- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
Thread: 3ος Οίκος.
-
31-07-2011, 06:09 PM #31
Re: 3ος Οίκος.
Ας γινω πιο συγκεκριμενη και να επικεντρωθω στον 3ο οικο.Ο 3ος οικος ειναι στην παρθενο και εκει βρισκονται ο κρονος κ πλουτων.Το μεσιυρανημα στον κριο κ στον 6ο οικο ο αιγοκερως.Οι μεταξυ τους οψεις ειναι κρονος συνοδος πλουτων κ κρονος αντιθεση μεσουρανημα.Θα ηθελα να μαθω αν αυτες οι τοποθετησεις κ οψεις ευνοουν το εργο της διδασκαλιας -εκπαιδευση.Αν κ αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο κρονος στον 3ο οικο ειναι απαγορευτικος κ οι οψεις που κανουν δεν μου δειχνουν κατι τετοιο..κανω λαθος.?Επισης βλεπω εμπλοκη του ποσειδωνα(5ο οικο).αυτο σημαινει ερωτα μεσα απο το χωρο της δουλειας?Στην πρωτη μου δουλεια μου ετυχε αυτο.Τωρα βεβαια εξαιτιας αυτου του ερωτα ειμαι χωρις δουλεια και χωρις ερωτα επισης...!Τι αλλο καλυτερο?
-
31-07-2011, 10:05 PM #32
Ενώ η Κάτια σου είπε να κοιτάξεις 10ο / 6ο οίκο, κυβερνήτες και διελεύσεις, εσύ επιμένεις να ασχολείσαι με τον 3ο. Μάλλον επειδή έχεις διαβάσει ότι σχετίζεται με την εκπαίδευση αλλά είναι η εκπαίδευση που παίρνουμε, όχι το επάγγελμα μας.
Αυτή την εποχή, και για αρκετά χρόνια, ο Ουρανός θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σου. Σε σένα ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 7ου, οπότε ίσως εξακολουθήσεις να μπερδεύεις τις σχέσεις με την καριέρα. Και με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο, ίσως από τον 6ο οίκο σου, νομίζω πρέπει να είσαι έτοιμη για αλλαγές στα επαγγελματικά σου.
Γενικά η γενέθλια αντίθεση από Κρόνο / Πλούτωνα στο Μεσουράνημα (αν και είναι από Παρθένο σε Κριό οπότε πιστεύω να αφήνεις μικρή ανοχή) δεν βοηθάει για μια σταθερή καριέρα αλλά τίποτα δεν είναι απαγορευτικό.
Είναι σημαντικό να δεις τον ¶ρη σου (κυβερνήτης του Μεσουρανήματος) στο γενέθλιο και σε πρόοδο. Επίσης για τα επαγγελματικά συνηθίζεται να εξετάζεται ο πλανήτης που ανατέλλει αμέσως πριν τον Ήλιο στο γενέθλιο. Ουσιαστικά είναι ο πλανήτης που συναντάς αμέσως μετά τον Ήλιο σύμφωνα με την φορά των δεικτών του ρολογιού.
-
31-07-2011, 10:44 PM #33
Συγνωμη απλα κολλησα με τον 3ο οικο γιατι εκει ειχα τους πλανητες που θεωρουσα οτι εχουν να κανουν με τα επαγγελματικα.Ο αρης ειναι στον 12ο στον καρκινο μαζι με τον ηλιο.Δεν υπαρχει καμια οψη αρη ουτε σε γενεθλιο ουτε σε προοδο.Ειναι καταπιεσμενος ο αρης κ ο ηλιος σε αυτη την θεση(συνεπως κ γω)για αυτο δεν βγαινει καμια οψη..?Ειναι κακο που δεν εχω αρη?Τι σημαινει?
-
01-08-2011, 06:29 PM #34
Αρχικά μας είπες ότι είσαι Λέων, τώρα λες ότι ο ¶ρης είναι στον Καρκίνο / 12ο μαζί με τον Ήλιο. Επίσης λες ότι δεν σχηματίζει όψεις αλλά αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να είναι στο τέλος του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Λέοντα. Επίσης θα πρέπει να έχεις Κρόνο / Πλούτωνα στο τέλος της Παρθένου ώστε να βρίσκονται σε αντίθεση με το Μεσουράνημα που είναι στον Κριό, όπως έχεις πει. Αυτό όμως σημαίνει ότι ο ¶ρης είναι σε εξάγωνο με Κρόνο / Πλούτωνα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει καλά αλλά η αλήθεια είναι ότι η θέση αυτή του ¶ρη δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν «δεν έχεις ¶ρη» όπως γράφεις. Ο ¶ρης υπάρχει και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τον εκφράσεις.
Δες πια σημεία του χάρτη σου δείχνουν εξωστρέφεια και επένδυσε σ’ αυτά. Ίσως να περνάς πολύ χρόνο με ενδοσκόπηση και γενικά κλείσιμο στον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί κάποια στιγμή να αναλάβεις δράση, όπως αρμόζει σ’ ένα Λέοντα με ωροσκόπο Λέοντα (νομίζω στο έχω ξαναγράψει αυτό). Πάντως δεν μπορείς να συζητάς για καριέρα αγνοώντας τον ¶ρη σου.
-
01-08-2011, 09:17 PM #35
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις που μου δινετε.Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω σχετικα με τις μοιρες και κοιταω μονο αυτες τις οψεις που μου δινουν τα συστηματα,τελικα ο ωροσκοπος οπως φαινεται παρακατω ειναι στις τελευταιες μοιρες του λεοντα?Αρα ο ωροσκοπος ειναι στον καρκινο επειδη ειναι στις τελευταιες μοιρες?
