s
Συζήτηση του άρθρου γάμος : πως ανιχνεύεται στον γενέθλιο χάρτη. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Re: Συζήτηση του άρθρου γάμος : πως ανιχνεύεται στον γενέθλιο χάρτη.

1) Τα τετράγωνα Δία Αφροδίτης επειδή πρόκειται για τους λεγόμενους ευεργέτες δεν μπορούν να είναι πραγματικά κακά... (σε συναστρία είτε σε γενέθλιο, νομίζω) σημαίνει απλώς ότι υπάρχει μία διαφωνία ως προς τον τρόπο διασκέδασης ή καλοπέρασης.. περισσότερο θέμα έχεις εσύ που βιώνεις ως γενέθλια όψη τετράγωνο Αφροδίτης ¶ρη και Αφροδίτης Σελήνης..
    2) Το γεγονός ότι η Αφροδίτη του πέφτει στον 5 οικο σου, έναν καλότυχο οικο, που δηλώνει τα παιδια, τη δημιουργία γενικότερα και τη χαρά της ζωης γενικώς,.. είναι πολύ θετικό, ναι! Ουρανός εκεί θα μπορούσε να δώσει ξαφνική εγκυμοσύνη,...
    3) Αλλά η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε συναστρία δηλώνει ίσως μία σχέση που άρχισε κεραυνοβόλα, ή που είναι αντισυμβατική και που σίγουρα αν μπει σε κλισε ή σε περιβάλλον δέσμευσης ή καταπίεσης πιθανόν να φθαρεί.. Κοινώς, του αρέσει το ότι είσαι απρόβλεπτη! Κράτησε το πράγμα μεταξύ σας πάντα φρέσκο, και μην τον θεωρήσεις ποτέ δεδομένο..για να αναπνέει η σχέση,...και να δώσει τα θετικά της..
    4) Ο Δίας του στον 4 οικο σου σε σύνοδο με τον ¶ρη σου, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σημαίνει,...έχω μπερδευτεί και χρειάζομαι και τη βοήθεια άλλων μελών.
    Έχω όμως δύο εκδοχές: Α) σημαίνει ότι πιθανόν να δώσει χαρά και επέκταση στο σπίτι σου,... δηλαδή καλή συμβίωση σε περίπτωση συγκατοίκησης ή γάμου..δε σημαίνει όμως οτι θα μεινετε και μαζι ή θα παντρευτείτε οπωσδήποτε,..απλα υποδηλώνει την επίδραση που θα έχει στη σχέση μία συμβίωση ή ένας γάμος...δηλ θα είναι καλή η κατάσταση στο σπίτι.... Επίσης αρμονικές σχέσεις θα έχει με τους γονείς σου..
    Β) Επειδή όμως ο ¶ρης βρίσκεται στον 4 οικο σου,...δηλ στον τομέα της οικογένειας πράγμα που θα μπορουσε να δηλώνει εντάσεις ενδο-οικογενειακες μήπως ο Δίας του τις μεγενθύνει?? ¶ρα λειτουργήσει τελικά αρνητικά?? Ίσως θα μπορούσες και εσύ να ξεδιαλύνεις τα πραγματα αν ξεκαθαρίσεις αν όντως ισχύει αυτο που είπα για τις εντάσεις στην οικογένειά σου τη πατρική,. εάν είναι όλα οκ...τότε κάνω λάθος για αυτό.
    Ανέφερα και προηγουμένως εξάλλου γενικά πως η όψη ¶ρη Δία είναι βοηθητική ( αυτός νιώθει καλά να εκπληρώνει τις επιθυμίες σου, και εσύ τον βοηθάς να διευρύνει τους ορίζοντές του) για ένα ζευγάρι..
    Ο ¶ρης σου στον 8 του μπορει να σημαινει οτι τον διεγειρεις σεξουαλικα ή στην αρνητική του διάσταση οτι θα μπορούσε να επιφέρει συγκρούσεις για την κοινή διαχείρηση των οικονομικών σας,...ή πιο συγκεκριμένα για τα δικά σου οικονομικά...
    Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία του μπορεί να σημαίνει ότι πρεπει να ισορροπησεις τις αποψεις σου για την ελευθερια, την τυχη και την καλοπεραση με αυτες του συντροφου σου για να εχετε μια αρμονικη συμβιωση... (υποθεσεις κανω..αν καποιος εχει αλλη αποψη πιο κατασταλαγμενη ασ με διορθωσει..)
    Αλλά η Σελήνη σου στον 2 οικο του συντροφου σου ειναι καλή γενικώς...του εμπνεεις σταθερα αισθηματα. Στην αρνητικη του διασταση μπορει να γινει αρκετα κτητικος με σενα..
    Σελήνη στον 2 οικο του συνθετου: καλή νομιζω σημαινει σταθερα αισθηματα μεταξυ του ζευγαριού
    Δίας στον 7 ...: Πως φαινεστε στους αλλους.. αιδιοδοξοι χαρουμενεοι κτλ..
    Αφροδιτη συνοδος Ποσειδωνα στο συνθετο: Μεγάλη δόση ρομαντισμού και υψηλες προσδοκιες...
    Αφροδίτη στον 8 του σημαινει παθιασμενα αισθηματα (ζηλια πιθανο σεναριο)
    Το εξάγωνο Αφροδίτης Σελήνης ναι είναι θετικό ...
    Αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έδινα μεγαλύτερη βάση σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος (φύση της σχέσης-συμβολίζει τον άντρα) στο σύνθετο χάρτη καθώς και η Σελήνη (αισθήματα ή συμβολίζει τη γυναίκα της σχέσης) και τις όψεις αρχικά μεταξύ Ήλιου Σελήνης (αν υπάρχουν) και μετά όψεις Ήλιου-με άλλους πλανητες και Σελήνης-άλλους πλανήτες.
    Κλείνοντας φαίνεται πως έχετε καλά στοιχεια ... να προδικασω μια συμβιωση δεν μπορω όμως....αλλά εάν συμβεί θα σίγουρα ευχάριστη!!!!!!!
    Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση και Χριστός Ανέστη!

