- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 351 to 360 of 420
-
30-09-2008, 03:52 PM #351
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Για το τελευταίο έχεις δίκιο το κάθε μυαλό μπορεί να παραποιήσει ή να εκλαμβάνει όπως το εξυπηρετούν και ανάλογα με την "παιδεία" που έχει αλλά starfish πιστεύω αυτός που έχει τη δύναμη και την ανωτερότητα να συγχωρεί σημαίνει ο,τι αγαπά τον συνάνθρωπό του με την έννοια που δίδαξε ο Χριστός χωρίς εγωισμό και με ιδιοτέλεια.Γιατί μόνο τότε έχεις τα κότσια να συχωρέσεις όταν κοιτάς τα προσωπικά σου συμφέροντα δε συγχωρείς παραβλέπεις!!!
Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
30-09-2008, 04:10 PM #352
[QUOTE=ΑΡΙΔΗΛΗ;65995]Για το τελευταίο έχεις δίκιο το κάθε μυαλό μπορεί να παραποιήσει ή να εκλαμβάνει όπως το εξυπηρετούν και ανάλογα με την "παιδεία" που έχει αλλά starfish πιστεύω αυτός που έχει τη δύναμη και την ανωτερότητα να συγχωρεί σημαίνει ο,τι αγαπά τον συνάνθρωπό του με την έννοια που δίδαξε ο Χριστός χωρίς εγωισμό και με ιδιοτέλεια.Γιατί μόνο τότε έχεις τα κότσια να συχωρέσεις όταν κοιτάς τα προσωπικά σου συμφέροντα δε συγχωρείς παραβλέπεις!!![/QUO
αγαπητο μελος αναλογα τι ειναι αυτο που θα συγχωρεσεις....μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι ....
φιλικα
-
27-10-2008, 03:12 PM #353
Θα σας πω κάτι.Εγώ είχα μια σχέση 8 χρόνια από τα 17 μου.Απλά έτυχε και ταιριάξαμε.Οπως καταλαβαίνετε τόσα χρόνια οι δεσμοί ήταν άλλοι και γίναμε σαν οικογένια.Τα τελευταία 3 χρόνια όμως εγώ είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήμουν στο πέρα δόθε με τα νοσοκομεία και τις θεραπείες.Θέλω όμως να τονίσω ότι ποτέ δεν κλαιγόμουν γιατί δεν είναι στη φύση μου και αν με έβλεπε κάποιος χωρίς να του το πω δεν θα το καταλάβαινε.Το τελευταίο 6μηνο της σχέσης μας είχαμε απομακρυνθεί λιγάκι και ενώ του είχα επισημάνει ότι αν δεν θέλει να συνεχίσουμε να μου το πει να συνεχίσω κι εγώ τη ζωή μου και αυτός μου έλεγε '' όχι μα τί είναι αυτά που λες και δε βλέπεις εδώ με το μαγαζί,είμαι συνέχεια,να περάσει το καλοκαίρι και θα χαλαρώσουν τα πράγματα,δεν θέλω να χωρίσουμε''Για να μην τα πολυλογω αρχές Σεπτέμβρη τον έπιασα με άλλη και από τότε δεν έχει κάνει καμία κίνηση να με πάρει να ζητήσει συγνώμη κπλ.Βασικά, και τι να μου πει μετά απ'αυτό το σκηνικό..Φυσικά κι εγώ δεν τον πλησίασα ούτε τον πήρα τηλ.Οταν σας λέω παιδιά δεν έκανα τίποτα δεν έκανα τίποτα!Ούτε να φωνάξω ούτε να τον βρίσω.Απλά έφυγα.Απόρισα κι εγώ με την ψυχραιμία μου.Σε 10 μέρες τελείωνε η δουλειά μου και έφυγα και ήρθα Αθήνα να δουλέψω.Αποφάσισα να φύγω, λείπω 1,5 μήνα τώρα.Η εκδίκιση μου πέρασε από το μυαλό για να πω την αλήθεια.Αλλά πιστεύω ότι η μητέρα φύση,το σύμπαν τιμωρεί πιο αυστηρά από μας.Αυτό όλο το πράγμα δεν έχει ξεσπάσει.Και το ότι δεν ξεκατινιαστήκαμε πιστεύω ότι τον τρώει πολύ άσχημα,διότι όσο ας υποθέσουμε ότι δεν σ'ενδίαφέρει ένας άνθρωπος ερωτικά,μόνο το δέσιμο τόσων χρόνων σε συνδιασμό με το πως φέρθηκε δε νομίζω να μην τον έχουν ''φρικάρει''.Πείτε μου εσείς τι θα μπορούσα να κάνω παραπάνω?Δε νομίζεται ότι αυτό είναι βασανιστηκό αρκετά?Αφήστε που με έχει χάσει ούτε ξέρει που είμαι.Και να μην αντιδράσω και καθόλου?Θα ήθελα τη γνώμη σας..
Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
-
27-10-2008, 04:45 PM #354
Σωστά συμπεριφέρθηκες κατά τη γνώμη μου. Η αδιαφορία είναι ο καλύτερος τρόπος εκδίκησης.
