- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 51
-
19-07-2007, 05:55 PM #31
-
19-07-2007, 06:08 PM #32
Re: Όνειρο... τo μυστήριο, το άγνωστο, το ανεξήγητο!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-07-2007, 07:42 PM #33
-
20-07-2007, 01:48 AM #34
Ειπα στο προηγουμενο ποστ οτι οσοι δεν βλεπουν οχι οσοι δεν θυμουνται.....μπορει να μενεις με την εντυπωση οτι δεν εχεις δει τιποτα αλλα αυτο δεν σημαινε οτι δεν εβλεπες.....και η μητερα σου μπορει απλα να μην θυμοταν...αυτην την στιγμη ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ" θα εβλεπε τα ραδικια...αναποδα αν ισχυε αυτο που ειπες.....ναι το εχω διαβασει....κανεις δεν μπορει πραγματικα να απαντησει στην απλή ερωτηση "Γιατι βλεπουμε ονειρα?"....υπαρχουν πολλες θεωριες...προσωπικα απο οσες εχω δει καμια δεν με καλυπτει.
-
20-07-2007, 02:11 AM #35
Θα ήταν ωραίο και ενδιαφέρον να μας πεις ποιες θεωρίες έχεις διαβάσει και τι λένε. Ίσως αν άνοιγες ένα νέο θέμα στις συζητήσεις και να φτιάξουμε και μια δημοσκόπηση, να ακούσουμε γνώμες και καθένας από μας να πει ποιά θεωρία υποστηρίζει ή να δώσει κάποια στοιχεία κλπ!
:bigsmile:
-
20-07-2007, 02:21 AM #36
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
20-07-2007, 02:25 AM #37
Και η δικιά μου επίσης! Είναι ορισμένα όνειρα που λειτουργούν σημαδιακά να το πω; Σαν να σε προετοιμάζουν για κάτι να το πω;
Γεγονός είναι ότι ξεχωριζουν από τα κοινά όνειρα...
(Αν μπορούμε να κάνουμε δηλαδη διαχωρισμό ονείρων σε κοινά και σημαδιακά-προφητικά-προμηνύματα κλπ)
-
20-07-2007, 02:37 AM #38
Όντως αυτά τα όνειρα κατά την γνώμη μου δεν έχουν να κάνουν με ψυχολογικούς παράγοντες πχ σκέψεις, απωθημένα αλλά με κάποιους άλλους παράγοντες που δεν έχουν αναλυθεί ή βρεθεί. Βέβαια οι λαικές παραδόσεις μιλάνε για ονειρομαντεία και τέτοια αλλά εγώ κρατώ λίγο μία απόσταση... Ίσως όντως τα όνειρα να χωρίζονται σε κατηγορίες...:weird: Πιστεύω όμως ότι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στα όνειρα.. και μπορεί οι προφητικές ιδιότητες που έχουν να είναι μέρος της ψυχολογίας ενός ατόμου..Δηλαδή το άτομο να είναι διαισθητικό..Λέω εγώ τώρα με μία επιφύλαξη...:blink:
-
20-07-2007, 02:49 AM #39
Ίσως όχι ονειρομαντεία, αλλά συμβολισμός να είναι πιο "απτή" ερμηνεία. Ας μην ξεχνάμε ότι από αρχαιοτάτων χρόνων οι συμβολισμοί εμφανίζονται κατά κώρον και συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα (σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις πάντα).
Για το τελευταίο που αναφέρεις, διαισθητικοί είμαστε στον ξύπνιο μας (ορισμένοι)...επομένως γιατί να μην είμαστε και στο ύπνο μας;
Τα όνειρα είναι τελικά ένας ολόκληρος μηχανισμός που αξίζει μεγαλύτερης έρευνας.
-
20-07-2007, 10:22 AM #40
Προσωπικά κλίνω περισσότερο προς της ψυχολογικη προσέγγιση, που λεει ότι τα όνειρα είναι ο τρόπος να απελευθερώνεται το ασυνείδητο μας,δλδ όλες οι "απωθημένες" πληροφορίες,επιθυμίες κτλ. με συμβολικό τρόπο.
Παρόλα αυτά, υπήρξαν και σε εμένα 3 περιπτώσεις ονείρων -εκ των οποίων μόνο στην μία είδα συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία επαληθευτηκαν ενώ στις άλλες δύο είδα κάποια πράγματα που δεν μπορώ να ερμηνεύσω μέχρι και τώρα και συνοδευτηκαν από μη λογικές καταστάσεις.:unsure:
Αρα θεωρώ πως στην βάση τους τα όνειρα λειτουργούν ψυχαναλυτικά, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του ψυχισμού μας. Όμως δεν αποκλείω και το ότι κάποιες στιγμές μπορεί όντως να υπάρξει και "μεταφυσική"διάσταση σε κάποια όνειρα, αν και θεωρώ ότι αυτά είναι σπάνια.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.