s
Παρόντες και παρούσες... - Page 39
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 39 of 72 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... LastLast
Results 381 to 390 of 711

Re: Παρόντες και παρούσες...

Quote Originally Posted by ANGIEM View Post
    Καλό Μήνα κι από εμένα !!!!
    Δίχως να θέλω να γκρινιάξω πρωτομηνιάτικα, θέλω να ρωτήσω γιατί δεν παίρνω απάντηση στις ερωτήσεις μου ποτέ ?
    Καλό μήνα και σε σένα! Μήπως κάνεις τις ερωτήσεις σου σε λάθος ενότητα; Διαφορετικά, έπεσες λογικά στο διάστημα που πολλοί λείπαμε διακοπές. Βέβαια, ενδεχομένως να μην ξέρει κάποιο μέλος να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς (απίθανο είναι, αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό). Καλή συνέχεια και με λίγη υπομονή και αρκετό ψάξομο στα φόρουμ του myhoroscope θα σε κάνουν να βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου. :bigsmile:

Ελάχιστες φορές λείπω μεγάλο διάστημα και μου βγάζει το μνμ ότι έχω να ποστάρω καιρό :toung:

Καλό μήνα σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ, καλό φθινόπωρο και τα κεφάλια μέσα από εδώ και πέρα.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Καλό Μήνα κι από εμένα !!!!
    Καλό μήνα επίσης

Δίχως να θέλω να γκρινιάξω πρωτομηνιάτικα
    Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:

Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.

Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Πού έχεις τη Σελήνη σου είπες? :toung:

Στον Σκορπιό. Σου λέει κάτι ?

Στις αστρολογικές απορίες σου τώρα μαλλον το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο που θα εξετάσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα θέματα που σε απασχολούν, παρά να προσπαθείς να μαζέψεις διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις από τα μέλη που στο κάτω-κάτω δεν μπορείς να ξέρεις πάντα και την εγκυρότητά τους.

Η Αστρολογία άλλωστε είναι μία συνδυαστική επιστήμη και το αποτέλεσμα οφείλει να παίρνει υπ' όψη του πάρα πολλές παραμέτρους. Καλή συνέχεια![/QUOTE]

Φυσικά κι έχει δίκιο, αλλά αν και δεν είναι το σημείο κατάλληλο να σε πληροφορήσω ότι οι ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες και μάλιστα τι μπορεί να σημαίνει ένας συνδιασμός οίκων και πλανητών.
    Πίστεψέ με δεν προσπαθώ να μαζέψω διάσπαρτες αποσπασματικές απόψεις.
    Την γνώμη κάποιων πολύ πιο διαβασμένω ζητούσα για να μπορέσω κι εγώ να έχω τα δικά μου συμπεράσματα κι αποτελέσματα σε θέματα που όπως αρχικά δήλωσα είμαι αρκετά νέα στον χώρο της αστρολογίας.
    Ευχαριστώ

HELLO!!!:worried:

Γεια σου και σενα!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    jo

επειδή όπως λένε "ποτέ δεν είναι αργά"......είπα να περάσω να δώσω κι εγώ το παρόν......
    σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια

Παρουσα!!!!

Παρούσα κι εγώ!!! Αν και λείπω συχνά και για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω δουλειάς, είμαι ένθερμη υποστηρήκτρια!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

Page 39 of 72 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)