s
Υπογραφές ή ανυπόγραφες; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 63

Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...
    Δεν ήξερα, ότι είναι μονογαμική!:weird:

Πάντως η υπογραφή σου μου θυμίζει το σήμα ενός τηλεοπτικού σταθμού (δεν λέμε ονόματα) που παιζόταν αρχές φθινοπώρου για να διαφημίσει τις νέες σειρές:embarrest

Όνομα:
    Μαρια

Ναιιιιι????ααα δεν μου αρεσουν οι αντιγραφες!κατσε θα σκεφτω και θα την αλλαξω....:suspiciou
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Οχι δεν εχω ωροσκοπο Ζυγο..απλα ειμαι αναποφασιστη αυτη τη φαση ζωης..για αυτο και αυτη η υπογραφη!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Καλά μη σε ανησυχεί, θα έχεις άφεση μέχρι να αποφασίσεις ... Οποτε υποθέτω θα ξαναλλάξεις υπογραφή(:toung: :toung: :toung: )

Όνομα:
    Μαρια

Δεν ξερω..παλιοτερα ημουν αποφασιστικος ανθρωπος αλλα ο κρονος σε συνδυασμο με ουρανο και πλουτωνα με εξοντωσε!η μαλλον μεγαλωσα...δεν ξερω..ισως..μαλλον...Αλλα αν μεγαλωσα δεν επρεπε να γινω πιο καθετη?πιο αποφασιστικη?Ωχ κατσε να αλλαξω ενοτητα γιατι βλεπω τον διαχειριστη να με κραζει....
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Δεν ήξερα, ότι είναι μονογαμική! (1) :weird:

Πάντως η υπογραφή σου μου θυμίζει ... (2)
    (1) Είναι, πως δεν είναι? Την μία κάνει τα γλυκά μάτια στον έναν, την επόμενη σε άλλον. :sad2: Κάτι σαν χρονομίσθωση δλδ. :toung:

(2) Η δική σου πάντως, kiaRRa, μου θυμίζει επικίνδυνες αποστολές. Ελπίζω τουλάχιστον (και φυσικά εύχομαι) να διαθέτεις αισθητήρες παρκαρίσματος.
    Ξέρεις, αυτοί που τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ανιχνεύουν τα εμπόδια που βρίσκονται πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος και ειδοποιούν τον οδηγό με έναν ηχητικό βομβητή, που κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και γρηγορότερο και πάνω απ'όλα, παρέχουν ασφάλεια στο παρκάρισμα...!!!

Μμμμμ, καλή ιδέα αλλά προπονούμαι για το ράλι ακροπολις!!!! ΤΡΕΜΕΤΕ:bigsmile:

Είπαμε και η δική μου υπογραφη είναι παράφραση του ερμητικού ρητού "Οπως πάνω ετσι και κάτω" του Ερμή του Τρισμέγιστου....
    Οφείλεται δε σε παρασκευιάτικο παραλήρημα και με κόλλησαν άλλοι...Δεν φταίω:embarrest :embarrest :embarrest

Αν κρινω απο τη δική σου υπογραφη, φαντάζομαι στο παρκάρισμα δεν κοιτάς ποτέ πισω????

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by e k View Post
    (1) Είναι, πως δεν είναι? Την μία κάνει τα γλυκά μάτια στον έναν, την επόμενη σε άλλον. :sad2: Κάτι σαν χρονομίσθωση δλδ. :toung:
    Χαιρομαι που με καταλαβαινεις φιλε μου Καρκινακι!!!!
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αν κρινω απο τη δική σου υπογραφη, φαντάζομαι στο παρκάρισμα δεν κοιτάς ποτέ πισω????
    Με τις αγωνίες που κουβαλάμε, που να μας μείνει καιρός για παρκάρισμα…
    (The 24 Hours of Le Mans)

Πάντως καλού κακού δεν θα παρκάρω κοντά... Αν είναι απο το Le Manns να καταλήξω στο συνεργείο

Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)