s
Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 72

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

Quote Originally Posted by ioni View Post
    δεν είναι ανάδρομοι αυτό συμένη κάτι;
    Μπορεί κάποιος να μου πει ευχαρίστω
    Μπορείς να δεις κάτι σχετικό με την απορία σου εδώ ιδιαίτερα τα σχόλια της κυρίας Κόντη και κυρίας Σίμου. :bigsmile:

Όνομα:
    Διονυσία

Αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί, καθώς δεν παραμένουν για πολύ ορθόδρομοι και στη πορεία της ζωής τους θα γυρίσουν σίγουρα ανάδρομοι.
    Δηλαδή 'οπως και οι πλανήτες μας επειρεάζουν όταν γυρίζουν αναδρομοι ,ασχέτος το πως τους έχουμε στον γενέθλιο χάρτη μας ,έτσι και οι δεσμοι;

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Το ότι έχετε κι οι τρεις τους Δεσμούς στους ίδιους οίκους, αποτελεί ένα πεπρωμένο με κοινές ανάγκες, κοινά χρέη, που όμως δεν είναι απαραίτητο να δηλώνει ότι ήσασταν ξανά μαζί σε προηγούμενη ενσάρκωση (αν πιστεύετε στην ιδέα της μετενσάρκωσης). Το πιο πιθανό είναι πως βρεθήκατε οι τρεις ψυχές μαζί, έχοντας να αντιμετωπίσετε το ίδιο έργο, που σχετίζεται με τον άξονα 3ου/9ου οίκου. Αυτό βοηθά στην αλληλοκατανόηση. Αλλά όπως έχω επαναλάβει, οι Δεσμοί είναι μόλις ένα μικρό μέρος της καρμικής μας ανάλυσης. Είναι ωστόσο χαρακτηριστικό και βασικό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Τι συμβαίνει όμως σε περίπτωση που σε μια σχέση που οι δεσμοί είναι αντίθετοι όσον αφορά τα ζώδια;;

Ανδρας:
    Β. Δεσμός στο Κριό 21.26, 11ος Οίκος
    Ν. Δεσμός στο Ζυγό 21.26, 5ος Οίκος

Γυναίκα:
    Β. Δεσμός στο Ζυγό, 24.27, 1ος Οίκος
    N. Δεσμός στο Κριό, 24.27, 7ος Οίκος

Ευχαριστώ..

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητό μέλος dimoss

Οπως έχω αναφερθεί και σε άλλο μέλος μας, όταν οι δεσμοί είναι αντίθετοι, σημαίνει πως έχετε μία διαφορά ηλικίας περίπου εννέα ετών. Θα είναι με όλα τα άτομα που απέχετε τόσο ηλικιακά.
    Ωστόσο, σε μία γενική θεώρηση, θα υπάρχει μία βοήθεια του ενός προς τον άλλο να δει τα λάθη του χθες και να προσπαθήσει για το αύριο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητό μέλος dimoss

Οπως έχω αναφερθεί και σε άλλο μέλος μας, όταν οι δεσμοί είναι αντίθετοι, σημαίνει πως έχετε μία διαφορά ηλικίας περίπου εννέα ετών. Θα είναι με όλα τα άτομα που απέχετε τόσο ηλικιακά.
    Ωστόσο, σε μία γενική θεώρηση, θα υπάρχει μία βοήθεια του ενός προς τον άλλο να δει τα λάθη του χθες και να προσπαθήσει για το αύριο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Έχετε απόλυτο δίκιο γιατί η διαφορά ηλικίας είναι ακριβώς εννέα χρόνια. Για περισσότερη ανάλυση προφανώς θα χρειάζεται το αστρολογικό προφιλ του καθενός.

Όνομα:
    Διονυσία

δυο άντρες που έπεξαν και εν μέροι τους κουβαλω μαζί μου γιατί πηρα μαθήματα ζωης και τους ευχαριστω είχαμε αντίθετους δεσμους και όντωσ η διαφοράμας είναι και με τους δυο εννια χρονια

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Πράγματι, για περισσότερα, πρέπει να κάνει κάποιος την καρμική συναστρία των δύο ατόμων, που συμπεριλαμβάνει πολλά στοιχεία, μία πλήρη μελέτη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαρία

Exclamation Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους

Quote Originally Posted by AIANTAS View Post
    Καλησπέρα σας,
    Συγχαρητήρια για την πολύ καλή αστρολογική διαδικτυακή προσπάθεια όλων σας.
    Θα ήθελα, αν έχετε τη διακριτική ευχέρεια να μου εξηγήσετε σχετικά με τους δεσμούς σελήνης μου: 24.4.72 Ώρα 20.30, Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Αγαπητέ AIANTAS,
    η ερώτησή σου έχει μεταφερθεί στην κατάλληλη ενότητα (εδώ), όπου και θα λάβεις την απάντησή σου.

κ. Σίμου, μου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο σας. συγχαρητήρια!

στο γεννεθλιο χαρτη μου εχω μονο το βορειο δεσμο ο νοτιος να υποθεσω που ειναι ακριβως απεναντι

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread