s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 315
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 315 of 350 FirstFirst ... 215 265 305 311 312 313 314 315 316 317 318 319 325 ... LastLast
Results 3,141 to 3,150 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by marrian View Post
    γεια σε ολους
    Quote Originally Posted by vasso2012 View Post
    Καλημέρα ....Καλή εβδομάδα σε όλους....
    Quote Originally Posted by Lupus View Post
    Σημερα κλείνω τα 42 και είμαι απλώς ευτυχισμένη γι'αυτο. Γεννημένη λοιπόν στις 11/2/ 1972 και συνεχίζω.
    Ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας! Σε όσους απογοητευμένοι ψάχνουν στα άστρα το μέλλον θα τους πω, χέρια,
    κεφάλι ψηλά, μυαλά ανοιχτά!! Συνεχίστε την καλή και σοβαρή δουλειά στο site, σας ευχαριστώ.
    Quote Originally Posted by LENABADU View Post
    καλημέρα και χρόνια πολλά. Επιτέλους σας ξαναβρήκα και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό, έκανα καινούργια εγγραφή.
    Quote Originally Posted by stella anastasia View Post
    KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Quote Originally Posted by migakirespirto View Post
    Είμαι η Κωνσταντία πολύ καλό το site σας συγχαρητηρια!

Quote Originally Posted by Ναζνικ View Post
    Χαίρετε! Διαβάζοντας το εύστοχο ποστ της Λιλιαν Σιμον, για το I TZINGK, πέρασα να την γνωρίσω κι έτσι νιώθοντας οτι κάτι όμορφο γίνετε εδω, γράφτηκα να μοιραστούμε γνώσεις , ιδέες και απόψεις. Μελετώ και ασκώ το I TZINGK πάνω απο εφτά χρόνια! Καλώς σας
    βρήκα λυπών... Νικος Ναζιρης

Quote Originally Posted by HARRY POTTER777 View Post
    Kαλησπερα καλως σας βρηκα.Ευχομαι να περναμε καλα και να αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι πρεπει.Η αστρολογια ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα .Χαρηκα που ειμαι στην παρεα σας και σε οτι μπορω να βοηθησω ευχαριστως .

καλώς ήρθατε αγαπητά μέλη στο Myhoroscope!!!!!
    καλή περιήγηση και κάντε like και στο FB!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Γεια σας παιδια!

Quote Originally Posted by enga! View Post
    Γεια σας παιδια!
    γειά σου και σε σένα!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum. Έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Πολύ καλή προσπάθεια!

Καλημερα σε όλα σας !
    Με απασχολεί μια όψη.
    Ο διελαυνων Κρόνος από τον έβδομο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον ενδεκατο .
    Τι μπορεί να συμβαίνει ?

καλησπέρα σας!!!! χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας

Ωραία μουσική...θα πρότεινα να κάνετε και μουσικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες βάσει ζωδίου

καλησπερα σε ολους

Γεια σας. Ειμαι και εγω καινουργια στο site και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. θελω για παραδειγμα να μαθω τι συμβολιζει η αναδρομη Αφροδίτη στον Αιγοκαιρω. επιπλεον πως μπορω να βρω τους προοδευμενους μου πλανητες. σας ευχαριστω !

καλημέρα σας λέγομαι κωνσταντίνα είμαι νέο μέλος , χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι αναμεσά σας και πολύ περισσότερο που μπορώ να ενημερωνομαι για οτι με ενδιαφέρει υπέροχο το σαιτ υπέροχοι κι εσείς

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 49 users browsing this thread. (0 members and 49 guests)