Η σύνοδος ¶ρη-Δία γιατί να φέρνει έναν ξαφνικό γάμο; :unsure:
    Αισιοδοξία, μπορεί να φέρει. Ενεργητικότητα, μπορεί να φέρει. Υπερβολές και κινήσεις χωρίς σκέψεις μπορεί να φέρει. Επιτυχίες μπορεί να φέρει. Πολλές κόντρες εξίσου μπορεί να φέρει. Ξαφνικό γάμο γιατί να φέρει;

Επιπλέον, η βάση εκκίνησης για την απόκτηση παιδιών είναι ο 5ος και ο 8ος. Έχουν κάποια σχέση στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο με αυτούς τους Οίκους οι ¶ρης και Δίας; Για το γάμο κοιτάμε τον 7 (και όχι μόνον). Έχουν κάποια σχέση αυτοί οι δύο με αυτόν;
    Ακόμα, η όψη συνόδου αυτή, κάνει όψεις με άλλους πλανήτες ή είναι ξεκομμένη; Σε ποιο ζώδιο και σε ποιον Οίκο βρίσκεται;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Τίνα

Δίας στον 7 ...: Πως φαινεστε στους αλλους.. αιδιοδοξοι χαρουμενεοι κτλ..

Kαλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Χρυσάνθη μου ο 7ος οίκος σε ένα σύνθετο χάρτη δεν συμβολίζει την εικόνα που δίνει το ζευγάρι στους άλλους αλλά το ποια είναι η σχέση του ζευγαριού σε σχέση με τους άλλους. Έτσι με ένα Δία στον 7ο το ζευγάρι όταν βρίσκεται με άλλους είναι αρκετά χαρούμενο, δοτικό και ευχάριστο. Κατά τα άλλα μια χαρά τα πας με τις αναλύσεις σου.
    ΄
    Σωστή η επισήμανση του Δημήτρη, ο ¶ρης Δίας δεν φέρνει ξαφνικό γάμο, η Αφροδίτη σε όψη με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικό γάμο ή ο κυβερνήτης του 7ου σε όψη με τον Ουρανό ή η ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος του γάμου Αφροδίτη/Διας σε όψη με Ουρανό και πάντα με την προυπόθεση ότι ο γάμος θα φαίνεται και στα συστήματα πρόβλεψης.

Καλή συνέχεια!

Όνομα:
    Λινα.

Κατ'αρχην να ευχηθω σε ολα τα μελη του φορουμ Χριστος Ανεστη,ελπιζω να περασατε ολοι ευχαριστα.
    Την καλησπερα μου στα μελη Χρυσανθη,Μητσακος και στην Κυρια Τινα.Το οτι ασχοληθηκατε με τις αποριες μου,ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστο.

