s
Προφητικά όνειρα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 87

Re: Προφητικά όνειρα

Προχθες ειδα τον παππου μου και ηξερα οτι κατι δεν θα πηγαινε καλα.Το μεσημερι πηγα κανονκια σχολη και στην γ.σ. αποφασισαν ΚΑΠΟΙΟΙ να κανουμε καταληψη.Που να το φανταζομουν οτι ετσι θα εβγαινε το ονειρο? :sick: :sick: :sick:

Quote Originally Posted by tatiana74
    Καλημερα,αυτο που θα ηθελα να πω,δεν ξερω αν ηταν στον υπνο μου η οχι.Ημουν στο κρεβατι μου και με τα ματια κλειστα.Νομισα οτι καποιος ηταν στο σπιτι μου και προσπαθουσα να ανοιξω τα ματια μου και δεν μπορουσα,αλλα ουτε και να φωναξω,δεν εβγαινε φωνη.Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα οταν <ξυπνησα>.Δεν ξερω αν ειχα κοιμηθει και αυτο ειναι που με τρομαζει.Ημουν ανημπορη να κουνηθω...
    Αυτό μου φαίνεται οργανικό, κάτι σαν κακός ύπνος..μου συμβαίνει..
    Εγώ έχω δει μερικά συγκεκριμένα πράγματα, είχα δει ότι ένας συγγενής μου είχε μια αρρώστια(όχι σοβαρή/μακάβριο, ούτε πολύ συχνή) που τελικά όντως την είχε.
    Με έχουν δει στον ύπνο τους να τους λέω συγκεκριμένα πράγματα: Κάποτε είχα ένα πρόβλημα με μια συγγενή μου και το σκεφτόμουνα το προηγούμενο βράδυ. Με πήρε το πρωί τηλέφωνο και μου είπε ότι με είδε να της λέω αυτό που σκεφτόμουνα (ήταν πολύ συγκεκριμένο).
    Μια άλλη φορά γύριζα από ταξίδι και κάποιος με είδε να του το ανακοινώνω, αυτό βέβαια είναι δικό του προφητικό όνειρο, όχι δικό μου.
    Εντάξει, είναι πολύ συνηθισμένο και συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους να βλέπουνε κάποιον γνωστό τους στον ύπνο τους και την επόμενη μέρα να τους παίρνει τηλέφωνο..

Από μικρή βλέπω προφητικά όνειρα..Μέχρι και την απόλυσή μου από την προηγουμενή μου εταιρεία την είδα(έβλεπα πως ανέβαινα ένα λεωφορίο με μια πρώην συναδελφο μου και μπαίναμε από την μεσαία πόρτα, αλλά όταν πήγα να ανέβω εγώ έκλεισε απότομα και έπεσα κάτω ....), μέχρι και την αλλαγή πόστου μου στην τωρινή εταιρεία την είδα.. (πως ανέβαινα μια σκάλα που έχουμε εσωτερική με μπλε πλαινές κουπαστές)
    Το πιο έντονο ονειρο όμως είναι αυτό που είδα φέτος τον Ιανουάριο - Φλεβάρη..από τότε που ξεκίνησαν τα προβλήματα στον γάμο μου.. τα οποία φυσικά κατέληξαν σε συνεναιτικό διαζύγιο..
    Εβλεπα λέει πως ήμουν με ένα συνάδελφό μου που τον λένε Λευτέρη, σε ένα άλλο σπίτι, αγκαζέ, ξύλινο πάτωμα, καινούργια έπιπλα αλλά ήταν τα δικά μου , αυτά που είχα στο τωρινό σπίτι, είδα και την στεφανοθήκη μου με τα 2 ασημένια στέφανα σε μια γωνία και εμένα άκουγα να λέω στην μητέρα του παιδιού - "Μα καλά δεν σας πειράζει που είμαι από άλλο γάμο? Δεν σας ενοχλεί?"
    Οι απαντήσεις της μάνας του παιδιού και στις 2 ερωτήσεις ήταν πως όχι δεν μας πειράζει...
    Φυσικά το παιδί αυτό που σας λέω είναι ανύπαντρο...Ακόμα...
    Σύμπτωση, ένδειξη για το μέλλον τι?

Όνομα:
    Βικτωρια

είδα πριν πάρα πάρα πολύ καιρό ότι ήμουν επάνω σε ένα καράβι που διέσχιζε στον αέρα μια πόλη.ξαφνικά μπήκε σε ένα μαύρο σύννεφο και έκανε τρεισ αναταράξεισ και μετά όταν βγήκε από εκεί η ηλιοφάνεια ήταν απίστευτη!και τότε η κολλητή μου με πη΄γε στο κατάστρωμα του πλοίου και μου γνώρισε ένα παιδί που μου θύμισε φοβέρα τον πρώην μου και μου λέει αυτόσ είναι!και γιατί είναι προφητικό?τον σεπτέμβρη που το είδα,έκανα την ΄πρώτη μου προσπάθεια να ορθοποδήσω απο τον χωρισμό μου που με πλήγωσε απίστευτα και ενώ το ένστικτό μου μου έλεγε μη εκεί εγω.για να ολοκληρωσω λοιπον,τωρα(μεσα ιουλιου)σου λεω ότι εχω κανει τρεισ αποτυχημενεσ σχεσεισ(και οταν ειπα πρωην μου πιο πριν ειναι ο τελευταιοσ με τον οποιο ειμαι φοβερα ερωτευμενη ακομα)και η πλακα ειναι οτι τον γνωρισα τον νοεμβρη.λετε μετα την ηλιοφανεια και το παιδι που γνωρισα σε εκεινο το καταστρωμα να ειναι επανασυνδεση μαζι του???????:-)

Όνομα:
    Κωστής

πληκτρολόγιο στα ελληνικά και πατάμε το w
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνειρα που βγαίνουν αληθηνά βλέπω, κυρίως dajevu (έτσι δεν γράφεται?). Υπήρξαν περιπτώσεις που ολόκληρο σκηνικό ή μέρος συζήτησης το είχα δει σε όνειρο. Η μ*λ*κία είναι ότι άμα βλέπεις συχνά όνειρα, δεν μπορείς να ξέρεις ποιά από αυτά θα βγουν και ποιά όχι. Αλλά και να'ξερες, τί σημασία έχει? Δεν ξέρω αν θά'θελα να'ξερά το μέλλον. Χαλάει όλο το σασπένς....

Γεια σας! Συμφωνώ ότι υπάρχουν προφητικά όνειρα ή deja-vu όπως τα λένε κάποιοι. Εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά να δω την επόμενη μέρα στον ύπνο μου αλλά να μην το θυμάμαι και κάποια στιγμή της μέρας, πάνω σε ένα συμβάν, θυμάμαι ξαφνικά ότι αυτό το έχω ξαναζήσει στο όνειρό μου! Είναι πραγματικά μυστήριο... Υπάρχουν κι άλλα μπερδεμένα όνειρα που θυμάμαι και θέλουν να μου δείξουν κάτι, αλλά τα καταλαβαίνω αργά, όταν έχει ήδη συμβεί αυτό που ήθελαν να μου δείξουν! Πάντως πολύ συχνά βλέπω κι όνειρα που είναι απλές επιθυμίες και δεν βγαίνουν, γιατί είναι τελείως αδύνατον. Μου είχε τύχει όμως μια περίπτωση πριν 2-3 χρόνια που είχα δει στον ύπνο μου μια περίεργη και μπερδεμένη κατάσταση που βιώνω τώρα και ούτε που φανταζόμουν ότι θα γινόταν πραγματικότητα (άσχετο που αυτή η κατάσταση με έχει φτάσει στα όρια μου!)! Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι το επόμενο πρωί θα θυμάμαι το όνειρο μου και σχεδόν πάντα το θυμάμαι και προσπαθώ να το ερμηνεύσω. Ποιος ξέρει τι άλλο μας επιφυλάσσουν τα όνειρα;

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by FIGHTER
    Γεια σας! Συμφωνώ ότι υπάρχουν προφητικά όνειρα ή deja-vu όπως τα λένε κάποιοι.
    Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Νομίζω ότι όλοι έχουμε δει κάποια στιγμή προφητικά όνειρα.
    Θα σας πω τη δική μου εμπειρία. Πριν από πολλά χρόνια, απόγευμα Δευτέρας βλέπω στον ύπνο μου τον παππού μου. Τηλεφωνώ στο πατρικό μου και μου λέει ο αδερφός μου ότι ο παππούς είχε πεθάνει 2 μέρες πριν, αλλά δεν μου το είχαν πει γιατί ήμουν μακριά (σπούδαζα στο εξωτερικό) και είχα εξεταστική.
    Δύο - τρια χρόνια πριν χωρίσω ενώ ήμουν πολύ καλά με τον πρώην σύζυγο μου ο οποίος ήταν τύπος και υπογραμμός, βλέπω στον ύπνο μου ότι μπαίνω στο σπίτι και τον πιάνω στα πράσα κάποια φίλη μας. Δεν το έπιασα στα πράσα αλλά το όνειρο βγήκε.
    Πριν μια εβδομάδα ονειρεύτηκα ότι ήμουν με ένα φίλο που είχα να τον δώ αρκετό καιρό. Μιλούσε στο τηλέφωνο και κανόνιζε ραντεβού με γιατρό. Την επόμενη μέρα, περνάω τυχαία από το γραφείο του. Δεν ήταν εκεί. Είχε πάει στο γιατρό!
    Τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ δεν τα βλέπω!

Quote Originally Posted by ScP
    Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλο :bigsmile:
    Ουπς!:weird: Σόρρυ! Μάλλον με μπέρδεψαν κάποια άλλα site!:bigsmile:

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)