s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 339
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 339 of 350 FirstFirst ... 239 289 329 335 336 337 338 339 340 341 342 343 349 ... LastLast
Results 3,381 to 3,390 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

καλημέρα είμαι το μέλος synastria το θέμα που θέλω να συζητήσουμε είναι ποια η διαφορα της ηλικακης επιστροφής από τον προοδευμένο ωροσκόπιο ευχαριστώ

καλησπέρα ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας

Καλημέρα σε όλους,

μελετώ τις αναρτήσεις στην ομάδα, τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που κάνω ανάρτηση γιατί θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με προσωπικό κόπο μας διαφωτίζουν. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ, δυστυχώς η καθημερινότητα και η πάλη για επιβίωση δεν μου το επιτρέπει.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν. Χαίρομαι να είμαι μέλος αυτής της κοινότητας!

καλησπερα ευχαριστω για την αποδοχη στην παρεα σας ειμαι ο Παναγιωτης και θα τα λεμε συχνα ελπιζω , απο σημερα και περα

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Γεωργια Νικηφορου View Post
    Καλημέρα σε όλους!
    Quote Originally Posted by HARRY POTTER777 View Post
    καλησπερα μετα απο αρκετο καιρο χαιρομαι που ειμαι εδω και παλι. καλο πασχα και καλη ανασταση σε ολους.
    Quote Originally Posted by AngPa View Post
    Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι παλαιότερο μέλος αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω όλους για τις πληροφορίες που μας παρέχετε (εμάς που δεν είμαστε αστρολόγοι) και μας φέρνετε πιο κοντά σε ένα τόσο όμορφο ταξίδι προσωπικής αναζήτησης! Ένα έχω να πω, όλο αυτό έχεει πάρα πολύ διαβασμαααααα αλλά για εμένα που ασχολούμε όταν θέλω να ξεφύγω από το δικό μου διάβασμα είναι πολύ χαλαρωτικό και μαγικό ταυτόχρονα ! Χαράς το κουράγιο σας!

Συνεχίστε έτσι!
    Αγγελική
    Quote Originally Posted by laakshmi View Post
    Γεια σας,ευχαριστώ για την αποδοχή
    Quote Originally Posted by skorpios1965 View Post
    καλημερα. ευχαριστω για την αποδοχη.
    Quote Originally Posted by TheoDS View Post
    Χαιρεται! Κωνσταντινος απο Σαλονικη. Χριστος Ανεστη και παντα με υγεια. Νεος στην παρεα αν και οχι απ τους πιο κοινωνικους που μπορει να συναντησει κανεις.
    Quote Originally Posted by Μαίρη Πιστικού View Post
    Καλημέρα σας και Χριστός Ανέστη!!Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή!!
    Quote Originally Posted by Tsiv1986 View Post
    Γεια σας!!!! Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην όμορφη παρέα σας!!!!
    Quote Originally Posted by gorgona1 View Post
    Καλησπερα ειμαι η Ελένη εχω τον ήλιο στους ιχθεις ωροσκοποσ στον Σκορπιό
    Quote Originally Posted by skiper View Post
    Γεια σας. Είμαι καινούργιο μέλος και προσπαθώ να μάθω περισσότερα!
    Σας ευχαριστώ
    Βέρα
    Quote Originally Posted by synastria View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SITE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΡΘΡΑ
    Quote Originally Posted by natassaxfm View Post
    Καλημερα σας και σας ευχαριστω πολυ για την αποδοχη! Βρισκω πολυ ενδιαφεροντα τα θεματα που αναπτυσσετε στο site σας, γι αυτο θελησα να γινω μελος και κομματι της παρεας σας. Καλη δυναμη και ευχαριστω και παλι.
    Quote Originally Posted by fanta1978 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    Quote Originally Posted by bkostasb View Post
    για σας
    Quote Originally Posted by al sag View Post
    καλησπέρα ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας
    Quote Originally Posted by JennyK. View Post
    Καλημέρα σε όλους,

μελετώ τις αναρτήσεις στην ομάδα, τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που κάνω ανάρτηση γιατί θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με προσωπικό κόπο μας διαφωτίζουν. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ, δυστυχώς η καθημερινότητα και η πάλη για επιβίωση δεν μου το επιτρέπει.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν. Χαίρομαι να είμαι μέλος αυτής της κοινότητας!
    [QUOTE=panost;154817]καλησπερα ευχαριστω για την αποδοχη στην παρεα σας ειμαι ο Παναγιωτης και θα τα λεμε συχνα ελπιζω , απο σημερα και περα[/QUOTE

Καλωσορισατε αγαπητα νεα μελη στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ
    καλη συνεχεια σας ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ με την πλουσια βιβλιοθηκη της με αρθρα και θεματα
    που θα σας βοηθησουν να καταλαβετε τον εαυτο σας και τους γυρω σας

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
    Εδώ μπορούμε να συστηθούμε. Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
    Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.

Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"

Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
    Από εδώ θα διαγράφονται!

Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.

Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:

Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
    1. Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    2. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
      Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.

Kαλησπερα σας. Δεν υπηρξα και πολυ ενεργο μελος αλλα σας παρακολουθω και μου αρεσει η παρεα σας. Ενδιαφερομαι για την αστρολογια και διαβαζω συχνα τα θεματα που εχετε αναρτησει.

Καλησπερα με λενε ρουλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ IERISSOS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Γεια, καλώς σας βρήκα!

γεια σας !!!!! ειμαι η agg1965.χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)