s
Και εγένετο... φάρμα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 48

Re: Και εγένετο... φάρμα

Παρακαλώ....... ειρήνη υμίν......
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Οι εξελιγμένες ψυχές δεν έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ, όσο τουλάχιστον έχουν οι κατώτερες ενσαρκώσεις. :toung: Όπως και με όλα τα πράγματα φυσικά. Το θέμα είναι τι κάνεις με το "μαχαίρι" που κρατάς στα χέρια σου και όχι το "μαχαίρι" αυτό καθαυτό. Αν θα το χρησιμοποιήσεις για να κόψεις σαλάτα, ή αν θα κόψεις κανέναν λαιμό, ή αν θα σκαλίσεις περίτεχνα ένα κούτσουρο, δεν αλλάζει τη φύση του μαχαιριού που παραμένει η ίδια. Αλλάζει η χρήση του όμως, όπως και τα αποτελέσματα ανάλογα με την επιλογή της χρήσης.

Είναι γεγονός βέβαια ότι διαμορφώνει η χρήση του διαδικτύου νέες συνθήκες, πρωτόγνωρες, με ασαφή τα μελλοντικά χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι όμως ότι αντίστοιχα θα πρέπει να ήταν τα πράγματα στην περίπτωση που κάποιος σκέφτηκε (ή παρατήρησε) ότι ένα οξύ όργανο (και όχι αμβλύ) έκοβε πιο εύκολα τη σάρκα του οποιουδήποτε "εχθρού" (είτε αυτός ήταν θήραμα προς βρώση είτε ...αντίπαλος από άλλη φυλή), με αποτέλεσμα να επινοηθεί το ...μαχαίρι που λέγαμε. :bigsmile:
    Βοήθειά μας....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Οι εξελιγμένες ψυχές δεν έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ, όσο τουλάχιστον έχουν οι κατώτερες ενσαρκώσεις. :toung: ..
    Πες τα Μητσάκο:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

[QUOTE=ScP;97742]Αν υπήρχε μυαλό στο κεφάλι και ξέραμε πώς να διαχειριστούμε τη ζωή μας δεν θα επιτρέπαμε ούτε την αδικία ούτε το κακό. Με την ψήφο μας όμως και μόνο δείχνουμε εάν έχουμε μυαλό :toung:

Συμφωνώ απόλυτα. Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση.

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Ενταξει τωρα δεν φταιει το ιντερνετ η'' το φεις-μπουκ
    για αυτα που λες ..
    αλλο το ενα αλλο το αλλο
    μυααλο στο κεφαλι χρειαζετε στο να ξερεις πως να διαχειρηστεις την ζωη σου.

φιλικα:bigsmile:
    Και επίσης , επειδή έχεις ως moto ότι η χειρότερη αίσθηση είναι η ψευδαίσθηση, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο και με πολιτικές επιστήμες. Μυαλό έχουμε όλοι. Το πρόβλημα είναι ότι δουλεύουμε με ψευδαισθήσεις.
    Φιλικά:bigsmile:

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:

Αυτο που εχω καταλαβει (μετα λυπης μου) ειναι πως οι ανθρωποι πλεον φοβουντε,φοβουντε να αισθανθουν,φοβουντε να δεσμευτουν,φοβουντε να κοιταξουν καταματα,φοβουντε να παραδεχτουν...φοβουντε,φοβο υντε,φοβουντε...
    Ολοι κοιτανε την παρτη τους...Μετα απο μενα εγω!!!Οχι πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις αλοιμονο (αλλα αντε ψαξε να βρεις την εξαιρεση)...
    Ας μου πουν τουλαχιστον που ακριβος βρισκεται αυτο το κουμπακι στο σωμα μου να το πατησω και'γω να μην αισθανομαι (να υπαρχει τουλαχιστον συμφωνια σε αυτο).
    Δεν αντιλεω πως δεν υπαρχουν πλεονεκτηματα απο του υπολογιστες...αλλα να μην γινουμε εμεις οι ιδιοι υπολογιστες...

Φιλικα:bigsmile:

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:

Αυτο που εχω καταλαβει (μετα λυπης μου) ειναι πως οι ανθρωποι πλεον φοβουντε,φοβουντε να αισθανθουν,φοβουντε να δεσμευτουν,φοβουντε να κοιταξουν καταματα,φοβουντε να παραδεχτουν...φοβουντε,φοβο υντε,φοβουντε...
    Λες και αμα αισθανθουνε η δεσμευτουνε θα τους παρει κανεις το κεφαλι (οχι καλε/η μου δεν ειμαι ο χαρος)!!!:blink:
    Ολοι κοιτανε την παρτη τους...Μετα απο μενα εγω!!!Οχι πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις αλοιμονο (αλλα αντε ψαξε να βρεις την εξαιρεση)...
    Ας μου πουν τουλαχιστον που ακριβος βρισκεται αυτο το κουμπακι στο σωμα μου να το πατησω και'γω να μην αισθανομαι (να υπαρχει τουλαχιστον συμφωνια σε αυτο).
    Δεν αντιλεω πως δεν υπαρχουν πλεονεκτηματα απο του υπολογιστες...αλλα να μην γινουμε εμεις οι ιδιοι υπολογιστες...

Φιλικα:bigsmile:

Πριν λίγο διάβαζα πως από έρευνες που εχουν γίνει ασχολούμαστε κατά μέσο όρο 7 ώρες μηνιαίως με το facebook. Και μην βιαστεί κάποιος να πει πως αυτό είναι λίγο... ειναι παρα πολύ όταν ο χρόνος μας είναι μετρημένος σε λεπτά καθε μέρα, όταν τρέχουμε από τη δουλεια στην οικογένεια, στο σπίτι κλπ!

Κλεινόμαστε στον εαυτό μας έτσι. Δεν φοβόμαστε μη μας κρίνει καποιος για τις επιλογές μας. Ετσι όμως χάνουμε επαφη με τους πραγματικούς ανθρώπους και χωρίς να το καταλαβουμε τα ψυχολογικά προβλήματα διογκώνονται. Γινόμαστε εσωστρεφης, απαισιόδοξοι, μελαγχολικοί... κάποιοι εγκλωβίζονται στην κατάθλιψη. Όταν λοιπόν χρειαστεί να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο και να λύσουμε τυχόν προβλήματα, όλα φαντάζουν βουνό, αδύνατα και πνιγόμαστε στην απόγνωση....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Και επίσης , επειδή έχεις ως moto ότι η χειρότερη αίσθηση είναι η ψευδαίσθηση, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο και με πολιτικές επιστήμες. Μυαλό έχουμε όλοι. Το πρόβλημα είναι ότι δουλεύουμε με ψευδαισθήσεις.
    Φιλικά:bigsmile:
    1) το μοτο μου αγαπητο μελος αφορα την ζωη και οχι την ζωη μεσα απο τους υπολογιστες.....

2)Τι μου προτεινεις να ασχολειθω:nuts::nuts:
    με Πολιτικες Επιστημες:nuts::nuts:
    ντουβουρτζας μου ειρθε:bigsmile:

Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    1) το μοτο μου αγαπητο μελος αφορα την ζωη και οχι την ζωη μεσα απο τους υπολογιστες.....

2)Τι μου προτεινεις να ασχολειθω:nuts::nuts:
    με Πολιτικες Επιστημες:nuts::nuts:
    ντουβουρτζας μου ειρθε:bigsmile:

Καλημέρα!!
    1).Οι υπολογιστές είναι μέρος της ζωής μας και
    2).Έχεις δίκιο που σου ήρθε ντουβρουτζας. Γράψε λάθος

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)