- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 35 of 35
Thread: Προοδευμένη Αφροδίτη
-
26-02-2012, 09:03 PM #31
Re: ΠΡΟΟΔ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Καλησπερα η προοδευμενη αφροδιτη του συντροφου μου εχει περασει στον 12 οικο στον κριο εχω διαβασει σε διαφορα αρθρα εδω οτι μια αφροδιτη στον 12 ειναι πιο επιρεπεις σε απιστιες ...σε αυτην την περιπτωση τι γινετε? προς το παρον δεν κανει καμια οψη ουτε με γενεθλιο αλλα και ουτε με προδεθμενο πλανητη. Επισης οταν φταχνουμε εναν προοδευμενο χαρτη εδω μας βγαζει δυο χαρτες εμεις ποιον κοιταμε τον 1ο η τον 2ο?
-
26-02-2012, 10:37 PM #32
Καλά, ας μην θεωρήσουμε κιόλας ότι σε απατάει το παλικάρι... Ίσως απλά να μη θέλει να σας βλέπουν πολύ και να προτιμά να πηγαίνετε ιγκόκνιτο... Το δεύτερο ερώτημα δεν το καταλαβαίνω, papino, έχεις κάποιο παράδειγμα να μας ανεβάσεις;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-02-2012, 11:50 PM #33
Αχ, αχ, σεβαστό που δεν θες να δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία σου.
Οσο για ένα μυαλό -χειμώνα καλοκαίρι έλα να κάνουμε ανταλλαγή.
Εγώ με ένα ίδιο μυαλό 24 ώρες το 24ωρο, με τόσο κόσμο που μιλάω, τόσες απόψεις, γραπτά, πελάτες δουλειά και όλα τα συναφή, σιγά και αν κατάλαβα το πως πάνω κάτω είναι πραγματικά ο χάρτης σου.
Καλό ξημέρωμα
-
27-02-2012, 09:27 AM #34
Κα Σπίγγου, με κάθε σεβασμό, δεν κατάλαβα την ειρωνική διάθεση που μου απευθύνετε.
Έκανα μια ερώτηση εστιασμένη στην προοδευμένη Αφροδίτη, και έδωσα κάποια περαιτέρω διευκρινιστικά στοιχεία. Δεν ζήτησα πλήρη ανάλυση χάρτη. Άλλωστε διευκρινίζεται στις οδηγίες της στήλης ("Εραστές της Αστρολογίας") πως αυτό δεν ενθαρρύνεται.
Επιπλέον σας ζήτησα συγνώμη για το μπέρδεμα. Τι να κάνουμε, τυχαίνει να μην είμαι αστρολόγος και μπερδεύτηκα. Είμαι διδάκτορας Βιοφυσικής πάντως, οπότε κάποιο μυαλουδάκι θα'χω κι εγώ.
Τα "αχ, αχ", και πάλι με κάθε σεβασμό, να τα απευθύνετε αλλού.
-
27-02-2012, 12:07 PM #35
Καλημέρα αγαπητό μας μέλος stori, και καλή Σαρακοστή,
Λυπάμαι ειλικρινά το ότι το αχ, αχ, μου σας προσέβαλε. Όμως, ουδόλως υπήρξε από πλευράς μου τέτοια πρόθεση. Πολύ δε περισσότερο σκέφτηκα, υπονόησα ή στο ελάχιστο θεώρησα ότι είτε με λαμπρές σπουδές ή χωρίς αυτές οιοσδήποτε - πόσο μάλλον εσείς ενόψει της συγκεκριμένης συζήτησης - δεν διαθέτει μυαλό.
Για να ακριβολογήσω, αλλά πρωτίστως σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσω το θίξιμο σας, επί αυτού του αχ, αχ, να σας πω μόνο, πως καλή τη προαίρεση, γράφοντας δε αυθόρμητα, και δη προσθέτοντας το ΄"σεβαστό", δεν εννοούσα τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο, όπως :
τι αγγίξατε τώρα, τι μου είπατε, πόσο σας καταλαβαίνω, και δη ασπάζομαι αυτή την επιθυμία σας. Κατανοώ απόλυτα ότι θέλετε να διαφυλάξετε την ιδιωτική σας σφαίρα, και αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά το γιατί.
Επίσης το εν λόγω δικό μου αχ,αχ, οφειλόταν πραγματικά και στην δική μου αυτονόητη νοητική κούραση αποτέλεσμα της οποίας ήταν και είναι πολλές φορές η αδυναμία συγκέντρωσης τόσων πολλών διαφορετικών ιδίως αποσπασματικών πλανητικών στοιχείων ώστε να μπορώ να έχω μία πιο καθαρή εικόνα. Οπερ και αυτοσαρκάζομαι –εννοείται και εξυπακούεται – για ένα μυαλό που εργαζόμενο στο ρελαντί έρχεται η στιγμή που κοινώς τα παίζει.
Ίσως δε να έχετε προσέξει ότι γενικώς σε οιοδήποτε ανάλογα δημοσιεύματα, και με γνώμονα πάντα ότι οι απόψεις μου ως αστρολόγου είναι ευπρόσδεκτες και επιθυμητές και προπάντων εθελοντικές, προτρέπω οιονδήποτε χάριν ευκολίας και μεγαλύτερη διευκόλυνσης και εξάλειψης παρερμηνειών μόνο, να μας δώσει τα πλήρη στοιχεία του. Αν θέλει βέβαια.
Είναι πολλοί οι οποίοι λαμβάνοντας υπόψη τους πρωτίστως την καλοπροαίρετη εθελοντική διάθεση μας που το κάνουν. Είναι δε πολλοί περισσότεροι εκείνοι που επικοινωνούν δίνοντας μου τα στοιχεία τους υπό μορφή ιδιωτικού και αόρατου από όλα τα υπόλοιπα μέλη μηνύματος. Και δες, λαμβάνουν και απάντηση που άλλως από καθαρά ευνόητους λόγους ίσως δεν θα είχαν αυτή την δυνατότητα.
Τέλος, να σας ζητήσω εγώ από πλευράς μου συγγνώμη που αν και εγώ η ίδια έχω σπουδάσει δεν διαθέτω όμως πλέον το μυαλό ούτε όμως και οι χρόνοι μου μου το επιτρέπουν να ξεμπερδεύω τόσες αποσπασματικές και ανάκατες πλανητικές αναφορές.
Λέγοντας το δε αυτό, εννοώ ότι πράγματι με ένα ξεκούραστο και καθάριο μυαλό αλλά διαθέτοντας και αρκετό χρόνο από το χρόνο του οιοσδήποτε αστρολόγος θεωρητικά μπορεί να μπει στο νόημα των λεχθέντων του ερωτήσαντος. Και όχι μόνο.
Αυτό γιατί συχνά επί της αναφοράς ορισμένων έστω αποσπασματικά πλανητικών συνθέσεων και όταν και εφόσον κανείς διαθέσει χρόνο, δεν αποκλείεται να φτάσει και πάρα πολύ κοντά σε πολλά πρόσθετα στοιχεία ενός γενέθλιου χάρτη, καμία φορά δε και πολύ κοντά στην ημερομηνία αυτού του χάρτη.
Κλείνοντας να προσθέσω μόνο, πως όποιοι θέλουν σώνει και καλά να «προσβληθούν», ανακαλύπτουν πάντα μια πρόκληση σε οτιδήποτε.
Επομένως το σημερινό μου αχ, αχ, το απευθύνω για ευνόητους λόγους αποκλειστικά σε εμένα και μόνο σε εμένα.
Να είστε καλά.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.