- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
16-03-2010, 02:29 PM #31
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
Πολυ σημαντικά αυτα που μας είπες Δείμων. Τώρα θα μπορώ να βλεπω με μια πιο ουσιαστικη ματια το χαρτη συναστριας. Η μόνη απορια που μου έχει μείνει είναι η εξής:
Στο υπολογιστικό πρόγραμμα γενεθλιου χαρτη που σου δίνει και την επιλογή των παρακάτω όψεων..
(15 deg Semi-sextile Decile Novile Semi-square Quintile 75 deg 80 deg 105 deg Sesquiquadrate Bi-quintile 160 deg Quindecile Septile Septile-2 Septile-3 Septile-4 Septile-5 Septile-6 ) αυτες είναι εγαλεία ένδειξης ελξης ή απώθησης και στον χαρτη συναστρίας και ποιές είναι θετικές ποιές αρνητικές.
Επίσης τη γραπτη ανάλυση χαρτων συναστρίας για τους συνδρομητές πότε να την περιμένουμε σε ισχύ?
Ευχαριστώ πολύ και κατανοώ αν κατι απο τις απορίες μου δεν δυναται να απαντηθεί! :-)
-
16-03-2010, 02:43 PM #32
Αγαπητη popininja,
μου έχει συμβει ακριβώς το ίδιο. Βρέθηκα με έναν ανθρωπο με τον οποιο είχαμε 2 μερες διαφορα γεννησης με αποτέλεσμα όοοοοοοοοοοοοοολοι οι πλανητες και ο ωροσκοπος μας να είναι σε ίδια ζώδια πλην των σεληνών. Με αυτον τον ανθρωπο εχω βιωσει συναισθηματα που δε προκειται το ξερω να ξανανιωσω. Και δεν εννοω ερωτικα σε πρώτη φαση, αλλα η ατομικοτητα μου που εκφραζοταν στο πληρες μεγαλέιο της ελέυθερα. Χωρις καν να μιλάμε επικοινωνουσαμε. Απίστευτο. Το θέμα αγαπητή μου ήταν όμως οτι Ο ήλιος του δεν εκανε καμια όψη με τη σελήνη μου και η σελήνη του καμια όψη με τον ήλιο μου στο χαρτη. Αυτος υδροχοος με σελήνη στο ταυρο και εγω υδροχοος με σελήνη στο διδυμο. Επίσης ο άρης του και η αφροδίτη μου δεν εκαναν πάλι καμια οψη στο χαρτη. Με αποτέλεσμα ουτε ηλιοσεληνιακο διπολο να υπαρχει αλλα ουτε κ οψεις αρη αφροδιτης που είναι τα κυρια σημαδια έλξης πνευματικης, ερωτικης, ψυχικης κλπ. Με αποτελεσμα να μην τον συμπληρωνω αυτον τον ανθρωπο και εκείνος εμενα στο ερωτικο(οχι στο σεξουαλικο). Γιαυτο με όλο το θαρρος που θα μπορούσα να δωσω μια συμβουλη θα ήταν να κοιταξεις στους χαρτες για οψεις ηλιου-σεληνης και αρη -αφροδιτης, απο κει και περα οτι ο ένας θα νιωθει σαν κλώνος του αλλου ειναι σιγουρο, αλλά με τον εαυτο μας δε θα καναμε σχεση γιατι ειναι βαρετο!
Αυτα απο εμενα , αν εχω πει κατι λάθος δεχομαι οποιαδήποτε επίπτωση :-) :-)
-
16-03-2010, 03:17 PM #33
Θα σε στεναχωρήσω λίγο, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά τα πράγματα :bigsmile:
Το γεγονός ότι υπάρχει ταύτιση των πλανητών στα ζώδια δεν είναι καθόλου περίεργο, ούτε σπάνιο. Οποιονδήποτε χάρτη συναστρίας πάρεις, που τα άτομα είναι γεννημένα την ίδια χρονιά, θα διαπιστώσεις ότι πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Αν δε είναι γεννημένοι τον ίδιο μήνα, είναι φυσικό να έχουν ακόμα και κάποιους από τους προσωπικούς (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, ¶ρη).
