s
[Συζήτηση] Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 72
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Αστρολογία και τα 4 στάδια της αγάπης

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Χρήστο νόμιζα πως κατανοούμε τους ανθρώπους (ειδικά οι αστρολόγοι) μέσα από την αστρολογία.
    Αυτή είναι η δουλειά μας.
    Επίσης, δεν νομίζω ότι δεν σεβάστηκα την sasablink επειδή είπα ότι αυτά τα στοιχεία τα δίνει ο Ποσειδώνας και όχι ο Ουρανός και ούτε άσκησα κριτική.
    Αστρολογικές πληροφορίες έδωσα που κατά την γνώμη μου χρειάζονται για να κατανοούν τα μέλη ποια στοιχεία προσδίδει ο ένας πλανήτης και ποια ο άλλος.
    Δεν μπορεί να μιλάμε για Αφροδίτη στον Υδροχόο και να μιλάμε για θυσία.
    Εκτός κι αν ο Ουρανός σχετίζεται με την θυσία και δεν το ήξερα μέχρι τώρα.
    Συμφωνούμε Τίνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αστρολογία είναι μία τελειοποιημένη επιστήμη. Οι άνθρωποι όπως και η αστρολογία μας εξελισσόμαστε, αυτό που είπα απλά είναι ότι δεν πρέπει να αντιπαραθέτουμε τα προσωπικά μας βιώματα για να αντιπαραβάλλουμε την αντίθεση μας σε κάτι. Καλός η κακός σε αυτό το forum έχουμε ένα "ταμπελάκι" που σημαίνει ότι έχουμε παραπάνω υποχρεώσεις από τα απλά μέλη και δεν γίνεται να μιλάμε όπως θα μιλούσαμε σε προσωπικό τόνο. Σε καμία συμβουλευτική τεχνική δεν θα πει κάποιος και στην αστρολογία ακόμη τι είναι συμβατό η όχι ιδιαίτερα αν δεν έχουμε δει το χάρτη κάποιου ατόμου. Επίσης να πούμε ότι ο Ουρανός σε κάποιο βαθμό σχετίζετε με τη θυσία με την έννοια ότι άμα γίνει η στραβή σε συλλογικό επίπεδο δεν θα πει όχι στο να σωθεί κάτι για το γενικότερο καλό, για αυτό εξάλλου και ο Ουρανός συνδέετε συχνά με το μύθο του Προμηθέα ο οποίος μπορεί να μην πήγε να θυσιαστεί με το ζόρι για να δώσει τη φωτιά στον άνθρωπο αλλά ήξερε τι θα μπορούσε να τον περιμένει αν πήγαινε κόντρα στο Δία με αποτέλεσμα και την τιμωρία του που όλοι ξέρουμε.
    Στο χάρτη της κοπέλας μιας και μπήκα στο προφίλ της, η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία. Ο Ποσειδώνας είναι μαζί με τον Ουρανό στον Αιγόκερω.
    Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, εγώ αυτό που ανέφερα αρχικά είναι ότι οι αστρολόγοι όταν έχουμε το ταμπελάκι "αστρολόγος" που δυστυχώς η ευτυχώς το έχουμε εδώ μέσα δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε το κόσμο με αυτό το τρόπο αντιπαραβάλλοντας μάλιστα δικές μας εμπειρίες που διαφωνούν με αυτές από τα μέλη, πρέπει να έχουμε μία διαφορετική και πιο εποικοδομητική συμπεριφορά.

