- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 40
Thread: οψεις αντιπαθειας
-
13-10-2010, 11:05 AM #21
Re: οψεις αντιπαθειας
και βαιβαια ειναι παιδιαστικα αυτα που οπως μας λες κανει..
και φοβερη αγενεια θα προσθετα
αυτο δεν το κανει ουτε ενα 3χρονο νηπιο να σκουπιζει το μαγουλο του
επειδη τον φιλησε καποιος που δεν ηθελε .
Νομιζω οτι αξιζεις καλυτερη συμπερηφορα
και οχι μια συμπερηφορα που ουτε ενα μωρο δεν φερεται ετσι
αμα τι αλλο βρε κοριτσι μου
δεν του σκοτωσες την μανα και τον πατερα του.
Αιντε απο κει αγορι μου με τα κομπλεξικα σου πεστου..:nuts:
φιλικα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
13-10-2010, 11:41 AM #22
Καλά βρε παιδί μου δε χάθηκε κι ο κόσμος άμα σκουπίστηκε ο άνθρωπος..μπορεί να είναι υποχόνδριος σε θέματα καθαριότητας:bigsmile:
Μήπως έχει κανένα Παρθένο σε κρίσιμη θέση η όψη?:toung:What goes around comes around
-
13-10-2010, 11:50 AM #23
Μου αρέσει που ασχολείσαι και απαντάς στα νάζια του «τραβάτε με κι ας κλαίω». Η κατάσταση είναι σαφής. «Εδώ υπάρχει μια αντιπάθεια μεγάλη κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα απλά…». Hattie23…η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη, για να μην πω «σακατεμένη» που λέει και το τραγούδι… Τον ερωτεύτηκες…Ωραία πράγματα είναι αυτά…. Μικρή είσαι… Περαστικά!
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-10-2010, 12:00 PM #24
Επίσης hattie-άκη23, κοντοζυγώνει η εξεταστική και σε βλέπω αρκούντως χαλαρή. Χαλαρώσατε το παρεάκι εκεί και το ρίξατε στη φοιτητική ζωή. Πλερώνουν οι γονείς και έχουμε κρίση. Δεν ξέρω που την έχεις την Αφροδίτη σου, αλλά χωρίς να δω τον χάρτη σου, «πες αλεύρι!»…Ο Κρόνος σε γυρεύει!
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-10-2010, 05:06 PM #25
Ναι ποσο σας ζηλευω !Εδω σημερα ειμαστε αγκαλια με τα καλοριφερ radiateurs γαλλιστι .
Οσο για το οτι ειμαι χαλαρη ,ναι πρεπει να στρωθω αλλα δεν ειναι λογο παρεας ,μαλλον ο κρονος μου εχει παραχαλαρωσει τελευταια και απο οργανωση μηδεν. Πρεπει να στρωθω ,οσους για τους υπολοιπους τρεις της παρεας αυτοι δουλευουν (μονο εγω τρωω ακομα απο τα ετοιμα (οπως μου λεει συχνα εκεινος)
Ξεχασα να αναφερω οτι αμα μας πιασει ο κρονος στα γλυκα του τα χερακια ,θα μας παρει και θα μας σηκωσει και τους δυο.Εγω τον εχω σε συνοδο με τον Ηλιο στο γενεθλιο ,αυτος τον εχει σε συνοδο με την σεληνη του στο δικο του χαρτη .
Οποτε καταλαβαινετε η μια ειχε προβλημα με τον πατερα ο αλλος ολο και καποιο προβληματακι δεν θα ειχε με την μητερα του (δεν μπορει ).
Και αν κρινω απο την ηλιακη μου επιστροφη φετος πολυς κρονος θα πεσει
Αλλα Γιαννη περιμενω και καλα πραγματα φετος .Τι στο καλο ολοκληρη συνοδο αφροδιτη με Αρη εχω στο προοδευτικο μου και στο ηλιακο μου τοξο ενα εξαγωνακι αναμεσα στους πλανητες αυτους και να το προχωρησω λιγο παραπανω αφροδιτη εξαγωνο με κρονο .