Ο Πλούτωνας, για παράδειγμα, μπήκε στον Ζυγό τον Αύγουστο του 1972 και ο Ουρανός ήταν ήδη εκεί, στην 14η μοίρα του. Ο Ουρανός έμεινε στον Ζυγό έως τον Δεκέμβριο του 74 και με ένα διάλειμμα 4 μηνών στον Σκορπιό, λόγω ανάδρομης φοράς ξαναγύρισε στον Ζυγό για 4 μήνες, οπότε ξαναμπήκε για τα καλά στον Σκορπιό. Αν υπολογίσουμε ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα γεννιούνται πάνω από 100.000 μωρά, από τη στιγμή που μπήκε ο Πλούτωνας στον Ζυγό μέχρι τη στιγμή που βγήκε ο Ουρανός από αυτόν, γεννήθηκαν πάνω από 300.000 άτομα που "τυχαίνει" να έχουν Πλούτωνα και Ουρανό στον Ζυγό.
Για να περιορίσουμε τον αριθμό των 300.000, ας δούμε και τη θέση του Δία που αναφέρεις. Ο Δίας, λοιπόν, την αντίστοιχη περίοδο μπήκε στον Αιγόκερω τον Σεπτέμβριο του 72 και έμεινε 6 μήνες περίπου σε αυτόν. ¶ρα πάμε στις 50.000 + οι γεννήσεις αυτών που έχουν Δία στον Αιγόκερω και Πλούτωνα/Ουρανό στον Ζυγό.
Για να το περιορίσουμε ακόμα περισσότερο, ας δούμε πότε ήταν και ο Ήλιος και ο Ερμής εκείνη την περίοδο στον Αιγόκερω. Ο Ερμής μπήκε τον Αιγόκερω στις 5 Ιανουαρίου του 1973 και βρισκόταν παράλληλα με τον Ήλιο εκεί έως τις 23 Ιανουαρίου. ¶ρα για 19 μέρες υπήρχε αυτός ο συνδυασμός που λες.
Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 19 ημέρες είναι το 63% του μήνα, και με δεδομένο ότι κάθε μήνα έχουμε μ.ο. 9.500 γεννήσεις, σε αυτές τις μέρες έγιναν γύρω στις 6.000 γεννήσεις. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι κάτι το σπάνιο, τουλάχιστον δεν είναι περισσότερο λιγότερο σπάνιο από ό,τι γίνεται με άλλους αστρικούς συνδυασμούς σε άλλες χρονιές ή μήνες. Δεν είναι καθόλου περίεργο ή αξιοσημείωτο δηλαδή.
Αν θες να το περιορίσουμε και λίγο ακόμα, να υπολογίσουμε ότι η Αφροδίτη την αντίστοιχη περίοδο ήταν στον Τοξότη 5 με 11 Ιανουαρίου, όπου μπορεί να έχουμε λιγότερες γεννήσεις, αλλά πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ο νόημά μου, ε; Έχουμε τη συναστρία δύο ατόμων που έχουν γεννηθεί με κάποιες μέρες διαφορά.
Εν κατακλείδι, σε αυτόν το χάρτη συναστρίας δεν υπάρχει κάτι φοβερό, πέραν του ότι κατά πάσα πιθανότητα τα άτομα έχουν κοντινή΄ημερομηνία γέννησης.
Επιπλέον, μην θεωρείς ότι αν υπάρχει αυτή η σύμπτωση είναι και για καλό, καθώς είναι άλλο πράγμα το "μοιάζουμε" και άλλο το "ταιριάζουμε".
