- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 108
Thread: Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
-
06-09-2006, 10:10 AM #31
Re: Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Ούτε για αστείο δεν θα μπορούσα να κάνω αστείο για το φόρουμ αυτό. Είναι τόσο προσεγμένο, σοβαρό και έγκυρο και η εικόνα που βγαζει έξω είναι η καλύτερη. Δεν τολμώ να το συγκρινω με άλλα ίδιου περιεχομένου φόρουμ. Είναι Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Ο
-
06-09-2006, 10:22 AM #32
Θα ηταν καλυτερα να κοιταμε και να κρινουμε τα δικα μας σχολια και οχι τον αλλωνων και του τι θα καναμε εμεις ... που δεν ειναι και του θεματος εξαλλου
Τωρα αμα θα το εφερνε καποιος στο αστειο (οπως εκανα εγω) η οχι ειναι παντελως δικο του θεμα...ας κοιταμε λιγακι τη δικια μας τη φωλια παρα να αφηνουμε υπονοουμενα στους αλλους μεσω της γνωμης μας
-
06-09-2006, 04:28 PM #33
Εμένα πάντως μου αρέσει το site. Προσωπικά δυσκολεύομαι με τις πολλές ενότητες που έχει αλλά φαντάζομαι ότι αφού τόσες χιλιάδες μέλη έχει λογικό είναι να έχει και πολλές ενότητες και θέματα. Εγώ δεν είμαι τόσο της αστρολογίας όσο του μεταφυσικού. Εχει και τέτοια. Πολύ μου αρέσαν τα άρθρα του Χείρωνα. Με τα αστρολογικά όσα είναι απλά τα πιάνω, κατί άλλα μου φαίνονται κινέζικα . Ενπάση περιπτώση, νέοι είμαστε, χρόνο έχουμε θα μάθουμε :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-10-2006, 11:37 PM #34
Το παρακολούθησα λίγες μέρες σαν επισκέπτης και για αρχή μου έχετε αφήσει πολύ καλή εντύπωση! Η πρώτη εντύπωση μετράει, λένε. Που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και αυτό έχει σημασία!
-
30-12-2006, 11:54 PM #35
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....Έτσι ξεκίνησα κι' εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το site είναι άκρως ενδιαφέρον και κατατοπιστικότατο αν και δεν πολυκαταλαβαίνω:embarrest τα πολύ εξειδικευμένα αστρολογικά κείμενα, αλλά που θα μου πάνε.... το 'χω ρίξει στη μελέτη και θα τα βολέψω (ούτε πανελλήνιες να έδινα στην ηλικία μου!!).
Όπως λέει και ο λαός "Νιά εισ' ακόμ... θα μάθς"
Συγχαρητήρια φυσικά σε όλη τη δημιουργική ομάδαΌταν κάποιον ρώτησα, "που να ψάξω για να βρω
αυτό το κάτι που γυρεύω, αυτό το κάτι που ποθώ;"
εκείνος μου απάντησε με μια ερώτηση απλή:
«Μέσα σου ταξίδεψες; Ξέρεις ποια είσαι εσύ;»
-
31-12-2006, 02:22 AM #36
Τα καλά κόποις κτώνται λέει η παροιμία!
Οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει από τα πολύ βασικά και κάθε τόσο προσθέτουμε ένα ακόμη λιθαράκι στις γνώσεις μας γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο. :clapping: Επεκτείνουμε τις γνώσεις μας σιγά σιγά (τώρα και με τον Δία στον Τοξότη θα πέσει πολύ μελέτη και θα αποκτήσουμε πολλές γνώσεις :bigsmile: )
Καλή συνέχεια και καλή μελέτη! Περιμένουμε την συμμετοχή σου, τα σχόλια και τις απορίες σου
-
31-12-2006, 11:18 PM #37
-
24-01-2007, 02:53 AM #38
όμορφο smouth και στα σωστά χρώματα... περισσότερα με τον καιρό
-
25-01-2007, 09:01 PM #39
Από τα καλύτερα που υπάρχουν. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη της ομάδα του My Horoscope για το επίπεδο που έχουν διατηρήσει. Συγχαρητήρια και στα μέλη που σέβονται αυτόν τον χώρο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων, γνώσεων και ιδεών :bigsmile:
Πολλά τα όσα ήθελες και δεν μπόρεσες. Περισσότερα τα όσα μπορούσες και δεν θέλησες. Και ακόμη περισσότερα τα όσα δεν θέλησες και που έπρεπε και να θελήσεις και να μπορέσεις!
-
25-01-2007, 09:29 PM #40
Μπορεί να μην έχω κάνει πολλές δημοσιεύσεις αν και έχω γραφτεί εδώ και μήνες στο site αλλά παρακολουθώ συχνά την κίνηση στο φόρουμ και τα ενδιαφέροντα άρθρα... Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά! Θα συνεχίζω να παρακολουθώ το σοβαρό κι αξιόλογο έργο σας!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.