Επίσης αγαπητή sasablink το ζήτημα δεν είναι αν αντιδράσατε εσείς καλά η όχι σε κάτι τέτοιο, απλά δεν είναι πρέπον προς τα μέλη. Πείτε με κακό, πείτε με σκληρό αλλά η αστρολογική διαδικασία έχει κάποιους κανόνες.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

στο θεμα ουρανου ποσειδωνα με καλυψατε κυριε Αρχο.
    αυτο εννοουσα!!!
    και η σεληνη μου ειναι στην παρθενο, συνεπως εχω αυτο το αγγιγμα του ποσειδωνα (με πολυ λογικη επικαλυψη, παλι καλα!!!)που αναφερει η κυρια Ζαχαριαδου αλλα ειμαι ιδιατερη περιπτωση...γενικα αναφερομουν στην αφροδιτη στον υδροχοο και τα υψηλα ιδανικα της! :bigsmile:

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

κατανοω απολυτα την πραξη σας.και εγω το ιδιο θα εκανα!ποιο ειναι το σωστο μετραει!και πραγματικα φερετε μεγαλη ευθυνη και δεν ξερετε πως μπορει καποιος να εκλαβει ή και να χρησιμοποιησει τα λογια σας!
    απλα διευκρινισα οτι εν προκειμενω τουλαχιστον δεν υπαρξε παρεξηγηση με στοχο την διευκολυνση της παρ' ολιγον αντιπαραθεσης.
    αλλωστε οπως ανεφερα και νωριτερα και οι δυο απο την πλευρα σας ειχατε δικιο.
    ειτε για την παραθεση απτρολογικων αποψεων ειτε για την σωστη και ομαλη λειτουργια του σαιτ ο καθενας επραξε ορθα!!!

Όνομα:
    Κάτια

Την καλημέρα μου και με την αφορμή να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τις ιδιότητες των πλανητών.
    Δυστυχώς, οι περισσότεροι αστρολόγοι στην χώρα μας προσκολλώνται σε ένα περιορισμένο λεξιλόγιο, το οποίο αντιστοιχεί σε οίκο ή πλανήτη , με αποτέλεσμα οι ερμηνείες να θυμίζουν μαθηματικό αξίωμα.
    Ο απλός κόσμος που ασχολείται με την αστρολογία ταυτίζεται με αυτές τις έννοιες και προβάλει στον εαυτό του ιδιότητες ή απλώς τις ενστερνίζεται και τις ενσωματώνει.

Θέλει μεγάλη ωριμότητα και ακόμα μεγαλύτερη γνώση ώστε να μην παρασυρθεί ένας ερασιτέχνης μελετητής από τέτοιου είδους κλισέ. Είναι κάτι σαν τους φοιτητές της ιατρικής που τα πρώτα χρόνια των σπουδών τους νομίζουν ότι πάσχουν από διάφορες ασθένειες.

Προσωπικά έχω μια Αφροδίτη στον Υδροχόο και μάλιστα στον 11ο και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Αν εξαιρέσεις την περιφρόνησή μου για τον θεσμό του γάμου, στο θέμα της αγάπης του έρωτα και των σχέσεων, είμαι σχεδόν απόλυτη και δεν μου αρέσουν καθόλου οι ελαστικοί κανόνες, ούτε η ιδέα της οικουμενικότητας. Όχι μύγα…Ούτε μονοκύτταρο οργανισμό δεν σηκώνω στο σπαθί μου. Όμως έχω μια Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που φροντίζει για αυτό, μεταλλάσσοντας την έκφραση της Αφροδίτης, κι ας μην βρίσκονται σε όψη.

