s
Ψυχικά χαρίσματα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 84
    Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ψυχικά χαρίσματα

Αγαπητή bianca1993

Δεν ακυρώνονται, απ' εναντίας μπορεί να εκδηλωθούν πιο έντονα τα χαρακτηριστικά με δύσκολες όψεις. Απλά κάποια φορά είναι ανεξέλεγκτες οι συλλήψεις και με τον Ποσειδώνα πολύ πιο ασαφείς (αν και είναι ασαφής ακόμη και στην θετική του όψη ο συγκεκριμένος πλανήτης).

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Χμ...αν η σεληνη ειναι στους ιχθεις,στον 8 οικο και κανει αντιθεση με Πλουτωνα,Ουρανο συνοδο με Χειρων και τριγωνο με Ποσειδωνα??δημιουργειται συγχηση λογω των αντιθεσεων να φανταστω????

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή μου Toksotaki

Κυρίως η Σελήνη στους Ιχθείς δείχνει ασαφείς ιδέες και συλλήψεις του ψυχισμού, στον οίκο που είναι μία προδιάθεση για μεταφυσική διερεύνηση και ικανότητα εμβάθυνσης, στις όψεις βέβαια έχουμε ξαφνικές αλλαγές στις έννοιες και απρόοπτα, μέσα από τα οποία θα προκύψει γνώση και φιλοσοφική σκέψη. Ο Ποσειδώνας δίνει ώθηση στην φαντασία.

Γενικά η σύνθεση αυτή δίνει μεγάλη δυνατότητα για μυητική διεργασία, μέσα από κάποιο σωστό δάσκαλο και έντονη κλίση προς τον εσωτερισμό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Γεράκι View Post
    Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξαγωνο με τον Ποσειδώνα: Αστρολόγοι με ισχυρή διαίσθηση,συγραφείς επιστημονικής φαντασίας, Θεραπευτές.
    ¶ρης σε σύνοδο, ή τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Δία: Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε τόσο σωματικά άλλά και πνευματικά.
    Δίας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ενδιαφέρον για αποκρυφισμό,πνευματικές πρακτικές, όπως γιόγκα-διαλογισμός.
    Ουρανός σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Διαίσθηση ως ασφαλής οδηγός και σύμβουλος ζωής, ενδιαφέροντα πνευματικά και μυστικιστικά ζητήματα, ανάδειξη ενός λαμπρού αστρολόγου.
    Πλούτωνας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ισχυρή διαίσθηση και σημαντικές πνευματικές δυνάμεις.
    Αφιερώνω το παρακάτω στους εραστές της πνευματικής αναζήτης:
    Ύμνος στη Θεά
    Αν θες να γίνεις αγνή δημιουργία
    Του ύψιστου καμάρι
    Αν θες να γίνεις χωνευτήρι, που μέσα του
    θα καίγονται όλα τα σκύβαλα.
    Αν θες να γίνεις φως χρυσό
    και αλάθητη γραφή
    Αν θες να γίνεις φως αγνό
    και πύρινη ρομφαία
    Πρέπει πρώτα να ξεδιπλώσεις
    την ψυχή σου. Και να την γδύσεις!!
    Ετσι αγνή να την τοποθετήσεις
    μπροστά στα πόδια τρης θεάς σου.
    Έτσι λοιπόν αν θες να γίνεις σαν εμέ
    πρώτα να μ αγαπήσεις.
    Να δεις μπροστά σου εσένανε
    Χωρίς την μάσκα του θνητού.
    Να δεις καλά να ξαναδείς.
    Όσες φορές κι αν χρειαστεί
    Κάθε φορά ένα κομμάτι
    από το παζλ θα συμπληρώνεις.
    Δεν είναι αστείο δεν είναι παραμύθι
    Είναι η βαθυστόχαστη και άφθαρτη γαλήνη.
    Εκείνη πρώτα έκανε τα μάτια των ματιών σου.
    Δες την θεά που αόρατα τα νήματα κουνά.
    Σε σέρνει στο σκοπό της
    Με γνώση λες πως προχωράς
    μα ανίδεος μπροστά της στέκεις
    Έχει έναν τρόπο μαγικό
    να ξεδιπλώνει την καρδιά σου.
    Αφήνεσαι γιατί εκείνο είναι που ποθείς.
    Εκείνο που γυρεύεις.
    Για μια στιγμή την έπιασες.
    Νομίζεις!!
    Την ίδια αυτή στιγμή είναι που ξεφεύγει.
    Σου δείχνει όλο το μεγαλείο της.
    Όλους τους υποκόμους της
    και μ ένα βλέμμα γελαστό
    σ αφήνει να το πάρεις.
    Τι πήρες; και τι είδες;
    Θα σου το φέρει πάλι εμπρός σου
    για να το καταλάβεις.
    Έτσι αυτή ποθεί να σου τα δείξει
    όλα εκείνα που φυλάς σαν κόρη οφθαλμού.
    Έχει ένα ν τρόπο μαγικό όμοιο με τον δικό σου
    Έχει βελούδινο το φως, μ αυτό θα σ αγκαλιασει.
    Θέλεις και θέλει πως μπορείς να την αναγνωρίσεις.
    Μα είναι αβυθομέτρητο το βάθος και το πλάτος
    Δεν θα στο δώσει όλο μονομιάς.
    Ξέρει αυτή να μεγαλώνει τα παιδιά της.

