s
Τί "παίζει" με την ταρώ;; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 43
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Τί "παίζει" με την ταρώ;;

Όλα αυτά αφορούν εμένα προσωπικά και δεν αμφισβητώ κανενός την άποψη. Μήπως φταίει που έχω πολλούς πλανήτες στα Μεταβλητά και είμαι πολύ της ανάλυσης; :toung: Πάντα ένα "γιατί" με ταλανίζει μέσα στο μυαλό!:worried: Έχω και Δία στο 12ο οπότε συγχωρείστε με!!!
    Δεν μου φανηκε να αμφισβητεις την αποψη καποιου απ οσα εγραψες. Αλλωστε ο καθενας εχει σε ενα βαθμο γνωση των οριων του και οι εμπειριες του βοηθουν στην περαιτερω αποσαφηνιση τους!
    Υ.Γ. Κι εγω εχω Δια στον δωδεκατο [και στους Διδυμους] κι αυτο ισως να με σωζει απο τα κυβικα νερου που με ...πνιγουν!! :blink1:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Γεια σας κι από μένα!Διαβαζα το θέμα σας και θέλω να σας πω οτι εγώ απο μικρή έριχνα τελείως για την πλάκα μου την απλή τράπουλα μ'εναν αρκετά ευκολο τρόπο και με ερμηνεία μονολεκτική.Εβλεπα οτι κάποια πράγματα εβγαιναν άλλα όμως οχι. Το στάματησα για αρκετό καιρο , αλλα τώρα τελευταία έχω αρχίσει να μπαίνω στο τρυπάκι να αγορασω την "ντεστε".Δεν ξέρω γιατι...ίσως επειδή ακούγετε πολύ σαν τράπουλα και με όλα αυτα που πέρασα στο πρόσφατο παρελθόν μου θέλω να μάθω το μέλλον μου.

Μήπως γνωρίζει κάνεις να μου πει 2-3 πραγματάκια για την τράπουλα της Κατίνας?

Όνομα:
    Διονυσία

έχει πολλές φυγούρες η ερμινεία εύκολη στα υπόλυπα χαρτιά οι φυγούρες με μπέρδευαν
    προτιμώ την απλή τράπουλα

Quote Originally Posted by ioni View Post
    έχει πολλές φυγούρες η ερμινεία εύκολη στα υπόλυπα χαρτιά οι φυγούρες με μπέρδευαν
    προτιμώ την απλή τράπουλα

μήπως μπορείς να μου πεις κάποιον τρόπο να τα ρίχνω κι εγω με την απλή τράπουλα?

Μπορείς να δεις στο φόρουμ Μαντικές Τέχνες πολλά σχετικά θέματα με την χαρτομαντεία.
    Για την τράπουλα της Κατίνας υπάρχει σχετικό θέμα εδώ

:bigsmile:

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Καλημέρα σε όλους!
    Με αφορμή την ερώτηση της vickynaf2004 σχετικά με το που μπορεί να προμηθευτεί μια τράπουλα ταρώ, θα ήθελα να θέσω ένα ερωτηματάκι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Θεωρείτε πώς είναι κάπως "επικίνδυνη" η συγκεκριμένη ενασχόληση; Θα μπορούσε κάποιος "άσχετος" να ρίξει ταρώ ή χρειάζεται συγκεκριμένες γνώσεις;
    Τώρα τελευταία, ειδικά από τότε που βγήκαν οι μάγισσες της Σμύρνης, το όλο ζήτημα έχει εμπορευματοποιηθεί αρκετά. Προσωπικά "μπήκα στο τρυπάκι" να πάρω την συγκεκριμένη τράπουλα για να δω τί γίνεται ακριβώς, γιατί τόσος ντόρος τελικά. Το τί πιστεύω για τη συγκεκριμένη μάλλον θα το αφήσω για τον εαυτό μου, γιατί ίσως να θεωρηθεί διαφήμιση ή το αντίθετο.
    Ωστόσο, θα ήθελα να δω τί πιστεύετε και σεις γι' αυτό το ζήτημα!