Και ένα ακόμα πολύ βασικό: η οικοθεσία και η ακριβής μοίρα της Σελήνης βγαίνει μόνον αν έχεις ακριβή ώρα γέννησης. Αν δεν έχεις ακριβή ώρα γέννησης δεν υπολογίζεις οικοθεσία και σχεδόν δεν μπορείς να υπολογίσεις και τις όψεις που κάνει η Σελήνη...
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-03-2010, 04:37 PM #34
-
16-03-2010, 04:41 PM #35
-
16-03-2010, 05:45 PM #36
αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ
και οι εκάστοτε διαπλεκόμενοι... :bigsmile:
Εγώ -καλώς ή κακώς- δεν μπορώ να έχω αντικειμενική γνώμη.:unsure:
Το μόνο σίγουρο -βάσει δεδομένων- είναι ότι έχεις πολύυυυυυυυυυ χιούμορ!
leasantry:leasantry:leasantry:
Σταματάω τώρα γιατί είμαι λίγο fftopic:.............
-
16-03-2010, 06:58 PM #37
Είναι μεγάλο το θέμα της συναστρίας γενικά, και των πιο ειδικών όψεων που σχηματίζονται σε αυτή πιο ειδικά..μπορεί να απουσιάζουν κάποιες, μπορεί να υπάρχουν όλες οι θετικές και οι καλύτερες που θα μπορούσαν να υπάρξουν, αλλά και πάλι να μην είναι τέλεια και ιδανικά τα πράγματα..
Ας πούμε δεν ξέρω κατά πόσο άσχημο είναι αν απουσιάζει η όψη του ηλιοσεληνιακού διπόλου, αλλά υπάρχουν όψεις ήλιων ή σεληνών μεμονωμένα ή όψη ήλιου αφροδίτης πχ..ή όψη ήλιου ερμή ή όψη σελήνης αφροδίτης..και αυτές βοηθούν στην αλληλοκατανόηση των 2 ατόμων μέσα στη σχέση και στη δημιουργία ιδιαίτερου και γλυκού κλίματος..
αυτό δεν ξέρω κατά πόσο έχει υπερβολική σημασία..θεωρεί κάποιος δηλαδή ότι η απουσία ηλιοσεληνιακής όψης είναι τόσο άσχημη αν υπάρχουν άλλες συμπληρωματικές σαν τις προαναφερθείσες?
η συναστρία είναι μεγάλο μπλέξιμο..μια συναστρία για ενα ζευγάρι μπορεί να φαίνεται ότι θα δημιουργήσει θέματα και προβλήματα και δυσκολίες, σε συνδυασμό φυσικά και με καλές όψεις..αλλά να λειτουργήσει θετικά τελικά στο ζευγάρι, καθώς μπορεί και οι 2 ή ο ένας απο τους δυο να είναι άνθρωποι που αντέχουν στα δύσκολα, χρειάζονται ένα τσίγκλισμα κατά τη διάρκεια της σχέσης και δεν επαναπαύονται..
Πολλές εκδοχές παίζουν..άλλοι θέλουν και επιθυμούν ανθρώπους που να τους μοιάζουν..δεν είπαμε να είναι και κλώνοι τους..και άλλοι ανθρώπους τελείως διαφορετικούς απο αυτούς..μάλλον έχει να κάνει πρώτα απο όλα και με την ισορροπία που νιώθει ότι έχει ή δεν έχει κάποιος στον χάρτη του..ότι κάτι του λείπει και του το συμπληρώνει κάποιος άλλος ίσως..αν μας λείπει ενα στοιχείο μπορεί να μας ελκύει και αυτό το στοιχείο στον χάρτη κάποιου άλλου γιατί έτσι νιώθουμε και εμεις πιο ολοκληρωμένοι μέσα απο μια τέτοια σχέση..υπάρχει και η κακή πλευρά φυσικά σε αυτό εννοείται..
