Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της σκέψης και συγκεκριμένα στη δύναμη της θέλησης. Από αυτό που σκέφτομαι θα εξαρτηθεί το πως θα λειτουργήσω στη συνέχεια.

Αλλά ακόμα περισσότερο πιστεύω στη δύναμη του υποσυνείδητου. Και τι εννοω...

Εχοντας διαβάσει πολλά βιβλία και άρθρα σχετικά με τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος μέσα του, αποφάσισα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω και δεν πετύχαινε. Σε συζήτηση λοιπόν που είχα με ψυχοθεραπευτή για το λόγο που δεν γινόταν τίποτα, ο άνθρωπος μου είπε την εξής αλήθεια: "Είναι λογικό. Αν εύχεσαι "Θέλω να αποκτήσω πάρα πολλά λεφτά" παρατήρησε τον εαυτό σου πως αντιδρά σ' αυτή τη δήλωση. Αν η αυτόματη απάντηση που δίνεις στον εαυτό σου είναι "ναι, καλά... σιγά μην τα αποκτήσω ποτέ..." τότε αυτόματα έχεις απορρίψει την επιθυμία σου ως μη πραγματοποιήσιμη και δεν πρόκειται να πετύχει. Αν όμως ψάξεις μέσα στο υποσυνείδητο σου και ανακαλύψεις όλα αυτά που σε αποτρέπουν από το να θεωρείς ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου και τα καθαρίσεις, τότε ναι, η δύναμη της θέλησης σου είναι απύθμενη"...

Οταν άρχισα να καθαρίζω μέσα μου, άρχισαν και οι επιθυμίες μου να γίνονται πραγματικότητα.... Η τουλάχιστον άρχισα να βλέπω πιο καθαρά τα σημάδια που με οδηγούν στο να κάνω σιγά σιγά πραγματικότητα τα όνειρα μου.

Και το πιο σημαντικό απ' όλα: Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΙΣ στο τι επιθυμούμε και ευχόμαστε. Το να εύχομαι π.χ. να γυρίσει ο άντρας μου πίσω μετά το χωρισμό μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με τη μόνη διαφορά ότι μπορεί να γυρίσει στο σπίτι για να πάρει τα τελευταία ρούχα που ξέχασε και να ξαναφύγει! Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...