Τι θέλω να πω με αυτό; Ο κύριος ¶ρχος περιέγραψε μια χαρά την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αλλά είναι καιρός οι εραστές της αστρολογίας να εκπαιδευτούν και να καταλάβουν ότι οι αρχές των πλανητών και των οίκων-ζωδίων, είναι σαν τα βασικά χρώματα.
    Το πράσινο χρώμα προκύπτει από την ανάμιξη του κίτρινου με το μπλε και δεν μπορείς να παίξεις με παραλλαγές λεπτομέρειας αν δεν ξέρεις τα βασικά χρώματα. Πολύ περισσότερο να ζωγραφίσεις!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Όχι Χρήστο μου, δεν συμφωνούμε.
    Για εμένα το φόρουμ είναι προσωπικό από την στιγμή που όχι μόνο μοιράζομαι γνώσεις με τα μέλη του αλλά κατά καιρούς παραθέτω πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή τις οποίες τις συζητάμε για να κατανοήσουν πως λειτουργεί ο ένας πλανήτης και πως ο άλλος.
    Γι αυτό τον λόγο θα μου επιτρέψεις να αντιμετωπίζω τον κόσμο όπως νομίζω εγώ σωστά και όχι όπως θεωρείς εσύ πρέπον.
    Πολύ πριν πάρω το ταμπελάκι ήμουν ένα απλό μέλος όπως όλοι οι άλλοι, επειδή κάποια στιγμή πήρα το ταμπελάκι δεν θα γίνω ξαφνικά η απρόσιτη Κα Ζαχαριάδου που θα αντιμετωπίζει τα μέλη του σάιτ σαν σε συνεδρία.
    Αν ήμουν έτσι από την αρχή τότε θα συμφωνούσα μαζί σου, όμως όπως θα έχεις διαπιστώσει προτιμώ ένα πιο προσωπικό και φιλικό κλίμα γιατί έτσι είναι το στυλ μου.
    Αν θεωρείς πως για να μιλώ με τα μέλη σε προσωπικό τόνο πρέπει να αφαιρέσω το κόκκινο ταμπελάκι, κανένα πρόβλημα, παίρνω πάλι το μπλε.
    Το κόκκινο ταμπελάκι Χρήστο έχει παραπάνω υποχρεώσεις εδώ συμφωνώ, ως προς τις γνώσεις όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε αλάνθαστοι, η συμπεριφορά του καθενός από εμάς δεν καθορίζεται από το ταμπελάκι αλλά από τον χαρακτήρα του, ως εκ τούτου κατανοείς γιατί προτιμώ το φιλικο-προσωπικό στυλ και το Τίνα από το Κα Ζαχαριάδου.
    Πρέπον δεν θα ήταν, αν μείωνα ή υποτιμούσα τα μέλη και όχι το να προβάλλω δικές μου εμπειρίες μέσα από την Αστρολογία, η Αστρολογία πάνω από όλα είναι βιωματική και το γνωρίζουμε όλοι.
    Επίσης θεωρώ δικαίωμα μου να διαφωνώ φανερά με όποιον δεν συμφωνώ ακόμη και αν έχω καλή σχέση μαζί του. Το να μου κάνεις όμως υποδείξεις για το πως πρέπει να αντιμετωπίζω τα μέλη και για το αν είναι εποικοδομητική ή όχι η συμπεριφορά μου δεν είναι δική σου δουλειά αλλά του Σωκράτη και των μελών μας.
    Και επειδή όλοι κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε, νομίζω πως τα μέλη μας γνωρίζουν πολύ καλά αν η στάση μου τρία χρόνια τώρα είναι η πρέπουσα ή όχι.
    Αυτά τα λίγα και καλή συνέχεια.

Όνομα:
    Χρήστος

Τι ακούσαμε πριν απο την αγαπητή μας φίλη;
    Ακούσαμε την εμπειρία της, μία μοναδική και ενδιαφέρουσα εμπειρία η ίδια έλεγε:
    εχω αφροδιτη στον υδροχοο (και ειμαι κ τοξοτης), ως εκ τουτου η ελευθερια ειναι εξειρετικα σημαντικη...
    το αξιωμα "πανω απ' ολα φιλοι" πραγματικα ειναι σλογκαν και γενικα ισχυει η ανθρωπιστικη και καθολικη αγαπη που ανεφερεται στο αρθρο!!!
    για παραδειγμα αν ειναι να χασω ενα αγαπημενο ατομο, που φυσικα λατρευω με ανταλλαγμα να σωθουν αλλοι ανθρωποι (πχ να μην γινει ενα αεροποτικο δυστυχημα), θα προτιμουσα να πονααω μονο εγω παρα κ αλλοι συνανθρωποι....
    αχ τι ιδεαλισμος...αλλα μαλλον θεωρω οτι ειναι μια "παραξενη" αφροδιτη γιατι οι αλλοι δεν μας καταλαβαινουν, ειτε μας θεωρουν αδιαφορους, ειτε λενε πως σκορπιζομαστε, ειτε απλα δεν μας καταλαβαινουν γενικως...ειμαστε σαν σε λαθος πλανητη!!!!
    αλλα και παλι ... κατι θα κανουμε και τουτος να γινει καλυτερος...χαχαχαχα αλιμονο