απλώς η προσέγγιση του στυλ μοιάζουμε δεν μοιάζουμε και αν αυτό ειναι καλό ή κακό είναι υποκειμενικό κατά ένα μεγάλο μέρος τελικά.:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
17-03-2010, 04:57 AM #38
Re: Απορία για όψεις γενικά.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!αυτο που με συναρπαζει περισσοτερο στην αστρολογια,ειναι οτι παντα υπαρχει κατι καινουργιο να ανακαλυψεις.Φυσικα δεν υπονοω σε καμια περιπτωση,οτι γνωριζω και παρα πολλα,οπως καταλαβαινεις και απο την τελευταια απαντηση-ερωτηση μου:embarrest,αλλα θελω να μαθω:bigsmile:
Η αληθεια ειναι οτι,διαβαζοντας τα αρθρα,μου δημιουργουνται πολλες αποριες τις οποιες ομως,δεν βαζω σε μια ταξη,με αποτελεσμα να προκαλειται συγχηση στο εγκεφαλικο μου συστημα:toung::weird: και τελικα πολλες φορες εκει που παω να κανω την ερωτηση να δυσταζω:embarrest...υποσχομαι ομως οτι συντομα θα ανοιξω νεο θεμα με αποριες περι οψεων...
συγνωμη που επεκταθηκα τοσο στα...του ''εγκεγαλου μου'':embarrest,βγαινοντας απο το θεμα..:unsure:
και παλι ευχαριστω!:nuts:
-
17-03-2010, 10:00 AM #39
Kάνεις ένα πολύ συνηθισμένο «λάθος», τόσο συνηθισμένο που έχει γίνει κανόνας. Ξεκινάς από έννοιες σχετικά πιο προχωρημένες επειδή τις συναντάς πιο συχνά θεωρώντας τις εύκολες, και σου διαφεύγουν τα θεμελιώδη. Και δυστυχώς όπως σου είπα σχεδόν όλοι μας έτσι ξεκινάμε την ενασχόληση με την αστρολογία.
Εκείνο που θα σε ωφελήσει πάρα πολύ κάποια στιγμή, είναι να πάρεις την απόφαση να τα «ξεχάσεις» όλα και να αρχίσεις τη μελέτη συστηματικά και από την αρχή. Ένα καλό βιβλίο ή ένας κύκλος μαθημάτων όπως αυτά που κάνουμε εδώ βοηθάνε όσο δεν μπορείς να φανταστείς στο γέμισμα των κενών, την οργάνωση της πληροφορίας, και τελικά στην απεμπλοκή και ανάπτυξη της γνώσης.
Οι όψεις αυτές είναι αρκετά αδύναμες ή δευτερεύουσες και ανάγονται περισσότερο στην καρμική αστρολογία και τον εσωτερισμό. Μπορούν να απαντηθούν αλλά νομίζω επί του παρόντος δεν είναι δόκιμο να τις μελετήσεις πέρα από μια απλή περιέργεια. Η ανάλυση της συναστρίας είναι μία δουλειά επίπονη, με όγκο δεδομένων μεγαλύτερο από εκείνο του γενέθλιου χάρτη. Λίγη υπομονή
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-03-2010, 12:00 PM #40
Καλημερα σε ολους.....εχω την εξης απορια κρονος της κοπελας στον τοξοτη στην ακμη του 7 οικου του αγοριου και σε αντιθεση σχεδον ακριβειας με τον αρη του στους δυδιμους ...σαφως και με τον οροσκοπο του....η απορια μου ειναι σχετικα με τον αρη περα απο την γενικη καταπιεση λογο κρονου στο σεξουαλικο τι γινηεται μιας και στους αντρες ο αρης ει ναι κ δικτης σεξουαλικοτητας υπαρχει αυτο που λεμε απο τον αρη ξενερωμα η ο αρης αισθανεται το ατομο με τον κρονο απομακρο επισης η λιλιθ της κοπελας σε συνοδο με τον αρη του αντρα διορθωνει τα παραγματα η τα κανει χειροτερα?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.