Προς το μελος Χρυσανθη, η αναλυση ηταν πολυ κατανοητη!Στον συνθετο χαρτη ο Ηλιος ΄'πεφτει' στον 8 οικο.Μιας και συμβολιζει τον αντρα ο Ηλιος στον συνθετο η συγκεκριμενη οικοθεσια του Ηλιου μπορει να σημαινει πως αυτη η σχεση τον κανει να αντιδραει με 'Σκορπισιο τροπο'?Δηλαδη παθος,ζηλια,κτητικοτητα κ.λ.π. ?
    Η Σεληνη στον συνθετο 'πεφτει στον 2 οικο.Αυτο μπορει να σημαινει πως αντιδραω με 'Ταυριστικο τροπο' απεναντι του?Δηλαδη σταθεροτητα,πεισμα,αισθησι ασμο,ξεροκεφαλια κ.λ.π. ?
    Ο Ηλιος με την Σεληνη εχουν οψη αντιθεσης οπως καταλαβες με ανοχη 8-9 μοιρων.Θεωρω πως καλυτερα ειναι να υπαρχει μια οψη μεταξυ των φωτων στον συνθετο,εστω και αρνητικη,παρα να μην υπαρχει καθολου.Ποια ειναι η δικη σου αποψη?

Προς το μελος Μητσακος , φανταζομαι πως ερμηνευτικε ετσι αυτη η συνοδος απο την Χρυσανθη, λογο του οτι ΄πεφτει' στον 4 μου οικο (οικογενεια,σπιτι).Αυτη η συνοδος αντιστοιχα 'πεφτει' στον 8 οικο του συντροφου (ο Αρης συγκεκριμενα,ο Διας στον 9).
    Ο 7 οικος του ειναι ενεργοποιημενος απο την Σεληνη μου.
    Ναι Μητσακο αυτη η συνοδος κανει οψη με αλλους πλανητες,παραδειγμα απο τους ηλιους μας.Ο ηλιος μου κανει τριγωνο (ακριβειας) με τον Δια του (και ο Ηλιος του συνοδο με τον Δια του), και ο δικος μου Ηλιος τριγωνο με τον Αρη μου (που βρισκετε σε αυτην την συνοδο)...(ο Αρης ειναι ο ΄''δικος μου'' πλανητης και ο Διας ο ''δικος του'',ελπιζω να μην σε μπερδεψα).Τελος η οψη αυτη γινεται στο ζωδιο του Ζυγου.

Προς την Κυρια Τινα , Το οτι η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας με τον Ουρανο μου στον 5 μου οικο,αυτο δεν θα μπορουσε να ''δειχνει μια τετοια ταση''? (Οχι ομως μεμονομενα αυτη η οψη)
    Οταν αναφερθηκατε στο μεσοδιαστημα Αφροδιτης-Δια ενοειτε στο συνθετο χαρτη η στους γενεθλιους?
    Και μια που γραψατε για τον 7 συνθετο οικο που δειχνει πως ειναι το ζευγαρι σε σχεση με τους αλλους,φανταζομαι πως πρεπει να κοιταξουμε τον συνθετο ωροσκοπο -και 1 οικο- για το πως ειναι το ζευγαρι μεταξυ τους? η τον συνθετο Ηλιο-Σεληνη?

Φιλικα:bigsmile:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Η σύνοδος ¶ρη-Δία γιατί να φέρνει έναν ξαφνικό γάμο; :unsure:
    Αισιοδοξία, μπορεί να φέρει. Ενεργητικότητα, μπορεί να φέρει. Υπερβολές και κινήσεις χωρίς σκέψεις μπορεί να φέρει. Επιτυχίες μπορεί να φέρει. Πολλές κόντρες εξίσου μπορεί να φέρει. Ξαφνικό γάμο γιατί να φέρει;

Επιπλέον, η βάση εκκίνησης για την απόκτηση παιδιών είναι ο 5ος και ο 8ος. Έχουν κάποια σχέση στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο με αυτούς τους Οίκους οι ¶ρης και Δίας; Για το γάμο κοιτάμε τον 7 (και όχι μόνον). Έχουν κάποια σχέση αυτοί οι δύο με αυτόν;
    Ακόμα, η όψη συνόδου αυτή, κάνει όψεις με άλλους πλανήτες ή είναι ξεκομμένη; Σε ποιο ζώδιο και σε ποιον Οίκο βρίσκεται;
    Γεια σου Μητσάκο! Έχεις δίκιο για τον ¶ρη Διά αλλά μπερδεύτηκα λόγω του 4ου οικου... ναι πράγματι ο γάμος φαίνεται από τον 7! πως μου ήρθε κάτι τέτοιο!
    Σχετικά με την απόκτηση παιδιών (ξαφνικά) εννοούσα τον Ουρανό της κοπέλας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του άντρα...στον 5 οίκο της κοπέλας. Τι λες για αυτό?

