- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Τι ζώδιο είστε
- Voters
- 657. You may not vote on this poll
-
Κριός
49 7.46% -
Ταύρος
42 6.39% -
Δίδυμοι
49 7.46% -
Καρκίνος
69 10.50% -
Λέων
65 9.89% -
Παρθένος
55 8.37% -
Ζυγός
56 8.52% -
Σκορπιός
69 10.50% -
Τοξότης
56 8.52% -
Αιγόκερως
43 6.54% -
Υδροχόος
48 7.31% -
Ιχθύς
56 8.52%
Results 341 to 350 of 393
-
22-10-2008, 01:01 AM #341
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Σε αυτό το σημείο εχω διαφωνία. Και εμένα ο ωροσκόπος μου είναι αιγόκερως αλλά και το ηλιακό μου είναι αιγόκερως. Δεν μου φέρνει αυτό κάποιο πρόβλημα απλά με κάνει πιο προσγειωμένη. Κανένα ζώδιο ή και πλανήτης δεν φέρνει δυσκολίες, απλά υποδηλώνει διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες.
Μην κολλάς σε γενικεύσεις. Ναι μεν λέμε ότι τα Κρόνια χαρακτηριστικά είναι πιο αυστηρά, αλλά προτιμούμε να μας χαιδεύουν ή να ξέρουμε πού βαδίζουμε;:bigsmile:
-
22-10-2008, 01:19 AM #342
Αυτό που λές το εχώ παρατηρήσει και εγώ είμαι οντώς αρκέτα προσγειώμενη, αλλά ωρές-ωρές πιστεύω ότι ειμαί πολύ περισσοτερο προσγειωμένη από όσο θα επρέπε! Πιστεύω πως στη ζωή ορισμένα πραγμάτα πρέπει να τα βλέπείς και λίγο στην πλάκα να μην τα παίρνεις ολά τόσο σοβάρα και απορώ που ενώ εχω ενα ζωδίο που ειναί πιο αισίοδοξο και άλλους 3 πλάνητεσ σ' αυτό (Ουράνο,Κρόνο και Ερμή) ειμαί τοσό πολύ ρεαλίστρια!
-
22-10-2008, 01:27 AM #343
Δεν υπάρχει -κατά τη γνώμη μου- αυτό που λες "πιο προσγειωμένη από όσο πρέπει". Κάθε περίσταση επιβάλλει διαφορετικές αντιδράσεις, άλλοτε ρεαλιστικές ως κυνικές και άλλοτε πιο ελαφριές. Ούτε υπάρχει μέτρο στο πόσο είναι η επιτρεπτή σοβαρότητα και πότε ξεπερνάει τα όρια.
Κανείς μας δεν είναι 24/7 μες τη σοβαρότητα!:bigsmile:
-
22-10-2008, 01:40 AM #344
Δεν θέωρώ οτι είμαι υπερβολικά σοβαρή, απαισιόδοξη και ευαίσθητη θέωρω οτι είμαι και αυτά είναι ένα πολύ έντονα χαρακτηριστηκά επάνω μου που νομιζω ότι ωφείλονται στον ωροσκόπο μου!
-
22-10-2008, 08:19 AM #345
Δεν έχεις μόνο τους τρεις πλανήτες, έχεις και ένα "Φως", όπως αποκαλείται παραδοσιακά ο Ήλιος. Ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και ενδυναμώνει, όσο να'ναι, τα κρόνια χαρακτηριστικά. Βέβαια, ο Ήλιος σου κάνει και σύνοδο με τον Ουρανό και αποκτά έτσι και άλλα χαρακτηριστικά που κάποια εν μέρει ταιριάζουν με αυτά του Κρόνου ενώ άλλα είναι τελείως αντίθετα. Σχηματίζουν αυτά τα τρία σώματα τη λεγόμενη "γέφυρα" και δημιουργούν τη σύνθεση που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σου. Γενικά να έχεις στο νου σου ότι η αστρολογία στηρίζεται στη σύνθεση και ότι ναι μεν για την περιγραφή του εαυτού σου βασικά είναι ο Ήλιος, η Σελήνη και ο ωροσκόπος, αλλά το σύνολο του ωροσκοπίου σου είναι αυτό που θα σε περιγράψει τελικά.
Και με την ευκαιρία, απέναντι ακριβώς από τον Τοξότη είναι το ζώδιο των Δίδυμων και όχι του Ταύρου. Και από ό,τι είδα, δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να καταλάβεις το νόημα της αστρολογίας, αν εμβαθύνεις λιγάκι :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-10-2008, 11:34 AM #346
Γνώριζω πολύ καλά τις οψείς στο ωροσκόπιο μου,ποιες απο αυτές ειναι θετικές και ποιες είναι αρνητικές!Γνωρίζω έπισης οτι απέναντι από το ζώδιο μου είναι ο διδιμός και ότι ο ταυρός σχηματιζει με τον τοξότη γώνια 150 μοιρών. Αυτό που με δυσκολεύει ιδιαίτερα είναι να εξηγήσω αυτές τις οψείς τι θετικό και τι αρνητικό προκύπτει απο καθέμια από αυτές!Για παράδειγμα ποιά ειναι τα κρόνια χαρακτηριστηκά (υποθέτω πως παρόλο που είναι θετική η οψή της συνόδου τα κρονία χαρακτηριστηκά δεν είναι και πολύ καλό που ενδυναμώνονται έτσι δεν είναι και ποια είναι τα χαρακτηριστηκά που ταιριάζουν με αυτά του κρόνου και αυτα που ειναι αντίθετα. Αυτή η συνθέση που λες ειναι που με δυσκολεύει το πως και πόσο η μια όψη ακύρώνει την αλλή!
