s
Συζήτηση για τον Κρόνο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 81
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

Η αληθεια ειναι οτι ενας Αιγοκερως αντιλαμβανεται καλυτερα και ειναι πιο θετικος στα κρονια μαθηματα αλλα πιστευω οτι το συμπαν σου στελνει οσα μπορεισ να αντεξεις.Παντως χιλιες φορες Κρονος παρα Ποσειδωνας!!ελα υπνε παρε με και οπου θελεις βαλε με.....
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Eίμαστε ομοιοπαθείς. Πολλοί Παρθένοι, εκ των οποίων αρκετοί παραδόξως
    έκαναν κάποιες τρέλλες τα τελευταία χρόνια (2003/2005) που ο Ουρανός έκανε αντίθεση από τους Ιχθείς με τον 'Ηλιο τους :toung: θα ''γκριζάρουν'' και θα σοβαρέψουν λίγο προσεχώς. Από μόνο του αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα γιατί την ίδια στιγμή λογικά θα'χεις και άλλες διελεύσεις. Σε γενικές γραμμές όμως μια προσωρινή ανάγκη εσωστρέφειας θα την περάσεις. Μεγαλώνει και γίνεται πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο το άτομο λόγω κάποιων έξτρα ευθυνών πιθανόν. Τίποτα φοβερό και ανησυχητικό. Κουράγιο συντρόφισα Παρθένε.
    Λοιπον να σας πω την εμπειρια μου απτον"κυριο Κρονο"!..Ειμαι λιονταρι και εχω σεληνη στον καρκινο..Ηταν πολυ χειροτερα τα ετη 2003-2005 γιατι οταν ο Κρονος ειναι πανω στη γενεθλια σεληνη σου σε επηρεαζει σαφεστατα πολυ περισσοτερο σε ψυχολογικο επιπεδο!..Ενω πανω στον ηλιο σου βλεπεις ξεκα8αρα καποιες καταστασεις,βλεπεις αλη8ειες!!..Μπορει να στεναχωριεσαι εκεινη την ωρα αλλα τουλαχιστον συνειδητοποιεις και καποια πραγματα,τα παιρνεις αποφαση και ετσι μετα ξερεις με ποιους και πως θα βαδιζεις!..Αν για παραδειγμα χασεις καποιους κολλητους φιλους τελικα 8α δεις στην πορεια οτι δεν ηταν και τοσο κολλητοι!..Παντως οτι"παιρνει" μαζι του ο κρονος-χρονος στο περασμα του σημαινει οτι επρεπε να το παρει για ναχουμε πιο αλη8ινες σχεσεις!..Τι να πω και γω που τα τελευταια χρονια ο κρονος ολο καποιο σημαντικο πλανητη μου πιανει..Εσεις λετε 8α σας επηρεασει απο σεπτεμβρη παρ8ενακια,εγω εχω αφροδιτη στην παρ8ενο!..Ολοι καποιο πλανητη εχουμε τελικα εκει πυναι ο κρονος η σε απεναντ ζωδια η σε τετραγωνο,οποτε επηρεαζομαστε σε καποιο τομεα οπου κι'αν ειναι ο κρονος!!..Μην ανησυχειτε 8α περασει κι'αυτο!..Ετοιμαστειτε για αλη8ειες!..Α επισης ο κρονος φερνει παλια προβληματα στην επιφανεια,ατομα απτο παρελθον,κλπ..Εχω ακουσει οτι αν καποια σχεση δεν εχει κανει τον κυκλο της,οταν ειναι ο κρονος στο ζωδιο σου την ξαναφερνει ειτε για να ολοκληρωθει-συνεχιστει και ναχει αισιο τελος-ειτε για να ξεκαθαριστει-τελειωσει εντελως!!..Και αν υπαρχει καποιο μικροπροβληματακι υγειας η μεγαλο κι'αυτο 8αρθει στην επιφανεια για να του βρειτε τη λυση του!..Μη το βλεπετε σαν αρνητικο τον κρονο..Κρονος=ξεκαθαρισματ !..:bigsmile:

Quote Originally Posted by DANAE58 View Post
    Α επισης ο κρονος φερνει παλια προβληματα στην επιφανεια,ατομα απτο παρελθον,κλπ..Εχω ακουσει οτι αν καποια σχεση δεν εχει κανει τον κυκλο της,οταν ειναι ο κρονος στο ζωδιο σου την ξαναφερνει ειτε για να ολοκληρωθει-συνεχιστει και ναχει αισιο τελος-ειτε για να ξεκαθαριστει-τελειωσει εντελως!!..Και αν υπαρχει καποιο μικροπροβληματακι υγειας η μεγαλο κι'αυτο 8αρθει στην επιφανεια για να του βρειτε τη λυση του!..Μη το βλεπετε σαν αρνητικο τον κρονο..Κρονος=ξεκαθαρισματ !..:bigsmile:
    Να την αφήσει εκεί που είναι.:embarrest
    Ο Κρόνος είναι πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δίκαιος κριτής. Ισως θεωρούμε ότι είναι σκληρός, αλλά μας υποδεικνύει τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Αλλωστε, δεν μας δείχνει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από όσα εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Να την αφήσει εκεί που είναι.:embarrest
    Ο Κρόνος είναι πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δίκαιος κριτής. Ισως θεωρούμε ότι είναι σκληρός, αλλά μας υποδεικνύει τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Αλλωστε, δεν μας δείχνει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από όσα εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε.
    μεγαλες κουβεντες με πολυ δικιο λες...Εγω ως Ταυρος περασα το 1999 δραμα οπου υποτιθεται οτι εβαλα μυαλο...αμ δε...το 2005 την ξαναπατησα με λαθος επιλογη!Ο Κρονος φταιει?δεν φταιει!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Αμαλία

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    μεγαλες κουβεντες με πολυ δικιο λες...Εγω ως Ταυρος περασα το 1999 δραμα οπου υποτιθεται οτι εβαλα μυαλο...αμ δε...το 2005 την ξαναπατησα με λαθος επιλογη!Ο Κρονος φταιει?δεν φταιει!
    Όπως λες κι εσύ, χμ...ισως ναι, ...ίσως όχι ... μάλλον ...:unsure:
    Σκέφτομαι, ότι από την μια πλευρά η βασική φιλοσοφία της αστρολογίας, τουλάχιστον της Δυτικής, στηρίζει την ελεύθερη βούληση, άρα αν αποφασίσουμε να κάνουμε το λάθος, τότε πρέπει να δεχόμαστε και τις συνέπειες.
    Από την άλλη, όμως, αν υπολογίσεις ότι ο Κρόνος θέλει μια 7ετία περίπου (1999-2005) για να περάσει από τα πρωτεύοντα σημεία του Ωροσκοπίου (1ος, 4ος, 7ος, 10ος Οίκος), σημεία από τα οποία συμβαίνουν αλλαγές σημαντικές στη ζωή μας, και άλλα επτά για να εμπεδώσουμε το μάθημά μας ή να αποκομίσουμε τα οφέλη του, τότε κάνε υπομονή μέχρι το 2012... Η διαδικασίες του Κρόνου είναι τόσο αργές, που ίσως να εκπλαγείς από το ποιό μπορεί να είναι αυτό που θέλει από σένα να μάθεις.:idea:

aquastar

Kρόνος :
    Περιορισμός, απομόνωση, δυσκολίες, εμπόδια.
    'Εχετε όμως αναρωτηθεί σε ποιόν άλλον άλλον πλανήτη μπορούμε να αποδώσουμε τα εξής χαρακτηριστικά ? Μόνο στον Κρόνο μπορούμε να αποδώσουμε ιδιότητες όπως :

