s
ωριαία-μήνυμα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 33 of 33

Re: ωριαία-μήνυμα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    astrotrella ο 8ος οίκος δεν δείχνει το σεξ γισ το σεξ, δείχνει κάτι βαθύτερο, μοίρασμα ψυχής και σώματος. Ο 8ος οίκος είναι πολλά περισσότερα και στη γενέθλια αστρολογία και κακώς πολλά μέλη τον συνδυάζετε με το σεξ και μόνο.

Οι όψεις με τους δεσμούς είναι επιπρόσθετο στοιχείο, δεν δίνουν από μόνοι τους απάντηση σ' ωριαίο.

Το ότι είναι ανάδρομος ο Κρόνος εκεί που βρίσκεται σημαίνει πως υπαρχει καθυστέρηση γιατί δεν δύναται ο πλανήτης να λειτουργήσει με άνεση τις ιδιοτητες του.

Για να κάνει όψη ο Άρης με την Σελήνη δεν χρειάζεται να ορθοδρομήσει. Η Σελήνη είναι γρηγορότερος πλανήτης, εκείνη "τρέχει" και πηγαίνει και βρίσκει τον Άρη.

Ο χάρτης αυτός κατά τη γνώμη είναι πολύ μπλεγμένος, έχει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τελικά η απάντηση δίνεται από το σύνολο του χάρτη αν φυσικά έχουν αξιολογηθεί σωστά όλα τα επιμέρους στοιχεία.

Όμως σταμάτα να μπλέκεις τόσο πολύ τους παράγωγους γιατί έτσι μπερδεύεσαι. Για παράδειγμα, ψάχνεις από τους παράγωγους να βρεις αν έχει ερωτικό ενδιαφέρον για άλλη όταν η ερώτηση σου δεν ήταν "αν έχει σχέση" και ο κυβερνήτης του είναι στον Ταύρο, στην έξαρση της Σελήνης και όχι σε διπλό ζώδιο. Ακόμη και σχέση να έχει ή ερωτικό ενδιαφέρον για άλλη, αν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ σας, δεν θα τον εμποδίσει αυτό.

Ή, δίνεις μεγάλη βαρύτητα στο τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη όταν και οι δυο είναι δικοί σου κυβερνήτες...το θέμα είναι να βρεις αν οι ενέργειες των 2 πλανητών μεταφέρονται στον δικό του κυβερνήτη και όχι αν εσύ κάνεις τρίγωνο με τον εαυτό σου.
    Ναι σαφεστατα και ρωτησα αλλο πραγμα και δεν πρεπει να προσπαθω να ψαρεψω τον χαρτη μπας και μαθω και αλλα που με ενδιαφερουν για εκεινον..Οταν λετε να αξιολογηθει το συνολο του χαρτη τι εννοειται?Πρεπει να κοιταξω και αλλους οικους και πλανητες εκτος των δεικτων (η να αξιολογησω τα επιμερους στοιχεια πχ οτι με τοσους αναδρομους πλανητες στον χαρτη τοτε ειναι δεδομενη η καθηστεριση?)Πρεπει να κοιταξω και αντισκιες και κοντρα αντισκιες?

Αυτο δηλ που πρεπει να κοιταξω με τον Αρη ειναι οτι αν και κανει αποκλεινουσα οψη με τον κυβερνητη του (μπορει αν γυρισει σε ορθοδρομη φορα να φερει το επιθημιτο) οχι αυτο ετσι? Αλλα να βγαλω συμπερασμα απο το οτι ο εταιρος δεικτης μου η σεληνη καταφερνει και φερνει σε επαφη τον Αρη με την Αφροδιτη μεταφεροντας τους το φως του Αρη στον Δια και μετα ολος αυτος ο σχηματισμος κανει οψη με την Αφροδιτη..Πως σας φαινονται οι οψεις των κυβερνητων του ενος με την ακμη του αλλου δηλ τριγωνο του Αρη με την ακμη του 7ου και η αντιθεση της Αφρο με την ακμη του 1ου?
    Μετα φυσικα και οι δεσμοι δεν μας δινουν απαντηση αλλα μπορει να δινουν γεγονοτα οταν κανουν αισθητη την παρουσια τους στον χαρτη..?
    Εχω ακουσει οτι αν ενας πλανητης δεικτης ειναι (οχι απαραιτητα σε οψη) αλλα στην ιδια μοιρα με τον δεσμο οτι σηματοδωτει κατι αναποφευκτο, μοιραιο, καρμικο κατι που ανατρεπει τεσ πα, το ιδιο και αν βρισκεται σε οικο που εξεταζουμε..Δηλ αν ο δεσμος ειναι στις 8 του τοξοτη και ο Διας και ο Αρης στις 9 μοιρες πιανετε η πρεπει να ναι ακριβως στην ιδια μοιρα?η Χιαστι πιανετε για οψη εξετασης στην ωριαια η μονο η πτολεμαικες οψεις?Αλλα και το τετραγωνο των δεσμων με τον κυβερνητη μου κατι δειχνει πιστευω οπως και αξονας των δεσμων στον 1ο ο ΒΔ και στον 7ο οικο ο ΝΔ..
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Τίνα

