s
Αν σας δινόταν η ευκαιρία... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 185

Re: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...

Εγω θα ήθελα να ήμουν Θυληκό σκυλί Χάσκι και να έσερνα έλκυθρα στις παγωμένες χώρες του Βορρά. Και για να αιτιολογήσω την απάντηση θα σας πω οτι τα Θυληκά Χάσκι ειναι οι "Οδηγοί" στα έλκυθρα. Μπαίνουν πάντα μπρωστά και απο πίσω δένονται τα ασενικά και την ακολουθούν !!! Καλό ???

Συμφωνα με την νεοελληνικη γραμματεια, τα αντικειμενα (εκτος των αλλων), διαχωριζονται σε εμψυχα και αψυχα
    Θα ηθελα να ημουν αεροπλανο! Θα ηθελα να ζω μακρια και ψηλα απο τη γη.
    Γιατι οχι αετος, θα με ρωτησετε!
    Γιατι τα αεροπλανα δεν εχουν αισθηματα, θα σας απαντουσα...

Όνομα:
    Φωτεινή

Κωνσταντινε Τ. χαιρομαι που βρεθηκε αναμεσα μας ενα αρσενικο με αυτογνωσια!:blink1:

Αγγελικη,καλυτερα να προτιμησεις κατι σε ασπονδυλο!Γιατι και τα αεροπλανα παθαινουν βλαβες!Ενω τα ασπονδυλα...δεν μασανε!:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Silia

Σύμφωνα με την πρώτη και αυθόρμητή μου σκέψη (η οποία όπως λέγεται είναι και η πιο σωστή σε αυτές του είδους τις ερωτήσεις), αλλά και σύμφωνα με το διαχωρισμό σε άψυχα και έμψυχα που πρότεινε το μέλος Αγγελική, θα ήθελα να επέστρεφα ξανά στη ζωή, είτε ως παγόβουνο του Ν. Πόλου για να έχω παρέα μου τους Πιγκουϊνους, είτε ως αιλουροείδες της Υπερσαχάριας Αφρικής (βλ. avatar) για να λιάζομαι αρκετά και για να τρέχω γρήγορα!!

:toung:

Φιλικά και Γιορτινά..

may..

Όνομα:
    Μαιρη

Χρυσόψαρο στη γυάλα. Δεν έχει μνήμη, οπότε τίποτα δεν το πληγώνει, δεν έχει ωκεανό, οπότε δεν πονάει για τις ευκαιρίες που υπάρχουν και δεν ειναι δικές του....
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by may
    Σύμφωνα με την πρώτη και αυθόρμητή μου σκέψη (η οποία όπως λέγεται είναι και η πιο σωστή σε αυτές του είδους τις ερωτήσεις), αλλά και σύμφωνα με το διαχωρισμό σε άψυχα και έμψυχα που πρότεινε το μέλος Αγγελική, θα ήθελα να επέστρεφα ξανά στη ζωή, είτε ως παγόβουνο του Ν. Πόλου για να έχω παρέα μου τους Πιγκουϊνους, είτε ως αιλουροείδες της Υπερσαχάριας Αφρικής (βλ. avatar) για να λιάζομαι αρκετά και για να τρέχω γρήγορα!!

Φιλικά και Γιορτινά..

Αρα, δεν θες να εισαι αψυχο αντικειμενο αφου θες και σκεφτεσαι τους πιγκουινους και τα αιλουροειδες!! Μαλλον σαν εμψυχη θα γυρισεις....

Αποδημητικό πουλί. Ταξιδιάρικο. Αυτό θα ήθελα να ήμουν.

Θα ήθελα να ήμουν οπωροφόρο δέντρο. Και γιατί τα δέντρα είναι πολυ όμορφα και ως οπωροφόρο θα χάριζα και τους καρπούς μου στον άνθρωπο.
    Βέβαια εγώ θα τους χάριζα αλλα αυτος που θα τους μαζεύε θα τους πουλουσε!
    εχμ...γι αυτο δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by may

Φιλικά και Γιορτινά..

θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις την απάντησή μου, αγαπητή Αγγελική. Δεν βλέπω να προκύπτει από πουθενά το σχόλιό σου.
    may..

Γουρούνα δεν το συζητώ!!!:bigsmile: Λατρεύω τα αστεία, λαίμαργα και καλοκάγαθα γουρουνάκια είναι από τα αγαπημένα μου ζώα και αργότερα εμάθα πως είμαι γουρούνι και στο κινέζικο και ενθουσιάστηκα. Για κάποιο λόγο όμως που δεν έχω βρει εξήγηση αστρολογικά (δυτικό ή κινέζικο) συμπαθώ πολύ και θαυμάζω το άλογο επίσης για τις ιδιότητες, την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά του.

Page 4 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)