και συνεχίζει:
    θα ευχομουν απλα να μην πονεσει...
    ετσι κι αλλιως εκεινος θα πεθαινε, οποτε το βασανο που θα ειχε υποβληθει εξ αιτιας της αποφασης μου θα τελειωνε γρηγορα!
    εγω θα ειχα τις αναμνησεις και τις τυψεις...τουλαχιστον καποιοι καπου θα ηταν ευτυχησμεμοι!!!
    αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αγαπαω το προσωπο, αλλα πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι και θυσιαζω την ψυχικη μου ηρεμια και γαληνη.
    ελπιζω να καταλαβαινε, αλλωστε και για το ιδιο το προσωπο θα μπορουσα να πεθανω και εγω!!!

Αντί λοιπόν να εμβαθύνουμε ίσως σε αυτό που αναφέρει και πιθανόν να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο κατευθείαν βγαίνει μία αντίδραση η οποία αντίδραση βασίζεται όπως ανέφερες παραπάνω στα δικά σου βιώματα. Μπορεί όλα τα βιώματα να είναι σεβαστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δικό σου βίωμα είναι πιο σωστό απο του άλλου γιατί με αυτό το τρόπο και εκφράστηκε.

Αντί να αφήσεις στην άκρη τις δικές σου απόψεις μπήκες στον κόσμο του άλλου με προκατάληψη και μάλιστα εξέφρασες και διαφωνία σε κάτι που στο κάτω κάτω όπως ανέφερες και η ίδια είναι βιωματικό.

Πρέπει να μάθουμε να αφήνουμε την άκρη τον εαυτό μας καμμιά φορά και το εγώ μας, κάτι που βέβαια απαιτεί όπως είχε αναφέρει και ο Carl Rogers ότι νιώθουμε ειδική ασφάλεια για τον ίδιο μας τον εαυτό ώστε να γνωρίζουν ότι δεν θα χαθούμε σε κάτι που μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι ο παράξενος και αλλόκοτος κόσμος του άλλου και ότι θα μπορούμε να επιστρέψουμε με άνεση στο δικό μας κόσμο όποτε το θελήσουμε.

Το forum για όλους μας είναι προσωπικό και το αγαπάμε όλοι αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεφεύγουμε απο κάποια όρια.
    Και εγώ κάποια στιγμή στο λύκειο έπαιζα με τους φίλους μου και πιθανών να γέλασα όταν πέταγαν σαίτες στον καθηγητή αλλά όταν έγινα καθηγητής κατάλαβα ότι για να μπορέσει το κοινό να μάθει κάποια πράγματα πιθανών αν μη τι άλλο πρέπει να πάψω να κάνω ότι έκανα σαν μαθητής σε ένα βαθμό.
    ¶λλο να γίνω ένα ρομποτάκι ξαφνικά και να χάσω την ανθρωπιά μου και άλλο να καταλάβω ότι οι απαιτήσεις και ο ρόλος μου σαν καθηγητής έχει κάποιες απαιτήσεις σε σχέση με τους ανθρώπους που με ακούν.