Θεά: είναι η εκδήλωση της ψυχής του ανθρώπου, που το οδηγεί μέσα από οδύνες και ηδονές να πραγματώσει τον σκοπό της ενσάρκωσής του. Να εξαγνηστεί μέσα από το πυρ και να αποκαταστήσει την επικοινωνία του με το θείο
    'Εχω όλες αυτές τις όψεις που ανάφερες στο χάρτη μου, εκτός από την όψη 'Αρη/Δία και του Ουρανού με τον Ποσειδώνα. Την πρώτη βέβαια δεν ξέρω γιατί την θεωρείς πνευματική με την έννοια που το θέτεις. Μια ένσταση μου επίσης είναι ότι οι όψεις που αναφέρεις χαρακτηρίζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια εποχή, χωρίς να είναι τόσο προσωπικές, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη αν όλοι εκδηλώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Το ποίημα θαυμάσιο ομολογώ ήταν και η αφορμή που με παρακίνησε να γράψω κάτι για πρώτη φορά εδώ. Συγχαρητήρια.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    'Εχω όλες αυτές τις όψεις που ανάφερες στο χάρτη μου, εκτός από την όψη 'Αρη/Δία και του Ουρανού με τον Ποσειδώνα. Την πρώτη βέβαια δεν ξέρω γιατί την θεωρείς πνευματική με την έννοια που το θέτεις. Μια ένσταση μου επίσης είναι ότι οι όψεις που αναφέρεις χαρακτηρίζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια εποχή, χωρίς να είναι τόσο προσωπικές, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη αν όλοι εκδηλώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Το ποίημα θαυμάσιο ομολογώ ήταν και η αφορμή που με παρακίνησε να γράψω κάτι για πρώτη φορά εδώ. Συγχαρητήρια.
    Σ ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Οφείλω να πω όμως ότι είναι δημιούργημα μιας περιόδου της ζωής μου που ανακάλυπτα τον εαυτό μου και ίσως λίγο από τον ανώτερο εαυτό μου, (που όλοι έχουμε). Αυτό θα το λέω συνέχεια γιατί έχω πειστεί για την αξία του ανθρώπου, την μεγαλοσύνη του και το τι μπορεί να κάνει αρκεί να κάνει τον κόπο να δει λιγο μέσα του. Βέβαι αυτό μπορεί να τον τρομάξει από πολύ ως πάρα πολύ αλλά αξίζει τον κόπο.
    (Παρατηρώ στο φόρουμ ότι οι περισσότεροι δηλώνουν ένα όνομα και το πολύ το φύλλο τους. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Εγώ το μεταφράζω κρύβομαι. Αλλά από ποιόν? Εντάξει δεν είπαμε να γράφεται και πλήρες βιογραφικό αλλά μερικά στοιχειώδη.)
    Εγώ αγαπητέ αργοναύτη έχω όλες τις παραπάνω όψεις σε σύνοδο ή εξάγωνα.
    Τώρα για την όψη ¶ρη Δία έχω να σου παραθέσω τα εξής:
    ¶ρης - Δίας
    "Διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και δύναμης, τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Συνήθως, άνθρωποι με ευνοϊκή όψη ¶ρη-Δία στο ωροσκόπιό τους ασχολούνται έντονα με τον αθλητισμό. ¶λλωστε, τέτοιες ευνοϊκές όψεις χαρίζουν στα άτομα σωματική δύναμη αντοχή κι ευλυγισία. Η υγεία κατά κανόνα είναι καλή, ενώ στην περίπτωση κάποιας αρρώστιας καταφέρνετε να συνέρχεστε γρήγορα. Το κέφι η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός είναι έντονα στοιχεία και συνήθως σας βοηθούν σε συνδιασμό με την ισχυρή σας θέληση να φτάσετε με επιτυχία στους στόχους σας. Οι όψεις αυτές υπόσχονται επαγγελματική άνοδο και συνήθως ο άνθρωπος επιδιώκει την πρωτιά "