Και ναι ηρθε η στιγμη να δικαιωσω και εσενα και τον κρονο μου .Αν ειναι να κολλαω με ανδρες πανω απο 15-20 χρονια λογο κρονου ας γινει και αυτο αμα ειναι να μην μου σκουπιζονται οταν τους φιλαω
Να παιρνουμε το ΠΙ και να πηγαινουμε στην πλατεια για κανενα γιουρτι
Οχι απλα εχουμε βγει εκτος θεματος ,το εχουμε κανει "επιτελους μαζι " .Ας μαζευτουμε:embarrest
-
13-10-2010, 05:14 PM #26
26 εγω και με την οψη κρονου -ηλιου γενεθλιο παω γυρω στα 28 χρονια μεγαλυτερος ,πρεπει να ειναι γυρω στα 50 η ηλικιακη ομαδα ,ενταξει υπερβολικο το σχολιο με το ΠΙ
-
13-10-2010, 05:19 PM #27
Ε για ενα ακόμα ποστ δε θα γίνει και τίποτα....! και επανέρχομαι στα θέματα της καλής μας Hattie23, μην την αφήσουμε με την απορία και δεν της εξηγήσουμε ΤΙ άραγε σημαίνει η σύνοδος προοδευτικού ¶ρη με Αφροδίτη!!!!!! Υποθέτω ότι ουδεμία σχέση έχει με την αντιπάθεια... Ιδέες κανείς?? (έτσι γιατί νοιάζομαι για το συνάνθρωπο....)
Επίσης δεν έχει ατονήσει ο Κρόνος σου αλλά ο Δίας σου..... για τα φοιτητικά εννοώ φρόντισε να τον ενδυναμώσεις...τι μου λέτε εσείς για τον Κρόνο, αν σε βρει το χάδι του Δία εκεί να δεις επιδόσεις!!!!!!!
-
13-10-2010, 07:12 PM #28
Οχι ξερω ,ξερω ,ας ελπιζουμε οτι δεν θα παει στραφι γιατι φετος τρωει και η σεληνη μου κρονο και μπορει να περασει η καημενη η αφροδιτη και εγω ...(ας μην θυμωσουμε αλλο διαχειριστες και την κατια (ωραιο το αρθρο που εγραψες για τους συζυγους,εχω υποπεσει και εχω σε τετοια ατοπηματα.σορρυ ).
Αλλα οπως ειδα το βλεμμα του σημερα και το συμπαν να περνουσε απο πανω μας ,δεν προκειται να δειξει ιχνος συμπαθειας,οποτε κλεινομαι στο δωματιο μου.Και αν με θελησει κατι ,ξερω ,συνηθως μου γρυλιζει να ανοιξω:bigsmile:
-
14-10-2010, 03:31 PM #29
Καλησπέρα! Πάντως είμαι σίγουρη ότι πρέπει να υπάρχουν όψεις αντιπάθειας!
Έχουμε μια κοπέλα στη δουλειά που όταν ανοίγει το στόμα της να μιλήσει επιεικώς μας έρχετε να της σκάσουμε μπουνιές!!!!Μιλάει απιστευτα απότομα, είναι τρομερά ανάγωγη και προσβλητική. Χθες ειλικρινά σεβάστηκα τον χώρο στον οποίο εργάζομαι, αν ήμασταν εκτός εταιρείας θα την είχα αρπάξει τουλάχιστον απο τα μαλλιά!!!Και επειδή το έχω συζητήσει και με άλλους συναδέλφους και έχουν και αυτοί πρόβλημα με την συμπεριφορά της, δηλαδή δεν είναι μόνο γνώμη δική μου!!!
Γιαυτό πιστεύω ότι είτε όψεις, είτε πολλοί πλανήτες σε ζώδιο ή οίκους, μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας άνθρωπος ίσως είναι αντιπαθητικός!!!
Αφού υπάρχουν ενδείξεις σε ένα χάρτη ότι κάποιος είναι γοητευτικός, μαγνητικός γιατί να μην υπάρχουν και ενδείξεις ότι κάποιος είναι αντιπαθητικός (σαν την συνάδελφο!!!!)
Δυστυχώς δεν έχω τα στοιχεία της για να ανεβάσω τον χάρτη της!!!!
-
14-10-2010, 03:45 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.