- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 381 to 390 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
05-10-2006, 02:59 PM #381
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!
το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....
-
05-10-2006, 03:01 PM #382
-
06-10-2006, 10:26 AM #383
OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!
Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα??
Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??
may..
-
06-10-2006, 01:53 PM #384
όπως ετοιμάζετε το σωρό με τα απαιτούμενα χαρτιά αναγκαστικά αυτα που ειναι πρώτα καθώς ξεκινάμε το σωρό θα ειναι τελευταία στο στρώσιμο ...
το δεύτερο ειναι το άνοιγμα με τον σταυρό...
ρε παιδιά μήπως έχουμε μπερδευτεί με τα στάδια και τις φορές που ρίχνουμε το κάθε στάδιο ?
γιατί δεν πηγαίνετε στην αρχή που έχουν αναφερθει με τη σειρά όταν ξεκινήσαμε να τα λέμε...
-
06-10-2006, 05:40 PM #385
Αγαπητό Maraki_1975,
σου κάνω παράθεση αυτό το κείμενο που έγραψες σχετικά με το 2ο στάδιο. Δεν βλέπω να έχεις ανεφέρει πουθενά ότι πριν το στρώσιμο κάνουμε σταυρό κ κοιτάμε τα 5-6 φύλλα που βρίσκονται κάτω από το αρχικό, όπως έγραψες στο τελευταίο εικονικό-πραγματικό παράδειγμα που μας έστειλες για να μελετήσουμε. Εκεί βρίσκεται η απορία μου. Πότε κόβεις πρίν ή μετά το σταυρό?? Μετά μαζεύεις τα φύλλα (τουβλάκια) τυχαία ή με κάποια σειρά?? Ποια είναι η σειρά?? Γιατί στο παραπάνω κείμενο αναφέρεις το στρώσιμο κ όχι το σταυρό που είδα ότι έκανες στο "προ - στάδιο" του 2ου σταδίου.
Δεν έχω άλλη απορία επί της διαδικασίας, σου το ορκίζομαι!!may..
-
07-10-2006, 03:22 PM #386
Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο!
:bigsmile:
-
09-10-2006, 02:20 PM #387
-
09-10-2006, 02:38 PM #388
Καλησπέρα, παιδιά η μέθοδος αυτη δίνει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες και μην απογοητεύστε θα την μάθετε σιγα- σιγά ειναι τόσα πολλά που θα μάθετε με τον καιρό αλλά κι εγω όσο καλή θέληση και να έχω δεν ειναι και το πιο εύκολο να προσπαθώ να σας εξηγώ απο τον υπολογιστή ...δεν έχετε εικόνα κινούμενη μπροστά σας για να βλέπετε τις κινήσεις που κάνουμε οπότε πρέπει να ειναι σαφέστατη η περιγραφή μου και ταυτόχρονα εσείς να καταλάβετε αυτο που εγώ γράφω ...
εντάξει απώλειες θα έχουμε !!!
δεν βλέπω όμως να κάνετε προσπάθεια για ερμηνεία !!!
περιμένω!!!
-
09-10-2006, 03:17 PM #389
Μαράκι εγω που έρχομαι συχνά στην πόλη σου θα σε επισκευτώ για tet a tet ρίξιμο, γιατί ούτε καταλαβαίνω, ούτε έχω χάρισμα ανάγνωσης χαρτιών. :bigsmile:
-
10-10-2006, 12:04 AM #390
Για να καταλαβω...στο 3ο σταδιο δηλαδη τα χαρτια αντι να πανε προς τα κατω πανε προς τα πανω???μονο αυτη την ιδιαιτεροτητα εχει σωστα?εγω θελω να ρωτησω και κτ αλλο..στο 2ο σταδιο τα χαρτια που χρειαζονται για να καπακωσουμε τα φυλλα του σταυρου και οσα φυλα μας ενδιαφερουν,τα περνουμε απο την κατω πλευρα της τραπουλας ? και κατι τελευταιο...συνολικα ολες οι φορες που ριχνουμε την τραπουλα ειναι 7 σωστα?3φορες στο πρωτο ,1στο δευτερο και 3φορες στο τριτο σταδιο?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.