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    ........................
    .................................................. .........................
    Προς το μελος Χρυσανθη, η αναλυση ηταν πολυ κατανοητη!Στον συνθετο χαρτη ο Ηλιος ΄'πεφτει' στον 8 οικο.Μιας και συμβολιζει τον αντρα ο Ηλιος στον συνθετο η συγκεκριμενη οικοθεσια του Ηλιου μπορει να σημαινει πως αυτη η σχεση τον κανει να αντιδραει με 'Σκορπισιο τροπο'?Δηλαδη παθος,ζηλια,κτητικοτητα κ.λ.π. ?
    Η Σεληνη στον συνθετο 'πεφτει στον 2 οικο.Αυτο μπορει να σημαινει πως αντιδραω με 'Ταυριστικο τροπο' απεναντι του?Δηλαδη σταθεροτητα,πεισμα,αισθησι ασμο,ξεροκεφαλια κ.λ.π. ?
    Ο Ηλιος με την Σεληνη εχουν οψη αντιθεσης οπως καταλαβες με ανοχη 8-9 μοιρων.Θεωρω πως καλυτερα ειναι να υπαρχει μια οψη μεταξυ των φωτων στον συνθετο,εστω και αρνητικη,παρα να μην υπαρχει καθολου.Ποια ειναι η δικη σου αποψη?

Προς το μελος Μητσακος , φανταζομαι πως ερμηνευτικε ετσι αυτη η συνοδος απο την Χρυσανθη, λογο του οτι ΄πεφτει' στον 4 μου οικο (οικογενεια,σπιτι).Αυτη η συνοδος αντιστοιχα 'πεφτει' στον 8 οικο του συντροφου (ο Αρης συγκεκριμενα,ο Διας στον 9).
    Ο 7 οικος του ειναι ενεργοποιημενος απο την Σεληνη μου.
    Ναι Μητσακο αυτη η συνοδος κανει οψη με αλλους πλανητες,παραδειγμα απο τους ηλιους μας.Ο ηλιος μου κανει τριγωνο (ακριβειας) με τον Δια του (και ο Ηλιος του συνοδο με τον Δια του), και ο δικος μου Ηλιος τριγωνο με τον Αρη μου (που βρισκετε σε αυτην την συνοδο)...(ο Αρης ειναι ο ΄''δικος μου'' πλανητης και ο Διας ο ''δικος του'',ελπιζω να μην σε μπερδεψα).Τελος η οψη αυτη γινεται στο ζωδιο του Ζυγου.

Προς την Κυρια Τινα , Το οτι η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας με τον Ουρανο μου στον 5 μου οικο,αυτο δεν θα μπορουσε να ''δειχνει μια τετοια ταση''? (Οχι ομως μεμονομενα αυτη η οψη)
    Οταν αναφερθηκατε στο μεσοδιαστημα Αφροδιτης-Δια ενοειτε στο συνθετο χαρτη η στους γενεθλιους?
    Και μια που γραψατε για τον 7 συνθετο οικο που δειχνει πως ειναι το ζευγαρι σε σχεση με τους αλλους,φανταζομαι πως πρεπει να κοιταξουμε τον συνθετο ωροσκοπο -και 1 οικο- για το πως ειναι το ζευγαρι μεταξυ τους? η τον συνθετο Ηλιο-Σεληνη?