Πιστεύω ότι θα τον καίει πολύ, το ότι δεν έτρεξες πίσω του σαν οικόσιτο.. Εκτός και αν επιδίωξε να χωρίσετε κατ΄αυτόν τον τρόπο, για να μη σ΄αντιμετωπίσει κατάματα..
Με αγάπη
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
27-10-2008, 06:44 PM #355
έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες να κάνεις...γιατί οι ¨Ανθρωποι όσο και πληγωμένοι έτσι φαίρονται...δεν έχει σημασία αν αυτός έχει ή όχι φρικάρει...σημασία έχει ότι στάθηκες "δίπλα σου" μέσα σε όλη τη δυναμή σου...πόσο σημαντικό Δώρο έκανες στον εαυτό σου...Το σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται γιατί άγκιξες ουρανό...!!!!!!!!!
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
27-10-2008, 09:32 PM #356
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας.Γενικότερα για το θέμα εκδίκησης έχω να πω ότι καλό είναι να κάνει κανείς κάτι με το οποίο θα αισθάνεται μετά καλά με τον εαυτό του, ό,τι και να'ναι αυτό.Αρκεί να τον εκφράζει.Εγώ για παράδειγμα αισθάνομαι τόσο καλά με τον εαυτό μου δεν μπορείτε να φανταστείτε που βρέθηκα εγώ και που αυτός.... και στα δικά μου μάτια και στα δικά του.Και αυτό λειτουργεί σα φάρμακο στο να το ξεπεράσω διότι κακά τα ψέματα είναι μια δύσκολη κατάσταση ακόμα για μένα.Με την όποια πείρα έχω θα μπορούσα να πω ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου.Κι έτσι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να το κλονίσει αυτό.
Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.
-
27-10-2008, 10:11 PM #357
Προχώρα Μαράκι μου
στη ζωή σου θα βρείς σίγουρα κάτι καλύτερο και θα ευγνωμονείς το Θεό που έφυγες έτσι από δίπλα του σαν "κυρία"!
Οπως λες και συ θα τιμωρηθεί όπως του πρέπει μην δηλητηριάζεις τη ψυχή σου με τέτοιες σκέψεις έκανες αυτό που σε πρόσταξε η καρδιά σου.
Ο τύπος δεν άξιζε και φάνηκε γιατί σε πρόδωσε στην πρώτη σου ατυχία αντί να σταθεί και να σε στηρίξει "λάκισε" Ας πάει στο καλό !!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
28-10-2008, 12:13 AM #358
Enas tavros pote sthn pragmatikothta den sygxwrei kai den xehna... H megalyteri ekdikisi gia mena einai na mporeseis kai na "gyriseis" thn plath. Epishs niwthw apistefth anakoufish otan katafernw na "nevriasw" ton allon... Na tou metadwsw to thymo pou prokalese... Movoro oxi , psyxofthoro nai.
-
28-10-2008, 12:16 AM #359
αγαπητή φίλη peponi96, γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες.
Εκτός του ότι είναι όρος του site, είναι και κουραστικό να διαβάζουμε greeklish.
Φιλικά,
Αγγελική!:bigsmile:
-
28-10-2008, 04:25 PM #360
Με αφορμη αυτα που γραφεις [και επικροτω κι εγω ως συμπεριφορα], θα κανω παλι τον δικηγορο του διαβολου! :bigsmile::nuts:
Εαν θελουμε να λογιζομαστε "ανωτεροι", "σωστοι", "καλυτεροι" και μη εκδικητικοι, τοτε, θα επρεπε να μην τιθεται καν θεμα εκδικησης! Ουτε σαν δευτερη σκεψη στο πισω μερος του μυαλου! Οταν καποιος δεν εκδικειται ο ιδιος, αλλα αφηνει την εκδικηση / τιμωρια στα "χερια" του συμπαντος, της ζωης κλπ. απλως νιπτει τας χειρας του! Καποιος ή κατι αλλο -σε ικανοποιει να σκεφτεσαι- θ αναλαβει να πραγματωσει, αυτο που ισως θα εκανες εσυ! Καποιος αλλος θα βαρυνει το καρμα του [για οσους το πιστευουν] ή την ψυχη του παιρνοντας εκδικηση για λογαριασμο σου, εστω και χωρις να το ξερει! Για τους ανθρωπους που ειναι κατα της εκδικησης [και ειναι απολυτο δικαιωμα τους βεβαιως] η φραση "η καλυτερη εκδικηση ειναι ...." [η αδιαφορια / το να εισαι ευτυχισμενη-ος κλπ.] θα επρεπε να ειναι κοκκινο πανι! Αν ειμαι κατα της εκδικησης, δεν κοιταζω πισω μου καθολου. Δεν αναρωτιεμαι ουτε νιωθω οποιαδηποτε ικανοποιηση για οτιδηποτε ασχημο συμβει στον αλλον [και το θεωρησω αποδοση συμπαντικης δικαιοσυνης]. Ουτε λυπη και απορια αν ολα του πανε καλα [που ειναι η συμπαντικη δικαιοσυνη?]!
**Τα παραπανω δεν απευθυνονται σε σενα προσωπικα. Ειναι σκεψεις που προεκυψαν με αφορμη την παραπανω συζητηση.
Κατα τα αλλα ησουν κυρια και μπραβο σου!!!:bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.