    Η ιδέα του αθλητισμού και μόνο νομίζω ότι είναι αρκετά θετικό στοιχείο και προσδίδει έναν υγιή νου. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι για το νου και το σώμα. Επίσης ο αθλητισμός είναι από μόνος κίνητρο που ωθεί τον άνθρωπο να υπερβεί τον εαυτό του.
    Τέλος κατά την προσωπική μου άποψη η πιο σημαντική όψη είναι αυτή του ¶ρη Πλούτωνα. Η ουσία είναι ότι ο Πλούτωνας συνδέεται με την Κουνταλίνη η οποία είναι μια Πλουτώνια δύναμη. Η αφύπνισή της μεταμορφώνει το άτομο και το αναγεννά σε ένα άλλο υπερβατικό επίπεδο συνείδησης.
    "Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post
    Δηλαδη αν υπάρχει Σεληνη τετραγωνο Ποσειδώνας και Αρης τετραγωνο Διας ισχύουν τα παρανω που λες αλλα σε μικροτερο βαθμο ή ακυρωνονται τελειως ?
    Έχω να παραθέσω τα εξής:
    ¶τομα με τετράγωνο Σελήνη- Ποσειδώνα είναι ιδίαίτερα ανασφαλή και συναισθηματικά ασταθή. Έχουν ισχυρή διαίσθηση, διορατικότητα και έντονα φιλανθρωπικά αισθήματα τα οποία σας κάνουν δημοφιλείς. Έχετε μια τάση προς την οκνηρία και δεν πονηρεύεστε εύκολα ή στον αντίποδα εξαπατάτε γιατί έχετε την τάση να δημιουργείτε μια πλαστή πραγματικότητα. Το κάνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πρέπει να γίνει εξισορρόπιση αυτών των αντιφατικών καταστάσεων για να βαδίζεται εν ειρήνη.Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το ισχυρό χάρισμα της φαντασίας σε παραγωγικά κανάλια.
    ¶ρης-Δίας
    Επιθετική προσωπικότητα, που πολλές φορέ ςοδηγεί στα άκρα. Έχετε φιλοδοξίες και στόχους υψηλούς. Η υπερβολή (Δίας) είναι διαχυτη και στην σεξουαλική σας ζωή. Να αποφευγετε κάθε τζόγο και οικονομικό ρίσκο. Λατρεύετε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά κάποια μπορεί να σας εκθέσουν σε κίνδυνο. Η δύσκολη αυτή όψη είναι μια πρόκληση για σας και σας καλεί να προσπαθήσετε να μεθωδεύτε τα βήματά σας αποφεύγοντας τον επιπόλαιο αυθορμητισμό. Η ενέργεια σας είναι αστείρευτη και για αυτό πρέπει να την εκτονώνετε σε δημιουργικά και παραγωγικά κανάλια.
    Συμβουλή που ακολουθώ
    Όταν διαβάζω ένα κείμενο και κάποιες λέξεις δεν τις γνωρίζω ή δεν είμαι σίγουρη για την ερμηνεία τους ανατρέχω σε ένα λεξικό και διαλογίζομαι μαζίτης. Έτσι μπορεί να βρω πτυχές της που δεν φανταζόμουν ή δεν ήξερα ότι υπήρχαν.
    see you in the foroum..!!!!! Πιστεύω να σε κάλυψα. Πήγε 11:38 ουου!!!!! και πρέπει να πάω και λαϊκή.....!!!
    "Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

