s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 335
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 335 of 350 FirstFirst ... 235 285 325 331 332 333 334 335 336 337 338 339 345 ... LastLast
Results 3,341 to 3,350 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλησπέρα, δεν είμαι νέο μέλος, μπαίνω περίπου δύο χρόνια στο my horoscope αλλά απλώς διαβάζω, δεν συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί δεν έχω εξοικειωθεί με την περιήγηση στο χώρο του site δυστυχώς..

Γεια σας παιδια, ειμαι παλια αναγνωστρια αλλα δεν εχω τι να πω απλως ενημερωνομαι.

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ελένη και σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο. Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά θα θελα να μάθω όσα περισσότερα γίνεται.

γεια σας παιδια
    ειμαι εδω και 3 χρονια στο σαιτ αλλα δεν εχω συμμετασχει ακομα σε καποιο τοπικ , παντως το σαιτ ειναι οτι καλυτερο

καλησπέρα το θέμα της ερώτησης μου είναι για πρόβλεψη το ηλιακό τόξο τι μας προβλέπει;

Γεια σας!!! Καλως σας βρηκαααα

7. Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Γιασας και χαρας σας, Αναστασιος απο Καρυστο, πρωταρης στο ιντερνετ, παλιος στην ζωη πανω απο 60 μαιδες μετραω , πιο πολλυ μα αρεση η πρακτικη φιλοσοφια ,για τηνασρτολογ δε ξερω πολλα πραγματα και θελω να μαθω, θα σας παρακολουθω ,ευχαριστω που με δεχτηκατε.

Όνομα:
    Άννα

Καλως ηρθες στο σαιτ.Μπορείς να αναζητησεις πολλά θεματα τοσο παλιά να διαβάσεις, οσο και τις τρεχουσες ενημερωσεις θα βρείς πολύ ενδιαφεροντα πραγματα
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Καλησπέρα σε όλους!
    Χαίρομαι που σας βρήκα.

Όνομα:
    Άννα

Καλώς ηρθες!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)