¶λλο μιλώ στα μέλη με αγάπη και προσωπικό τόνο και να είμαι ένας άνθρωπος που μπορούν να προσεγγίσουν και άλλο κάτω απο ένα ταμπελάκι που δυστυχώς έχει κάποια ισχύ για κάποιους ανθρώπους που σε βλέπουν να λες ότι αυτο δεν ισχύει γιατί εγώ έχω αυτό και αυτό το βίωμα και να ακυρώνεις μία ολόκληρη προσωπική πραγματικότητα. Το ταμπελάκι δεν είναι καθόλου σπουδαίο, είτε κόκκινο είτε μπλέ είτε πορτοκαλί και εγώ το έχω αποδείξει άπειρες φορές, εξάλλου αν ήθελα ταμπελάκια θα είχα πολλά.... Όμως πρέπει να ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί έξω και κάποιοι άνθρωποι οταν βλέπουν Χρήστος ¶ρχος Αστρολόγος και κόκκινο ταμπελάκι και Τίνα Ζαχαριάδου Αστρολόγος και κόκκινο ταμπελάκι αυτόματα ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν είναι διαφορετικός και πιθανών κάποια πράγματα που λέμε θα πρέπει να τα προσέχουμε παραπάνω, η συγκεκριμένη κοπέλα ευτυχώς αντέδρασε πολύ ώριμα όμως κάποιο άλλο μέλος θα μπορούσε να δράσει πολύ διαφορετικά.

Μπορείς να διαφωνείς με όποιον θες αλλά σε επίπεδο αστρολογικό όπως ανέφερα και όχι αντιδραστικά απέναντι σε μία εμπειρία, δηλαδή πως ακριβώς διαφωνείς; Διαφωνείς με την εμπειρία της κυρίας παραπάνω; και πως θα διαφωνήσεις και ποιοι είμαστε οι αστρολόγοι και ο καθένας που θα ακυρώσει τη προσωπική βιωματική κατάσταση ενός μέλους. Με αυτή τη συμπεριφορά θα μπορούσες να κάνεις κακό άθελα σου. Επειδή ακριβώς αυτή η συμπεριφορά για μένα εμπεριέχει κινδύνους ιδιαίτερα όταν η επικοινωνία είναι στο site και όχι σε ένα τραπέζι πρόσωπο με πρόσωπο τουλάχιστον στο βαθμό που με αφορά και βέβαια και θα κάνω την υπόδειξη.

Επίσης κάτι τελευταίο η Αστρολογία είναι βιωματική αλλά τα συμπεράσματα είναι βασισμένα στο σύνολο των βιωμάτων και όχι στη προσωπική μας εμπειρία.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

