- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 71
Thread: Καρμικα Ζωδια
-
19-10-2007, 01:48 PM #31
Re: Καρμικα Ζωδια
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
19-10-2007, 01:50 PM #32
-
19-10-2007, 01:57 PM #33
Εγώ τους συμπαθώ τους τοξότες... Ο πατέρας μου είναι τοξότης με σελήνη και ερμή στον τοξότη... Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν... ¶λλα αισθάνθηκα να θίγομαι προσωπικά γιατί ήταν σα να περιγράφει το ωροσκόπιο μου... Και δεν είμαι καμια γυναίκα αράχνη που ρουφάει το αίμα των αντρών της με καλαμάκι!!!!
Γιατί ο sagit αυτό περιέγραφε σε γενικές γραμμές....
-
19-10-2007, 01:58 PM #34
Ετσι, έτσι, να αποδεικνύετε το πόσο σας λείπουν κάποια πραγματάκια
Κρυφτείτε στα υπόγεια σας και βάλτε ναφθαλίνη αφού δεν μπορείτε να μυρίζετε καθαρό αέρα :toung:
Πείτε ότι η ελευθερία είναι ασυδοσία και το γέλιο επιπολαιότητα μικρά μου ζωύφιαΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-10-2007, 02:01 PM #35
Τουτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε...
Δικό σου...
-
19-10-2007, 02:06 PM #36
Καταλαβαίνετε πως κι εγώ θίχτηκα με αυτά που ειπώθηκαν και όχι αποκλειστικά απο εσάς...απλά ίσως θα έπρεπε να καταλάβετε ότι βρίσκεται σε απόγνωση...μόνον που δεν του φταίει κανείς άλλος από τον εαυτό του...ακόμα και οι Τοξότες που είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν (γιατί δεν είμαστε έτσι όλοι, όλες τις ώρες ή όλοι αγενείς) μπορούν να αναπτύξουν άμυνες και μερικές φορές είναι πιο δύσκολο...αλλά μαθαίνουμε...όλοι...
-
19-10-2007, 02:07 PM #37
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-10-2007, 02:13 PM #38
Έχεις δίκιο σε κάποια φάση τα φτυάρια για τους τοξοτες απέκτησαν μοτερ και τα rpm τους έφτασαν σε κοκκινα επίπεδα!!!
Δεν πρέπει να βάζουμε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι... Συγνώμη αν το έκανα... Απλα είναι διαφορετικά να τα γράφεις και αλ΄λιως να μιλάς προφορικα...Τοτε καταλαβαίνεις αν καποιος αστειευεται λιγακι ή εννοει αυτά που λεει..
Επαναλαμβάνω τους συμπαθώ τους τοξοτες!!!
-
19-10-2007, 02:18 PM #39
Δεκτόν λοιπόν!!
-
19-10-2007, 02:25 PM #40
Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι μεγαλόκαρδος και δεν κρατάω κακία σε κανέναν :nuts:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.