- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 381 to 390 of 711
Thread: Παρόντες και παρούσες...
-
01-09-2008, 05:51 PM #381
Re: Παρόντες και παρούσες...
Καλό μήνα και σε σένα! Μήπως κάνεις τις ερωτήσεις σου σε λάθος ενότητα; Διαφορετικά, έπεσες λογικά στο διάστημα που πολλοί λείπαμε διακοπές. Βέβαια, ενδεχομένως να μην ξέρει κάποιο μέλος να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς (απίθανο είναι, αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό). Καλή συνέχεια και με λίγη υπομονή και αρκετό ψάξομο στα φόρουμ του myhoroscope θα σε κάνουν να βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου. :bigsmile:
-
01-09-2008, 05:55 PM #382
Ελάχιστες φορές λείπω μεγάλο διάστημα και μου βγάζει το μνμ ότι έχω να ποστάρω καιρό :toung:
Καλό μήνα σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ, καλό φθινόπωρο και τα κεφάλια μέσα από εδώ και πέρα.
-
01-09-2008, 06:24 PM #383
Καλό μήνα επίσης
Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:
Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.
Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
02-09-2008, 09:43 AM #384
Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:
Στον Σκορπιό. Σου λέει κάτι ?
Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.
Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια![/QUOTE]
Φυσικά κι έχει δίκιο, αλλά αν και δεν είναι το σημείο κατάλληλο να σε πληροφορήσω ότι οι ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες και μάλιστα τι μπορεί να σημαίνει ένας συνδιασμός οίκων και πλανητών.
Πίστεψέ με δεν προσπαθώ να μαζέψω διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις.
Την γνώμη κάποιων πολύ πιο διαβασμένω ζητούσα για να μπορέσω κι εγώ να έχω τα δικά μου συμπεράσματα κι αποτελέσματα σε θέματα που όπως αρχικά δήλωσα είμαι αρκετά νέα στον χώρο της αστρολογίας.
Ευχαριστώ
-
12-10-2008, 02:33 PM #385
HELLO!!!:worried:
-
13-10-2008, 01:19 AM #386
Γεια σου και σενα!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-10-2008, 02:47 PM #387
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
19-10-2008, 03:00 PM #388
επειδή όπως λένε "ποτέ δεν είναι αργά"......είπα να περάσω να δώσω κι εγώ το παρόν......
σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια
-
22-10-2008, 05:43 PM #389
Παρουσα!!!!
-
21-11-2008, 02:17 PM #390
Παρούσα κι εγώ!!! Αν και λείπω συχνά και για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω δουλειάς, είμαι ένθερμη υποστηρήκτρια!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.