astrotrella, χαλάρωσε λίγο, κάτω από κάθε ποστ, με βομαβαρδίζεις συνέχεια με ερωτήσεις. Νομίζω πως είμαι πολύ σαφής σ' αυτά που λέω. Επιμέρους στοιχεία, είναι όσα αφορούν το ερώτημα τα οποία ήδη σου έχω πει, ποια είναι. Μην ψάχνεις για καινούρια.....Ήδη με έχεις μπερδέψεις, εσύ δεν θα μπερδευτείς;

Ξαναλέω, η Σελήνη δεν μεταφέρει το φως του Άρη στην Αφροδίτη, αλλά στον Δία και στη συνέχεια η Σελήνη μεταφέρει το φως του Δία στην Αφροδίτη. Υπάρχει δηλαδή μια πολύ έμμεση σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη.

Για όλα τ' άλλα, λυπάμαι αλλά δεν έχω χρόνο ν' απαντήσω.
    Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 11-04-2012 at 10:08 PM.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    astrotrella, χαλάρωσε λίγο, κάτω από κάθε ποστ,με βομαβαρδίζεις με συνέχεια με ερωτήσεις. Νομίζω πως είμαι πολύ σαφής σ' αυτά που λέω. Επιμέρους στοιχεία, είναι όσα αφορούν το ερώτημα τα οποία ήδη σου έχω πει, ποια είναι. Μην ψάχνεις για καινούρια.....Ήδη με έχεις μπερδέψεις, εσύ δεν θα μπερδευτείς;

Ξαναλέω, η Σελήνη δεν μεταφέρει το φως του Άρη στην Αφροδίτη, αλλά στον Δία και στη συνέχεια η Σελήνη μεταφέρει το φως του Δία στην Αφροδίτη. Υπάρχει δηλαδή μια πολύ έμμεση σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη.

Για όλα τ' άλλα, λυπάμαι αλλά δεν έχω χρόνο ν' απαντήσω.
    Αχ συγνωμη για τον καταιγισμο των ερωτησεων που σας κανω, αλλα και εγω δεν ξερω καλα και επειδη εχω περιεργεια και λαχταρα να μαθω το αποτελεσμα αλλα και να μαθω καποια πραγματα στην ωριαια γενικα, καταντω φορτικη και πιεστικη..
    Με ολο το σεβασμο δεν θα ηθελα να κανω καταχρηση της καλοσυνης σας ,ηδη μου εχετε πει πολλα χρησιμα πραγματα, τα οποια με βοηθησαν και θα επρεπε να τα χρησιμοποιησω για την ερμηνεια του χαρτη.. Παρολα αυτα λογω της ανασφαλειας που με διακατεχει εξαιτιας της ''αγνοιας'' που εχω με την ωριαια ,για αυτο σας κανω ολες αυτες τις ερωτησεις για να ειμαι σιγουρη να μην κανω κανενα λαθος..
    Εξαλλου νομιζω οτι υπερεβαλα στο θεμα της ωριαιας, εχω ακουσει οτι πολλες φορες η ωριαια σου δινει ξεκαθαρα την απαντηση αλλα εμεις δεν μπορουμε να την αποκρυπτογραφησουμε ,η συνδιαζουμε τα στοιχεια οπως μας συμφερει..Επισης οτι μεσα στην ωριαια φαινεται καθαρα η ψυχολογικη διασταση μας και αυτο που θελουμε να συμβει μπορει να ειναι μονο η προσδοκια μας και οχι απαραιτητα καποιο γεγονος..!Συμφωνω και εγω σ 'αυτο που ειπατε οτι πρεπει να χαλαρωσω αλλωστε οτι ειναι να γινει γινεται ,''οτι γραφει δεν ξεγραφει'' πρεπει δηλ οπωσδηποτε να μου το πει η ωριαια..?!
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)