Φιλικα:bigsmile:
    Γεια σου και εσένα
    Βασικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%F4%E7%F2.html που αναφέρεται στον σύνθετο χάρτη συναστρίας.
    Μπορεί τα βασικά χαρακτηριστικά των πλανητών να παραμένουν τα ίδια, οποιοδήποτε σύστημα και να ακολουθείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και την ίδια ερμηνεία. Ο Ήλιος, πχ, στον σύνθετο δεν συμβολίζει τον άνδρα, αλλά το πώς θα εκφράζεται το ζευγάρι ως μία οντότητα, ποια θα είναι η βασική συμπεριφορά του, ποια θα είναι η βασική τους προτεραιότητα, το αν τα μέλη της σχέσης θα εκφράζουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους και άλλα, σε συνδυασμό πάντα με την οικοθεσία και τις όψεις του Ήλιου.
    Το ίδιο και με τη Σελήνη, που θα μας δείξει ποια θα είναι η συναισθηματική έκφραση του ζευγαριού, το αν υπάρχουν κοινές καταβολές, το μέρος στο ποίο το ζευγάρι θα νιώθει πιο άνετα και άλλα...

Ακόμα, πρέπει να κατανοήσεις ότι οι Οίκοι δεν δείχνουν κάποια ενέργεια ή κάποιον τρόπο, αλλά δείχνουν τόπο, τομέα. Οι πλανήτες είναι η ενέργεια, τα ζώδια είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η ενεργεία και ο Οίκος είναι ο τομέας στον οποίο α εκφραστεί η ενέργεια.
    Εν προκειμένω, στον σύνθετο ο 2ος Οίκος θα μας δώσει στοιχεία οικονομικά και αξιών (υλικών ή όχι) του ζευγαριού.

Με την ίδια λογική διαφέρει και η ερμηνεία των όψεων μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης.
    Γενικά θα σου πω να μην βιάζεσαι και ότι πρέπει πρώτα να κατανοήσεις άλλα πράγματα πριν προχωρήσεις την ερμηνεία των όψεων, που στο κάτω κάτω είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε σε έναν χάρτη, όποιος και να είναι αυτός. :bigsmile:

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Γεια σου Μητσάκο! Έχεις δίκιο για τον ¶ρη Διά αλλά μπερδεύτηκα λόγω του 4ου οικου... ναι πράγματι ο γάμος φαίνεται από τον 7! πως μου ήρθε κάτι τέτοιο!
    Σχετικά με την απόκτηση παιδιών (ξαφνικά) εννοούσα τον Ουρανό της κοπέλας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του άντρα...στον 5 οίκο της κοπέλας. Τι λες για αυτό?
    Θεωρητικά, για να καταλάβεις και το γιατί κάποιος θα παντρευτεί κάποιον άλλον και το ποιος μπορεί να είναι αυτός, ελέγχεις ΚΑΙ τον 4ο του.... :bigsmile:
    Η Αφροδίτη, από ότι ξέρω, δεν ..."γεννάει". Και ένας Ουρανός στον 5ο άλλα δείχνει περισσότερο και όχι απρόσμενες προσγειώσεις του πελαργού
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Τίνα

Δεν θα έλεγα ότι η Αφροδίτη στον 5ο του και επάνω στον Ουρανό δείχνει γάμο. Δείχνει άλλα πράγματα όπως για παραδειγμα μια πρωτότυπη και αντισυμβατική ερωτική ζωή και όχι μόνο.
    Για το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία θα έλεγα να το κοιτάξεις στον γενέθλιο πρώτα αν ενεργοποιείται και ύστερα στον σύνθετο συμπληρωματικά και τέλος, ο 1ος οίκος στον σύνθετο είναι η εικόνα που βγάζει το ζευγάρι προς τα έξω, ωστόσο ολόκληρος ο σύνθετος δείχνει πως είναι το ζευγάρι με¨" αργηγούς" τον Ήλιο και την Σελήνη. Το σίγουρο είναι πως πρώτα θα μελετήσεις την συναστρία και μετά τον σύνθετο.

Όνομα:
    Σωκράτης

Ταιριάζει στην όψη η ταινία Ξαφνικός Έρωτας;

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Δεν θα έλεγα ότι η Αφροδίτη στον 5ο του και επάνω στον Ουρανό δείχνει γάμο. Δείχνει άλλα πράγματα όπως για παραδειγμα μια πρωτότυπη και αντισυμβατική ερωτική ζωή και όχι μόνο.
    .
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Ταιριάζει στην όψη η ταινία Ξαφνικός Έρωτας;
    Ναι, κ η μουσική υπόκρουση της ταινίας θα είναι ο "Ξαφνικός Έρωτας" -Βιτάλη-...:toung:

Όνομα:
    Σωκράτης

¶ρα ταιριάζει!

Πιάσανε τόπο τα μαθήματα αστρολογίας που έκανα
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)