s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 326
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 326 of 350 FirstFirst ... 226 276 316 322 323 324 325 326 327 328 329 330 336 ... LastLast
Results 3,251 to 3,260 of 3493
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλώς μας ήρθες. Πρόσθεσε και λίγο Δία, και λίγη καλή διάθεση και τότε ο Κρόνος και κανένας Κρόνος δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει ποτέ ξανά. Οσο για τον νέο σου εαυτό, άρχισε να χαίρεσαι. Σκέψου μόνο πως ο εαυτός μας ξέρει, και είναι εν τέλει αυτός που μας οδηγεί. Καλό δρομολόγιο λοιπό με τον νέο σου εαυτό.

Γεια σας! Χαιρομαι πολυ που μπήκα στη παρέα σας! ,βρησκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον ολα αυτα που αναφέρεται κ θα θελα να μάθω κ περισσότερα !. Δε ξερω αν ειναι εφικτό να μου αναφέρεται αν μια σχεση τελείωσε ολοκληρωτικά ... Θα σας δωσω τα στοιχεία κ αν ειναι εύκολο απαντήσετε μου. Άννα 15/01/1981 14:10 Αθήνα με Αλέξανδρος 28/9/1987 βολος αγνωστη ωρα. Ευχαριστω πολυ

Καλως σας βρηκα!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by chelena View Post
    Γειά σας. Είμαι η Λένα. Σας ευχαριστώ για την αποδοχή στην παρέα σας.

Καλή συνέχεια να έχουμε.
    Quote Originally Posted by suncry View Post
    Καλημέρα Σταύρος είναι το όνομά μου.

Μ'αρέσει ο συνδυασμός αστρολογίας - ιστορίας - αστρονομίας έτσι μπορούμε να έχουμε μια μικρή εικόνα για το σύμπαν μειώνοντας την εγωιστική σκέψη ότι είμαστε μόνοι...

Μπράβο για το site και ευχαριστώ για την αποδοχή
    Quote Originally Posted by blmd View Post
    Καλησπέρα, έχω ένα προσωπικό πρόβλημα και θα ήθελα την πρόβλεψή σας; Μπορώ να σας ρωτήσω;
    Quote Originally Posted by Fatal Fate View Post
    Κάποιες φορές δεν ξέρεις που να στραφείς. Νιώθεις τόσο αδύναμος, που πας να πιαστείς απ'το σύμπαν.
    Εκείνες τις φορές, το κατηγορείς περισσότερο κι από τον εαυτό, τους γονείς, τις σχέσεις, την κοινωνία..
    Όμως στρέφεσαι σ'αυτό, ακριβώς επειδή νιώθεις αδύναμος, απειροελάχιστος, εκεί, μέσα στο μάτι του που στράφηκε ξάφνου κατά πάνω σου.
    Ή που ήταν πάντα εκεί, αλλά εσύ δεν έβλεπες, κοιτούσες τη ζωή από αλλού, από μια οθόνη ίσως ή από πρίσματα γενικώς τεμπέλικα.
    Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με "τα ζώδια", πάντα πιανόμουν από την ιδέα τους μόνο σε στιγμές που δεν άντεχα να μην ξέρω "τι θα γίνει". Και βέβαια ποτέ δεν κατάφερα να συνομιλήσω με τ'αστέρια μέσα σε μια τέτοια σχέση αρπαχτής..
    Ώσπου φτάνει μια μέρα που το πίσω μέρος του μυαλού σου κάνει ένα τρανταχτό ΚΡΑΑΑΚ, κι έρχεται για να μείνει. Όχι όλο βέβαια, ας μη γελιόμαστε, έχουμε κι άλλο Κρόνο να περάσουμε, μόλις έγινα 34 και καθαρίζω το σπίτι για τη διέλευση από τον ωροσκόπο.. Είθε να βοηθήσει ο Δίας ο Ξένιος που τον φιλοξενώ επιτέλους με λιονταρίσια όνειρα.
    Αυτή τη μετατόπιση από τα βάθη στην επιφάνεια, βιώνω εδώ και 3 μήνες που έχω ξεκινήσει να διαβάζω περί αστρολογίας. Δεν ήξερα παρά το ζώδιό μου, κι αυτό δεν το ένιωθα κοντά μου, "λιοντάρι είμαι εγώ?", έλεγα μια ζωή.. Με ήλιο στον 8ο, αλλά δεν το ήξερα η δύσμοιρη, όπως και τόσα άλλα...
    Όπως ότι θα έχανα το σύντροφό μου πριν δυο χρόνια.
    Ή ότι φέτος, στην πρώτη μου απόπειρα να ξανασυνδεθώ με τη ζωή, θα έπεφτα θύμα ενός ψεύτικου έρωτα που παραλίγο να με ξαναβυθίσει στο πένθος.
    Ξεκίνησα λοιπόν να διαβάζω αστρολογία, σε μια στιγμή αδυναμίας είναι η αλήθεια. Τελικά είδα τόσα πολλά (κι ακόμα είμαι, όπως το υπολογίζω, επιεικώς στο 1/10 της "γνώσης"), που τείνω να σκεφτώ πως η στιγμή δεν είναι τυχαία.
    Όταν ακούσεις τ' αστέρια, τότε μόνο θα τα δεις.
    Αλλιώς τρώγε Κρόνο χωρίς να παίρνεις τα μαθήματα.
    Και Ουρανό και Πλούτωνα και Ποσειδώνα...
    Και χίλιοι Δίες στο Λέοντα δε σε σώζουν..
    Αυτό έχω καταλάβει στο λίγο που διαβάζω και με έχει συνεπάρει, ως άνεργη που έμεινα έχω μάλιστα πολύ Χρόνο (Χ, όπως χτίστης, όχι Κ, όπως..ονόματα δε λέμε, πεπρωμένα δε θίγουμε, πρώτη φορά στο φόρουμ κιόλας)
    Βέβαια το θέμα είναι πως ό,τι και να γράφει ο εμπνευσμένος Ποσειδώνας μου, ο πόνος είναι ισχυρότερος.
    Και ολοένα δυναμώνει.
    Μην είναι ο Πλούτωνας που σφάζει τον Ερμή μου?
    Μην είναι η Σελήνη που μαλώνει με την Αφροδίτη στη σκιά του Κρόνου?
    Μην είναι ο Ουρανός μου "at the bendings?" (το έμαθα κι αυτό)
    Όπως και να έχει, σκέφτομαι από που να πιαστώ.. Ο εαυτός βλέπεις ακόμα πολύ αδύναμος, θέλει έναν χάρτη να προσανατολιστεί. Αλλά για να βαδίσει ανεξάρτητος αυτή τη φορά, για μια φορά..
    Δεν είναι οξύμωρο, απλά χρειάζομαι καθοδήγηση. Και διαλέγω τ'αστέρια.
    Σας γράφω, γιατί ήθελα να πω (με πολλά λόγια, το έχει αυτό ο Ερμής μου όταν ξεμυτάει καρκινίσια που και που από τον 8ο), ότι έχω πάθει πλάκα με την αστρολογία! Δεν ξέρω την τύφλα μου ακόμα, αλλά νομίζω έχασα πολύ Χ(Κ)ρόνο...
    Και δεν αναφέρομαι τόσο στις προβλέψεις, όσο στην επαφή με την ουράνια σφαίρα, το σημείο τομής του Σύμπαντος με τον καθένα μας.
    Βρίσκω το σάιτ εξαιρετικό και θα ήθελα να γνωρίσω το φόρουμ. Ελπίζω να βοηθηθώ στην απόφασή μου να εξερευνήσω αυτό το μονοπάτι.
    Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, μα είμαι εκτός ορίων, με έξαρση στο myhoroscope. Ρm στο πρόσωπό μου (αυτό λέω να το κάνω υπογραφή μου, μ'άρεσε η αρχάρια που κάνει και χιούμορ)
    Quote Originally Posted by Parisaki View Post
    Γεια σας! Χαιρομαι πολυ που μπήκα στη παρέα σας! ,βρησκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον ολα αυτα που αναφέρεται κ θα θελα να μάθω κ περισσότερα !. Δε ξερω αν ειναι εφικτό να μου αναφέρεται αν μια σχεση τελείωσε ολοκληρωτικά ... Θα σας δωσω τα στοιχεία κ αν ειναι εύκολο απαντήσετε μου. Άννα 15/01/1981 14:10 Αθήνα με Αλέξανδρος 28/9/1987 βολος αγνωστη ωρα. Ευχαριστω πολυ
    Quote Originally Posted by ΠΥΘΙΑ View Post
    Καλως σας βρηκα!

