- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 361 to 370 of 420
-
28-10-2008, 09:22 PM #361
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Πιστεύω οτι υπάρχει μία δικαιοσύνη που αποδίδεται απο το σύμπαν και οι νόμοι που την διέπουν είναι πολύ ανώτεροι απο τα ανθρώπινα μέτρα. ¶λλωστε το σύμπαν έχει τον τρόπο του να εξομαλύνει τυχόν ανισσοροπίες. Η εκδίκηση τώρα είναι είναι καθαρά ανθρώπινη εκφραση και πολλές φορές η αγωνιώδης προσπάθεια μας να καθορίσουμε την μοίρα μας. Σε ψυχιατρικό επίπεδο οι επεκτάσεις είναι πάρα πολλές. ¶λλες φορές γινόμαστε υπερβολικοί γιατί δεν έχουμε μάθει να χάνουμε, άλλες γιατί δεν διδαχθήκαμε τις σχέσεις αιτίας και αποτελέσματος γύρω μας. ¶λλες πάλι γιατί μας αρέσει να το παίζουμε θύματα μέσα μέσα. Υπάρχουν βέβαια και οι φορές που όντως γινόμαστε θύματα καταστάσεων και ανθρώπων τους οποίους αξιολογήσαμε τελείως λάθος (Πέσαμε έξω βρε αδελφάκι μου). Ε! εγώ έχω ένα μότο: Ασε τους ανθρώπους να βρούν την τύχη τους παράτω. Την αρνητική ενέργεια δεν πρέπει ούτε να την κρατάμε ούτε να την επιστρέφουμε πίσω. Πρέπει απλός να την αφήνουμε να φεύγει!
-
29-10-2008, 02:30 AM #362
αγαπητή starfish,
εννοείται πως δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και σ'ευχαριστώ που ήσουν και τόσο ευγενική.Απλά θα ήθελα να σου εξηγήσω κάτι μιας και έχουμε πιάσει αυτό το θέμα.Πρώτον ποτέ δεν είπα πως είμαι αγία ή μη εκδικητική.Αυτό δεν το ξέρω ακόμα ούτε εγώ.Μέσα από τις καταστάσεις(στην πράξη) αποδεικνύεται τελικά το τί είσαι.Μπορεί να λες και να νομίζεις χίλια δύο και όμως όταν βρεθείς σε κάποια κατάσταση να σε εκπλήξει ο εαυτός σου.Δεύτερον, σε σχέση με αυτό που αναφέρθηκα ότι το σύμπαν θα πράξει το σωστό δεν βασίζεται αυτό που λέω στην εκδίκηση αλλά σε κοσμοθεωρία.Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία που έχω για τη ζωή και έτσι εκφράζω τις σκέψεις μου και τις πράξεις μου,σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο.Πιστεύω ότι υπάρχει αλληλεπίδραση με το σύμπαν ή ότι είναι εκεί πάνω.Να ξέρεις ότι έτσι έγινα καλά-διότι ήμουν ξεγραμμένη-,σκεπτόμενη ότι μπορώ στέλνοντας ενέργεια και πιστεύοντας το να το πετύχω.Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
-
29-10-2008, 04:55 PM #363
Η εκδίκηση μου έχει ακρίβεια χειρουργικού εργαλείου ...... την κατάλληλη στιγμή εκεί που πονάει εξαιρετικά πόλύ!
-
29-10-2008, 08:52 PM #364
Την καλησπέρα μου σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τα ευχαριστώ και να πω οτι χαίρομαι πολύ που η δημοσίευση βρήκε ανταπόκριση.
Παύλο να υποθέσω πως είσαι όντως χειρούργος? Εσεις οι λέοντες είστε όντως εκδικητικές φύσεις; ή τα στατιστικά μου στοιχεία είναι λίγα για να είναι ασφαλή?
-
29-10-2008, 10:28 PM #365
-
30-10-2008, 04:22 AM #366
Παύλο, όταν θέλω το πετυχαίνω κι εγώ αυτό και αν και μέσα μου πανηγυρίζω έξω μου δείχνω ατάραχη και...οσία....όμως αν βρεθει και άλλος χειρούργος και χειρουργήσει εσένα ανάλογα με τι θα πιστεύει ότι του έχεις κάνει.:scared:........?
Εγώ πάντως δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό....διαλύομαι...και έπειτα σκέπτομαι...... και τι θα κερδίσω μαχόμενη έτσι....ξέρεις καμιά φορά υπάρχει και θεός και η ανταπόδωσή του σε ότι κάνουμε είναι αυτή που αξίζει σε κάθε περίπτωση στη ζωή...:bigsmile:
-
30-10-2008, 04:42 AM #367
-
30-10-2008, 04:45 AM #368
σας είπα ότι αναθεώρησα?
-
30-10-2008, 04:47 PM #369
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα κακό για τους λέοντες. Μερικοί απο τους καλύτερους φίλους και συνεργάτες μου είναι λέοντες. Η ερώτησή μου είχε καθαρά χαρακτήρα πειράγματος. Αλλωστε σαν βιολόγος διδάχθηκα αρκετά νωρίς στα αμφιθέατρα οτι οι πράξεις μας (και οχι μόνο) είναι αποτέλεσμα του γονιδιώματος (ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ) και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αυτό αναπτύσσεται και υπάρχει. (φαινότυπος=γενότυπος+περι άλλον).(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ=Φίλοι, οικογένεια, δάσκαλοι, εραστές.....κτλ, κτλ......)
Εχω δεί ανθρώπους να αναζητούν παράλογες εκδικήσεις για ουσιαστικά επουσιώδεις λόγους (υποκειμενικό κρητήριο). Και φυσικά για να μην βγάλω την ουρά μου απ' έξω έχω μπει και εγώ στον πειρασμό, και πολλές φορές έκανα και το επόμενο βήμα. Ενα καλό βιβλίο που διαπραγματεύεται όλα αυτά τα ζητήματα (καλό-κακό-εκδίκηση-ανθρώπινη φύση) και το οποίο διαβάζω αυτό τον καιρό είναι το "ο διά-βολος και η δεσπινίδα Πρίμ του Coelo. Μια διασκευή του γνωστού παραμυθιού της κοκκινοσκοφίτσας -η οποία πέρνει τον άλλο δρόμο παρά τις υποδείξεις της μαμάς της- και τελικά εκδικήται τον λύκο. Μήπως τελικά ο λύκος ήταν το θύμα και όχι ο φταίχτης??????? Και ένα ακόμα ερώτημα: Όταν γυρεύουμε εκδίκηση μήπως τελικά αποδεικνύουμε άθελα μας οτι έχουμε περισσότερα κοινά με τον δυνάστη μας απο όσα θέλουμε να πιστεύουμε??? (Είμαστε και εμείς ικανοί για το κακό, και ικανοί να αδικήσουμε κάποιον εκει έξω) Θα ήθελα πολύ να μάθω γνώμες.
-
30-10-2008, 05:08 PM #370
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.