s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 31
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 31 of 350 FirstFirst ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 131 ... LastLast
Results 301 to 310 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by evini View Post
    Καλημερα! συγχαρητηρια για το furum που εχετε φτιαξει.
    σκεφτηκα και εγω να γινω μερος της παρεας σας που απο το λιγο που εχω δει τα θεματα σας ειναι πολυ ενδιαφερον.Απο μικρη με γοητευε η αστρολογια αν και τα χαρακτηριστικα του ζωδιου μου ημερολογιακα δεν μου ταιριαζουν καθολου σε σχεση ειδικα με αυτα τα χαρακτηριστκα του ζωδιου που ειναι μια μερα πριν την γεννηση μου , και ταυτιζονται απολυτα με τον χαρακτηρα μου.-Δεν ξερω πως γινεται αυτο-παντα το εψαχνα και ακρη δεν εβγαλα ποτε..ευχομαι σε ολους να περνατε καλα!
    καλως μας ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
    εδω θα λυσεις τις αποριες σου αγαπητο νεο μελος!!!
    καλη συνεχεια...:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥ.HOROSCOPE!ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ SITE ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ????????????

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥ.HOROSCOPE!ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ SITE ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ????????????
    Αν πατήσετε στο δωρεάν ωροσκόπιο και εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία θα δείτε τον γενέθλιο χάρτη σας.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

χαιρεται!ειμαι η Νανσούλα και προσφατως διαπιστωσα οτι ολα αυτα περι ζωδιων-τουλαχιστον τα βασικα χαρακτηριστικα- ισχυουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο.θα ηθελα να μαθω τον αστρολογικο μου χαρτη.εχς βαλει τα στοιχεια μου αναλυτικα στο προφιλ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω! ευχαριστω προκαταβολικα!

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by nancouli View Post
    χαιρεται!ειμαι η Νανσούλα και προσφατως διαπιστωσα οτι ολα αυτα περι ζωδιων-τουλαχιστον τα βασικα χαρακτηριστικα- ισχυουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο.θα ηθελα να μαθω τον αστρολογικο μου χαρτη.εχς βαλει τα στοιχεια μου αναλυτικα στο προφιλ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω! ευχαριστω προκαταβολικα!
    Καλώς μας ήρθες!

Εφόσον έχεις βάλει τα στοιχεία σου, όπως λες, θα βρεις την ανάλυση του χάρτη σου στην επιλογή ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ- ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΑΣ-ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ, πληκτρολογώντας τον 5 ψήφιο κωδικό του χάρτη σου στο κουτάκι ID

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php

:bigsmile:

Γεια σας Ειμαι πολυ καινουργια αλλα διψαω να μαθω μελετω χρονια και παρακολουθω και εχω μεινει εκπλητη με οτι διαβαζω και τα βλεπω στη ζωη τελικα οι πλανητες μας μιλανε και μακαρι ολοι να μπορουσαν να τους ακουσουν...

Quote Originally Posted by astarti54 View Post
    Γεια σας Ειμαι πολυ καινουργια αλλα διψαω να μαθω μελετω χρονια και παρακολουθω και εχω μεινει εκπλητη με οτι διαβαζω και τα βλεπω στη ζωη τελικα οι πλανητες μας μιλανε και μακαρι ολοι να μπορουσαν να τους ακουσουν...
    Καλώς μας ήρθες!!

Είναι πολλά αυτά που μπορεί να διδάξει η αστρολογία σε όσους έχουν ανοιχτό μυαλό!:bigsmile:

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Ntany View Post
    γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γεια σου και εσένα! :bigsmile:
    Καλώς ήρθες.

Όνομα:
    Ναταλί-Νεφέλη

Γειά σας! Είμαι η Μαρία Νεφέλη και είμαι νέο μέλος της παρέας σας!! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα λέμε συχνά!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!!

Page 31 of 350 FirstFirst ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 81 131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 52 users browsing this thread. (0 members and 52 guests)