Όνομα:
    cancerian

Kαλημερα σας ,

συζητουσα με εναν φιλο σχετικα για καποια ζητηματα και υποσχεσεις του γενεθλιου χαρτη και εκτος απο τις οψεις που αναφερετε θα ηθελα να παραθεσω αλλη μια οψη που εξετασα τον τελευταιο καιρο και θεωρω οτι λειτουργει ως οψη "διαισθησης . διορασης , διακοης και γενικοτερα επαφης με αλλες οντοτητες"
    Η οψη αυτη ειναι η σχεση του Ερμη με τον Δια (ειδικοτερα ομως σε υδατινα ζωδια και τοποθετημενη σε γωνιακους οικους) ( η οποια ομως χρειαζεται και αλλα στοιχεια να ενεργοποιηθει και γενικοτερα απο την υποσχεση του ΟΛΟΥ χαρτη ) .

Αναλυοντας αυτη την οψη βλεπουμε οτι η επικοινωνια και τα θεματα που εχουν να κανουν με αυτη , αρχιζουν και επεκτεινονται . Η επικοινωνια ξεπερνα τα ορια και ερχεται σε επαφη με υψηλοτερα ειδανικα , με οραματα και γενικα οτι πρεσβευει ο Διας .Τοποθετημενοι σε γωνιακους οικους , ισχυροποιουνται και σε υδατινα ζωδια , η διαισθηση και το ενστικτο λειτουργουν .
    Θεωρω την οψη αυτη , προσωπικα , ως η οψη των medium .
    Θα ηθελα τις παρατηρησεις σας !

με εκτιμηση
    Cancerian

Εμένα η γνώμη μου cancerian είναι πως δεν μπορείς με τίποτα αυτή την όψη να την πεις "Η όψη των μέντιουμ".

Γενικά, όποιος πλανήτης κάνει όψη με το Δία (ακόμα και αν είναι σε υδάτινα) δε σημαίνει ότι δίνει τέτοια χαρίσματα. Ιδιότητες παρόμοιες με του Δία σε τέτοια ειδικά θέματα έχει και ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός εν μέρει και πολύ πιο δυνατές ανάλογα και τις θέσεις τους και τις όψεις τους, αλλά ακόμα και η Λίλιθ (από ότι διάβασα σε άρθρο του site για τη Λίλιθ στην Παρθένο π.χ.).

Για το δε Ερμή, η ιδιότητα της ενόρασης/διαίσθησης/κ.λ.π. είναι μια από τις πολλές ιδιότητες του και -για μένα- όχι από τις πιο δυνατές.

Σε όψη με τον Δία έτσι όπως την περιγράφεις ίσως δίνει κάτι αλλά όχι στο βαθμό που αναφέρεις και σίγουρα πρέπει να βοηθάει ολόκληρος ο χάρτης.

Πιστεύω πάντως ότι όλοι μα όλοι έχουμε και διαίσθηση ισχυρή και ένστικτο. Απλώς κάποιοι δεν το έχουν προσέξει καν στον εαυτό τους, κάποιοι το έχουν προσέξει αλλά δεν του δίνουν σημασία και κάποιοι το έχουν πολύ παραπάνω από τους πολλούς.

Υ.Γ. Επειδή τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις στην αστρολογία, παρακαλώ διορθώστε με τουλάχιστον να μην τα έχω λάθος στο μυαλό μου

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Εμένα η γνώμη μου cancerian είναι πως δεν μπορείς με τίποτα αυτή την όψη να την πεις "Η όψη των μέντιουμ".

Γενικά, όποιος πλανήτης κάνει όψη με το Δία (ακόμα και αν είναι σε υδάτινα) δε σημαίνει ότι δίνει τέτοια χαρίσματα. Ιδιότητες παρόμοιες με του Δία σε τέτοια ειδικά θέματα έχει και ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός εν μέρει και πολύ πιο δυνατές ανάλογα και τις θέσεις τους και τις όψεις τους, αλλά ακόμα και η Λίλιθ (από ότι διάβασα σε άρθρο του site για τη Λίλιθ στην Παρθένο π.χ.).

Για το δε Ερμή, η ιδιότητα της ενόρασης/διαίσθησης/κ.λ.π. είναι μια από τις πολλές ιδιότητες του και -για μένα- όχι από τις πιο δυνατές.