Καλως μας ηρθατε αγαπητα νεα μελη
    Σας ευχομαι καλη πλοηγηση καλο διαβασμα
    στα πολυ καλα αρθρα των αστρολογων
    και θεματα των Εραστων της αστρολογιας
    καλη συνεχεια λοιοπον
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας.ασχολουμε ελαχιστα με τα αστρα...εχω αμετρητες αποριες

Γεια σας!θα ηθελα να ρωτησω αν σε αυτο το σαιτ επιτρεπεται να βαλουμε χαρτη για αναλυση.

καλησπέρα μπορώ να κάνω οποιανδήποτε ερώτηση

θελω να ρωτήσω πότε δύο πλανήτες κάνουν συνγλίσουσε όψη

Όνομα:
    Σωκράτης

Πάμε εδώ Συζητήσεις αστρολογίας και επί των άρθρων

βρίσκουμε θέμα ανάλογο και ρωτάμε

συν + κλίνω. Δυο πράγματα πλησιάζουν προς το ίδιο μέρος
    Π.χ. Διας σε συγκλίνουσα όψη με τον Ηλιο. Ο πλανήτης Δίας πλησιάζει να κάνει όψη ακριβείας (0 λεπτά της μοίρας) με τον Ηλιο.
    Μόλις την κάνει λέμε αποκλίνουσα την όψη.
    Θα το διαβάσεις και ως προσεγγίζουσα ή αποχωρίζουσα όψη
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Γεια σας παιιδά. πολύ χαίρομαι που είναι στο site σας

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by pilinos View Post
    Γεια σας.ασχολουμε ελαχιστα με τα αστρα...εχω αμετρητες αποριες
    Quote Originally Posted by koulara View Post
    Γεια σας!θα ηθελα να ρωτησω αν σε αυτο το σαιτ επιτρεπεται να βαλουμε χαρτη για αναλυση.
    Quote Originally Posted by vikigeorgiou View Post
    Γεια σας παιιδά. πολύ χαίρομαι που είναι στο site σας
    Καλως μας ηρθατε αγαπητα νεα μελη
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)