- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 63
Thread: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;
-
23-04-2007, 01:13 PM #31
-
23-04-2007, 01:20 PM #32
Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;
Ναιιιιι????ααα δεν μου αρεσουν οι αντιγραφες!κατσε θα σκεφτω και θα την αλλαξω....:suspiciou
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 01:23 PM #33
Οχι δεν εχω ωροσκοπο Ζυγο..απλα ειμαι αναποφασιστη αυτη τη φαση ζωης..για αυτο και αυτη η υπογραφη!
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 01:28 PM #34
Καλά μη σε ανησυχεί, θα έχεις άφεση μέχρι να αποφασίσεις ... Οποτε υποθέτω θα ξαναλλάξεις υπογραφή(:toung: :toung: :toung: )
-
23-04-2007, 01:32 PM #35
Δεν ξερω..παλιοτερα ημουν αποφασιστικος ανθρωπος αλλα ο κρονος σε συνδυασμο με ουρανο και πλουτωνα με εξοντωσε!η μαλλον μεγαλωσα...δεν ξερω..ισως..μαλλον...Αλλα αν μεγαλωσα δεν επρεπε να γινω πιο καθετη?πιο αποφασιστικη?Ωχ κατσε να αλλαξω ενοτητα γιατι βλεπω τον διαχειριστη να με κραζει....
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 02:07 PM #36
(1) Είναι, πως δεν είναι? Την μία κάνει τα γλυκά μάτια στον έναν, την επόμενη σε άλλον. :sad2: Κάτι σαν χρονομίσθωση δλδ. :toung:
(2) Η δική σου πάντως, kiaRRa, μου θυμίζει επικίνδυνες αποστολές. Ελπίζω τουλάχιστον (και φυσικά εύχομαι) να διαθέτεις αισθητήρες παρκαρίσματος.
Ξέρεις, αυτοί που τοποθετούνται στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ανιχνεύουν τα εμπόδια που βρίσκονται πίσω από το όχημα κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος και ειδοποιούν τον οδηγό με έναν ηχητικό βομβητή, που κάνουν το παρκάρισμα ευκολότερο και γρηγορότερο και πάνω απ'όλα, παρέχουν ασφάλεια στο παρκάρισμα...!!!
-
23-04-2007, 02:14 PM #37
Μμμμμ, καλή ιδέα αλλά προπονούμαι για το ράλι ακροπολις!!!! ΤΡΕΜΕΤΕ:bigsmile:
Είπαμε και η δική μου υπογραφη είναι παράφραση του ερμητικού ρητού "Οπως πάνω ετσι και κάτω" του Ερμή του Τρισμέγιστου....
Οφείλεται δε σε παρασκευιάτικο παραλήρημα και με κόλλησαν άλλοι...Δεν φταίω:embarrest :embarrest :embarrest
Αν κρινω απο τη δική σου υπογραφη, φαντάζομαι στο παρκάρισμα δεν κοιτάς ποτέ πισω????
-
23-04-2007, 02:20 PM #38
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 02:29 PM #39
-
23-04-2007, 02:34 PM #40
Πάντως καλού κακού δεν θα παρκάρω κοντά... Αν είναι απο το Le Manns να καταλήξω στο συνεργείο
Η δε kia με την υπογραφή "όπως μέσα έτσι και εξω" προφανώς μπαινοβγαίνει απο πάρκιν σε πάρκιν
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.