Σταθερότητα και επιμονή, αντοχή, δράση σύμφωνα με νόμους και αξίες, αυστηρότητα και δικαιοσύνη με τον εαυτό μας και τους άλλους, αξιοπιστία, αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, καλές επιδόσεις λόγω μεθοδικότητας, τάση για πραγματική δύναμη, σχεδιασμός, πλάνο, υγιής φιλοδοξία, οικονομία, ωρίμανση. Επίσης στον Κρόνο αποδίδονται οι έννοιες της Λογικής, των μαθηματικών και της Φιλοσοφίας. Οι σκέψεις και οι ιδέες που ως τώρα στο μυαλό μας είναι σκόρπιες, παίρνουν μορφή, τα πλαίσια και τα όρια καθορίζονται με σκοπό την ασφάλεια και την ηρεμία γιατί ο άνθρωπος είναι αδύνατο να ζήσει χωρίς όρια. 'Αρα ο Κρόνος προσδιορίζει και τον χώρο και τον χρόνο. Η αίσθηση του χωρόχρονου γίνεται ρεαλιστική, η σιωπή κάποιες φορές σωτήρια και εποικοδομητική. Και αν σκεφτούμε ότι μια σύνοδος Κρόνου με τον γενέθλιο 'Ηλιο διαρκεί από 9 με 13 μέρες περίπου πριν και μετά την μέρα που γίνεται ακριβής, τότε βλέπει κανείς πόσο υπερτιμημένος είναι ο Κρόνος από διέλευση. Εννοώ ότι το χρονικό διάστημα που βάζει το χεράκι του ο Κρόνος είναι συγκριτικά πολύ μικρό σε σχέση με τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα ας πούμε, που όταν διελααύνουν από προσωπικά σημεία του χάρτη κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά, και δύσκολα ελεγχόμενες αρνητικές καταστάσεις σε σύγκριση με τον Κρόνο. Οι διελεύσεις του Κρόνου από συγκεκριμένους οίκους είναι πολύ πιο δύσκολες, π.χ. η διέλευση του από τον 4ο, 8ο, και 12ο οίκο είναι οι δυσκολότερες. Δεν θα έλεγα το ίδιο για την διέλευση του από κάποιους άλλους οίκους. 'Εχω δει για παράδειγμα ανθρώπους που έχουν μάλιστα ακριβή ώρα γέννησης, ακόμα και να κάνουν μια σοβαρή σχέση όταν ο Κρόνος πήγε στον Ωροσκόπο, και άλλους να κάνουν επενδύσεις με ακίνητα όταν πηγαίνει στον 2ο.
    Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που διέλευση Κρόνου από τον 10ο οίκο φέρνει ανάληψη νέων ευθυνών στην εργασία, βάρη και πολλές υποχρεώσεις, αλλά μαζί με αυτό προαγωγή ή σταθεροποίηση. Απλά σε όλες τις περιπτώσεις οι θετικές αλλαγές γίνονται μέσα από πίεση και δυσκολίες όπως άλλωστε συμβαίνει με τις ουσιαστικότερες αλλαγές στη ζωή.

Όνομα:
    Γεωργία

Βασικά και εγώ που διάβαζα ότι ο Κρόνος θα μπεί στην Παρθένο,έχω ψιλοπανικοβληθεί.. :unsure: Και αυτό γιατί έχω ωροσκόπο Ιχθύ και θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ωροσκόπο μου αλλά και στον έβδομο μου οίκο, που είναι των σχέσεων...!!Φαντάζεστε τι έχει να γίνεί;;;;;; Πιστεύω πάντως ότι πάντα ο Κρόνος μας επηρεάζει γιατί αυτά τα δύο χρόνια που είναι στο λιοντάρι, έχω πιεστεί λίγο στην υγεία μου όσον αφορά την διατροφή μου (δεν τρώω καλά) και νιώθω αδυναμία..Αυτό ίσως βέβαια να συμβαίνει γιατί ήταν στον 6ο οίκο..Και τώρα πραγματικά δεν θα αντέξω να έχω προβλήματα στις σχέσεις μου γιατί τα 2 τελευταία χρόνια ξεκαθάρισα πολλές φιλίες μου που έδειχναν ότι δεν άξιζαν..Μπορεί κάποιος να μου πεί αν όντως υπάρχει τάση για κάτι τέτοιο;;;Τουλάχιστον να είμαι προετοιμασμένη..
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Βασικά και εγώ που διάβαζα ότι ο Κρόνος θα μπεί στην Παρθένο,έχω ψιλοπανικοβληθεί.. :unsure: Και αυτό γιατί έχω ωροσκόπο Ιχθύ και θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ωροσκόπο μου αλλά και στον έβδομο μου οίκο, που είναι των σχέσεων...!!Φαντάζεστε τι έχει να γίνεί;;;;;;

