριγώνιζε και τον Ήλιο σου δηλαδή...(από τον Ζυγό εννοώ).

Οπότε, θα έλεγα ότι στη δική σου περιπτωση ίσως το πέρασμα του Κρόνου από τον ωροσκόπο σου είναι πιο σημαντικό και ενδεχομένως και πιο "βάρβαρο" από την επιστροφή ενός χωρίς όψεις Κρόνου. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
    Καλύτερα να μας πεις εσύ όταν έρθει εκείνη η ώρα...

Quote Originally Posted by Υδροζυγός View Post
    Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό. Έχω Κρόνο στον Τοξότη και στον 2ο οίκο. Η ακμή του 2ου είναι στον Σκορπιό. Στον χάρτη μου δεν βλέπω καμμία όψη του Κρόνου με κάποιον άλλον πλανήτη. Από την στιγμή που μπήκε στον Ζυγό όμως με "τσάκισε" στην κυριολεξία............Ειδικά σε αισθηματικά θέματα με "χτυπάει" συνέχεια. Φαντάζομαι τί έχει να γίνει σε 3-4 χρόνια που θα έχω επιστροφή Κρόνου στον Τοξότη.....................Πολύ σκληρός δάσκαλος.............
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by Υδροζυγός View Post
    Πρέπει να υπάρχει κάποιο λάθος . Στα στοιχεία γέννησης που δίνετε ο Κρόνος δεν ήταν στον Τοξότη, αλλά στο Υδροχόο. Μήπως να το ξανακοιτούσατε ?
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Μυρτώ
    Δεν μπορώ να κρατηθώ! Θα απαντήσω στη Μυρσίνη (γιορτάζουμε και την ίδια μέρα ) που είπε την λέξη 'κρονοφοβική' που πολύ μου άρεσε! Λοιπόν, Μυρσίνη, είμαι Ζυγός της 1ο, με άλλους 3 πλανήτες στο ίδιο ζώδιο στις 9ο, 10ο και 18ο. Δύο χρόνια τώρα έχω τον Κρόνο στην πλάτη μου, (πριν συμβεί αυτό είχα την Κρόνια επιστροφή μου, στην πλάτη μου δηλαδή και τότε για κανά χρόνο περίπου!), να κάνει πάνω κάτω πάνω κάτω μέσα στον 8ο οίκο πιάνοντας εναλλάξ Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη. Όταν έπιασε τον Πλούτωνα φέτος το Σεπτέμβρη στις 18ο, μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας, έγινε κάτι γερό που με έκανε να πω: 'Κάνε Θεε μου να ναι το τελευταίο!!!!!!' (αγγούρι εννούσα!). Λάβε υπόψη σου για την περίπτωσή μου και τις υπόλοιπες διελεύσεις, Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον ΄'Ηλιο και Ουρανό σε αντίθεση και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε....
    Αυτό που έχω να σου πω, είναι να μην αγχώνεσαι...οι αστρολογικές διελεύσεις είναι η κοσμική αποτύπωση των καταστάσεων που βιώνουμε στη ζωή μας γιατί πρέπει να τις βιώσουμε για να εξελιχθούμε ψυχικά.

Ο Μπουκάι λέει σε ένα βιβλίο του (δε θυμάμαι ποιο) οι στιγμές που δε θα θέλαμε ποτέ να έχουμε ζήσει είναι αυτές που τώρα ευγνωμονούμε για αυτό που είμαστε (ελεύθερη μετάφραση γιατί δεν το θυμάμαι κατα λέξη)!!!

Ψυχραιμία!!!! Θα την παλέψουμε :-ΡΡΡΡΡΡΡ
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!:Καταλαβαινω τι θα περασες και συ με οσα περιεγραψες παραπανω..Ελπιζω ολα να τελειωσαν..Εγω εγω γενεθλια οψη κρονου τετραγωνου με ηλιο.και πλουτωνα με ηλιο επισης σε τετραγωνο! Ολα τα καλα!Οταν ο κρονος βρισκοταν στην παρθενο ,εκει να δεις τι τραβηξα..Με επηρεασε τοσο σε αισθηματικο επιπεδοκαι σε ψυχολογικο επισηςμε τσακισε οσο δεν παιρνει...:Περασα πολυ ασχημες ψυχολογικες μεταπτωσεις.Και τωρα κατα ενα περιεργο τροπο μου στριφογυριζουν ολα στο μυαλο...Εκατσε κ καπακι ο πλουτωνας..εδω να δουμε πανηγυρια!!Απλα υπομονη και ψυχραιμια ...Σας ευχαριστω πολυ για οσα μου γραψατε και για τον χρονο σας!!

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)