s
Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Τι είπες τώρα; Για όσκαρ πας! Όλα για τον Κριό , σε μία φράση:
    Quote Originally Posted by UltraViolet View Post
    Δώσε κάτι δύσκολο στον Κριό και θα κολλήσει για πάντα!!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

2. Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Χαχα, αφού έτσι είναι ..παρακαλώ οι επιτήδειοι κατακτητές Κριαριών με το γάντι τώρα είδα την τελευταία παράγραφο για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω ..όχι δεν είναι ο Σκορπιός πρωτομάστορας των Κριών.. μπορεί να υπάρξει έλξη, όμως στο τέλος ο Σκορπιός μόνο θυμάται, ενώ ο Κριός ξεχνάει και πάει παρακάτω.. Το Κριάρι θα ψάχνει πάντα τον μέντορα του!

Όνομα:
    Γιώργος

και τι προτείνετε;

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by UltraViolet View Post
    Χαχα, αφού έτσι είναι ..παρακαλώ οι επιτήδειοι κατακτητές Κριαριών με το γάντι τώρα είδα την τελευταία παράγραφο για τους Σκορπιούς, θα διαφωνήσω ..όχι δεν είναι ο Σκορπιός πρωτομάστορας των Κριών.. μπορεί να υπάρξει έλξη, όμως στο τέλος ο Σκορπιός μόνο θυμάται, ενώ ο Κριός ξεχνάει και πάει παρακάτω.. Το Κριάρι θα ψάχνει πάντα τον μέντορα του!
    Στο ποστ μου, θα είδες ότι γράφω σχεδόν το ίδιο. Ότι η διαφορά μεταξύ Κριού και Σκορπιού, είναι ότι Κριός ξεχνά , ενώ ο Σκορπιός θυμάται. Όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την επιρροή που ασκούν οι Σκορπιοί στον ατρόμητο μαχητή Κριό, που τα βρίσκει λίγο σκούρα με τον Πλουτώνιο κοντοχωριανό του -επίσης άκαμπτο μαχητή- που παραδοσιακά μοιράζονταν τον ίδιο κυβερνήτη (¶ρη) και πέφτουν στον 8ο οίκο τους. Ατυχώς, η επιρροή του Σκορπιού από την θέση του 8ο , τους δίνει πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης, χτυπώντας τον Κριό στα θεμέλια της μύχιας ύπαρξής του.
    Από όλες τις σχέσεις 6ου \8ου , αυτή των Κριών\Σκορπιών είναι η πιο αδυσώπητη. Ναι , μπορεί ο Κριός να προχωρά, αλλά δεν ξεχνά. Δεν αισθάνεται ηττημένος, αλλά δεν αισθάνεται και νικητής.
    Συμφωνώ ότι και ο Σκορπιός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, μόνο που μια τέτοια κατάσταση είναι στη φύση του, ενώ ο Κριός υποφέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, έξω από την παρορμητική του φύση.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

5. Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Στο ποστ μου, θα είδες ότι γράφω σχεδόν το ίδιο. Ότι η διαφορά μεταξύ Κριού και Σκορπιού, είναι ότι Κριός ξεχνά , ενώ ο Σκορπιός θυμάται. Όμως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την επιρροή που ασκούν οι Σκορπιοί στον ατρόμητο μαχητή Κριό, που τα βρίσκει λίγο σκούρα με τον Πλουτώνιο κοντοχωριανό του -επίσης άκαμπτο μαχητή- που παραδοσιακά μοιράζονταν τον ίδιο κυβερνήτη (¶ρη) και πέφτουν στον 8ο οίκο τους. Ατυχώς, η επιρροή του Σκορπιού από την θέση του 8ο , τους δίνει πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης, χτυπώντας τον Κριό στα θεμέλια της μύχιας ύπαρξής του.
    Από όλες τις σχέσεις 1ου \8ου , αυτή των Κριών\Σκορπιών είναι η πιο αδυσώπητη. Ναι , μπορεί ο Κριός να προχωρά, αλλά δεν ξεχνά. Δεν αισθάνεται ηττημένος, αλλά δεν αισθάνεται και νικητής.
    Συμφωνώ ότι και ο Σκορπιός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, μόνο που μια τέτοια κατάσταση είναι στη φύση του, ενώ ο Κριός υποφέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, έξω από την παρορμητική του φύση.
    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω .. καλά τα λες καλημέρα!

doukas σε τι να προτείνουμε δηλαδή;

Όνομα:
    Γιώργος

ποιο ζώδιο μπορεί να μπει σε θέση μέντορα; αυτό εννοώ

7. Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Αα τώρα κατάλαβα! Κατά την γνώμη μου (για μένα τουλάχιστον), Τοξότες , Λέοντες κι Υδροχόοι.. είναι άνθρωποι που με μένα όχι μόνο εκπέμπαμε στα ίδια μήκη κύματος, αλλά εγκεφαλικά το πηγαίναν ένα βήμα παραπέρα, όποτε κι μου ερεθίζαν τον εγκέφαλο.. Γενικά ιδεαλιστές.. νομίζω μια ιδέα μας εξάπτει τους Κριούς.. Ας μας πούνε βέβαια κι άλλα Κριαράκια για το ποιο ζώδιο μπορεί να παίξει το ρόλο του μέντορα γι'αυτούς να πάρουμε γνώμες..

Eγώ προσωπικα είχα πολύ καλή ταύτιση με Τοξότες,Λέοντες, Υδροχόους... και μάλιστα ο Υδροχόος ήταν ο μοναδικός σύντροφος που δεν είχα βαρεθεί μετά από 3 χρόνια σχέσης και καθημερινής(!) επαφής μαζί του... Δεν ξέρω αν ήτανε μέντορες... όμως σίγουρα επαφή και καλή επικοινωνία υπήρχε...

Το μεγάλο μου όμως ερωτικό απωθημένο ήταν ένας σκορπιός..................

9. Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Χεχε, και σε μένα υπήρχε αρκετή έλξη με Σκορπιούς.. είναι μυστηριώδεις, γι'αυτό μας εξιτάρουν,μας βγαίνει μια ισχυρή θέληση να τους ανακαλύψουμε.. όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι πειραχτήρια μας αρέσει.. συνήθως ένας Σκορπιός, θα σου βγάλει το λάδι, θα συναντήσουμε δύσκολα, γι'αυτό ελκόμαστε εμείς οι Κριοί.. όμως να δεις αν γυρίσει ο Σκορπιός απλά και κανονικά και σε θέλει έτσι απλά χωρίς δυσκολίες δε θα τον θέλεις εσύ!(εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει) χαχα, χωρίς παρεξήγηση για τα Σκορπάκια .. :bigsmile:

Μια φίλη μου σκορπιος παντρεύτηκε με κριό και λογομαχούν συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Εκείνη γκρινιάζει και αυτός θυμώνει ακόμα περισσότερο. Δεν έχω δει όμως πιο δεμένο ζευγάρι. Στα διαστήματα ηρεμίας θα έλεγες ότι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι κυρίως μέσα από τα καυγαδάκια τους επικοινωνούν.

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)