s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 37
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 37 of 47 FirstFirst ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... LastLast
Results 361 to 370 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

συνεχίζω με το δεύτερο στάδιο , ξεκινώντας απο τον σταυρό και μετά το στρώσιμο ...
    Attachment 77

πάμε να δούμε αναλυτικά αυτο το 2ο στάδιο ...Attachment 78

έτοιμο και το 3ο στάδιο , μετά απο αυτο θα έχουμε κατλάβει συνολικά τι μέλλει γενεσθαι οκ?

λοιπόν περιμενω ερμηνείες ...αλλά θέλω πραγματικά να το προσπαθήσετε χωρίς δισταγμούς ...θα ειναι όλη η εβδομάδα δικιά σας για να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε το ρίξιμο ...και μετα θα σχολιάσουμε μαζί και στο τέλος θα σας πω κι εγω την ερμηνεία ...

καλή επιτυχία , θυμηθείτε δεν κάνουμε μεμονωμένη ερμηνεία κάνουμε ερμηνεία σε συνολική εικόνα !!!
    φυσικά επειδή αυτη την στιγμή κάνουμε προσπάθεια για να δούμε αν έχετε καταλάβει τον τρόπο που ρίχνουμε ειναι σημαντικές και οι μεμονωμένες ερμηνείες Attachment 79

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

Λοιπον μαρακι θα κανω μια προσπαθεια να αναλυσω το πρωτο σταδιο..αν και φοβαμαι οτι θα πω ασχετα..λοιπον...
    1η φορα:Λογω μιας χαρουμενης πορτας στο χωρο της δουλειας θα εχεις αντιδικιες με ενα κπ ατομο.Επειτα θα κανεις κρεβατι με κπν καστανο σκουρο(2σπαθι) αφου πρωτα θα εχουν προηγηθει λογια που εσυ θα σκεφτεσαι πολυ..Θα ερθουν ευκαιριες για χρήματα σε σενα ομως εσυ δεν θα τα κοιτας γιατι θα εχεις ξεσηκωθει για κατι και θα ερθει ξαφνικα στη ζωη σου ενα μελαχρινο ατομο που θα φερει τα πανω κατω και να φανταστεις οτι θα χαιρεσαι κιολας..(αχ ρε μαρακι..προσεχε τον τον ατιμο...ειναι μεγαλος καζανοβας!!;p) στο τελος κιολας ο μελαχρινος δεν θα κοιταει καθολου το δρομο σου..
    ΠΑΜΕ ΣΤΗ 2η ΦΟΡΑ:βλεπω ξανα μια χαρουμενη πορτα /αγορα ακινητου ,μια πρωινη ωρα θα γινουν λογια με κπν..Ομως εσυ ουσιαστικα οσο αναφορα τα λεφτα δεν δινεις σημασια και στο τελος σε βλεπω μονη..
    ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΦΟΡΑ:Πανω απ ολα κοιτας το μελλον σου το πεπρςωμενο σου και την καρδια σου..θα γινουν λογια για αγορα ακινητου /χαρουμενη πορτα και τελος σκεφτεσαι αυτο που εισαι ετοιμη να κανεις αλλα μαλλον ξεχνας οτι ειναι πρωινη ωρα...
    ΜΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ...
    ΥΓ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ...ΔΕΞΙΑ..
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΕΓΩ 3-4ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΤ ΑΛΛΟ..μου εξηγεις λιγο αυτο με τις φιγουρες που βλεπουν δεξια η αριστερα και αυτο με τους ασσους τους αναποδους π.χ.???δεν τα εχω καταλαβει..

Quote Originally Posted by marina6 View Post
    ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΤ ΑΛΛΟ..μου εξηγεις λιγο αυτο με τις φιγουρες που βλεπουν δεξια η αριστερα και αυτο με τους ασσους τους αναποδους π.χ.???δεν τα εχω καταλαβει..
    καλησπέρα , καταρχην δεν πρόκειται να σου πω αν έχεις κάνει σωστά την ερμηνεία γιατί απλά περιμένω και κάποιοι άλλοι να προσπαθήσουν να κάνουν την ερμηνεία τους ...όσον αφορά τις φιγούρες σαφώς και δεν κοιτούν όλες προς μια μεριά , πρόσεξε καλά την τράπουλα δεν κοιτούν όλες οι φιγούρες στην ίδια μεριά ...
    όταν κοιτάμε κάτι του δίνουμε μεγαλύτερη σημασία , μας ενδιαφέρει περισσότερο , αντιθέτως όταν δεν κοιτούμε κάτι αλλά το έχουμε ρίξει πίσω μας αυτο μας δείχνει κάποια πράγματα τα οποία είτε θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω μας ή κάτι που το έχουμε προσπεράσει και δεν μας επηρεάζει τόσο πολυ ή εμείς δεν του δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία...
    όσον αφορά τους άσσους έχω εξηγήσει απο την αρχή όταν μιλούσαμε για την ερμηνεία των χαρτιών ότι η εξήγηση του ανάποδου έχει να κάνει με κάποια καθυστέρηση εκτός αν έχει άλλη σημασία π.χ. ένας άσσος κούπα ανάποδος μπορεί να σημαίνει εναν δεσμό - επίδεσμο ή μπορεί να σημαίνει μια προηγούμενη σχέση αναλόγως πως θα πέσει ....ο άσσος σπαθί που γενικά δηλώνει την επιτυχία όταν θα πέσει ανάποδα μας δηλώνει μια επιτυχία που καθυστερεί ή δεν ειναι ακριβώς αυτο που θα θέλαμε ...
    όλα αυτα βέβαια αν πας στην αρχή που κάνω την εξήγηση των χαρτιών θα τα βρείς ...
    πάντως ευχαριστω για την προσπάθεια ...
    φιλάκια

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

Mαρακι δεν γινεται να μου απαντησεις με μαιλ αν τα ειπα σωστα???pls...

Maraki
    Στο τριτο σταδιο στο παραδειγμα που εδωσες εχει γινει καποιο λαθος.Στη 2η φορα του ξεκαθαρισματος εχεις βαλει 2 φορες τον ρηγα Μπαστουνι ενω ο ενας ειναι Σπαθι προφανως και ο αλλος Μπαστουνι.Επισης αν θυμαμαι καλα σε αυτο το σταδιο ειχες πει οτι περα απο τα δικα μας χαρτια-που μας αφορουν-κραταμε τον Ασσο κουπα και τον Ασσο καρω.Εσυ ειδα οτι εχεις κρατησει στο τελευταιο μερος του 3ου σταδιου και τον Ασσο σπαθι.Γιατι?

Όνομα:
    Silia

Αγαπητό Maraki_1975,

καλημέρα καi σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!! Καλά κάνεις κ δεν δίνεις την ερμηνεία, θέλω κ εγώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου..

Σε παρακαλώ όμως.. Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??

Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σου κείμενα, δεν έχω βγάλει άκρη... :embarrest :embarrest

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975.
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Αγαπητό Maraki_1975,

Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??
    Kαλημερα!

Θα ηθελα και εγω βοηθεια για το 3 σταδιο. Μπορει καποιος να μου γραψει αναλυτικα τη διαδικασια ή να μου πει μου να την βρω γιατι δεν την βρισκω...

Ευχαριστω

Page 37 of 47 FirstFirst ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)