Ευχαριστώ!!
    Αρχισα να ασχολουμαι με την ταρω εδω κι ενα χρονο.Στην αρχη δεν πιστευα τιποτα,την εριχνα για πλακα.Με τον καιρο οι προβλεψεις αρχισαν να βγαινουν και πολλες φορες με προειδοποιουσε για τυχον ζημιες.Βγηκαν σχεδον ολα,τοσο που ανατριχιαζω στην σκεψη οτι μια τραπουλα γνωριζει πιο πολλα για εμενα ,απο εμενα...Εδω και 3 μηνες μου προβλεψε οτι ενας πολυ καλος φιλος απο πολυ μακρια θα εμφανιστει ξαφνικα στη ζωη μου,και θα "παιχτει" κατι πολυ ερωτικο.Δε πιστευα τιποτα και πριν απο 3 εβδομαδες ηρθε καποιος παλιος φιλος με τελειως διαφορετικες διαθεσεις..Ντρεπομαι που πιστευω σε μια τραπουλα,σαν αποφοιτη πανεπιστημιου ειναι εντελως αντιθετο με τα "πιστευω" μου,ωστοσο δε μπορουμε να τα εξηγησουμε ολα...Ισως η τραπουλα να βγαζει "εξω" την διαισθηση μας που μονοι δεν εχουμε την ικανοτητα...

Καλησπέρα και από μένα!
    Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που ειπώθηκαν.
    Η αλήθεια είναι ότι αν δηλώσεις ότι ασχολείσαι με τα χαρτιά μπορεί να σε κυνηγάει όλος ο κοινωνικός σου περίγυρος τις πιο απίστευτες ώρες.
    Από την άλλη δεν πιστεύω ότι τα ταρώ φέρνουν λοιμούς σεισμούς και καταποντισμούς.
    Τα ταρώ έχουν μια φολοσοφία και έναν συμβολισμό που μακάρι να μπορούσαμε όλοι να τα καταλάβουμε. Την αστρολογία την θεωρώ πιο χειροπιαστή ας πούμε.
    Το κακό το κουβαλάμε μέσα μας όπως και το καλό, όπως και τις απαντήσεις που ψάχνουμε όλοι νομίζοντας πως αν έχουμε τη γνώση θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τα πράγματα.
    Τα χαρτιά απλά είναι το μέσον που μπορεί να μας εξωτερικεύσει την απάντηση.
    Τι γίνεται όμως με την πρόβλεψη.
    Είναι παγίδα?, εμποδίζει την ελεύθερη βούληση?
    Η μήπως είναι η γνώση που δεν είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τελικά?

ΥΓ. όποιος άλλος έχει Δια στο δωδέκατο να σηκώσει το χέρι του!
    ο δικός μου είναι και αλανιάρης καθότι είναι στον Δίδυμο κάνει βόλτες όπου θέλει.
    Starfish μήπως είσαι το αστρολογικό μου δίδυμο? Μήπως…?:idea:
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Όνομα:
    Κυριακή

Starfish μήπως είσαι το αστρολογικό μου δίδυμο? Μήπως…?:idea:
    Aχα!! Εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα!! Και Δια στους Διδυμους! :nuts: Αν εχεις και Καρκινο Ωροσκοπο....:toung: την βαψαμε!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Πάντως, γενικότερα, για την ταρώ έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορες "ομολογίες" ότι και καλά τρέφεται από την ενέργεια του ατόμου και τέτοια. Έχω γίνει κάπως κυνική, αλλα μιλάμε για μια στοίβα χαρτιά, όχι για βδέλλες που μας ρουφούν το αίμα.

Το αν είναι αποτελεσματική και βγαίνουν όσα δείχνει, είναι άλλο θέμα. Ίσως απλά εμείς συνδέουμε τα γεγονότα της καθημερινής μας ζωής με τις εν λόγω "προφητείες/προβλέψεις" μόνο και μόνο επειδή εμείς θέλουμε να επαληθευθούν.

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Aχα!! Εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα!! Και Δια στους Διδυμους! :nuts: Αν εχεις και Καρκινο Ωροσκοπο....:toung: την βαψαμε!!
    έχω και καρκίνο ωροσκόπο (χεχε) τώρα να σου πω εγω αισθάνομαι σαν το φυτό που το πότισαν πολύ και κοντεύει να χαλάσει

Αν έχεις να βάψουμε κάτι συμφωνώ γιατί και εγώ έχω κάτι για βάψιμο:nuts:
    Αν δεν κάνω λάθος έχεις σελήνη στο σκορπιό?
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)