- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 95
Thread: Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...
-
02-06-2006, 02:34 PM #31
Re: Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...
Αν προταθεί πάντως και από άλλα μέλη μπορούμε να ανοίξουμε φόρουμ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τα Διδυμάκια".[/quote]
Και ποιος θα καταφερνε να τα προσεχει με τις ταχυτητες που εχουν;Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
02-06-2006, 02:39 PM #32
Εγω!!!
Εχω Ουρανο στον ASC.
Το ιδιο ειχε και ο ΧΙΤΛΕΡ!!!:toung:
-
02-06-2006, 02:41 PM #33
Των φρονίμων τα παιδιά (Παρθένοι) πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι λοιπόν το site μας διαθέτει 3 πτυχιούχους παιδαγωγούς και μια Νηπιαγωγό.
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
02-06-2006, 02:43 PM #34
Originally Posted by ScPΟνειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
02-06-2006, 02:45 PM #35
.....άσε που οι γείτονες θα καλέσουν την αστυνομία από την φασαρία. Εγώ λέω να τους αγοράσουμε μια βραχονησίδα και να τους αφήσουμε εκεί. ...Τούρκικη φυσικά.
Θα πάθουν ξαφνικά κρίση γεννεοδωρίας οι γείτονες, και θα μας την χαρίσουν ...(λέει για σενάριο ταινίας ;;Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
02-06-2006, 02:46 PM #36
Originally Posted by ScP
Νίπτω τας χείρας μου.
-
02-06-2006, 02:52 PM #37
Επιπτώσεις από τη συζήτηση:
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
2. Τις απογευματινές ώρες η υπερασπιστής του αέρα θα γράψει σεντόνια και ο Θεός να μας λυπηθεί.
Πρόταση:
Ας δείξουμε οίκτο. Τα παιδιά και τα χαζά δεν έχουμε το δικαίωμα να τα κακοποιούμε! Και όταν είναι συνδυαστικό θα θεωρηθούμε επιεικώς απαράδεκτοι!De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
02-06-2006, 02:53 PM #38
Originally Posted by sagimoon
Ο χωρος θα τηρει τις προδιαγραφες. Θα υπαρχει ηχομονωση για να αποφευχθουν τα παραπονα...:noworry:
Σκεφτηκες την περιπτωση αντι να μας χαρισουν την βραχονησιδα, να μας κηρυξουν τον πολεμο;Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
02-06-2006, 02:58 PM #39
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
-
02-06-2006, 03:03 PM #40
Originally Posted by ScP
Τωρα, αν θα εχουν σφαχτει πανω σ αυτα των φρονιμων τα παιδια/Παρθενοι, ή θα εχουν παθει ...κατι αλλο, δεν ειμαι σε θεση και ουτε θελω να το προβλεψω! :toung: :toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.