'Οταν είχα την ίδια αντίθεση σε άλλα ζώδια όμως, έτυχε να έχω και την μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή μου, αλλά τότε ήταν και ο Πλούτωνας που φέρνει ζήλο και πάθος για δύναμη και αναγνώριση σε μια πολύ καλή θέση και έτσι αιτιολογώ την επιτυχία. Πώς βίωσα τον Κρόνο στον 7ο: Μετά την επιτυχία έπρεπε να περάσω αρκετό καιρό μόνος μου γιατί είχα πολύ σοβαρούς στόχους και κάπως αδιαφόρησα για τις σχέσεις. Βρέθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ σοβαρά άτομα αλλά και πολύ αυστηρά για τα δικά μου δεδομένα και μαζί με την επιτυχία ένοιωθα καταπίεση. 'Οσο ήταν στον 7ο οίκο γνώρισα μερικούς πολύ αυστηρούς ανθρώπους και μάλιστα ήμουν ο Βενιαμίν τότε και μου έμαθαν και πολλά. Αυτά λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο στον καθένα, αλλά τότε θυμάμαι δεν με ένοιαζε καθόλου το θέμα σχέσεων γιατί είχα πολύ πρακτικούς στόχους και όχι πολύ χρόνο. 'Ενοιωθα μάλιστα πολύ εδραιωμένο αυτό που λένε κοινωνικό status εκείνα τα χρόνια, αλλά θυμάμαι λες κι ήταν χθες ότι τότε κάποιοι μου έλεγαν ''καλά πώς σοβάρεψες έτσι εσύ ξαφνικά ? Αλλά αυτά είναι απόψεις και βιώματα του καθενός από Κρόνο. Πάντως δεν νομίζω να επηρεάζει τόσο πολύ τις σχέσεις σαν κι αυτές που εννοείς, αν κατάλαβα καλά, τις πολύ προσωπικές - ερωτικές.

Όλα όσα έγραψε ο Papallardo για τον Κρόνο τα υπογράφω. Ούτε εγώ τον φοβάμαι. Όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο ποστ όταν κάνει τρίγωνα ο Κρόνος είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς!
    Προσωπικά, και αφού τα "έβαλα" κάμποσες φορές στη ζωή μου μαζί του, περισσότερο ανυπομονώ να μπει στην Παρθένο από ότι ανυπομονούσα να μπει ο Δίας στον Τοξότη (που πέρναγε από τη γενέθλια θέση!). Πιο πολύ με κουράζει και με μπερδεύει ο Δίας από ότι ο Κρόνος που έχω αρχίσει να τον λατρεύω
    αν μη τι άλλο με τον Κρόνο υπάρχει δράση!!! ¶σε που θα μου κάνει 4-5 τρίγωνα με τον γενέθλιο χάρτη!

Και για τον Ποσειδώνα, ναι πάλι θα το ξαναγράψω (και θα συμφωνήσω με τον Papallardo) όποιος τον έχει τόσο έντονα όσο εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης! Να χ...ω τα χαρίσματα!

Όνομα:
    Γεωργία

Αχ παιδιά μακάρι!! Ελπίζω ότι και να γίνει (και άσχημο να είναι), τουλάχιστον να με μάθει κάτι...:sad2: Απλά ανησυχώ γιατί λόγω της γενέθλιας θέσης μου του Κρόνου στον Τοξότη μάλλον θα σχηματίζει και τετράγωνο..Τελοσπάντων, είμαι της άποψης ότι πάντα κάτι κακό έχει και κάτι καλό (για να μάθεις), επομένως ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσω!!:amuse: Σας ευχαριστώ γιατί κάπως αισθάνθηκα καλύτερα..!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)