Σε όψη με τον Δία έτσι όπως την περιγράφεις ίσως δίνει κάτι αλλά όχι στο βαθμό που αναφέρεις και σίγουρα πρέπει να βοηθάει ολόκληρος ο χάρτης.

Πιστεύω πάντως ότι όλοι μα όλοι έχουμε και διαίσθηση ισχυρή και ένστικτο. Απλώς κάποιοι δεν το έχουν προσέξει καν στον εαυτό τους, κάποιοι το έχουν προσέξει αλλά δεν του δίνουν σημασία και κάποιοι το έχουν πολύ παραπάνω από τους πολλούς.

Υ.Γ. Επειδή τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις στην αστρολογία, παρακαλώ διορθώστε με τουλάχιστον να μην τα έχω λάθος στο μυαλό μου
    Aγαπημενη pecora

πως μπορεις να αποκλειεις μια οψη ως αφου μιλας για περιορισμενες αστρολογικες γνωσεις ? Φυσικα και σεβομαι ωστε να αναιρεις αυτη την οψη , αλλα μπορεις να δεις τι πρεσβευει ο Διας και να βγαλεις ολοκληρωμενα συμπερασματα . Γ ια να σε βοηθησω ο Διας πρεσβευει την ανωτερη γνωση , τα οραματα , τις προφητειες .

Φυσικα δεν τιθεται αμφισβητιση για το αν εχουμε ενστικτο , διαισθηση και τα λοιπα αλλα η παρατηρηση αυτη ειναι εκτος θεματος σε αυτο που παραθετω προς σχολιαση .

με εκτιμηση
    Cancerian

Quote Originally Posted by Γεράκι View Post
    Έχω να παραθέσω τα εξής:
    ¶τομα με τετράγωνο Σελήνη- Ποσειδώνα είναι ιδίαίτερα ανασφαλή και συναισθηματικά ασταθή. Έχουν ισχυρή διαίσθηση, διορατικότητα και έντονα φιλανθρωπικά αισθήματα τα οποία σας κάνουν δημοφιλείς. Έχετε μια τάση προς την οκνηρία και δεν πονηρεύεστε εύκολα ή στον αντίποδα εξαπατάτε γιατί έχετε την τάση να δημιουργείτε μια πλαστή πραγματικότητα. Το κάνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πρέπει να γίνει εξισορρόπιση αυτών των αντιφατικών καταστάσεων για να βαδίζεται εν ειρήνη.Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το ισχυρό χάρισμα της φαντασίας σε παραγωγικά κανάλια.
    ¶ρης-Δίας
    Επιθετική προσωπικότητα, που πολλές φορέ ςοδηγεί στα άκρα. Έχετε φιλοδοξίες και στόχους υψηλούς. Η υπερβολή (Δίας) είναι διαχυτη και στην σεξουαλική σας ζωή. Να αποφευγετε κάθε τζόγο και οικονομικό ρίσκο. Λατρεύετε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά κάποια μπορεί να σας εκθέσουν σε κίνδυνο. Η δύσκολη αυτή όψη είναι μια πρόκληση για σας και σας καλεί να προσπαθήσετε να μεθωδεύτε τα βήματά σας αποφεύγοντας τον επιπόλαιο αυθορμητισμό. Η ενέργεια σας είναι αστείρευτη και για αυτό πρέπει να την εκτονώνετε σε δημιουργικά και παραγωγικά κανάλια.
    Συμβουλή που ακολουθώ
    Όταν διαβάζω ένα κείμενο και κάποιες λέξεις δεν τις γνωρίζω ή δεν είμαι σίγουρη για την ερμηνεία τους ανατρέχω σε ένα λεξικό και διαλογίζομαι μαζίτης. Έτσι μπορεί να βρω πτυχές της που δεν φανταζόμουν ή δεν ήξερα ότι υπήρχαν.
    see you in the foroum..!!!!! Πιστεύω να σε κάλυψα. Πήγε 11:38 ουου!!!!! και πρέπει να πάω και λαϊκή.....!!!

:bigsmile:Μα και οι δυο οψεις να με παροτρύνουν να βρω παραγωγικά καναλια?:blink::blink:

Παντως από αυτα που αναφέρεις η οψη Αρη- Δια δεν δειχνει κάτι σε ψυχικά χαρίσματα,ε? Η πιανω κατι λαθος?:unsure:

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)