- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 301 to 310 of 420
-
18-09-2008, 05:35 PM #301
-
18-09-2008, 06:12 PM #302
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
-
18-09-2008, 06:16 PM #303
Α....ξεχασα να σου πω οτι αν διαβασεις κανενα ποστ δικο μου για αυτο το θεμα θα δεις οτι ειμαι υπερ της εκδικησης ,αλλα με αιτια σοβαρη και οχι για μπαρμπουτσαλα γκομενικα και τετοια.....
φιλικα
-
18-09-2008, 07:11 PM #304
H ζωή είναι ένα όνειρο που εάν το αποκωδικοποιήσεις σου δείχνει τον ΔΡΟΜΟ που πρέπει να ακολουθήσεις.
-
18-09-2008, 08:46 PM #305
Ας μην πιασουμε τωρα στο στομα μας τα αρνητικα του καθενος γιατι και οι διδυμοι εχουν παρα πολλα. Το οτι ειναι διπροσωποι (οπως και το συμβολο τους) και ανωριμοι ειναι δυο απο τα χειροτερα αρνητικα τους...
Οπως και ο τοξοτης φυσικά εχει τα δικα του αρνητικα. (Ιδιοτελής, ξερόλες, ανυπόμονοι, παράλογα αισιόδοξοι και εκτος πραγματικοτητας. καυχησιάρηδες, ανεύθυνοι. επιρρεπής σε υπερβολές κλπ)
Μην μου το παιζεις λοιπον Αγια και Κριτης...να κοιτας πρωτα τα δικα σου αρνητικα στο καθρεφτη πριν κρινεις τους αλλους αγαπητή
Φιλικά
Originally Posted by Joca
Σταματα να διαβαζεις πολλα Αρλεκιν και να βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες αγαπητη μου.
Το καλο δεν νικαει παντα στον σκληρο κοσμο που ζουμε.
Βγες και λιγο απο το σπιτι σου να γνωρισεις το πραγματικο προσωπο της κοινωνιας...δεν εισαι κατω απο 20 χρονων σωστα ??
Οταν βρεθεις με το ενα ποδι στον ταφο ουτε η καλη διαθεση αλλα ουτε και ο σταυρος στο χερι δεν προκειται να σε βοηθησει...
Νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι μενουν μονο στα ωραια λόγια και στις προσποιήσεις οταν θελουν να σε εκδικηθουν.
Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της Νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.
-
18-09-2008, 09:10 PM #306
-
18-09-2008, 09:34 PM #307
Δεν ειμαι κοριτσακι αγαπητη μου μαλλον ειμαι μεγαλυτερη σου και με μεγαλυτερη εμπειρια μην νευριαζεις
Δεν χρειαζεται να το παιρνεις προσωπικα
Απλως ανταπανταω σε ολους εσας που καθεστε και το παιζεται κριτες των αλλων αλλα και πεταγεστε ως αυτοκλητοι "σταυροφοροι του καλου" σε αυτο το θεμα
Εξαλλου απο σταυροφορους που σκοτωσανε χιλιαδες στο ονομα του "ΚΑΛΟΥ" υπαρχουν αρκετα παραδειγματα...απλα ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας.
-
18-09-2008, 09:36 PM #308
ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΗ....
ΓΗ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΓΗ ΛΕΩ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ? :nuts:
Η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι τα ξερω ολα σημερα...αυριο σιγουρα θα τα ξερω χαχαχαχαχαχα!!!!
ΝΑΙ το παραδεχομαι...παρα ειμαι αισιοδοξη...Αυτο ειναι καλο μεχρι που εμφανιζεται ο καρκινοωροσκοπος μου, απειλητικα και με ριχνει στο μαυρο καζανι της καταθλιψης....την οποια αντιμετωπιζω με την αναλογη υπευθυνοτητα και συνεπεια ...βεβαιως βεβαιως..
και....εχω εναν καταπληκτικο μπαμπα σκορπιο....που ειναι και αυτος στον δικο του πλανητη...
Αλλα το καλυτερο το ζω με τον σκορπιοαδερφο μου....Ο οποιος ειναι εκτος συναγωνισμου(ωροσκοπο τοξοτη)....υπερπαραγωγη...τσα κωνομαστε και φτανει στα παιδικα του χρονια,στην εποχη της φρουτοκρεμας ενα πραμα...:toung:
<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.
-
18-09-2008, 10:02 PM #309
-
18-09-2008, 10:05 PM #310
Τα παραβλεπω ολα εκτως απο το προσωπο της Νεμεσις που φανταζομαι θα ξερεις τι σημαινει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ σωστα; Αλλο θεια δικη και αλλο εκδικηση γλυκια μου.
Και ηταν το χερι της Νεμεσις που με τραβηξε την τελευταια στιγμη απο τον ταφο.
Αν γνωριζες το πραγματικο της προσωπο σιγουρα δεν θα μιλουσες ετσι.H ζωή είναι ένα όνειρο που εάν το αποκωδικοποιήσεις σου δείχνει τον ΔΡΟΜΟ που πρέπει να ακολουθήσεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.