συγνωμη που επεμβαινω παλι σε μια διαμαχη (μαλλον ανταλλαγη αποψεων!) αλλα το εκρινα πραγματικα σκοπιμο.
    κατ αρχας ευχαριστω τον κυριο αρχο γενικα για την θεση του, αλλα και την κυρια ζαχαριαδου για την ειλικρινεια και το αυθορμητισμο της!
    δεν εχω να σχολιασω κατι επι της ουσιας των αποψεων, επικρατει ελευθερια λογου.θεωρω ιδαιτερα ευχαριστο το γεγονος υπαρξης αυτης της διαφορετικοτητας διοτι καθιστα την κοινοτητα μας πολυπλευρη και συνολικα δυνατη να αντιπετωπιζει καταστασεις απο διαφορετικο πρισμα....πολυμορφικη κατα μια εννοια!
    λοιπον...αστρολογικα εχουμε μια σπανια επιδειξη χαρακτηρα σε γραπτα νομιζω, αξιζει να δουμε το κατι παραπανω...
    απο την μια γνωριζουμε οτι η κυρια ζαχαριαδου εχει σεληνη και αφροδιτη στον υδροχοο, γεγονος που την καθιστα εγκεφαλικο τυπο, με οραμα, συλλογικο πνευμα, αλλα και τασεις αμφισβητησης των καθιερωμενων και των κρονιων "πρεπει". θελει να πηγαινει ενα βημα παραπερα, να κανει τομες και υποστηριζει σθεναρα την θεση της οπως υπαγορευει ο ιδεαλιστης υδροχοος.ακομη παρουσιαζει μια παγεια και γενικευμενη θεση, και "αρνειται" τις "χαρες" και τις "ελαστικοτητες" για χαρη της μοναδας!
    απ την αλλη χωρις τα στοιχεια του κυριου αρχου ειναι φανερη η επιδραση της γης, ενας ωροσκοπος στον αιγοκερω, μια σεληνη στον ταυρο, δεν εχω ιδεα... παρ' ολα αυτα αποτελει το κρονιο αντιπροσωπο... ενδιαφερεται οχι μονο για το κοινο, αλλα και το μηχανισμο και την λειτουργια (αχ βρε αιγοκερε!) του του συστηματος παροχης πληροφοριων (ισως μια παρθενος σε εξεχουσα θεση...). κοιταει ενα βημα παραπερα και βλεπει την νομικη και κοινωνικη υποσταση του σαιτ ως ομαδα πιεσης.με αλλα λογια δεν το βλεπει απλοικα οπως οι πιο πολυ απ εμας (συμπεριλαμβανομενου και εμου) σαν ενα χομπυ, αλλα μερος που πολλοι μπορει να παρακινιθουν για να αλλαξουν ως ανθρωποι...ετσι φροντιζει αφενος ολους μας προστατευοντας μας απο νομικες επιπλοκες που ολοι γνωριζουμε οτι προκυπτουν πανευκολα, αφετερου στεκεται κοντα σε καποια πιο αδυμανη προσωπικοτητα με τασεις ευθιξειας.
    η γνωση αλλα και η θεση καθιστα και τους δυο γεματους αυτοπεποιθηση και μαχητικους, αλιμονο αλλωστε...θα ειχε καταρρευσει το σαιτ αλλιως...
    μια μινι αναλυση οπως την σκεφτηκα με τα λιγα που ξερω...αναφερω ξανα οτι προσωπικα κειμαι καπου στη μεση...μπορει να πεις οποιαδηποτε αποψη αρκη να ξεκαθαριζεις την θεση σου και να προσεχεις τι και πως το λες...αλλωστε ενστικτοδως ολοι ξερουμε σε ποιους να πουμε τι...ειναι εσωτερικη λειτουργια και δε νομιζω κανενας (εδω τουλαχιστον) να προσπαθει να βλαψει...
    ας δουμε ο,τι μας ενωνει που ειναι η αγαπη για την αστρολογια και η καλη διαθεση...και παντα ολοι θα κανουμε αυτο που νομιζουμε αλλα θα εχουμε καλους φιλους και συντροφους (του σαιτ εννοω!) που θα προσπαθουν να μας προστατεψουν απ τις κακοτοπιες ή απλα θα μας συμπληρωνουν με τεχνη και ενδιαφερον...
    τελος, επιβαλλεται να τονισω οτι εκτιμω και τους δυο και ελπιζω να μη εθιξα κανεναν με τα παραπανω σχολια!!!
    ΑΥΤΑ τα ολιγα.... :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Μπορεί όλα τα βιώματα να είναι σεβαστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δικό σου βίωμα είναι πιο σωστό απο του άλλου γιατί με αυτό το τρόπο και εκφράστηκε.

Αντί να αφήσεις στην άκρη τις δικές σου απόψεις μπήκες στον κόσμο του άλλου με προκατάληψη και μάλιστα εξέφρασες και διαφωνία σε κάτι που στο κάτω κάτω όπως ανέφερες και η ίδια είναι βιωματικό.

Το δικό μου βιώμα δεν αντιπαρατέθηκε ως σωστό αλλά ως διαφορετικό ακριβώς για να κατανοήσουμε όλοι πως οι πλανήτες δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Το ότι αναφέρθηκα για παράδειγμα, σε προσωπικό μου βιώμα και όχι στης Κάτιας ή του οποιουδήποτε άλλου ατόμου δείχνει ότι δεν άφησα το Εγώ μου στην άκρη;;
    Είναι το λιγότερο αφελής αλλά και πολύ διπλωματική από μέρους σου αυτή η εκτίμηση.
    Αν αυτό εσύ το θεωρείς διαφωνία και όχι διαφορετική άποψη τότε ναι, διαφώνησα με προκατάληψη. Να σου επισημάνω επίσης ότι δεν διαφώνησα στην εμπειρία αλλά στο στοιχείο που προσέδωσε η κοπελιά στον Ουρανό γι αυτό άλλωστε την παρέμπεμψα στον Ποσειδώνα χωρίς να κάνω κριτική αν έιναι σωστό ή λάθος το να θυσιαστεί κάποιος αγαπημένος της προκειμένου να σωθούν οι 9 του Δείμωνα.

