- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 86
-
21-11-2011, 10:42 PM #31
-
21-11-2011, 11:21 PM #32
Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του
Μπράβο Ιφιγένεια! (δεν είσαι κουλή σαν εμένα, τα κατάφερες!) Αν θέλουμε να κάνουμε λοιπόν αυτό το πολύ ωραίο θέμα που άνοιξε η hattie23 πραγματικά εποικοδομητικό και να είμαστε ωφελημένοι όλοι, τότε μπορούμε να παρατηρήσουμε τον χάρτη σου. Υπάρχουν και στις δύο περιπτώσεις των χαρτών κάποιες κοινές επιρροές. Έχουμε έναν Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο (πάλι σταθερά ζώδια Σκορπιός \Υδροχόος) και έναν συνδυασμό συνόδου φώτων με Κρόνο (Ήλιου \Κρόνου στην πρώτη περίπτωση, Σελήνης\Κρόνου στην δεύτερη).
Στην περίπτωσή σου Ιφιγένεια , ο ωροσκόπος στον Υδροχόο και ο Δίας στην ίδια θέση, δίνουν λίγο «αέρα» στο στενό μαρκάρισμα των δύσκολων όψεων, καθώς επίσης και ο πιο ισορροπημένος τρόπος που είναι μοιρασμένοι οι πλανήτες στο ωροσκόπιό σου.
Αν λοιπόν έχεις προβεί σε σύγκριση των αστρολογικών σου δεδομένων με αυτά της Ηattie23, έχοντας σαν αφορμή το θέμα της κοινωνικοποίησης, τότε μην ψάχνεις το πρόβλημα στον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Δεν είναι αυτά που βλέπουν οι γύρω σου στα μάτια σου. Έχεις έναν Ποσειδώνα στον 11ο που κάνει ασύμβατο τετράγωνο με τον ήλιο σου (κυβερνήτη 7ου) και ο συνδυασμός μας λέει ότι μπορεί συχνά να νιώθεις απογοήτευση από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τους φίλους. Μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή ότι δεν μπορείς να τους εξηγήσεις τον εαυτό σου με σαφήνισα. Καμιά φορά μπορεί και εσύ η ίδια να αμφιβάλεις για το τι ακριβώς περιμένεις από την ζωή.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων μελών, αλλά για να συμβεί αυτό πιο ολοκληρωμένα, νομίζω ότι θα ήταν καλό να μας ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που βρίσκεις κοινό και σε κάνει να συσχετίζεις τον χάρτη σου με αυτόν της hattie23.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ και καλή συνέχεια.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-11-2011, 11:44 PM #33
Το θέμα της κοινωνικοποίησης που άνοιξε η hattie23, ας πούμε το έχω βιώσει κι εγώ με το παραπάνω.. Προσωπικά αναγνωρίζω οτι είμαι πάρα πολύ κλειστό άτομο, παρόλο που όταν βρεθώ σε παρέες γελάω συνεχως (με έχουν αποκαλέσει χαζοχαρούμενη γι'αυτο) κρατάω αποστάσεις και θέλει καιρο για να επιτρέψω στους άλλους πιο στενες επαφες..
Επίσης έχω αισθανθεί πολλές φορές παρεξηγημένη, χωρίς να έχω κάνει παντελώς τιποτε. Εριχνα το φταίξιμο στον πλούτωνα για τυχόν αρνητικά σχόλια στο προσωπο μου(λόγω τετραγώνου με τον ωροσκόπο μου) αλλα και στο μεσουρανημα μου. Έχω γίνει επίκεντρο "σκανδαλων" κατα καιρούς, παρόλου που προσέχω πάρα πολύ τη συμπεριφορά μου και επαναλαμβάνω είμαι παρα πολύ κλειστη.
Φαντάζομαι η hattie23 εχει βιωσει κάτι αναλογο, γιατι σε προηγουμενο ποστ της που περιεγραφε συμπεριφορες που έχει εισπράξει, κατα κάποιο τροπο με εξεφραζε!
Δε μου αρέσει να ρίχνω το φταίξιμο μόνο στους αλλους, προσπαθώ να βρίσκω κι εγώ που έχω συνεισφέρει σε αυτό, αν και μερικές φορες, πραγματικά δεν αισθάνομαι να έχω φταίξει, κι όμως τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα.
Πάντως κάτια, η παρατήρηση σου για τον ποσειδώνα πρεπει να είναι σωστή. Δεν πολυέδινα σε αυτό σημασια μεχρι τελευταία.. έτυχε όμως να μου κάτσουν δύο τρανταχτα παραδείγματα με "φίλες" που με εκαναν σιγά σιγά να το σκέφτομαι. (μια που ήταν μυθομανης και ανακατευτηκε στα προσωπικα μου και τα έκανε αχταρμα πραγματικα-κι εγω μεχρι το τέλος δεν είχα πάρει χαμπάρι- και μια που την θεωρούσα τοσο κολλητη που της είχα εμπιστευτεί μια βλακεία που έκανα στο τότε αγόρι μου και με πρόδωσε χωρίς λόγο.)
Σχετικά με το αρχικό θέμα πάντως, το τετράγωνο πλούτωνα με τον ωροσκόπο νομιζω οτι προκαλεί κάτι αρνητικό στους γύρω μου, ειδικά σε συνδυασμό και με το μεσουράνημα που έχω, κάτι σα να ΄με βλέπουν αρνητικά, να μη με εμπιστεύονται.. Παρα το δία του ωροσκόπου μου..
Δε ξέρω πόσο βοηθάω τους υπολοιπους με το παράδειγμα μου..Last edited by Ιφιγένεια; 22-11-2011 at 12:10 AM.
Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
22-11-2011, 12:18 AM #34
Για να επικεντρωθω σε εσενα , εχει μια σεληνη σε πτωση στον σκορπιο .Αυτο σημαινει οτι κρυβεις τα εντονα συναισθηματα σου απο τους αλλους με τον φοβο οτι αν δειξεις "αδυναμια" σε καποιον θα πληγωθεις.Σαν σκορπιος οφειλω να πω οτι δεν μας αρεσει να νιωθουμε οτι καποιος μας κρατα στο χερι ,οτι μας ελεγχει. Θελουμε εμεις να ελεγχουμε τους αλλους και μαλλον αυτο που δεν θελεις να σου κανουν ,να ψαχουλευουν τον συναισθηματικο σου κοσμο οι αλλοι εσυ το κανεις με ευκολια. (πλουτωνας σε συνοδο -αντιθεση με δεσμους σεληνης).Εκρηξεις ζηλειας και καχυποψιας,κρυφες επιθυμιες ως προς τους γυρω σου αν και πρεπει να αισθανεσαι και λιγο ντροπη γι αυτα και να τα καταπιεζεις ακομα περισσοτερο μεσα σου (σεληνη συνοδος με κρονο).
Δειχνει επισης οτι κολλας οπως και εγω στις δυσκολες αναμνησεις και οτι δυσκολευεσαι να αφεθεις συναισθηματικα εξαιτιας αυτων . Τα καλα στοιχεια ειναι οτι εισαι αρκετα ψυχραιμη ,σταθερη και ελεγχεις καλα το που δινεσαι και σε ποιον . Πραγμα που δεν το γνωριζω εγω . Με μια κριαρισια και εντελως τρελλη Σεληνη κανω μονιμως τα ιδια παρορμητικα λαθη ,απο την αλλη βεβαια ειναι εκεινη που με ξεκουνα να κανω τρελα πραγματα που δεν θα εκανα εξαιτιας του ηλιου μου .
Δειχνει επισης δυσκολη παιδικη ηλικια που ισως να σε γεμιζει ακομα ντροπη . Η συνοδος αυτη στον 9ο δειχνει επισης οτι η συναισθηματικη σου κατασταση ισως να εχει βαλει εμποδια στην πνευματικη σου εξελιξη ,στις ανωτερες σπουδες και κατ επεκταση στην επαγγελματικη σου σταδιοδρομια ( κρονος συνοδος μεσουρανημα).
Ενα αλλο στοιχειο ειναι οτι ο ηλιος σου βρισκεται στον 8ο οικο ,σε σκορπισιο οικο που κυβερνα εξισου ο πλουτωνας . Αρα και ο ηλιος σου εχει στοιχεια "σκοτεινα" . Ασχολεισαι με θεματα του 8ου οικου για τα οποια νιωθεις ευχαριστηση να μιλας με τους γυρω σου (ηλιος συνοδο με ερμη και μαλιστα σε κυριαρχια στην παρθενο ). Πολλες φορες ισως να σοκαρεις τους γυρω σου επειδη μιλας για θεματα με ανοιχτο τροπο ενω αλλοι τα ιδια μπορει να τα θεωρουν ταμπου (αλλωστε εδω που τα λεμε αν κρινω απο τον ωροσκοπο Υδροχοο ,πως θα ηταν δυνατον να μην ειχε διαθεση να "σοκαρεις" με τις ιδεες τους τους αλλους?). Ωστοσο τα ιδια θεματα που σε απασχολουν ισως να ειναι και τα θεματα στα οποια να αντιμετωπιζεις δυσκολιες.(παραδειγμα κοινωνικη απομονωση,απωλεια,θανατο ,σεξουαλικα θεματα κ.λ.π)
-
22-11-2011, 12:27 AM #35
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα λόγια της κας Μόζορα :
"Μην φοβάσαι την δύναμη σου, μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να σε απασχολεί τι θα σκεφτούν ή πώς θα σε δουν οι άλλοι. Όταν αποδεχτείς εσύ πρώτα τον εαυτό σου θα σε αποδεχτούν και οι άλλοι ".
Πολύ πολύ σωστό!!!!!!
Οι άλλοι που θα σε προσεγγίσουν θα πρέπει να σε προσεγγίσουν γι αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που δέιχνεις ή γι αυτό που νομίζουν ότι είσαι. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και πάνω απ' όλα αγάπησε τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι πραγματικά.
-
22-11-2011, 12:28 AM #36
hattie23 ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι και παραντρέπομαι για τα συναισθήματα της σελήνης μου! Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να γίνω ένας κουλ υδροχόος! χαχαχ!
Σχετικά με την ανώτατη εκπαίδευση, αυτό που συμβαίνει είναι οτι είχα μια πολύ καταπιεστική μητέρα που ήθελε πάντα να σπουδάσω στην καλύτερη σχολή.. με αποτέλεσμα να έχω νιώσει απόρριψη κι έλλειψη συναισθημάτων. Έπρεπε να είμαι πάντα η καλύτερη για να με αποδεχθεί, όχι απλώς άριστη. Έτσι διάβαζα πάντα εξαντλητικές ώρες, περασα στο πανεπιστημιο, αλλα χωρίς διαθεση, παρά ταυτα το τελειωσα και τώρα χωρίς να θέλω-μοίρα?- εχω βρεθει να κάνω διδακτορικο...
Και ναι όταν χαλαρώνω είμαι ικανή να σοκάρω με αυτά που λέω... χαχαχ! γιαυτό προσπαθώ να μη χαλαρώνω!Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
22-11-2011, 12:29 AM #37
Τωρα ειδα το ποστ σου . Μου κανει εντυπωση που εχεις "σκανδαλα" και μαλιστα δημοσια ,γιατι ο χαρτης δειχνει ατομο που συναισθηματικα ειναι πολυ ελεγχομενο και οτι γενικα προσεχει πολυ την δημοσια εικονα του .
Επικεντρωθηκα στα στοιχεια που μου εμοιαζαν παρομοιοτυπα με τα δικα μου και εγραψα.Συγγνωμη ,θα κοιταξω καλυτερα και πιο ολοκληρωμενα τον χαρτη σου .
-
22-11-2011, 12:33 AM #38
'Η πιο απλά "σε όποιον αρέσουμε" Τίνα!
Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
22-11-2011, 12:37 AM #39
Σωστη παρατηρηση ! Βλεπεις υπαρχουν τοσε πολλες ερμηνειες που μπορουν να δωθουν . Συνηθως οσοι εχουν κρονο στον 9ο ειναι ανθρωποι που εχουν συναντησει εμποδια στις ανωτερες σπουδες τους η στην εξελιξη τους (υποψιαζομουν οτι ενδεχομενως το οικογενειακο περιβαλλον να μην σε αφηνε να κανεις πραγματα σε σχεση με σπουδες ) αλλα τελικα να ,που στην περιπτωση σου δεν ηταν εμποδιο ,αλλα καταπιεση απο το οικογενειακο περιβαλλον να κανεις πραγματα στις σπουδες που δεν ηθελες... Δεν πηγε το μυαλο μου σε τετοια ερμηνεια γιατι δεν βρηκα ποτε τις σπουδες "καταναγκαστικο εργο" (αν και τα τελευταια χρονια ,οι οποιες προσπαθειες για αποκτηση μεταπτυχιακου τιτλου ηταν ανεπιτυχεις . Αλλα μαλλον δεν εχω βρει ακομα το πανεπιστημιακο περιβαλλον που θα ανθισει το θεμα με το μεταπτυχιακο )
-
22-11-2011, 12:43 AM #40
Αν πραγματικά το θες μην τα παρατάς, θα το πετύχεις
Hattie23 ευχαριστώ πολύ για τις αναλύσεις!!! Και το παραδειγμα του ωροσκόπιου σου με βοηθησε αρκετά να καταλάβω πραγματα και για το δικό μου!Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.