Ήλιος Λέων 04° 31' 35" 12 Ωροσκόπος (Asc) Λέων 08° 47' 04"
Αρης Καρ 19° 13' 07" 12 Οίκος 12 Καρ 08° 41' 50"
Κρόνος Ζυγ 28° 18' 08" 3 Οίκος 3 Παρ 26° 32' 28"
Πλούτωνας Ζυγ 26° 49' 55" 3 Οίκος 3 Παρ 26° 32' 28"
-
01-08-2011, 10:21 PM #36
Βρε melenia83 , παρΆ ότι είσαι αρχάρια και είναι απολύτως κατανοητό, με κάνεις και γελάω.
Στο προηγούμενο ποστ κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δεν έχεις ¶ρη (δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς τον ¶ρη του κάπου) και σε αυτό:«τελικα ο ωροσκοπος οπως φαινεται παρακατω ειναι στις τελευταιες μοιρες του λεοντα?Αρα ο ωροσκοπος ειναι στον καρκινο επειδη ειναι στις τελευταιες μοιρες?»
Όχι. Είναι μόνο στις 8ο και 47 του Λέοντα!
Για να σε βοηθήσω θα σου πω ότι οι μοίρες σε όλα τα ζώδια είναι 30 και ξεκινούν από την 0 μοίρα. Τόσο η 0 μοίρα, όσο και όλες οι υπόλοιπες μέχρι 29ο 59 (δηλαδή μέχρι το ένα δευτερόλεπτο που απομένει για να πιάσει την 0 του επόμενου ζωδίου) είναι το ίδιο σημαντικές και τις λαμβάνουμε υπόψη μας όπως ακριβώς μας δίνονται από τα σχετικά ηλεκτρονικά προγράμματα.
¶ρα, όσα σου έγραψε ο Δημήτρης για τον ¶ρη σου, ισχύουν !« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
01-08-2011, 11:27 PM #37
Ευχαριστω και παλι!Ειμαι παντελως ασχετη δεν το κρυβω,κ μου φαινονται ολα τοσο ακατανοητα..Θα σας εξηγησω πως εβγαλα αυτο το συμπερασμα..(για να καταλαβετε τον τροπο σκεψης μιας ασχετης). θα σας φανει απιστευτα γελοιο..αλλα θα σας το πω κ ας γινω ρεζιλι.! Διπλα στον ωροσκοπο που αναγραφονται οι μοιρες 08° 47' 04" απομονωσα το 47 που ειναι ο μεγαλυτερος αριθμος
σε σχεση με τους υπολοιπους αριθμους κ οικους που σας εγραψα παραπανω,κ υπεθεσα οτι ειναι στο τελος του λεοντα κ μετα νομιζα οτι αρχιζε το ζωδιο του καρκινου (ουτε την σειρα δεν θυμαμαι..η παρθενος ειναι) κ σκεφτηκα(συμφωνα με την δικια μου θεωρια περι μοιρων ) οτι επειδη ειναι σε τελευταιες μοιρες(μ αρεσει που αναφερομαι σε μοιρες..θα με κυνηγανε ολοι οι αστρολογοι με αυτα που λεω κ με το δικιο τους)μαλλον πλησιαζει περισσοτερο το ζωδιο του καρκινου κ αρα εχω ωροσκοπο καρκινο!θελω πολυ δρομοοοοοοο ακομα να παρω μπρος κ να κατανοησω αυτα που για τους υπολοιπους ειναι παιχνιδακι.!!Ουτε την σειρα των ζωδιων δεν θυμαμαι καλα καλα ...Ειστε παντως ολοι πολυ καλοι αστρολογοι κ με βοηθατε κ απαντατε σε καθε απορια!!Ευχαριστω ολους σας πολυ- πολυ:bigsmile::bigsmile:
-
01-08-2011, 11:40 PM #38
Καθόλου ρεζίλι δεν γίνεσαι. Μην ανησυχείς.
Το ότι μπόρεσες να βρεις τον 3ο οίκο σου και τους πλανήτες μέσα σε αυτόν, τελικά θα πρέπει να ήταν μια μεγάλη αστρολογική Οδύσσεια για σένα. Τους Λαιστρυγόνες και τους κύκλωπες μη φοβηθείς, τέτοιους στον δρόμο σου πολλούς θα συναντήσεις! Καλή Ιθάκη! :toung:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-08-2011, 08:12 AM #39
Ετσι ακριβως!Δεν θα ξανασχοληθω με αυτους τους οικους 3 6 10 12 με μπερδεψανε πολυ.Ενας ενας οικος καθε φορα για να μην μας πεφτουν στο στομαχι..Εγω τους ανακατεψα ολους μαζι.Αν και νομιζω οτι ο 3 εχει απλωσει τα πλοκαμια του πολυ μεσα στο χαρτη σε συνδιασμο με τους αλλους.Δεν πειραζει απομενουν αλλοι 8 για εξερευνηση... και νομιζω οτι βρηκα τον επομενο!!:bigsmile:
-
04-10-2011, 10:04 PM #40
Γειά σας παιδια!Μια σύνοδος ουρανού ποσειδώνα στον 3ο οίκο δεν σας ακούγετε λίγο επικίνδυνη?Δηλαδή πως να το πω σαν να τρελαίνει λίγο το άτομο!Την είδα πρόσφατα στον χάρτη μου και φοβάμαι μήπως μελλοντικά αντιμετωπίσω διάφορα,διότι από ότι κατάλαβα ο 3ος οίκος έχει σχέση με νοητικές λειτουργείες και αυτοί οι πλανήτες είναι αρκετά αλλοπρόσαλλοι για να λειτουργήσει ο οίκος ομαλά!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.