-
22-10-2008, 12:49 PM #347
Το να μπορέσεις να διακρίνεις το θετικό από το αρνητικό, νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο.
Όσον αφορά τα κρόνια χαρακτηριστικά, εγώ δεν τα βλέπω ντε και σώνει κακά, απλώς δεν βλέπω καλό και κακό. Βλέπω αυτό που είναι και το αναλύω με βάση τις συνθήκες που αυτό συντελείται και προσλαμβάνεται από τον οποιονδήποτε.
Αυτά που σου έγραφα για τον Κρόνο και τον Ουρανό τα στηρίζω στο γεγονός ότι πριν την ανακάλυψη του Ουρανού, ο Κρόνος ήταν ο Κυρίαρχος του ζωδίου του Υδροχόου, είναι αυτό που λέμε ο "παραδοσιακός" κυβερνήτης του ζωδίου. Μετά την ανακάλυψη του Ουρανού, ο τελευταίος κατέλαβε τη θέση του Κρόνου στην κυριαρχία του ζωδίου. Εφόσον ήταν κυρίαρχος ο Κρόνος και τώρα είναι ο Ουρανός, όσο και να έχει εξελιχθεί το ...συλλογικό ασυνείδητο, ο Υδροχόος έχει στοιχεία Κρόνου (διαφορετικά δεν θα τον θεωρούσαν για κανα 2.000 χρόνια κυβερνήτη του Υδροχόου). Από την άλλη όμως υπάρχουν αντιθετικά στοιχεία (πχ Κρόνος/συντήρηση, Ουρανός/ πρωτοπορία).
Το γεγονός ότι σε έναν χάρτη υπάρχουν αντιφατικά στοιχεία είναι λογικό, καθώς και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε πάντα και όλη την ώρα ίδιοι. Εξελισσόμαστε ( ; ), προσαρμοζόμαστε, κάποιες φορές είμαστε έτσι, κάποιες είμαστε αλλιώς, ανάλογα με τις περιστάσεις. Αυτά αποτυπώνει και ο χάρτης.
Έτσι όπως κάποια στοιχεία μας όμως είναι πιο ισχυρά, έτσι και κάποια στοιχεία του χάρτη είναι πιο ισχυρά. Για να διακρίνεις τα ισχυρότερα και να καταλήξεις ότι κάποια όψη πχ είναι ισχυρότερη από μια άλλη πρέπει να συνυπολογιστούν διάφορες παράμετροι.
Για παράδειγμα, ποια είναι η φύση των πλανητών που κάνουν την όψη, ποια είναι η θέση τους σε συνάρτηση με την ποιότητα (παρορμητική, σταθερή, μεταβλητή), το στοιχείο (Φωτιά, Γη, Νερό, Αέρας), το ζώδιο, το είδος της όψης (σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο, κλπ), την μοίρα που βρίσκονται οι πλανήτες, την ενδεχόμενη απόκλιση και κάμποσα άλλα.
Επιπλέον, η αέναη κίνηση των πλανητών σε σχέση με την σταθερή θέση των πλανητών που αποτυπώνεται στον γενέθλιο χάρτη σου, δημιουργεί συνθήκες "ενεργοποίησης" ή "απενεργοποίησης" κάποιων στοιχείων που υποδεικνύονται από τον γενέθλιο, με αποτέλεσμα κατά καιρούς κάτι που ίσχυε να μην ισχύει και το αντίστροφο.
Αν ξεκινήσεις από την αρχή, γιατί δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το επίπεδό σου, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα σου λύνονται οι απορίες και αν σου δημιουργούνται κάποιες μπορείς άνετα να ρωτάς στην ανάλογη ενότητα.
Σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
υπάρχει μια πρακτική συνοπτική των άρθρων που διαβάζοντάς τα ο αρχάριος μελετητής μπορεί να αποκομίσει μια πάρα πολύ καλή ιδέα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-10-2008, 01:46 PM #348
Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο!Παρόλο που μου φαίνεται λίγο βουνό αυτό που μου λές θα κανώ μια προσπάθεία να καταλάβω πως μπορώ να τα συνδυάσω όλα αυτά! Γιατί παρόλο που δεν μου είναι αγνώστα αυτά που μου λες είναι δύσκολο να τα συνδυάσω μεταξύ τους και να καταλήξω καπού!
-
22-10-2008, 01:58 PM #349
-
22-10-2008, 07:02 PM #350
Εκτος αν φας γλιστρα την ωρα που ανεβαινεις και πεσεις!!!:nuts:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.