¶λλο μιλώ στα μέλη με αγάπη και προσωπικό τόνο και να είμαι ένας άνθρωπος που μπορούν να προσεγγίσουν και άλλο κάτω απο ένα ταμπελάκι που δυστυχώς έχει κάποια ισχύ για κάποιους ανθρώπους που σε βλέπουν να λες ότι αυτο δεν ισχύει γιατί εγώ έχω αυτό και αυτό το βίωμα και να ακυρώνεις μία ολόκληρη προσωπική πραγματικότητα.

Που το είδες όλο αυτό ειλικρινά απορώ, ακύρωσα ολοκλήρη προσωπικότητα;;
    Μεγάλη εξουσία μου δίνεις και αρνούμαι να την δεχτώ.

Με ρωτάς αν διαφωνώ με την εμπειρία της κοπέλας (άσε που δεν είναι εμπειρία αλλά άποψη), ο καθένας έχει τις απόψεις του και την δική του θεωρία, δικαιώμα του όμως αν θέλουμε να το αναλύσουμε αστρολογικά η κοπελιά θα πρέπει να ψαχτεί να το αναλύσει μέσω Ποσειδώνα και όχι μέσω Ουρανού, εκεί είναι η διαφωνία μου.

Όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά ή αν το θέλεις, προς χάρη εντυπώσεων γι αυτό δεν σκοπεύω να σχολιάσω περαιτέρω.

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή sasablink πραγματικά δείχνεις ώριμη στάση, σ΄αυτό έχει δίκιο ο Χρήστος.

Όμως να σου πω ότι στον γενέθλιο μου χάρτη ο πιο δυνατός πλανήτης είναι Ο Κρόνος και όχι ο Ουρανός, γενικά ο χάρτης μου χαρακτηρίζεται Αρειο-Κρόνιος.
    Γι αυτό διαφώνησα μαζί σου γιατί μου αρέσει να ακριβολογώ, δεν θεωρώ πως η θυσία σε πρακτικό επίπεδο σχετίζεται με τον Ουρανό κι αυτό είπα και φυσικά εννοείται πως δεν έθιξες ή πρόσβαλλες κανέναν με τα σχόλια σου.

Υγ Νομίζω πως η διαχείριση πρέπει να βάλει το χεράκι της για να παραμείνει το άρθρο καθαρό!

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

να ειστε καλα!ειναι και οι συνομιλιτες αντιστοιχου επιπεδου ομως!!!
    προσωπικα εκανα μια παρατηρηση σε σχεση με τα ελλιπεστατα στοιχεια που διεθετα καθως ηταν εμφανης μια διαφορα αποψεων,κατι σαν ατρολογικο παραδειγμα!
    οσο για το θεμα ουρανου - ποσειδωνα διευκρινισα οτι ο ουρανος (κατ εμε...που δεν ειμαι και αυθεντια!!!) μπορει να ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ σε θυσια...αν το απαιτουν οι καταστασεις...ενω ο ποσειδωνας ΞΕΚΙΝΑΕΙ με αυτη την πεποιθηση...παρασυρομενους απο τα ουτοπικα και μη εφαρμοσιμα πολλες φορες ιδανικα τους...
    στο ποστ μου ανεφερα την θυσια ακριβως για να αποδειξω ποσο πολυ μπορει να διαφερει μια πλανητικη θεση απο ατομο σε ατομο (περαν του οτι αποτελει μια προσωπικη αποψη!)...μας προικοιζει με παρομοια χαρακτηριστικα, αλλα ο καθενας την βιωνει διαφορετικα, εξαρταται απ τον υπολοιπο χαρτη αλλα και το περιβαλλον του!
    πραγματικα θεωρω την συζητη επικοδομητικη και δε ξερω αν τελικα πρεπει να αφαιρεθουν ποστς...εχουν την αστρολογικη τους αξια οπως και να το κανουμε
    :bigsmile:

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread